2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar
Gamze de dogum yapmıs Cok sevındım allah analı babalı buyutsun darısıbızlere ınş.
Valla okuyorum okuyorum sayfaları tek tek herkese bırseyler yazmak ıstıyorum ama hıc de aklımda tutamıyorum kıı..
Ama tum sayfaları okuyorum emın olun kızlar..Herkesden haberım oluyor neysekı boylece..
Bız de bugun dr. a gıttık cımcme ters duruyodu ya artık normal durusa gecmıs neysekı
kılomuzu da dr. begendı andack dogum tarıhı ıcın 2 hafta sonra kesın bırsey soyleyebılecekmıs.
kordonu bogazına cok yakın yerde duruyormus bu bıraz moralımı bozdu ama dr. takıp edıcez dedı umarım bırsey olmaz..
1 hafta ıcınde tekrar gıtmek ıstıyorum ne olur ne olmaz korku ıle yaşamaktansa...
buarada odamız de bıttı
yarın fotografını cekecegı hazırlıklar bolumunde bulabılırsınız

Merhaba güzel anneler, a.s.
Kontrolümüz p.tesi olmasına rağmen bugun sabah direk hastaneye gittik,
Dün kızımın hareketlerini az hissetmiştim akşamınada ishal olmuşum, dün gece de sabaha kadar soğuk soğuk terledim, sabah 8 de doğru hastaneye gittik,doktorumuzun gelmesini bekledik, nts ye bağlandık, Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, CaNım Kızım cok iyi, nts ye girer girmez bi oynamaya başladıki kalp atışlarını takip edemedik önce, tabi kalp atışı görünmeyince bi telaş yaptık eşimle ama hemşire sorun olmadığını çok haraket ettiği için kalp atışlarını yakalayamadığını söyledi, ve bizi isterseniz yarım saat sonra bi daha bağlayalım dedi ve cıkarttı, tabi bizde bi korku oldu bi sorunmu var ne oluyor diye sonra yarım saat sonra tekrar girdik ntsye ve bu defa canım kızımın minik kalbinin sesini duymaya başladık, sonra doktorumuza göründük, ishalimin basit sıcak ishali olduğunu söyledi,soğuk terlememin nedeni de kızım dönmeye calıışmış, ama dönememiş ama herşeyi yerindeymiş yani herşeyi sağlıklı canım kızımın,suyu felan iyimiş,vee kilosu 3.100gr olmuş bi tanemin, doktorumun gelişiminin iyi olduğunu 39 cu haftada doğurabileceğimi söyledi,haftaya ki kontrolümüzde doğum randevumuzu verecek ve bize o günden önceki gece yapmamız gerekenleri anlatacağını söyledi ve evimize geldik, baya yorulmuşum ki daha anca rahatca pc nin başına oturabildim uzunca,

Nar_ıBeyza Kübracım maşallah oğluşuna,allah kucağını almayada nasip etsin canım benim,hadi bakalım sıra sende galiba,

unvere Elifcim canım benim senin şimdi yapacağın en güzel şey allahımıza dua etmek canım,ve iyi düşünmek canından cok sevdiğin kızın annesine kavuşacağı günü iple cekiyor eminim, allah yardımcın olacaktır canım,iyi iyi haberler alacağız canım inş. senden,

mavişşşşş Canım iyisin dimi,görüşemez olduk :bbo:

beyazgül1986 Selam canım sen nasılsın?yerimseniben

Diğer güzel doğum yapan ve dört gözle meleklerini bekleyen anneler Hepinizi öpüyoruz,Şeniz

Arzu&Ecenas

ii akşamlar kızlar ben de bugün dr gittim suyum 5 in altına düşmüş bakalım nolacak çok korkuyorum hiç böle bişey gelmemişti başıma normal doğum istiyorum ama böle giderse zor ama çok şükür bebeişim iimiş 37+4üm bugün bebişim 3200 gr olmuş
kızlar banada bi dua edin nolur hamişlerin duaları kabul olurmuş hepinizi öpüyorum

:1hug:
canım :1hug: içini rahattut dualarmız seninle artık zor aylar geciriyoruz inş. hepimiz sağlıklı bebekler sahibi olacağız canım,

Son düzenleme:
elifcigim canım allahım inş. bişi olmas bebişine allahım yar ve yardımcın olur inş. bitanem hepimizn bebişini saglıklı bir şekilde inş. kucaklarımısa bagışlar canım .... üzülme nolur bitanem...
kübracıgım bebişine maşallah canım :) allahım saglıcakla bide kucaklarımısa nasip etse inşş...
arzucugum senin cimcimenşn maşallahı varmış demek size küçük bi şaka yaptı baksana telaşlandırmış sizi dogunca onu poposundan ısır :)) maşallah senin cimcimeye kilosuda çok iimiş kuşum :)
arkadaşlar hepimzi bir avazda sag sgalim kurutluruz inş...bend erahatsız oluyorum bel agrısı çatı agrısı ayak şişmesii bide bunların üstüne inşaat maf olduk valla... ben bu aralr dogurmassam hiçç dogurmam :)

canım benim müdür uyanık biliyor aktarılmayacagını.ben ilçe ile de konuştum onlar da aktaramayacagımı söyledi.ama ona rağmen yine de ne olur ne olmaz diye çalışabilir raporu aldım fakat okula vermedim.zaten pek olacak gibi de durmuyor.:çok üzgünüm:

ecenaz cım teşekkürler iyiyim canım maşallah bebişine negüzel kilo almış ben onların kalp atışlarına kurban olurum eminimki hepimiz çok iyi anneler olacağız allahım onu bir nasip etsin bakalım

Seher,arzu,kübra,merve,çilek,maviş,cyildiz hepinize yorumlariniz için çok teşekkür ederim ...canim arkadaşlarim yüz yüze görüşmesekte aramizda çok kuvvetli bir bağ oluştu buna eminim..ben çok kafama takmamaya çalişiyorum ya aslinda bu ihtimalleri en başindan beri biliyoduk ama 2. Dopplerimiz ii çikinca biz artik hiç sorun yaşamayacagimiza kendimize inandirmiştik. Bugün dr. Tekrar ayni konulari açinca sanki bebeğimin hast. Ilk öğrenmişim gibi üzüldüm bu üzüntümü eşimede belli etmemeye calişiyorum oda bu durumu çok kafasina takiyo canim benim o haliyle bana moral vermeye çalişiyo.. Allahima bin şükürki tedavisi olmayan bi hastalik deil en azindan ..rabbim hepimiz için hakkkimizda en hayirlisi ne ise bizleri onunla karşilaştirsin....

canım seninle benim aramda gün farkı var sanırım inşllah seninki olur canım çünkü eylül ayında dogum yaparsan zaten sen raporları almış oldugun için aktarmanda sorun olmaz diye düşünüyorum.
elifcim(ünvere)canım içini rahat tut inşllah bebişinle ilgili bütün herşey yoluna girer sizin için neresi ise hayırlısı ne ise o olsun canım.
kışgüneşi dualarımız seninle canım inşllah senin ve bebişin için herşey yolunda gider.
bütün agustos annelerini çook çok öpüyorm.

Canım benim,Şeniz dua ediyoruz canım hepimizin allah yüzünü güldürsün ağlarsakta sevinç göz yaşlarımız olsun canım,sen kendini iyi tut, moralini bozma kızımızıda üzme canım benim,:1hug:

kızlar az kaldı vallahi...rabbim hepinize kolaylıklar versin..
bir avazda çatır çatır doğurur meleklerinizi sağlıklı bir şekilde kollarınıza alırsınız inşallah......

iyi akşamlar güzeller
kışgüneşi canım bebeğin ve senin için hayırlısı olsun...sağlıklı olsunda sezeryanla olsun dimi

ecenas maşallah kısına kıss biz oğlumla kısına talibiz ne dersinn...jeyyarsengözlerimebaksanabbizim yaramzda bizi nst de korkutmuştuu bi türlü kalp atımını bulamamışlardı..yayamaz nolcak:icecream::CüvCüv:

elifçim ne olur üzülme canımm dualarımız seninle...prensesinde üzülür bakk:1hug:
kız seher nerelerdeisn sen hiç görünmüyonn...ne zaman doğuracannn:dance:

evet canım 3-4 gün var aramızda ama pek mümkün gibi görünmüyo.neyse artık bebişlerimiz iyi olsun da bi şekilde halledeceğiz izinleri.

evet gerçekten kuvvetli bir bağ oluştu aramızda umarım bundan sonra da devam eder.dualarımız bebişin için umarım her şey iyi olur ve sen sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.allah büyük...

:lepi:benim kuzumun talibi çok bakalım hanginizinkini begenirseeeeeeelülülülülülü senin gamyoncuiremsukuzuda salıklıymış maşallahhh

KIZLAR YARIN SABAH DOĞUMA GİRİYORUM, BAKALIM AĞUSTOSA KAÇ KİŞİ KALACAĞIZ, SÜPRİZ OLDU, DÖNMESSE PAZARTESİ İÇİN PLANLAMIŞTIK, AMA Bugünkü Kontrolümüzde doktorm kararını değiştirdi, kilomuzda 2500 - 3000 arası , bebek dönmeyecek, makatı tamamen kalçama yerleştirmiş, Benim için Dua edin ne olur, hala şoktan kurtulamadım, belki daha iyi oldu, Doğuma gidecekmişim gibi hisettmiyorum , ani olduğundan herhalde, eve bir gelişim vardı, K.validem geldi akşam son hazırlıklarımızı tamamladık, Beşiğimizi de akşam hazırladık son hazırlıklarda tamamlandı , Sepetimizi bile bu gece bitirdik, ECE ciğim artık gelebilir, Aslan Burcunada girdiğimize göre hiçbir engel kalmadı , ne çok yazdım ama, giremeeceğim günler için : )

DERYACIĞIM, çok teşekkür ederim, bgün daha iyiydi annem, ablama gitti, bizim evimiz çok sıcak,
Orada kalacak bu gece yarın sabah hastaneye gelecek , İNAT ETTİM İLK 10 ‘A GİRDİM HAHAHAHAH

ELAGÖZLÜM, ben Lierac kullanıyorum, tek çatlağım yok, gerçi annemde 7 doğum yapmış, 5 çocuğu var, ve annemdede tek çatlak yok, yani benimki Irsi de olabilir

NİHANCIĞIM , çok sağol canım, iyi şimdi ,ama dün çok üzüldüm, hastalığından dolayı gelmeyecekti, yine dayanamadı geldi, aqnnemler YAYLA havasına alışkın, istanbul tabii cehennem gibi, torununu görsün, yardm bile etmesin , göndereceim, yazık .
ELVİNCĞİM NASIL, ÖP BENİM İÇİN OLURMU

MERVEZEYNEPNUR , canım hareket etmen, yani yürümen lazım, ev işi demek ani ve yanlış harekete sebebiyet vermek, k.validen hareketile ev işini kastetmemeli, ani bir hareketin itmen kaldırman, bebeği emzikten bile düşürebilir Allah korusun, sen bol yürüyüş yap, kolay doğuma yardımcı olur merak etme. Gerçi ben 3 saat önce ütüde yaptım ama, ağır iş yapmıyorum, eğilmemeye de özen gösteriyorum , Bu arada 11.700 kilo almış bulunuyorum, yarın sabah doğuma giriyorum, bunuda hareketliğim bağlıyoruz

ELİFCİĞİM, canım büyük geçmiş olsun yarabbim şifalar versinnn , inşallah Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

ECENAs canım benim, herşeyin yolunda olmasına sevindim, rabbim en doğru zamanda yavruna kavuştursun

KÜBRACIĞIM, hadi aramızda bir gün vardı, 8. Olacaksınn hahahahaha , bekliyorummm

canım hayırlısıyla saglıkla dogur inş.haberlerini bekliyoruz.heycanlandım valla kendim doguracakmışım gibi saglıkla kal:CüvCüv:

şimdiden geçmiş olsun canım üzülme allah dermansız dert vermesin herşeyin hayırlısı olsun bazen şer gibi görünen şey hayır hayır gibi görünen şeyde şerdir derler seninki inşallah hayırlısıdır:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…