2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydın bız daha yenı ırebıldık nete.
Nuray gırıyormus bugun doguma hadı baklaım allah yardımcısı olsun hayrılsı ıle kurtulsun

sağol aslıcım...artık burada da pylaşımlarda bulunmalıyım...buradaki arkadaşalrdan öğreneceğimiz çok şey var aslında..keşke baştan beri buraya da girseydim...sen normal mi doğum yapacaksın sezeryanmı?

ben çıkıyorum arkadaşlar..elemanlarımdan biri işten çıkmış..gitmem lazım tam da doğum yaklaşırken olur mu ya.........

DERYA cım doktor neden 38. hafta alalım dedi anlayamadım. Yani çocuğun zamanı geçmiş olsa hadi neyse dicem ama daha vakti var ne gerek duydu acaba? AÇıkcası ben okadar taraftar değilim. Yani Suyu plazentası eşi felan herşey yolundaysa dursun bebişin. Sana br zararı oluyormu? Tuhaf!? AÇıkcası durduk yere doktr böle birşey dese biraz artniyet ararım bu işte yani sezaryenle alıp para kırmak gibi. Çünkü sorun olmadan sezaryen biliyorsunki sen ödüyorsun. Neyse hayırlısı!

arkadaşlar biberon emzik ve silikon uçlarım var. bunları kaynar suda mı bekleteceğiz yoksa suyun içinde kaynatacak mıyız? doğru bilgilerinizi paylaşır mısınız?

ZEYNEPcim koklarım senin için teyzesi,bugün kontrolümüz vardı,herşey yolundaymış.70 gr almış kızım :) benim de bandajım açıldı,ikimiz de iyiyiz şükür.

Beyazgül saol cnm benim

VERAcım topic tarifi için tşkkrler

ELFİDAcım şapkasız da bırakma lızçeni cnm,baştan da soğuk alırmış bebekler,sadece evin içi serin olduğunda kısa süreli giydiriyorum.bugün kontrole giderkende ayaklı pijama zıbın ve üstüne bi kurvaze body giydirdim.e tabii eldiven ve şapka cnm

DERYAcım gözün aydın cnm sen de ağustos annesi olacaksın ne güsel :))güzel dileklerin için saol cnmcım,biz burada birbirimize kardeş bebeklerimize teyze olduk,artık sen de bizdensin cnm :)bu arada benim ismim Nihan :)

MERVEcim gözünaydın artık yalnız değilsin,kayınvaliden yardımcı olur sana cnm :)son haftalarda yer iyice küçüldüğü için hareketi kısıtlanıyor ama daha sert tepki veriyorlar bebekler cnm.sen gene de hareketlerini takip et bebeğinin

NURAYcım bana da msg atmış sağlıkla alsın bebeğini kucağına inş..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gamzeki msg atti hastanedeymiş suni sanci verilmiş akşama bebeğini kucağina alacakmiş

iyi de arkadaşım 38. haftadan sonra bir faydası da yok ki durmasının. sadece kilo alıyor oda günlük 25-30 gr. ki doğduğundan itibaren günlük 40 gr. alacak zaten.(sağlıklı ve normalse)

şimdi nuray'in eşi ile konuştujm,miniğimiz doğmuş emziriyormuş yuppiiiii bi oğluşumuz daha geldi kislarrrr

iyi de arkadaşım 38. haftadan sonra bir faydası da yok ki durmasının. sadece kilo alıyor oda günlük 25-30 gr. ki doğduğundan itibaren günlük 40 gr. alacak zaten.(sağlıklı ve normalse)

Doğrudur ama Hamilelik 9 ay 10 gün diye belirlenmiş 10 gün + yada - 38. haftadan sonra durmasına gerek yok deyip çocuğu sezaryenle vs. aldırmak bence saçma. Vakti gelince çıkacaktır. Sebep olsa neyse! Benim görüşüm bu.

deryacım ben şimdilik normal dogum düşünüyorum tabi bir aksilik olmaz ise. tüh yaa işçi tam çıkacak zamanı bulmuş hayret birşey yaa neyse hayırlısı olsun canım kendine dikkat et.

arkadaşlar biberon emzik ve silikon uçlarım var. bunları kaynar suda mı bekleteceğiz yoksa suyun içinde kaynatacak mıyız? doğru bilgilerinizi paylaşır mısınız?
zeynepcim iyiki söyledin bende soracaktım iyi oldu. birde nuray wrose nikli arkadaşımızdı.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gamzeki msg atti hastanedeymiş suni sanci verilmiş akşama bebeğini kucağina alacakmiş
nihancımm nasılsın canımm elvinimizle iyisinizdir inşllah canım. senden rica etsem nurayla,gamzenin tlfnunu alabilirmiyim.
elagözlüm derya normal dogumdan çok korkuyor konusu bile geçtiginde aglıyormuş arkadaşımız o yüzden kendi istegiyle sezeryan olacak.

ayyy hadi maşallah maşallah, bi günde iki doğum ha! ne güzel, nurayın gözüaydın, gamzecim de iyice sıkıntıya girmişti, çok güzel ya o da doğuracak ha! çok sevindim... darısı başımıza... ama bizim minik bu aralar durgun ve sancımız da yok, vazgeçti çıkmaktan biraz daha kalacak heralde. galiba babaannesinin yemeklerini de son günlerde yemek istiyo.:))) benim sütüme tercih ediyo galiba.sırnaşık şey

oleyy nuray cımda kurtuldu yaşasınnn.
gamzeki ye dua edelim şimdi inş kolayca kurtulur.

ayy ne güzel yaa darısı başımıza. bu sıcaklarda daha ne kadar dayanabilicem bilmiyorum. yürüyecek halim yok valla o kadar zorlanıyorumki.

aslıcım doğum öncesini aktarabildin mi?
ya ben sizin eylül forumuna da yazmıştım ama daha sonra sıkı bir mevzuat taraması yaptım. maalesef yaz tatiline gelen izinler sonrasına aktarılamıyor( o sayfayı bulup açtığınız sayfaya da aktaracağım hatta örnekle açıklamışlar):çok üzgünüm:
ama şöyle bir avantaj var çoğu idareci bu yeni düzenlemeden haberdar değil izinler de okulda kalıyor biliyorsun ilçeye gitmiyor o nedenle aklında olsun müdürüne filan sorup uyandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…