aslıcım doğum öncesini aktarabildin mi?
ya ben sizin eylül forumuna da yazmıştım ama daha sonra sıkı bir mevzuat taraması yaptım. maalesef yaz tatiline gelen izinler sonrasına aktarılamıyor( o sayfayı bulup açtığınız sayfaya da aktaracağım hatta örnekle açıklamışlar):çok üzgünüm:
ama şöyle bir avantaj var çoğu idareci bu yeni düzenlemeden haberdar değil izinler de okulda kalıyor biliyorsun ilçeye gitmiyor o nedenle aklında olsun müdürüne filan sorup uyandırma
kızlar noluyoruz yavvv. patır patır doğuruyoruz valla :teytey:
şimdi nuraycımla görüştüm az önce emzirmiş yeenimizi...
çok güzel bi duyguymuş bu duygu allah sizlere de nasip etsin dedi...
sesi çok güzel geliyordu... darısı bizlerin başına kızlar...
ben de istiyorum artık prensesim gelsin sırnaşık şey
demek gazmecim de doğuma gitti. allahım onada kolaylıklar versin. dualarımızı eksik etmeyelim kızlar onun içinde...
,bakalım sırada kim var... her seferinde sırada ben varmışım gibi geliyordu bana ama bu kez ben hepinizi doğurtcam en sona ben kalıcam gibi geliyor :uhm:
zeynepcim ben 32.hafta raporumu aldım iki hafta sonra 37.yi alacagım inşllah. canım izinler konusunda en emin yer ilçe milli egitimi aradım ordaki dogum izinleriyle ilgilenen bayanla bizzat görüştüm oda problem yaşamayalım diye herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. hatta tatildeyiz diye aktaramıyoruz diye söyledigimde sen sadece çalışabilir ve çalışamaz raporlarını al asıl olsun lütfen bir dosya tut dedi bende o ne söylediyse yaptım yaptıktan sonr tekrar aradım 37.haftadan sonra yine izne ayrılmadan önce tekrar arayıp işlemlerimi öyle yürütecegim canım.
kızlar
biz temmuz annesi miydik :)))
tüm annelerimizi kucaklıyorum yegenlerimizide
sağlıkla darısı bize inşallah
Selam kızlarrr bugün foruma bakmakta biraz geciktimm.böyle ben geç baktığım zaman mutlaka bi doğum oluyor...
canlarım yaa nuray ve gamze adına çok sevindimm..
nurayla aynı gündeydik bakalım kiminki erken olcak diyoduk hep..:teytey:canım Allah analı bablı büyütüsün...şimdi ne kadar mutlusundur..kavuştun bebeğine..darısı bizlere..
kızz gazme hadi sende kavuşuyorsun prensesine...Allah yardımcın olsunn canım...çok sevindinm yaa doğum haberlerini alıncaa:sm_cool:
ağustos bebişleri doğmaya başladıııı:dance:bakalım sıra kimse...bende yarın doktora gidicem son durum ne bakimmmjeyyar
bu arada haftasonu annemler gelicekk çok mutluyummmmmmm:sm_cool::teytey:
melekcim walla dediğin gibi ağustos annesiydik ama patır patır temmuzda dökülüyoruz :) daha temmuz annelerinde doğurmayanlar var :)))
biliyorum güzelim hiçbiri bilmiyor zaten ama 657 devlet memurları kanunu izinler maddesini bulursan 2004 temmuz değişikliği ile aktaramadığımızı görürsün. ama şans ki bilinmiyor.
Nuray a cok cok gecmıs olsun .. Allah analı babalı buyutsun bebısınııı..
Gamze ye allah yardımcı olsun kızlar
umarım kısa zamanda alırız guzel haberını takıp edıp bılgılendıren arkadaşlara cok tesekkurler
demek oluyor kı verılen dogum tarıhınden en az 2 hafta erken dogumlar yapılıyor genelde...
ona gore hazırlıklı olmak gerekıyor sanıırm
benım de yarın kontrol var dr. tam tarıh belırleyecek ..
daha cantamız bıle ortada yokkkkkkk
:teytey:6. ANNEMİZDE BELLİ OLDU:teytey:. İNŞ DOGUMU KOLAY OLUR SAĞLIKLA BEBİŞİNİ KUCAGINA ALIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?