2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim ben 32.hafta raporumu aldım iki hafta sonra 37.yi alacagım inşllah. canım izinler konusunda en emin yer ilçe milli egitimi aradım ordaki dogum izinleriyle ilgilenen bayanla bizzat görüştüm oda problem yaşamayalım diye herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. hatta tatildeyiz diye aktaramıyoruz diye söyledigimde sen sadece çalışabilir ve çalışamaz raporlarını al asıl olsun lütfen bir dosya tut dedi bende o ne söylediyse yaptım yaptıktan sonr tekrar aradım 37.haftadan sonra yine izne ayrılmadan önce tekrar arayıp işlemlerimi öyle yürütecegim canım.

nuraycıgımızda dogumunu yapmışş allahım analı babalı büyütsün ömürlü olsun nuraycımm.

kızlar noluyoruz yavvv. patır patır doğuruyoruz valla :teytey:
şimdi nuraycımla görüştüm az önce emzirmiş yeenimizi...
çok güzel bi duyguymuş bu duygu allah sizlere de nasip etsin dedi...
sesi çok güzel geliyordu... darısı bizlerin başına kızlar...
ben de istiyorum artık prensesim gelsin sırnaşık şey

demek gazmecim de doğuma gitti. allahım onada kolaylıklar versin. dualarımızı eksik etmeyelim kızlar onun içinde...
,bakalım sırada kim var... her seferinde sırada ben varmışım gibi geliyordu bana ama bu kez ben hepinizi doğurtcam en sona ben kalıcam gibi geliyor :uhm:

OLEYYYY HAdi hayırlısı bakalım kızlar cok güzel bir duygu arkadaşlarımızın doğumlarını paylaşıyoruz,:sm_cool::dance:
allah geride kalan anne adaylarına yardımcı olsun hepimiz mutlu bi şekilde ayrılırız inş. hastanelerimizden,
Bu arada kızlar bana nuray ve gamzenin telini gönderebilirseniz özelden cok sevinirim bi tebrik msj atayım arkadaşlarıma ayrıca telefonunu vermek isteyen arkadaşlarda atabilirse cok iyi olur bende doğuma giderken haber veririm sizlere inş. biriniz sayesinde,
a.s.

havvacım msnden gamze ve nurayın tlflarını verebilirmisin canım sende varsa tatlım.

biliyorum güzelim hiçbiri bilmiyor zaten ama 657 devlet memurları kanunu izinler maddesini bulursan 2004 temmuz değişikliği ile aktaramadığımızı görürsün. ama şans ki bilinmiyor.

Selam kızlarrr bugün foruma bakmakta biraz geciktimm.böyle ben geç baktığım zaman mutlaka bi doğum oluyor...
canlarım yaa nuray ve gamze adına çok sevindimm..

nurayla aynı gündeydik bakalım kiminki erken olcak diyoduk hep..:teytey:canım Allah analı bablı büyütüsün...şimdi ne kadar mutlusundur..kavuştun bebeğine..darısı bizlere..

kızz gazme hadi sende kavuşuyorsun prensesine...Allah yardımcın olsunn canım...çok sevindinm yaa doğum haberlerini alıncaa:sm_cool:

ağustos bebişleri doğmaya başladıııı:dance:bakalım sıra kimse...bende yarın doktora gidicem son durum ne bakimmmjeyyar

bu arada haftasonu annemler gelicekk çok mutluyummmmmmm:sm_cool::teytey:

kübracım sen hergün geç bak :) biri doğursun sayende kuşum :)))) gözünaydın bu arada ne güsel annen geliyormuş.
yarın kontrolden sonra senden de güsel haberler bekliyoruz tatlım..

evet artıkk geç bakıcam..şaşırıyom valla..daha dün konuşmuştuk kızlarlaa..bak sizin damatta dayanamadı doğduu elvini başkalarına kaptırmamak ..jeyyarayy bende oğluma kavuşmak istiyorum artıkkkk:1hug:

elvini öp kokla benim içinnnnn

biliyorum güzelim hiçbiri bilmiyor zaten ama 657 devlet memurları kanunu izinler maddesini bulursan 2004 temmuz değişikliği ile aktaramadığımızı görürsün. ama şans ki bilinmiyor.

evt canım o yazıyı bende okudum memurlar nette aman kimsenin bilmedigi iyi işimize gelirr işte. yerimseniben

Nuray a cok cok gecmıs olsun .. Allah analı babalı buyutsun bebısınııı..
Gamze ye allah yardımcı olsun kızlar
umarım kısa zamanda alırız guzel haberını takıp edıp bılgılendıren arkadaşlara cok tesekkurler
demek oluyor kı verılen dogum tarıhınden en az 2 hafta erken dogumlar yapılıyor genelde...
ona gore hazırlıklı olmak gerekıyor sanıırm
benım de yarın kontrol var dr. tam tarıh belırleyecek ..
daha cantamız bıle ortada yokkkkkkk

diloşum yarın senin de güsel haberlerini bekliyoruz cnmcım,bakalım ne gün tarih olarak belirlenecek :teytey:

Nurayla bende konuştum kizlar gayet iyiydi maşallah bebişide iimiş çok şükür.demek gamzede doğuma gitti allah yardimcisi olsun sağlikla alsin yavrusunu kucağina benim miniğim hazir uyumuşken bende doğum hikayemi yazip sizlerle paylaşayim kizlar yeni bi topic açarim

harikasınız hamişler ya çift çift doguruyosunuz maş.sırada kim var bilmem ama benimkide yakın galiba artık ertuğ cum sıgmaz oldu mideme yapıştı bebegim bide hep geriyo kendini yakındır yani dogumum öyle sanıyorum bebeği olanlar geçmiş olsun ay çoooooooooooookkkkkkkkkkk seviniyorum heyecandan kalbim çarpıyo ne güzel bu haberler haber veren herkesin yüregine saglık hamişler:teytey:

arkadaşlar şimdi nihan aradı beni kendisi pc başına geçememiş benim yazmamı istedi gamzede dogum yapmış hadi hayırlısı. allahım analı babalı büyütsün ömürlü olsun gamzecimm. şimdi sıra kimde acaba. arkadaşlar gamze normal dogum yapmış bebiş 2600 gr 45 cm dogmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…