ii akşamlar kızlar ben de bugün dr gittim suyum 5 in altına düşmüş bakalım nolacak çok korkuyorum hiç böle bişey gelmemişti başıma normal doğum istiyorum ama böle giderse zor ama çok şükür bebeişim iimiş 37+4üm bugün bebişim 3200 gr olmuş
kızlar banada bi dua edin nolur hamişlerin duaları kabul olurmuş hepinizi öpüyorum
aslıcım doğum öncesini aktarabildin mi?
ya ben sizin eylül forumuna da yazmıştım ama daha sonra sıkı bir mevzuat taraması yaptım. maalesef yaz tatiline gelen izinler sonrasına aktarılamıyor( o sayfayı bulup açtığınız sayfaya da aktaracağım hatta örnekle açıklamışlar):çok üzgünüm:
ama şöyle bir avantaj var çoğu idareci bu yeni düzenlemeden haberdar değil izinler de okulda kalıyor biliyorsun ilçeye gitmiyor o nedenle aklında olsun müdürüne filan sorup uyandırma
canım benim müdür uyanık biliyor aktarılmayacagını.ben ilçe ile de konuştum onlar da aktaramayacagımı söyledi.ama ona rağmen yine de ne olur ne olmaz diye çalışabilir raporu aldım fakat okula vermedim.zaten pek olacak gibi de durmuyor.:çok üzgünüm:
Seher,arzu,kübra,merve,çilek,maviş,cyildiz hepinize yorumlariniz için çok teşekkür ederim ...canim arkadaşlarim yüz yüze görüşmesekte aramizda çok kuvvetli bir bağ oluştu buna eminim..ben çok kafama takmamaya çalişiyorum ya aslinda bu ihtimalleri en başindan beri biliyoduk ama 2. Dopplerimiz ii çikinca biz artik hiç sorun yaşamayacagimiza kendimize inandirmiştik. Bugün dr. Tekrar ayni konulari açinca sanki bebeğimin hast. Ilk öğrenmişim gibi üzüldüm bu üzüntümü eşimede belli etmemeye calişiyorum oda bu durumu çok kafasina takiyo canim benim o haliyle bana moral vermeye çalişiyo.. Allahima bin şükürki tedavisi olmayan bi hastalik deil en azindan ..rabbim hepimiz için hakkkimizda en hayirlisi ne ise bizleri onunla karşilaştirsin....
canım seninle benim aramda gün farkı var sanırım inşllah seninki olur canım çünkü eylül ayında dogum yaparsan zaten sen raporları almış oldugun için aktarmanda sorun olmaz diye düşünüyorum.
elifcim(ünvere)canım içini rahat tut inşllah bebişinle ilgili bütün herşey yoluna girer sizin için neresi ise hayırlısı ne ise o olsun canım.
kışgüneşi dualarımız seninle canım inşllah senin ve bebişin için herşey yolunda gider.
bütün agustos annelerini çook çok öpüyorm.
Seher,arzu,kübra,merve,çilek,maviş,cyildiz hepinize yorumlariniz için çok teşekkür ederim ...canim arkadaşlarim yüz yüze görüşmesekte aramizda çok kuvvetli bir bağ oluştu buna eminim..ben çok kafama takmamaya çalişiyorum ya aslinda bu ihtimalleri en başindan beri biliyoduk ama 2. Dopplerimiz ii çikinca biz artik hiç sorun yaşamayacagimiza kendimize inandirmiştik. Bugün dr. Tekrar ayni konulari açinca sanki bebeğimin hast. Ilk öğrenmişim gibi üzüldüm bu üzüntümü eşimede belli etmemeye calişiyorum oda bu durumu çok kafasina takiyo canim benim o haliyle bana moral vermeye çalişiyo.. Allahima bin şükürki tedavisi olmayan bi hastalik deil en azindan ..rabbim hepimiz için hakkkimizda en hayirlisi ne ise bizleri onunla karşilaştirsin....
iyi akşamlar güzeller
kışgüneşi canım bebeğin ve senin için hayırlısı olsun...sağlıklı olsunda sezeryanla olsun dimi
ecenas maşallah kısına kıss biz oğlumla kısına talibiz ne dersinn...jeyyarsengözlerimebaksanabbizim yaramzda bizi nst de korkutmuştuu bi türlü kalp atımını bulamamışlardı..yayamaz nolcak:icecream::CüvCüv:
elifçim ne olur üzülme canımm dualarımız seninle...prensesinde üzülür bakk:1hug:
kız seher nerelerdeisn sen hiç görünmüyonn...ne zaman doğuracannn:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?