herkese merhabalar arkadaşlarrr. sabah msj yazdım ama problem vardı sanırım gitmedi. deryacım ben sana hoşgeldin demeyi unuttum tatlım hoşgeldin agustos annelerine. birde havvacımm teşekkürler haber verdigin için bir ara msnni açıp bana nurayın tlfnunu verebilirmisin.
nuraycım güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşllah canım.
DERYA cım doktor neden 38. hafta alalım dedi anlayamadım. Yani çocuğun zamanı geçmiş olsa hadi neyse dicem ama daha vakti var ne gerek duydu acaba? AÇıkcası ben okadar taraftar değilim. Yani Suyu plazentası eşi felan herşey yolundaysa dursun bebişin. Sana br zararı oluyormu? Tuhaf!? AÇıkcası durduk yere doktr böle birşey dese biraz artniyet ararım bu işte yani sezaryenle alıp para kırmak gibi. Çünkü sorun olmadan sezaryen biliyorsunki sen ödüyorsun. Neyse hayırlısı!
iyi de arkadaşım 38. haftadan sonra bir faydası da yok ki durmasının. sadece kilo alıyor oda günlük 25-30 gr. ki doğduğundan itibaren günlük 40 gr. alacak zaten.(sağlıklı ve normalse)
sağol aslıcım...artık burada da pylaşımlarda bulunmalıyım...buradaki arkadaşalrdan öğreneceğimiz çok şey var aslında..keşke baştan beri buraya da girseydim...sen normal mi doğum yapacaksın sezeryanmı?
şimdi nuray'in eşi ile konuştujm,miniğimiz doğmuş emziriyormuş yuppiiiii bi oğluşumuz daha geldi kislarrrr
zeynepcim iyiki söyledin bende soracaktım iyi oldu. birde nuray wrose nikli arkadaşımızdı.arkadaşlar biberon emzik ve silikon uçlarım var. bunları kaynar suda mı bekleteceğiz yoksa suyun içinde kaynatacak mıyız? doğru bilgilerinizi paylaşır mısınız?
nihancımm nasılsın canımm elvinimizle iyisinizdir inşllah canım. senden rica etsem nurayla,gamzenin tlfnunu alabilirmiyim.kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gamzeki msg atti hastanedeymiş suni sanci verilmiş akşama bebeğini kucağina alacakmiş
Doğrudur ama Hamilelik 9 ay 10 gün diye belirlenmiş 10 gün + yada - 38. haftadan sonra durmasına gerek yok deyip çocuğu sezaryenle vs. aldırmak bence saçma. Vakti gelince çıkacaktır. Sebep olsa neyse! Benim görüşüm bu.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gamzeki msg atti hastanedeymiş suni sanci verilmiş akşama bebeğini kucağina alacakmiş
zeynepcim iyiki söyledin bende soracaktım iyi oldu. birde nuray wrose nikli arkadaşımızdı.
nihancımm nasılsın canımm elvinimizle iyisinizdir inşllah canım. senden rica etsem nurayla,gamzenin tlfnunu alabilirmiyim.
elagözlüm derya normal dogumdan çok korkuyor konusu bile geçtiginde aglıyormuş arkadaşımız o yüzden kendi istegiyle sezeryan olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?