günaydınnnn nasılsınız temmuzun ve ağustosun en güzel anneleria.s.
nuraycım,gamzecim allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız..darısı başımıza..ilk normal doğum nuray mı oldu şimdi?nasıldı acaba?bebişlerin isimleri ne acaba?:uhm:
mervecim annen mi geldi?yani aranız iyi öyle mi çok sevindim...
herkesin yazdığını okudum ama hatırlamakta zorlanıyorum çok sayfa okuyunca..kusura bakmayın hatırlayamadıklarımdan dolayı..herkesi öpüyorumŞeniz
benim annem ve kayınvalidem geldi henüz bir iş yapmadık ama yine de ıvır zıvır kaldır yıka derken yoruluyoruz onu farkettim..
doktorum ağustos başında izne çıkıyor..ben de haftaya son kez kontrole gidiyorum bu durumda..sonrasında ayın sonuna kadar yok kendileri...:sm_confused:
slm güsel annelerimmm elvin'i uyuttum kimler var bi bakıyım dedim
elagözlüm maşallah bebişine cnmcım
seherrrrrrrrrrrrrrrrrr özlettin kendini,kayınvalide yanındayım diye çok iş yapayım deme sakın,bu arada özelden telefonunu da yaz bana şekercim
deryacım ben de senin gibi normalden korktuğum ve kızım erken geldiği için sezeryan yaptım doğumumu cnm.Allah herkese benimki gibi sezeryan doğum nasip etsin,şükür bir sorun yaşamadım
zeynepcim bırak canın istemiyorsa yapma iş tatlım,otur dinlen zaten son zamanlar sıkıntışı geçiyor,bunaltma kendini kuşum
özegecim gnydn cnm her iki annen de gelmiş,artık iş yapıyorsun diye meraklarda kalmıcam senin için ay bi şi olursa diye :)))
elfidacım cnm geçmiş olsun annen için,iyi mi şimdi?
Merhabalar herkese...
Ben yeni dr.dan geldim. Iyimiyim kötümüyüm bilmiyorumdogumu centralde düşündüğümüz için oranin dr.na görünelim dedik kadin.dog. Dr. Ii bi hanimdi bayada ilgiliydi ( kizim bu hafta az kilo almiş 2.700 olmuş ) muayneden sonra bide çocuk dr. La görüşmek istedik. çocuk dr.na gittik kizimin rahatsizligini anlattik dogduktan neler yaşariz o hast. De bi müdahelde bulunabilirlermi die sorduk. Dr. şuan kesin bişi söyleemeyeceğini bebeğin şuan ciğerlerinde su oldugunu dogunca o su boşalip hava dolunca ciğeride genişleyecek bu durumda kistide büyüyebilir solunum problemi yaşayabilir hatta acil ameliyat olmasi gerekebilir dedi,benim size tavsiyem bebeğinizin böyle bi rahatsizligi varken kesinlikle özel hast. De doğum yapmayin dedi çünkü özel hast. Hiç birinde çocuk gögüs cerrahisi yook dedi bişi olursa araştirma hast. Ne sevki zor olur zaman önemli olabilir ve aaştirma hast. Dişardan geldği için orda dogan bebekler gibi ilgilenmez sizde yipranirsiniz dedi o yüzden ya cerrehpaşa ya marmara yada göztepe ssk da dogum yapmanizi tavsiye ederim dedi.(allah razi olsun yarim saat bizimle ilgilendi herşeyi anlatti ve özel hast. çalişmasina rağmen para için burda yapin demedi) eşimde bunun üstüne arkadaşini aradi oda göztepenin başhekimini taniyomuş onun numarasini verdi aradik pazartesi görüşmeye çağirdi bide oranin çocuk dr.la görüşecegiz bakalim onlar ne diyecek. Bide ben hamileliğimin ilk günlerinden beri devlet hast. De dogurmam kesilikle özel hast. Dogurcam diodum ama büyük konuşmuşum herşey bebeğimin sağliği için bende katlanacagim mecburen...
kızlar bi şey sorcam, benim bildiğim son haftalar ev işleri yapmamak, çok yorulmamak gerekiyo, bol bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak gerekiyo, doğum kolay olsun diye. Dün kayınvalidem bol bol ev işi yap eğil-kalk korkma artık, doğumun zoe olur yoksa dedi. Sizce hangimiz doğru biliyoruz???
Merhabalar herkese...
Ben yeni dr.dan geldim. Iyimiyim kötümüyüm bilmiyorumdogumu centralde düşündüğümüz için oranin dr.na görünelim dedik kadin.dog. Dr. Ii bi hanimdi bayada ilgiliydi ( kizim bu hafta az kilo almiş 2.700 olmuş ) muayneden sonra bide çocuk dr. La görüşmek istedik. çocuk dr.na gittik kizimin rahatsizligini anlattik dogduktan neler yaşariz o hast. De bi müdahelde bulunabilirlermi die sorduk. Dr. şuan kesin bişi söyleemeyeceğini bebeğin şuan ciğerlerinde su oldugunu dogunca o su boşalip hava dolunca ciğeride genişleyecek bu durumda kistide büyüyebilir solunum problemi yaşayabilir hatta acil ameliyat olmasi gerekebilir dedi,benim size tavsiyem bebeğinizin böyle bi rahatsizligi varken kesinlikle özel hast. De doğum yapmayin dedi çünkü özel hast. Hiç birinde çocuk gögüs cerrahisi yook dedi bişi olursa araştirma hast. Ne sevki zor olur zaman önemli olabilir ve aaştirma hast. Dişardan geldği için orda dogan bebekler gibi ilgilenmez sizde yipranirsiniz dedi o yüzden ya cerrehpaşa ya marmara yada göztepe ssk da dogum yapmanizi tavsiye ederim dedi.(allah razi olsun yarim saat bizimle ilgilendi herşeyi anlatti ve özel hast. çalişmasina rağmen para için burda yapin demedi) eşimde bunun üstüne arkadaşini aradi oda göztepenin başhekimini taniyomuş onun numarasini verdi aradik pazartesi görüşmeye çağirdi bide oranin çocuk dr.la görüşecegiz bakalim onlar ne diyecek. Bide ben hamileliğimin ilk günlerinden beri devlet hast. De dogurmam kesilikle özel hast. Dogurcam diodum ama büyük konuşmuşum herşey bebeğimin sağliği için bende katlanacagim mecburen...
narı beyzacım nasılsın a.s..maşallah küçük paşanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?