2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakında hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz şimdiden hayırlı olsun canım ay çok canım çekti :icecream:

uyy gece kusum benim, demek o gün geldi he, ah ne güzel. senin adina cok sevindim. Şeniz allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. allahim cok kolay agrisiz sizisiz bir dogum nasip etsin. bak eve gelince hemen ECE mizin fotosunu bekliyoruz ona göre... naniknanik
seni ve esini simdiden tebrik ederim canim..
bak bunlar da sana, yarin icin a.s.

elfidacım ayyy çok sevindim, inşallah rahat bi doğum olur. kolayca kurtulursun inşallah bi sorun olmadan, yorumun için sağol canım gerçekten haklısın, Allah korusun zorlama falan bebişe zarar verebilir, kolay doğurayım diye her şeyi mahvetmeyim. İnşallah darısı başımıza, seninki de sürpriz oldu , bu işlerde zaman kalmadı artık. ama bizimkinin niyeti yok daha. güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun.

iyi geceler fistiklar ve minikleriiii
bayadir giremiyordum, öyle hemencecik doguran varmi diye bakip cikiyordum...

okadar cok sayfa varki, herseyi aklimda tutamadim..

NURAYciiim allah anali babali büyütsün canim benim, masallah oglusuna..

Aylincim (trend) canim allah anali babali güle oynaya büyütmek nasip etsin..

Nihancim, seninle görüstük ama burdanda söyliyim, elvinim coook tatli, teyzesi onu yer yerr, bu arada ayni benim gibi uyuyor, allahim nazarlardan saklasin.. masallah

SEHERCIM, kolay gelsin canim benim, kendine dikkat et. senin isinde cok zor be fistik. ama olsun, bak sonu güzel iste, rahat edeceksiniz insallah, anladigim kadariyla ev yaptiriyorsunuz.. ee nüfus büyüyoo :dance:

Aramiza yeni katilan arkadaslar olmus, hosgeldiniz, hayirli dogumlar diliyorum..

kizlar bu arada temmuz annelerini sollayacaksiniz neredeyse, ha gayret...

GAMZECIM de dogum yapmis, allahim onun bebegini de anali babali büyütmek nasip etsin. o daha ugramadi dogumdan sonra galiba??

bir arkadasimiz daha dogum yapmisti ama ismi suan aklima gelmiyo, hatta baya erken olmus galiba, allahim bebegini sana bagislasin canim, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..

anneleri gelenler olmus kizlar, gözünüz aydin..

ARZUcum fotolar harika, ecenas hanim ve sen cok güzel cikmissiniz masallah

bu arada foruma yazmayan kizlar var bayadir, süsse maus, panikatak (neti yok du ama haber alan yokmu hic) bahar kadir.. suan aklima gelenler bunlar.

canlarim unuttugum olmustur ama kusuruma bakmayin, hemen aklimda olanlari yaziverdim..

hepinize hayirli dogumlar diliyorum güzel anneler, allahim bir avazda kurtarsin...
öptüm sizi iyi geceler miniklerinizi benim yerime oksayin:asigim:

ERTUĞ, canım çok teşekkür ederim , darısı başına

BEYAZGÜL, canım sağolasınnn sende : )

NERİCİĞİM canım çok teşekkür ederim, hala ayaktayım, uyku tutmuyor, baksana saat 7 de hastanede olmamız gerekiyor ve damla uyku yok : (
çiçekler için tşkler : ) en yakın zamanda resimler gelecek, Dua et olurmu benim için, Kızım ve sağlığı için .
Merci das es dich gibbttt !!!!

MERVEZEYNEPNUR , canım sağol Allah hepimizi kurtarsın Hayırlısıyla. sakın ağır kaldırma, bak ben o kadar evimi temizledim ama kesinlikle parke nin üzdrini süpürsemde, Halı üzerini süpürmedim, çünkü o kuvvet istiyor, kendime ve bebişime zarar vermemek için kaçındım, halılar yıkamaya gitmeden 1 ay öncesinde kalktı, gelincede 2 hafta daha serilmedi, geçen hafta serdim, süpürme olayı ve sıkıntısını yaşamayayım diye.. Dikkatli ol ltf.

eliff gerçekten çok sevindim bugün bebeğini kucağına alıcaksın inş..güzel haberlerle dönün kızınlaaa..bekliyoruzz

kızlar bu saatte burdayım uyku kaçtııııtatlicadiarzu

DArk elifciigm canım çok sevindim demek artık bebişine kavuşucaksın ne güsel eeeee artık darıı bizlere :) anam benimkiler inat edio heralde anne daa var der giib çıkmıyo bunlar yaaa :))))
canım allahım bebbişini saglıcakla kucagına almanı nasip etsin bitanem ... allahım yardımcın olsun canım :)
Elifcigim (Unvere) canım herşey hakkımızda ne yasıldıysa onu yaşıyorus canım evet çözümsüz bir rahatsızlık deil canım allahım yardımcın olucak görüceksin inş.. üzme sen kendini ve o melek bebişini ....
KÜboşcugum ben snaa dedim dimi bu giidşle en son ben dogurucam die gerçektende en son ben görünüyom :)))))))
allah bebişlerimizi kucagmısa versinde saglıklı bir şekilde nesamn veriirse versin dimi kızlarr hepinzii öpüyorum :)
nericigim saol canım evet valla nüfus çogaldıgfı için başladık çalişmalara :)))

günaydın kızlarrra.s.
darkelçim hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun.kızın artık gelmek istiyo desenea.s
ecenas çım iyiyim saol hayatımyerimseniben.evet görüşemedikk:1no2:.ne güzel bebişin de iyi miş ohhh
tüm arkadaşlara güzel bir gün diliyorum :1hug:
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmŞeniz

günaydın kızlarrrr allahım şuu mübarek gün herkesin ne dilegii varsa kabul eder inş. allahım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inş... bebeklerimize saglıklı bir şeklide kavuşuruz inş. canlarım...

Bende ağustos 19 doğumluyum :lepi:
İnşallah sağlıklı bebişleriniz olur canlarım:1hug:

ELFİDACIM demek sende temmuzda bebeine kavuşacak annelerin arasına giriyorsun. Allahım sanada kolay doğumlar versin canım... İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Bugün mubarek gün ve dularımız seninle...:CüvCüv: ARTIK BENDE KIZIMI KUCAĞIMA ALMAK İSTİYORUM YAAAA:lepi:

Kalachakracım
senin doğum ne zamandı erkene alındıydı galiba? İyisinizdir umarım. Bİz seni diye beklerken bak Elfidacığımızda Temmuz annesi arasına katıldı.

Unverecim
canını sıkma Allah yardımcın olsun. Ne derler: ŞEr gördüğünüzde hayır, hayır gördüğünüzdede şer olabilir. Hayırlısı olsun.

Diğer hamişler
hepinize mutlu sıkıntısız bebişlerimizin hayalleriyle dolu bir gün diliyorum. Dün kan tahlili vermiştim benim durumuma göre baya düzelmiş 12.4 olmuş ki benim kan değerim genelde 6 lardaydı. Bebişimin sayesine oda düzelmiş oldu. Kuzularımız daha neler getirecek bizlere...
Bebeğimi, çok özledim. Artık doğsun istiyorum ya

Günaydin anneler
nasilsiniz? Biz iyiyiz. Bu sabah erkenden hortladik yine oglumla
gece sanki uyuduk da :)

dark elf: Hayirli olsun, inşallah sağlikla dogur bebeğini canim

hepinizi optum kizlar

ne güzel belki suanda bebeğinle berabersin az kaldı artık bizlerede.yavaş yavaş bebeklerimize kavusuyoruz.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

arkadaşlar hepinize merhaba uzun zamandır forma giremiyorum başıma neler geldi neler
yazdıklarınızı okumadan anlatıyım
21 temmuzda doktorum istifa etti gitti doğum zamanı o moral bozukluğu ile forma giremedim aynı gün işten ayrıldım ertesi gün sabaha karşı eve hırsız girdi evde ne kadar elektronik eşyamız varsa notebbok dahil çaldı arkalarından giderken gördük hala şokunu atlatamadım günler şoktayım
dün annem geldi nihayette eve gelebildim bugün sabah güzel haber hırsızlar yakalandı teşhise gittik inşallah eşyalarımızda bulunur tabi teşhis ederken yüzümüzü gördüler tutuklanmazlarsa hapı yuttuk. neyse hala doğurmadım hepiniz merak ediyorum yarım saat daha netteyim yazdıklarınızı okuyum öpüyorum

herkese günaydın arkadaşlarr. elfidacıgımızda doguma gitmiş allahım hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsin.
diger annelerimm umarım herkes bebekleri ile iyisinizdir ve mutlusunuzdur. bol tekmelemeli güzel bir gün diliyorum.

Günaydın güzel anneler,ve melekleri

Nar_ıBeyza küboş kıs sabırsızlanma,benim kızım cok nazlı olacak ona göre :)
seherb Sehercik sen 40 ı görücen anam gör bak sırnaşık şey
Havvacım sağlıkla alacaksın canım kucağına kızını merak etme,sabret kız azcık,
elagözlü783 Maşallah canım kan değerin cok iyi çıkmış,sorunsuz bi şekilde doğumunda gerçekleşir inş.
ilk bebeğim Günaydın canım,bence uyu bu son günlermizi cok arıcaz bu günler cookk:smiley-cool:
VEE ELİFİDACIM Bebeğin inş. sağlıklıca doğmuş hatta seni emmeye başlamıştır umarım,yokmu havva elfida hakkında bi gelişme ne oldu senin hafiyelik?Allah hepinize sağlık sıhat versin canım arkadaşlarım,
doğum yapanlar huu nerlerdesiniz yaa,
Bu arada aşağıda ki siteyi incelemek isteyenler incelesin Kordon kanı ile ilgili,
http://www.genkord.com/

Hepinizi öptük teyzoşlar,kahvaltı yapmaya gidiyok biz,Şeniz
:CüvCüv:Arzu & Ecenas

canancımm çok geçmiş olsun tatlımm. hepsi aynı gün üst üste gelmişş sen ve bebiş iyisinizdir inşllah. aman size birşey olmamış ya tatlımm. inşllah eşyalarınızda bulunur ve hırsızlarda hapsi boylar inşllah. tekrar tekrar geçmiş olsun canım. kendinize çok dikkat edin canım. :1hug:

COK GECMİŞ OLSUN CANIM BENİM
BAZEN HERSEY COK UST USTE GELİYOR DEGİL Mİ
ALLAH BUNLARI UNUTTURACAK DERT VERMESİN

SAKİN OL VE BEBİŞİ DUSUN
OPERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…