DERYA cım doktor neden 38. hafta alalım dedi anlayamadım. Yani çocuğun zamanı geçmiş olsa hadi neyse dicem ama daha vakti var ne gerek duydu acaba? AÇıkcası ben okadar taraftar değilim. Yani Suyu plazentası eşi felan herşey yolundaysa dursun bebişin. Sana br zararı oluyormu? Tuhaf!? AÇıkcası durduk yere doktr böle birşey dese biraz artniyet ararım bu işte yani sezaryenle alıp para kırmak gibi. Çünkü sorun olmadan sezaryen biliyorsunki sen ödüyorsun. Neyse hayırlısı!
Selam Hamişler, nasılsınız bugün?
Benim sol el ve sol ayağım çok acıyor. Boynumun sol kısmıda ağrıyor anlayamadım. Hamileliğimden beri sağıma yatıyroum. Solla bi alakamız kalmadı ama ağrıyan yanım sol tarafım. Artık iice ağırlaştım kesinlikle uykuya dalıp bi rahatlık bulamadım. İşkence gibi geçiyor uyumak. Yatamıyorum, dönemiyorum. of of. Kuzucumda bir tepiniyo bir hareket ediyo, zannedersinizki top oynuyo içerde. Şurda kalmış 11 günüm. Ama biz hareketlerimiz etam gaz devam ediyoruz. Bu arada benimde annemler inşallah haftaya burdalar gibi. Kuzucuumu çok özledim gelsin artık...
DARK ELF elfidacım gözün aydın öncelikle anneciğin gelmiş. Aynı zamanda geçmiş olsun tansiyonu yükselmiş. Hayırlısıyla al bebişini kucağınada gir ilk 10a. Bizde öyle bekliyoruz bugün sıra kimde diye.
Öpüyorum sizi
DERYAcım doktor 38. hafta olunca alalım demiş bu konuyla görüşümü yazdım ama sanırım yanlış anlayanlarda olmuş. Ben 40. haftada önce doğmasına felan karşı değilim sonuçta Allahın bileceği bi iş. Benimkisi şimdi doğsa razıyım. Hani sorun yokken gerek yok diye düşünüyorum ama sonradan öğrendim sanırım biraz korkuyormuşsun normal doğumdan e bu durumda tabii beklemenin bi anlamı yok. Sen Sezaryene kararlıysan tabiiki doktor ne zaman uygun gördüyse doğurtsun seni. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sende bizler için dua et emi.[/QUOTE
günaydın..geçmişi oku oku bitiremedim...dediğin gibi bir tartışma konusu gibi olmuş...normalden çok korkuyorum gerçekten ben söylemediğim halde doktorum farkına varabilmiş yani düşünün..sezeryan olunca da 38.haftada alırız dedi..gelişimi de 1 hafta önden gidiyor ..salı akşamı gittim 33+4 günlükken 2443 gr ve 45,4 cm...sağol canım..
DERYA cım yanlış anlamadığına sevindim. Sen açıklama yapmayınca bende durduk yere erken doğum olcak zannettim. SOnradan bi arkadaş korkularının olduğunu söledi. Tabii bu herşeyden önemli. Korka korka doğuma girmekde sadece insanı depressiv yapar. Kolay gelsin. Sağolsun Doktorda çıkarcı değilmiş madem. Hayırlısıyla beklicez haberlerini.
MAViş cim tşk ederim. Yattığım taraf sağım ağrıyan tarafımsa solum. ANlayamadım bu zaten? NEyse çekicez daha! Allah çektirmesin.
SEHERB yi soruyorsan ev yaptırıyorla o sebeple fazla giremiyormuş. DÜn msnde görüştük. Zavallım Oğluşu ikizleri hamileliği kayınvalidesi + bide ev derdi. Allah yardımcısı olsun inşallah.
Sütlaç yemeyi atlamıyordur umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?