ilk BEBEĞİM hoşgeldin ablacımBi göründün bi kayboldun anlayamadık. NAsılsın iyimisn? HErşey yolundadır umarım? Gelişmeler var mı bebişle. BU arada doğuran annişlerimizden haberin var mı???
SEHERB aklımın bi köşesinde olduğunu sölemek isterim. Biz bu halde zorluk çkyrz. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Tabii diğer anniş adaylarınında Rabbim yardımcısı olsun.
Bende şimdi sağlık ocağından geliyorum. Kan verdim tahlil çin. Bebişin kafası aşağıdaymış ama daha tam yerleşmemiş. HEmşirede dedi baya kıpırdıyor diye. Ama sen yinede hazırlıklı ol dedi. Kilo almış Kızın muhtemel 3.5 kg olmuştur dedi (HAyırlısı). NOrmal gibi görünüyor dedi. Önümüzdeki hafta annemlerde gelince inşallah biraz daha rahat olurum doğum açısından.
Bu arada eczaneyede uğrayıp Bepanthen kremini aldım. Burda topicde okumuştum. Çatlaklar için çok faydalıymış. Umarım bende görürrüm faydasını...
ilk BEBEĞİM hoşgeldin ablacımBi göründün bi kayboldun anlayamadık. NAsılsın iyimisn? HErşey yolundadır umarım? Gelişmeler var mı bebişle. BU arada doğuran annişlerimizden haberin var mı???
SEHERB aklımın bi köşesinde olduğunu sölemek isterim. Biz bu halde zorluk çkyrz. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Tabii diğer anniş adaylarınında Rabbim yardımcısı olsun.
Bende şimdi sağlık ocağından geliyorum. Kan verdim tahlil çin. Bebişin kafası aşağıdaymış ama daha tam yerleşmemiş. HEmşirede dedi baya kıpırdıyor diye. Ama sen yinede hazırlıklı ol dedi. Kilo almış Kızın muhtemel 3.5 kg olmuştur dedi (HAyırlısı). NOrmal gibi görünüyor dedi. Önümüzdeki hafta annemlerde gelince inşallah biraz daha rahat olurum doğum açısından.
Bu arada eczaneyede uğrayıp Bepanthen kremini aldım. Burda topicde okumuştum. Çatlaklar için çok faydalıymış. Umarım bende görürrüm faydasını...
Ben Badem yağı kullandım ama son ayımda yırtıldımda yırtıldım. Sonrada topic de okudum Bepanthen doğum esnasında ve doğumdan sonra çok faydalı oluyormuş. Ben o sebeple deniyim dedim. Fİyatı da uygun. Olmadı eczacı 100% doğal olan bi ürün daha tavsiye etti deneriz bakalım. Ne yapalım onlarda anne oluşumuzun bi diğer ispatı...
aslicigim özel msjdan yasdım ama gitmioo msj.. anlamadım canım.. sen bana aabilirsen at canım .. yada ms n ni at ordan verelim birirmise.. canım:)
"RoyalBlue"]bepanten ii mi geliyomuş allah allah iyi birde onu kullanalımmmm:)[/COLOR][/U][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?