2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel ya hepimiz sirayla kavuşuyoruz yavrularimiza gamze ve nurayi tebrik ediyorum darisi siradakilerea.s.

Teşekkürler canım arkadaşlar haberleriniz için,,,ayy süper ya gamze ile dün akşam konuştuk daha hatta ben dün akşam demiştim sen doğurursun bu gece diye,hatta şakalaşmıştık, ne güzel ya normal yapmış bide,allah bir ömür baoyu sağlık versin arkadaşlarrıma ve bebeklerine,

ayy canımm yaa hadi gözü aydınn bebeğine kavuştuu,darısı bizlere...a.s.
heberleri veren arkadaşlara çok çok tşk.lera.s.

selam kızlar bende foruma yeni giriyorum bugün nasılsınız bakalım.a.s
bu arada neler olmuş böyleeee.:1shok:
nuraycım tebrikler a.s.....ayyy ne güzel ya sıra bize geliyo artık a.s
gamzekicim senin de allah yardımıcın olsun.sağlıcakla alırsın bebişini inşallahhh..:1hug:
tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorumm..yerimseniben
heyecan bastııı..:1rolleyes:
bakalım sıra kimdeeeeeCADIARZU
hepinizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum kızlarrrrŞeniz

merhaba kızlar şok oldum maşallah ne güzel birer ikişer doğuruyorsunuz allah hepimizi bir avazda kurtarsın nuray ve gamzeye geçmiş olsun maşallah allah analı babalı büyütsün benimde canım çekti şimdi hayırlısıyla zamanında gelir inşallah

ha bu arada rüyamda görmüştüm biri doğuruyordu bende doğuruyordum dogumları okuyunca şaşırdım gerçi doktor bana daha 3 hafta var dedi

Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, hadi gozunuz aydin arkadaslar sira bizlere geliyor sanirim ama ben sahsen tam gunum gelmeden dogurabilecegimi pek zannetmiyorum
diger iki hamileligimdede verilen tarih geciyordu ben hala dogurmamis en ufak sanci bile hissetmemis oluyordum sanirim bundada oyle lur bilemiycem ama hep zorla dogurdum ben yaa...

yaaaa kızlar çoook özür dilerim gerçekten ne kadarda haklısınız aslında ben de sadece şok ta olduğum için öle belli belirsiz bi heyecanla düşünmeden yazdım yoksa başka bi amacım yoktu ama biz bilinçli ve sürekli kontrol altındayız şu anda ellerimiz ve ayaklarımız şiş ki hemde nasıl bende panikledim ama sorun yok kendinize ii bakın

Nuraycığım, Gamzeciğim, gözünüz aydıın olsun, çok ama çok sevindim Adınıza, allah anneli Babalı büyütsün, Darısı başımıza , bebişlerinizin isimlerini yazabilirmisiniz, veya bilen arkadaşlar yazabilirmi? doğum saatleriniz nedirç.

Ben yarın net doğum gününü söyleyebileceğim, bakalım 28.07 de gelebiliriz, Annem geldi biliyorsunuz, aslında sağlığı iyi değil ama yinede çok arzuladı, istnbulun sıcağına , sağlığı pahasına geldi, tansiyon fırladı bugün ne üzüldüm, bir an önce doğursam Anne torununu görse diye dua ediyorum, böylece onu hemen geri yollayacağım .

ECENAS canım ece ismi çok güzel, bizim de 2. İsimdoğduğu gün belliolacak : ) çift ismi oldum olası çok sevmişimdir kayra ecenas çok güzel, bence okay

DERYA hoşgeldin aramıza, temmuza fire vermeye başladık : ) benim kızda 5.8 hesaplanırken daha erken alınacak , benim bebek 38+ 6 da alınacak , bakalım yarın netleşecek, 40. Bekleme gereği duymuyor doktorlr ,bende razıyım 1 hafta önce alınmasına, son hafta risk olabiliyor, tanık oldum, endişelenme, dr un okey diyorsa

MERVEZEYNEPNUR, hadi gözün aydın, gelmişannen. Bu arada alanı daraldı senin kuzucuğun , esksi kadar heryere gidip gelemiyor, az oynasın , yeterki oynasın

KÜBRACIĞIM, birdahaki doğumuda bana denk getirirmişsin, ben il 10 a kesin giriyorum : )
Bu arada gözün aydınn canım, annenler geliyormuş.

canlarım allah saglık versin evlatlarınıza ve sizlere.ne mutlu sizlere bebeklerinize kavuştunuz çok şükür.darısı benim başıma ammmmmmmiiiin.tabi biraz daha büyüsün canım oglum öyle dogsun saglıkla inş.hamişler 3 gündür sabah kalkıyorum burnumun sol tarafı böyle üşüyo kaeıncalar geziyo gibi oluyo sanki bir hapşursam arkası gelmicekmiş gibi oluyo ama hapşuruk yok şimdi yine oldu acıdından yatamadım eşimi gönderdim sitenin başına geçtim ay ne kötü olmaya başladım ben son zamanlarım ama şu bel agrısını anlatamam hamişler benim heryerim agrıyoooooooooooooooo

allahtan melek gibi bir kaynanam var benimde arkadaş gibiyiz allahım bozmasın ay başına gelcek inş.insanın yakını olmaması ne kötüdür kimbilir kimsesizleri şimdi çok iyi anlıyorum.allahım yardımcıları olsun:çok üzgünüm:

günaydınlar herkese umarım bu gününüz çokkkkk güzel ve özel geçer sevgiler anneler ve yeni doğan bebeişler hepinizi öpüyorummm

Selam Hamişler, nasılsınız bugün?
Benim sol el ve sol ayağım çok acıyor. Boynumun sol kısmıda ağrıyor anlayamadım. Hamileliğimden beri sağıma yatıyroum. Solla bi alakamız kalmadı ama ağrıyan yanım sol tarafım. Artık iice ağırlaştım kesinlikle uykuya dalıp bi rahatlık bulamadım. İşkence gibi geçiyor uyumak. Yatamıyorum, dönemiyorum. of of. Kuzucumda bir tepiniyo bir hareket ediyo, zannedersinizki top oynuyo içerde. Şurda kalmış 11 günüm. Ama biz hareketlerimiz etam gaz devam ediyoruz. Bu arada benimde annemler inşallah haftaya burdalar gibi. Kuzucuumu çok özledim gelsin artık...

DARK ELF elfidacım gözün aydın öncelikle anneciğin gelmiş. Aynı zamanda geçmiş olsun tansiyonu yükselmiş. Hayırlısıyla al bebişini kucağınada gir ilk 10a. Bizde öyle bekliyoruz bugün sıra kimde diye.
Öpüyorum sizi

DERYAcım doktor 38. hafta olunca alalım demiş bu konuyla görüşümü yazdım ama sanırım yanlış anlayanlarda olmuş. Ben 40. haftada önce doğmasına felan karşı değilim sonuçta Allahın bileceği bi iş. Benimkisi şimdi doğsa razıyım. Hani sorun yokken gerek yok diye düşünüyorum ama sonradan öğrendim sanırım biraz korkuyormuşsun normal doğumdan e bu durumda tabii beklemenin bi anlamı yok. Sen Sezaryene kararlıysan tabiiki doktor ne zaman uygun gördüyse doğurtsun seni. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sende bizler için dua et emi.

canım ben de aynı düşüncelerdeyim ama sezeyan istiyorsan 2 hafta önce alınıyormuş...ben normal doğumdan çokl korkuyorum...sezeryan istiyorum..doktorum buranın devlet hastanesinde çalışıyor ..aynı zamanda özelde de..hatta hangiş hastaneye istersen geliyor da..ama bana devlet de yapalım boş yere para verme dedi..eczacıyım diye meslektaş gibvi görüyor sanırım..paradan olduğunu hiç düşünmüyorum o yüzden...zaten kesin tarih daha konuşmadık...kontrollere gel bakarız dedi..hayırlısı canım...

günaydın kızlarrr herkese sağlıklı güzel bir gün olur inşallah.a.s.
DARKELFÇİM annen gelmiş gözün aydın hayatım.bu arada geçmiş olsun annene canımm.a.s.
DERYACIM bende seseryan olucam.benimde bildiğim kadarıyla sezeryanda 1 yada 2 hafata önceden alınıyo bebek.dr da bana 39.haftada alırızz dedi.:teselli:
ELAGÖZLÜM783 geçmiş olsun canım hep aynı tarafa yatmaktan ağrıyodur canım.benim de arasıra oluyo senin gibi.bugünde acayip başım ağrıyooobenneyaptımki
diğer arkadaşlarım hepinizi ve bebişleriinizi öpüyorummŞeniz
ya bu arada kızlar seher nerelerdeee:CüvCüv:

DERYA cım yanlış anlamadığına sevindim. Sen açıklama yapmayınca bende durduk yere erken doğum olcak zannettim. SOnradan bi arkadaş korkularının olduğunu söledi. Tabii bu herşeyden önemli. Korka korka doğuma girmekde sadece insanı depressiv yapar. Kolay gelsin. Sağolsun Doktorda çıkarcı değilmiş madem. Hayırlısıyla beklicez haberlerini.

MAViş cim tşk ederim. Yattığım taraf sağım ağrıyan tarafımsa solum. ANlayamadım bu zaten? NEyse çekicez daha! Allah çektirmesin.
SEHERB yi soruyorsan ev yaptırıyorla o sebeple fazla giremiyormuş. DÜn msnde görüştük. Zavallım Oğluşu ikizleri hamileliği kayınvalidesi + bide ev derdi. Allah yardımcısı olsun inşallah.
Sütlaç yemeyi atlamıyordur umarım :)

canım dün erken çıkmak zorunda kalmıştım elemanımın biri işten ayrılmış...o yüzden yoktum cevap veremedim

günaydın arkadaşlar. bugün biraz keyifsizim. gece uyuyamadım sabahta 8 de kalktım. ev sıcak iş yapmam lazım kolumu kaldırıcak halim yok. siz nasılsınız bebişler nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…