2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canancım cok gecmiş olsun canım kötü bi olay yaşamışsın inş. serbest kalmazlaar yaa,kalırlarsada bi çaresine bakın artık, ne biçim memlekette yaşıyoruz yaaa,

merhabalaaaaar. ben yine kısa bir kaçamak yapıp açtım neti. benim yaramazlar uyuyor. ne zormuş annelik yahu. hamileliği devam eden arkadaşlar bol bol uyuyun tadını çıkarın deliksiz uyku uyumayı özledim gözlerim yarı açık geziyorum evde. allaha şükür bu günleri de gösterdi bu minik şikayetler tuzu biberi tabii.
gamzeki doğum yapmış sağlıkla ve sevdiklerinle büyüt bebeğini,
darkcım seninde kuzucuğun kucağındadır şimdi sağlıkla büyüsün inşallah
nurayım evine geldin mi? yeğenimiz nasıl?
aylin doğum hikayeni yazmışsın bile hızlısın vallahi.bebeğin nasıl umarım iyisinizdir?
özgeciiim buralardamısın ya da aslıcıım bana siz dahil herkesin telefonunu yollarmısınız. benim tel.tamirde ama hattım açık.numaralar silindi ben arayamıyorum sizleri.
cananım geçmişolsun neler atlatmışsınız bebişinle...
ege uyandı acıktık artık ben arada gelirim.hepinizi öpüyorum arkadaşlar,sağlıkla kalın.

çok teşekür ederim arkadaşlar hepinizi öpüyorum umarım bilgisayarımı bulurlarda görüşmryr devam ederiz öpüyorum hepinizi hoşçKlın

cananmfb
canım çok büyük geçmiş olsun pes yani bu kadar olur. Yinede verilmiş sadakanız varmış. Hemde yakalanmışlar ayrıca. Korkma hapse girmeseler bile size Allahın izniyle bişey yapamazlar. Allah mazlumlarla beraberdir. Okurken nefesimi tuttum inanki. Eşyalarınızıda biran önce alırsın inşallah. Nede olsa mal canın yongasıdır.

ilkbebeğim
Taşınma derdi bizdede var sorma. Ama ben yinede bebiş ne zaman doğar belli olmaz deyip (biraz da bahanem oldu) Beşiğimizi kurdurdum eşime. Belki o doğmadan bile taşınırız bakalım hayırlısı. NE akıl dimi? Olsun dktrlrn verdiği tarihe göre 04.08. doğum tarihim 15.08 e kadar da taşınma olayını planladık bakalım nolcek hayırlısı. Bebişim şöle 1 yada 2 sinde annemler gelince hemen doğsa gitmeden bide burda arkadaşlarla görüşeydim ii olurdu ya bakalım. Hayırlısı

aaa geçmiş olsun yaaa. çok korkmuşsundur canım. adamlar bulunmuş umarım eşyalarınızda bulunur. sağlık olsun.

ahh canımm allah kurtarsın bebişide senide. yaaa bende doğurmak istiyorummmmm. naniknanik

kızlarr şimdi elfidayı aradım eşi açtı tlfnu ama çok konuşamadım. dogum yapmış yeni yeni kendine geliyormuş bebekte elfida annemizde iyiymiş.
elfidacımm ömürlü olsunn allah analı babalı büyütsün canımm gözünüz aydın.

herkese hayırlı cumalar, inşallah hepiniz iyisinizdir. dün biz biraz fazla yürüdük. bu sefer korktum, yanımda saat yoktu, dakika da tutamadım ondan fazla oldu yürüyüş. çok fazla da yürümek iyi değilmiş. canancım çok üzüldüm başınıza gelenlere. insan bu son günlerde hiçbir sıkıntıya gelemiyo, Allah yardımcınız olsun, inşallah eşyalarınıza kavuşursunuz. çok geçmiş olsun canım

maşallah elfida doğurmuş ha! Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin. inşallah kolay geçmiştir sezeryan. o da kavuştu miniğine, bakalım biz ne zaman kavuşcaz, bizimki durdu kızlar,hiçbir hareketlenme yok sancı falan. ama bu günlerde aZ hareket ediyo, ne kadar normal deseler de ben korkuyorum. bi an önce sağsalim görseydim onu yanımda. siz bahsediyosunuz sancılardan, bende hiç öyle bi şey kalmadı kaç gündür. bakalım her şeyin hayırlısı...

ayy ne güzel onlarda kurtuldu çok şükür.

Selam güzel anneler ben geldim hepinizi özledim artik bebişimleyim çok şükür darisi hepinizin başina sağlikla kurtulursunuz inş. Normal doğum yaptim tabiri caizse çatir çatir doğurdum doğum hikayemi bi ara yazarim çokta merak etmeyin zaten bence ama biz sağlikliyizya hepsini unuttuk şimdi çok şükür
canancimgeçmiş olsun allah başka dert vermesin
nuraycim ayni gün doğum yapmişiz tebrik ederim canim allahim size bağişlasin
elfida sende doğum yapmişsindir allahim size bağişlasin canim
seher doğurcan diye diye doğurdum kiz
diğer annelerim hepinizi öpüyorum allahim hepinizin kucaklarini dolu çikarsin inş.

gamzecimm iyi olmanıza çok sevindim canımm allah analı babalı büyütsün arkadaşımm. kendinize iyi bakınn. kızz dogum sırasında bizim içinde dua ettin mi? :CüvCüv:yerimseniben

bizim pazartesi kontolümüz var. ayyyy çok merak ediyorum doktor ne diyecek. sürekli ne olcak diye düşünüyorum saçma sapan rüya görüyorum. bıktım artık. tatilde bi yere de gidemedik, bebiş bizi buraya bağladı. sat a göre 25 günümüz var ama doktorumuza göre 10-15 gün var. çok merak ediyorum neler olacağını. bizimki çok büyüdüyse ben naparım, mecburen sezeryan olcam o zaman. kafamda hep böyle karışık düşünceler var.kolay doğum yapanların hepsinin de bebişleri minikmiş duyduğuma göre.

gamzecim hoşgeldiniz evinize. senin adına çok sevindim. galiba doğumun zor olmuş anladığıma göre. ilk normal yapan sensin ağustos annelrinden. tebrik ederim. bize tiyolar vermeyi unutma. ben çok araştırıyorum, ama sancılar başlayınca öğrendiklerimi unuturum, uygulayamam gibi geliyo. eşim de sen doktouru, ebeyi çıldırtırsın diyo.
darısı bizim de başımıza. bizimki de yakındır inşallah.

Gamzeki
canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun. Gözümüz aydın. Yeğenimizde sende sağlıklısınız daha ne isterizki ( doğurmaktan başka)
Resimlerinizi bklyrz. a.s.

Sağolun arkadaşlarim aslicim valla ettim canim 12 de yattim 4 e 20 varken kizim dünyaya geldi ama o sancilarda hep düşündüm son ana gelene kadar son anda kendimden geçmişim zaten
mervecim evet unutuyorsun o anda canim ebeler bana anlattilar daha başinda ama hiçbirini yapmadim sancin geldiğinde ikin bağirmamaya çaliş dediler ben aksine son nefesime kadar yirttim kendimi aradada ikindimda 2. Ikinmamda çikti çok şükür şimdi hazir kizim uyuyorken yazayim hikayemi

mervecimm bende sana katılıyorum arkadaşımm ya bende normal dogum istiyorum ve evde yalnızım annem agustos ortasında falan gelecek ama yalnız sancılar gelirde panik yaparmıyım ne yaparım diye endişelenmeye başladım açıkçası. eşimin işyeride evimizin oldugu yere çok uzak sagolsun karşı komşum var herşeyime koşturuyor ama ya o zaman evde de olmazsa diye kendi kendime senaryolar kuruyorum.birde mervecimm msn adresin yada tlfnunu bana özel msjla atabilirmisin. elagözlümm hoşgeldin canımm seninde tlfnumaranı ve msn adresini alabilirmiyim mümkünse.

ayy canım arkadaşım benim yaa normal dogum düşünüyoruz bakalım sen kurtuldun canım darısı bizim başımıza kendini iyi hissettiginde bebişimizde iyi oldugunda müsait bir zamanda dogum hikayeni bekliyoruz canım benim. Şeniz

tekrar aramıza hoşgeldin canım allah bebişine uzun ve sağlıklı ömür versin inş. ne güzel kavuştun cimcimene darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…