2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AMİN CANIM ÇOĞUNU ATLATTIK KALAN ZAMANIMIZDADA DİKKAT EDİCEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

günaydın aslıcım.ben çok iyiyim canım.şuan hiç bi proplem yok.inşallah böyle devam eder.
sen nasılsın ? nasıl gidiyor ozan ege üzüyormu seni ( ismi yanlış hatırlamıyorum değilmi ?)

elacımm yok yanlış hatırlamıyorsunn ozancıgımız üzmüyor beni ama dün biraz korkuttu beni dün beni en yogun günlerimden biri 9 saat dersim vardı en son ders bebişin altına idrar torbamın oldugu yerde bir agırlık hissettim daha gaz sıkışması oldu daha sonra bir daha ve ilk defa böyle birşey oldu korktum açıkçası eve geldim hemen dru aradım eve gelene kadar eşimi arayıp agladımm birşey olmaz degilmi diye sorup durdum drumda suyun geldimi dedi bende yok hayır dedim o zaman yat dinlen birşey olursa ararsın dedi ben hemen yattım gelincede eşim ilgilendi bizimle sonrada erkenden uyumuşum bugün çok şükür iyiyiz.

aylincimm çok geçmiş olsun canımm gerçekten kisti boyutları büyükmüş kurtulmuşsunn.

canım ya çok dikkat et kendine .neyseki düzelmişsin.artık büyüdükçe kendini daha çok hissettirmeye başlıyorlar.9 saat te ders çok fazla ama ne yapcaksın .
bende burda işi bırakacağım için yanıma eleman aldılar onu yetiştirmeye çalışıyorum.ve şimdi eğitimcilerimi çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum.gerçekten sabır işi.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMDE BAZEN AŞAĞIYA DOĞRU Bİ BASKI OLUŞUYO ÇOK KORKUYORUM HAMİLELİK NE ZORMUŞ DİMİ YA

canım sormaa cuma günleri benim için çok kötü oluyor hem birde iki okula gidiyorum o daha büyük bir eziyet oluyor.haftada birgün nöbet tutuyordum pazartesi günleri benimkini iptal etmişlerr hamileligimden dolayı ona çok sevindimm.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMDE BAZEN AŞAĞIYA DOĞRU Bİ BASKI OLUŞUYO ÇOK KORKUYORUM HAMİLELİK NE ZORMUŞ DİMİ YA
evt gerçekten zor eşim öyle diyor niye korkuyorsun içini rahat tut daha ne ilkler yaşayacaksınn bilmedigin yaşamadıgın şeyleri hissedeceksin dedi haklıda.

ağustos anneleri bişey sorcam sizin beliniz özellikle sol tarafınız ve sırtınız ağrıyomu. benim çok ağrıyo doktoruma kalsiyumun azalmıştır dedi söledim d vitamini verdi ve sütü çoğaltmamı söyledi ilk bir iki gün ağrım hafifledi rahatladım fakat üç dört gündür yine ağrım var. tabi sanırım sandalyede oturuyorum bütün gün işim sebebiyle onunda etkisi var. sizin böyle probleminiz oluyomu :1no2:

canım yaa benimde tüm gün oturmaktan kuruk sokumu kemiğim ağrıyo :sm_confused:
oturduğum yerden zor kalkıyorumm bazenn.
dr normal diyo...
sırtımda arada sırada ağrı oluyo, böylee içimden yüzükoyun yatmak geliyooooo, sonra bebiş bi tekmeliyo bütün ağrılar geçiyo :teytey:
napalım hamilelik böyle işte, ağrıya sızlıya bitircez galiba a.s.

canımm benimde çok agrıyorduu ama uzun bir süredir agrılarım yoktu geçmişti rahattım dünden beri çok uyudum o yüzden sanırım bugün belim çok agrıyor.

ya kızlaaar ne tatlısınızzz.
teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, geçti bitti Allah'a şükürr..

trendcim myonu bebiş sandılar mı dediin..
canım yaaaa. işte annelik böyle bişey demek kii hemen bebeğin geliyo aklına..
bir aksilik olmadan atlatalım kızlar bu günleriiii...

kalachakracıııııııııımm p.tesi olsun güzel haberlerini alalım diye bekliyoruuuuumm...

Son düzenleme:
ya valla bazen sızlanmaktan bana fenalık geliyo kendi kendime tahammül edemiyorum inşallah doğumumuz kolay olur

merhaba güzel anneler :))
trendciğim sonuçlarına çok sevindim .myom içinde üzüldüm.. ilk kontrolumde benimde vardı dr hamilelikte olabiliyor demişti sonra benimki kaybolmuştu umarım seninkide böyle olur ve bi bakmışsınız kaybolmuş:) (tocbaacığım sanada büyük geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın)
Elvin canım iş için çok üzüldüm ama herşeyde vardır bi hayır bebiş kısmetiyle gelir derler.. inan bende maddi açıdan çok sıkıntılı bi dönemde hamiş kaldım yeni eve yerleştik bir sürü borç harç üstüne bebiş :)) kısmetiyle gelecek ben eminim..
Elagözlüm canım yaa 3üzlerin cinsiyetini öğrenmişsin allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin
kalachakra pazartesi iyi haberini bekliyoruz canım... ++++ diğerlerinin de tabiki :)

ya valla bazen sızlanmaktan bana fenalık geliyo kendi kendime tahammül edemiyorum inşallah doğumumuz kolay olur

bende aynı senin gibi sıkıntı yaşıyorum belimle ilgili .. sanırım iş yerinde sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ( sabahta iyi ama akşama doğru fena oluyorum .. senin dediğin gibi eşimde de şimdiden böyle olursa sonra yandık diyorr :)) ee ne yapalım katlanacağız ve katlanacaklar :teselli:

benim eşimde bazen yazık sana diyo bazende üff ben de sıkıldım artık diyo onunda dengesini bozdum valla sırnaşık şey

tosbaacım listede 35 numaraya almışsın beni teşekkür ederim. a.s.

balıkesirin neresindensin.bizim erdekte yazlığımız varda.merak ettim...?

:smiley-cool:erdekteyim ben..eşimin işi nedeniyle burada yaşıyoruz..:sm_confused:yazlığınız ne tarafta?

elvincim dün gece ben çıktıktan sonra yazmışsın iyi geceler diyemedim sana sonrasında...

c
çilekçim bizim hamilelik listesi di mi söylediğin..
listeyi panikatakcıııık hazırlıyo bizim içinn.
tekrar yazmış olayım ellerine sağlıkkk sanemciimm. a.s.

evet o listeyi kastediyorum. panikatağa da teşekkürler. hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar görüşmek üzerea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…