2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim annem gelmedi, gelmeyecek. kayınvalidem 3 haftadır tatildeydi o geldi. onun da gelmeye niyeti yoktu da eşim çağırdı.

slm güsel annelerimmm elvin'i uyuttum kimler var bi bakıyım dedim

elagözlüm maşallah bebişine cnmcım

seherrrrrrrrrrrrrrrrrr özlettin kendini,kayınvalide yanındayım diye çok iş yapayım deme sakın,bu arada özelden telefonunu da yaz bana şekercim

deryacım ben de senin gibi normalden korktuğum ve kızım erken geldiği için sezeryan yaptım doğumumu cnm.Allah herkese benimki gibi sezeryan doğum nasip etsin,şükür bir sorun yaşamadım

zeynepcim bırak canın istemiyorsa yapma iş tatlım,otur dinlen zaten son zamanlar sıkıntışı geçiyor,bunaltma kendini kuşum

özegecim gnydn cnm her iki annen de gelmiş,artık iş yapıyorsun diye meraklarda kalmıcam senin için ay bi şi olursa diye :)))

elfidacım cnm geçmiş olsun annen için,iyi mi şimdi?

bamboocum yaşadıkların yalancı sancılar olabilir ama gene de druna bi sor istersen beklenmedik anda süpriz yapabilir senin velet :))

canımız elvinimiz nasıll iyi mi.hala doğum hikayeni paylaşmadın çok merak ediyorum a.sbende sezeryan ile doğum yapıcam allah kısmet ederse.seni ve elvini çok öpüyorum canımmmŞeniz.darısı başımızaa:1hug:

haklısın nihancım ama yapmadanda olmuyo. elvinim nasıl iyimi annesi.

mavişcim zeynepcim elvin iyi maşallahı var. uyuyor şu anda :) doğum hikayemi yazdım da kardeşimin pc de bir sorun var ekleyemiyorum.bugün eklicem ama söz size :)) hatta hazırlıklar kısmına odamızda elvinin sepetinin olduğu köşeyide eklicem bakalım beğenecek misiniz?

mavişcigim saol canım :) yha haberim olmuyokii formda olan bitenden canım ... ev yapılıyoo die giremiyorum dogru düzgün ayhh çok sevindim acaba nasıllar arar sorarım ben neyse tel.. vardı bende saol canım .. yha ne çok sevindim:) inş. iilerdir..

mrb kızlar bugün tık yok. dün iki doğumdan sonragaliba ara verdik. ben de zeynepnurla konuşuyorum, prensesim 10 gün sonra gel tamam mı diyorum :) bakalım annesini dinleyecek mi.. eee bakalım sıra kimde, bizde olmadığı kesin, çünkü kendimi .çok iyi hissediyorum, ağrı - sızı yok çok şükür. ama tabi sürprizler de var hayatta di mi..

Merhabalar herkese...
Ben yeni dr.dan geldim. Iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dogumu centralde düşündüğümüz için oranin dr.na görünelim dedik kadin.dog. Dr. Ii bi hanimdi bayada ilgiliydi ( kizim bu hafta az kilo almiş 2.700 olmuş ) muayneden sonra bide çocuk dr. La görüşmek istedik. çocuk dr.na gittik kizimin rahatsizligini anlattik dogduktan neler yaşariz o hast. De bi müdahelde bulunabilirlermi die sorduk. Dr. şuan kesin bişi söyleemeyeceğini bebeğin şuan ciğerlerinde su oldugunu dogunca o su boşalip hava dolunca ciğeride genişleyecek bu durumda kistide büyüyebilir solunum problemi yaşayabilir hatta acil ameliyat olmasi gerekebilir dedi,benim size tavsiyem bebeğinizin böyle bi rahatsizligi varken kesinlikle özel hast. De doğum yapmayin dedi çünkü özel hast. Hiç birinde çocuk gögüs cerrahisi yook dedi bişi olursa araştirma hast. Ne sevki zor olur zaman önemli olabilir ve aaştirma hast. Dişardan geldği için orda dogan bebekler gibi ilgilenmez sizde yipranirsiniz dedi o yüzden ya cerrehpaşa ya marmara yada göztepe ssk da dogum yapmanizi tavsiye ederim dedi.(allah razi olsun yarim saat bizimle ilgilendi herşeyi anlatti ve özel hast. çalişmasina rağmen para için burda yapin demedi) eşimde bunun üstüne arkadaşini aradi oda göztepenin başhekimini taniyomuş onun numarasini verdi aradik pazartesi görüşmeye çağirdi bide oranin çocuk dr.la görüşecegiz bakalim onlar ne diyecek. Bide ben hamileliğimin ilk günlerinden beri devlet hast. De dogurmam kesilikle özel hast. Dogurcam diodum ama büyük konuşmuşum herşey bebeğimin sağliği için bende katlanacagim mecburen...

elifcim çok geçmiş olsun canım, inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın, sorun hemen düzelir inşallah. her şeyin hayırlısı canım, inşallah o hastane de iyidir. kızının kilosu iyi maşallah..

canım allah kolaylık versin. inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer.bebeğin çabucak sağlığına kavuşur.

kızlar bi şey sorcam, benim bildiğim son haftalar ev işleri yapmamak, çok yorulmamak gerekiyo, bol bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak gerekiyo, doğum kolay olsun diye. dün kayınvalidem bol bol ev işi yap eğil-kalk korkma artık, doğumun zoe olur yoksa dedi. sizce hangimiz doğru biliyoruz???

Selam güzeller nasılsınız..bi bakim foruma dedimm...sabah doktora gittikk eve biraz geç döndük..yooruldumm biraz uyumuşum..
herşey yolunda şuan..nst falan bağlandık iyi çıktı..çatı muayenesi yaptı:bbo:1 cm açılma varmış..haftaya yine çağırdı..inş hayırlısıyla gelir bebeğim...2.900 grküçükk benimm paşammm:1hug:bide son günlerde ayaklarım şişmeye başlamıştı..onu söyledim tansiyonunu ölçtür dedi eğer 9-14 fazla çıkarsaa bi test yapıcaklardı.benimki7-11 çıktı...:uhm:

siz naptınız..doğum falan yokmujeyyar

mervecim bende son haftalda iş yapmamak gerektğini biliyorum.merdiven çikilabilir ama fazla deil arkadaşima 7 aylikken dr. Fazla merdiven çika erken dogurursun diodu oda 7. Katta oturyo ve erken dogurdu sebeplerden biride merdivendi. Yürüyüş yapilabilir ama kisa süre ben böle biliyorum...

unverecim geçmiş olsun canım.a.s.bebeğin için neresi iyi ise olrda olsun doğumun hayatımm.a.sherşey bebişlerimiz içinn.:1hug:.hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah canımmŞeniz

arkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah bebişin tez zamanda sağlığına kavuştu.çocuk doktoru da gerçekten önemli tavsiyelerde bulunmuş.ne güzel size her şeyi bir bir anlatmış.bebişin için hangi hastane uygunsa tabi ki oraya gideceksin canım.ben de doğum evinde doğumumu yapacağım.yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

Elifcim üzülme canımm güzel şeyler düşün hep..inş bebeğini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağınaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…