AMİN CANIM ÇOĞUNU ATLATTIK KALAN ZAMANIMIZDADA DİKKAT EDİCEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNaynen banada öyle dedi dr canım.dediğim gibi.benim bebiş oraları biraz fazla kurcalıyor.umarım bi sorun olmaz...
bende hamile olduğum güne kadar kadın doğum dr una hiç gitmedim.gebelik için gittiğimde dr ilk önce kis i söyledi.sonra bebişimi göstermişti.hamileliğimin sıkıntılı geçeceği o zamandan belliymiş demekki.hiç doya doya sevinemedim.allahım daha büyük acılar yaşatmasın hiç birimize.
günaydın aslıcım.ben çok iyiyim canım.şuan hiç bi proplem yok.inşallah böyle devam eder.
sen nasılsın ? nasıl gidiyor ozan ege üzüyormu seni ( ismi yanlış hatırlamıyorum değilmi ?)
elacımm yok yanlış hatırlamıyorsunn ozancıgımız üzmüyor beni ama dün biraz korkuttu beni dün beni en yogun günlerimden biri 9 saat dersim vardı en son ders bebişin altına idrar torbamın oldugu yerde bir agırlık hissettim daha gaz sıkışması oldu daha sonra bir daha ve ilk defa böyle birşey oldu korktum açıkçası eve geldim hemen dru aradım eve gelene kadar eşimi arayıp agladımm birşey olmaz degilmi diye sorup durdum drumda suyun geldimi dedi bende yok hayır dedim o zaman yat dinlen birşey olursa ararsın dedi ben hemen yattım gelincede eşim ilgilendi bizimle sonrada erkenden uyumuşum bugün çok şükür iyiyiz.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMDE BAZEN AŞAĞIYA DOĞRU Bİ BASKI OLUŞUYO ÇOK KORKUYORUM HAMİLELİK NE ZORMUŞ DİMİ YAelacımm yok yanlış hatırlamıyorsunn ozancıgımız üzmüyor beni ama dün biraz korkuttu beni dün beni en yogun günlerimden biri 9 saat dersim vardı en son ders bebişin altına idrar torbamın oldugu yerde bir agırlık hissettim daha gaz sıkışması oldu daha sonra bir daha ve ilk defa böyle birşey oldu korktum açıkçası eve geldim hemen dru aradım eve gelene kadar eşimi arayıp agladımm birşey olmaz degilmi diye sorup durdum drumda suyun geldimi dedi bende yok hayır dedim o zaman yat dinlen birşey olursa ararsın dedi ben hemen yattım gelincede eşim ilgilendi bizimle sonrada erkenden uyumuşum bugün çok şükür iyiyiz.
evt gerçekten zor eşim öyle diyor niye korkuyorsun içini rahat tut daha ne ilkler yaşayacaksınn bilmedigin yaşamadıgın şeyleri hissedeceksin dedi haklıda.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMDE BAZEN AŞAĞIYA DOĞRU Bİ BASKI OLUŞUYO ÇOK KORKUYORUM HAMİLELİK NE ZORMUŞ DİMİ YA
ağustos anneleri bişey sorcam sizin beliniz özellikle sol tarafınız ve sırtınız ağrıyomu. benim çok ağrıyo doktoruma kalsiyumun azalmıştır dedi söledim d vitamini verdi ve sütü çoğaltmamı söyledi ilk bir iki gün ağrım hafifledi rahatladım fakat üç dört gündür yine ağrım var. tabi sanırım sandalyede oturuyorum bütün gün işim sebebiyle onunda etkisi var. sizin böyle probleminiz oluyomu :1no2:
ağustos anneleri bişey sorcam sizin beliniz özellikle sol tarafınız ve sırtınız ağrıyomu. benim çok ağrıyo doktoruma kalsiyumun azalmıştır dedi söledim d vitamini verdi ve sütü çoğaltmamı söyledi ilk bir iki gün ağrım hafifledi rahatladım fakat üç dört gündür yine ağrım var. tabi sanırım sandalyede oturuyorum bütün gün işim sebebiyle onunda etkisi var. sizin böyle probleminiz oluyomu :1no2:
ya valla bazen sızlanmaktan bana fenalık geliyo kendi kendime tahammül edemiyorum inşallah doğumumuz kolay olur
bende aynı senin gibi sıkıntı yaşıyorum belimle ilgili .. sanırım iş yerinde sürekli oturarak çalışmaktan oluyor( sabahta iyi ama akşama doğru fena oluyorum .. senin dediğin gibi eşimde de şimdiden böyle olursa sonra yandık diyorr :)) ee ne yapalım katlanacağız ve katlanacaklar :teselli:
tosbaacım listede 35 numaraya almışsın beni teşekkür ederim. a.s.
balıkesirin neresindensin.bizim erdekte yazlığımız varda.merak ettim...?
c
çilekçim bizim hamilelik listesi di mi söylediğin..
listeyi panikatakcıııık hazırlıyo bizim içinn.
tekrar yazmış olayım ellerine sağlıkkk sanemciimm. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?