2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarım... nasılsınız of ne çok özledim siznle sohbetii forma girmeyii yaa hala bitmedi bu ev bu ay sonun kadar bitirmeyii düşünüyorus ama maf oldum valla... solumda çatı agrısı sagımda kocaa şiş bi ayak allah yardımcımız olsun... pazartesi kontrole gidicem bakkalım doktorum nedicek banada .... artık ayanılmas bi hal alıyo... helede kaynana evind eolunca laf ederler die netede giremiyom ... hepinzii seviyom kızlarr kendinize ve bebişlerinize ii bakın .. öptüm sizlerii... allahım hepimzii hayırlıısyla kurtarır inş..

ilk BEBEĞİM hoşgeldin ablacımBi göründün bi kayboldun anlayamadık. NAsılsın iyimisn? HErşey yolundadır umarım? Gelişmeler var mı bebişle. BU arada doğuran annişlerimizden haberin var mı???

SEHERB aklımın bi köşesinde olduğunu sölemek isterim. Biz bu halde zorluk çkyrz. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Tabii diğer anniş adaylarınında Rabbim yardımcısı olsun.

Bende şimdi sağlık ocağından geliyorum. Kan verdim tahlil çin. Bebişin kafası aşağıdaymış ama daha tam yerleşmemiş. HEmşirede dedi baya kıpırdıyor diye. Ama sen yinede hazırlıklı ol dedi. Kilo almış Kızın muhtemel 3.5 kg olmuştur dedi (HAyırlısı). NOrmal gibi görünüyor dedi. Önümüzdeki hafta annemlerde gelince inşallah biraz daha rahat olurum doğum açısından.

Bu arada eczaneyede uğrayıp Bepanthen kremini aldım. Burda topicde okumuştum. Çatlaklar için çok faydalıymış. Umarım bende görürrüm faydasını...

günaydınnnn nasılsınız temmuzun ve ağustosun en güzel anneleria.s.
nuraycım,gamzecim allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız..darısı başımıza..ilk normal doğum nuray mı oldu şimdi?nasıldı acaba?bebişlerin isimleri ne acaba?:uhm:
mervecim annen mi geldi?yani aranız iyi öyle mi çok sevindim...
herkesin yazdığını okudum ama hatırlamakta zorlanıyorum çok sayfa okuyunca..kusura bakmayın hatırlayamadıklarımdan dolayı..herkesi öpüyorumŞeniz
benim annem ve kayınvalidem geldi henüz bir iş yapmadık ama yine de ıvır zıvır kaldır yıka derken yoruluyoruz onu farkettim..
doktorum ağustos başında izne çıkıyor..ben de haftaya son kez kontrole gidiyorum bu durumda..sonrasında ayın sonuna kadar yok kendileri...:sm_confused:

canım ben lierac kullandım bol bol ama bol bol ta çatladım çatır çatır....şimdi vazelin aldım bugün bolca sürdüm...doktor bir arkadaşım vazelin ve hirudoid krem var ikisini sürdü hiç de çatlamadı valla...çatlayan kırmızı olan yerlerime de hirudoid krem süreceğim...bakalım bu ay ne olacak....

canımcım artık evdeyim
ama sandalyede uzun sure oturamıyorum. sabahtan bir sure geliyorum bakıyorum kimseler yok tekrar girmiyorum.
oğlumu ct tekrar gorecegiz. iyi idi gecen kontrolde. inşallah bu defada oyle olacak
optum canım

baharcıgım saol canım ... allah razı olsun valla bitik durumayım çok yoruldum artık.. hayırısyla şunlar bi bitseydii yaa... allah hepimzin yardımcısı olsun ...

herkese günaydınnn. elfidacımm gözünaydınn annen gelmiş hastaymışda sanırım geçmiş olsunn tatlımm.
sehercim hoşgeldinn seher canımm özel msjdan tlf numaranı bana atabilirmisin çogu arkadaşların tlfnu var ama senin yok.
herkese bol tekmelemeli günler diliyorum.

kıslarr kim dogum yaptıı başkaa gazmedemii doıgum yaptıı yoksaa ... anam benim hiç bişiden haberim yok yaaaaaaaa... bu ev işi kötü oldu kimseden haber almaıyom...

özgecimm hoşgeldinn nasılsın canımm nerelerdesin annen gelmiştir gözün aydın.canım bu arada tlf numarasını msnden yazarmısın yada özel msjdan atarmısın tatlımm.

aslicigim özel msjdan yasdım ama gitmioo msj.. anlamadım canım.. sen bana aabilirsen at canım .. yada ms n ni at ordan verelim birirmise.. canım:)

Ben Badem yağı kullandım ama son ayımda yırtıldımda yırtıldım. Sonrada topic de okudum Bepanthen doğum esnasında ve doğumdan sonra çok faydalı oluyormuş. Ben o sebeple deniyim dedim. Fİyatı da uygun. Olmadı eczacı 100% doğal olan bi ürün daha tavsiye etti deneriz bakalım. Ne yapalım onlarda anne oluşumuzun bi diğer ispatı...

tavsiye ettiği şeyin adını hatırlıyormusun ...ben bir araştırayım neymiş...

aslicigim özel msjdan yasdım ama gitmioo msj.. anlamadım canım.. sen bana aabilirsen at canım .. yada ms n ni at ordan verelim birirmise.. canım:)

sehercim beni arkadaşlarının oldugu listeye eklemen gerekiyor sanırım canım ben seni ekledim msj göndermeye çalıştım ama olmadı bir daha dene istersen canımcım.

ismi H harfiyle başlıyordu canım koyu yeşil bi kutusu vardı adını unuttum ama...
öğrenince yazarım ama 100% doğal diye üstündede yazıyordu

"RoyalBlue"]bepanten ii mi geliyomuş allah allah iyi birde onu kullanalımmmm:)[/COLOR][/U][/I][/B]

evet canım bende burdan okudum doğum yapıp hatta birkaç ay sonra bile kullananlar varmış çok memnun olmuşlar. Denemekte fayda var hem göğüs uçlarınada ii glyrmş. Bephanten merhem olanı. Propektüsün içindede yazıyo

selam herkese dün doğum yapan kızlar olmuş aramızda ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeişlerinizi kızlar darısı hayırlısıyla doğurmayanların başına ya bugün kasıklarımda sancılarım var bi de 3 gündür kasıklarıma birden bi sancı saplanıyo beni bağırtyo çok kısa sürüyo ama arkası gelmiyo bu durumu yaşayan varmı aranıızda yoksa oğluşum gelmeye mi hazırlanıyo hayırlısı olsun ama henüz erken azcık daha dayan bebişim diorum bi 10 gün bari dua edin kızlar banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…