Sağolun arkadaşlarim aslicim valla ettim canim 12 de yattim 4 e 20 varken kizim dünyaya geldi ama o sancilarda hep düşündüm son ana gelene kadar son anda kendimden geçmişim zaten
mervecim evet unutuyorsun o anda canim ebeler bana anlattilar daha başinda ama hiçbirini yapmadim sancin geldiğinde ikin bağirmamaya çaliş dediler ben aksine son nefesime kadar yirttim kendimi aradada ikindimda 2. Ikinmamda çikti çok şükür şimdi hazir kizim uyuyorken yazayim hikayemi
mervecimm bende sana katılıyorum arkadaşımm ya bende normal dogum istiyorum ve evde yalnızım annem agustos ortasında falan gelecek ama yalnız sancılar gelirde panik yaparmıyım ne yaparım diye endişelenmeye başladım açıkçası. eşimin işyeride evimizin oldugu yere çok uzak sagolsun karşı komşum var herşeyime koşturuyor ama ya o zaman evde de olmazsa diye kendi kendime senaryolar kuruyorum.birde mervecimm msn adresin yada tlfnunu bana özel msjla atabilirmisin. elagözlümm hoşgeldin canımm seninde tlfnumaranı ve msn adresini alabilirmiyim mümkünse.
Merhabalar herkese...
Ben yeni dr.dan geldim. Iyimiyim kötümüyüm bilmiyorumdogumu centralde düşündüğümüz için oranin dr.na görünelim dedik kadin.dog. Dr. Ii bi hanimdi bayada ilgiliydi ( kizim bu hafta az kilo almiş 2.700 olmuş ) muayneden sonra bide çocuk dr. La görüşmek istedik. çocuk dr.na gittik kizimin rahatsizligini anlattik dogduktan neler yaşariz o hast. De bi müdahelde bulunabilirlermi die sorduk. Dr. şuan kesin bişi söyleemeyeceğini bebeğin şuan ciğerlerinde su oldugunu dogunca o su boşalip hava dolunca ciğeride genişleyecek bu durumda kistide büyüyebilir solunum problemi yaşayabilir hatta acil ameliyat olmasi gerekebilir dedi,benim size tavsiyem bebeğinizin böyle bi rahatsizligi varken kesinlikle özel hast. De doğum yapmayin dedi çünkü özel hast. Hiç birinde çocuk gögüs cerrahisi yook dedi bişi olursa araştirma hast. Ne sevki zor olur zaman önemli olabilir ve aaştirma hast. Dişardan geldği için orda dogan bebekler gibi ilgilenmez sizde yipranirsiniz dedi o yüzden ya cerrehpaşa ya marmara yada göztepe ssk da dogum yapmanizi tavsiye ederim dedi.(allah razi olsun yarim saat bizimle ilgilendi herşeyi anlatti ve özel hast. çalişmasina rağmen para için burda yapin demedi) eşimde bunun üstüne arkadaşini aradi oda göztepenin başhekimini taniyomuş onun numarasini verdi aradik pazartesi görüşmeye çağirdi bide oranin çocuk dr.la görüşecegiz bakalim onlar ne diyecek. Bide ben hamileliğimin ilk günlerinden beri devlet hast. De dogurmam kesilikle özel hast. Dogurcam diodum ama büyük konuşmuşum herşey bebeğimin sağliği için bende katlanacagim mecburen...
KIZLAR YARIN SABAH DOĞUMA GİRİYORUM, BAKALIM AĞUSTOSA KAÇ KİŞİ KALACAĞIZ, SÜPRİZ OLDU, DÖNMESSE PAZARTESİ İÇİN PLANLAMIŞTIK, AMA Bugünkü Kontrolümüzde doktorm kararını değiştirdi, kilomuzda 2500 - 3000 arası , bebek dönmeyecek, makatı tamamen kalçama yerleştirmiş, Benim için Dua edin ne olur, hala şoktan kurtulamadım, belki daha iyi oldu, Doğuma gidecekmişim gibi hisettmiyorum , ani olduğundan herhalde, eve bir gelişim vardı, K.validem geldi akşam son hazırlıklarımızı tamamladık, Beşiğimizi de akşam hazırladık son hazırlıklarda tamamlandı , Sepetimizi bile bu gece bitirdik, ECE ciğim artık gelebilir, Aslan Burcunada girdiğimize göre hiçbir engel kalmadı , ne çok yazdım ama, giremeeceğim günler için : )
DERYACIĞIM, çok teşekkür ederim, bgün daha iyiydi annem, ablama gitti, bizim evimiz çok sıcak,
Orada kalacak bu gece yarın sabah hastaneye gelecek , İNAT ETTİM İLK 10 ‘A GİRDİM HAHAHAHAH
ELAGÖZLÜM, ben Lierac kullanıyorum, tek çatlağım yok, gerçi annemde 7 doğum yapmış, 5 çocuğu var, ve annemdede tek çatlak yok, yani benimki Irsi de olabilir
NİHANCIĞIM , çok sağol canım, iyi şimdi ,ama dün çok üzüldüm, hastalığından dolayı gelmeyecekti, yine dayanamadı geldi, aqnnemler YAYLA havasına alışkın, istanbul tabii cehennem gibi, torununu görsün, yardm bile etmesin , göndereceim, yazık .
ELVİNCĞİM NASIL, ÖP BENİM İÇİN OLURMU
MERVEZEYNEPNUR , canım hareket etmen, yani yürümen lazım, ev işi demek ani ve yanlış harekete sebebiyet vermek, k.validen hareketile ev işini kastetmemeli, ani bir hareketin itmen kaldırman, bebeği emzikten bile düşürebilir Allah korusun, sen bol yürüyüş yap, kolay doğuma yardımcı olur merak etme. Gerçi ben 3 saat önce ütüde yaptım ama, ağır iş yapmıyorum, eğilmemeye de özen gösteriyorum , Bu arada 11.700 kilo almış bulunuyorum, yarın sabah doğuma giriyorum, bunuda hareketliğim bağlıyoruz
ELİFCİĞİM, canım büyük geçmiş olsun yarabbim şifalar versinnn , inşallah Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
ECENAs canım benim, herşeyin yolunda olmasına sevindim, rabbim en doğru zamanda yavruna kavuştursun
KÜBRACIĞIM, hadi aramızda bir gün vardı, 8. Olacaksınn hahahahaha , bekliyorummm
canım kızının rahatsızlığı ne?ve nasıl öğrendin daha doğmadan....
canım inşallah sağlıklı doğar annelerin duası kabul olur biliosun bol bol dua et sağlıklı olsun diye ve burdaki bütün annelerin duasıda seninle olsun çok öpüyorum canım a.s.canım bebegimin hastalıgının tıptaki adı kistik adenomotoid malformasyon ,21 haftalıkken renkli doppler çektirdim orda öğrendik.ozaman sol akciğerinin tümünü kaplayan kistler toplulugu vardı ve kalbini sağa dogru ittitiriyodu ozaman büyüme kaydetseydi kalbinin durma ihtimali vardı.amniosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı hastalıgın sebebini bulamadılar zaten 8000/1 görünen bi hastalıkmış .33 haftalıkken tekrar çektirdik kistler toplulugu akciğerin 4 cm kısmını kaplıyou dr. bunun ii oldugunu dogmadan bi sorun yaşamayacagını dogduktan sonrada az bi ihtimal solunum sorunu yaşayabilir bu durumda ameliyat olur demişti.bizde dr.a güvenip özel hast. yapacaktık dogumu ama dün görüştüğümüz çocuk dr. büyük bi itimal dogar dogmaz müdahele gerebilir dedi müdahele yapacak kişide çocuk gögüs cerrahı olması gerek oda sadece araştırma hast. oldugunu söyledi bizde bunu duyunca dogumugöztepe ssk da yapmaya karar verdik. rabbim inş. kızımı saglıkla kucagıma almayı ve hastaneden kızımla birlikte çıkmamı nasip eder. dualarım hep onun için.. umarım doktolar yanılmıştır ve kızım saglıklı dogar...
canım bebegimin hastalıgının tıptaki adı kistik adenomotoid malformasyon ,21 haftalıkken renkli doppler çektirdim orda öğrendik.ozaman sol akciğerinin tümünü kaplayan kistler toplulugu vardı ve kalbini sağa dogru ittitiriyodu ozaman büyüme kaydetseydi kalbinin durma ihtimali vardı.amniosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı hastalıgın sebebini bulamadılar zaten 8000/1 görünen bi hastalıkmış .33 haftalıkken tekrar çektirdik kistler toplulugu akciğerin 4 cm kısmını kaplıyou dr. bunun ii oldugunu dogmadan bi sorun yaşamayacagını dogduktan sonrada az bi ihtimal solunum sorunu yaşayabilir bu durumda ameliyat olur demişti.bizde dr.a güvenip özel hast. yapacaktık dogumu ama dün görüştüğümüz çocuk dr. büyük bi itimal dogar dogmaz müdahele gerebilir dedi müdahele yapacak kişide çocuk gögüs cerrahı olması gerek oda sadece araştırma hast. oldugunu söyledi bizde bunu duyunca dogumugöztepe ssk da yapmaya karar verdik. rabbim inş. kızımı saglıkla kucagıma almayı ve hastaneden kızımla birlikte çıkmamı nasip eder. dualarım hep onun için.. umarım doktolar yanılmıştır ve kızım saglıklı dogar...
merhaba kızlar;
yeni doğum yapan anneler hayırlı olsun bebişleriniz gözünüz aydın güle güle büyütün yavrularınızı,
ünverecim geçmiş olsun canım herşey yolunda gidecek merak etme sağ salim kavuşucaksın yavruna Allahın izniyle,
ben de yarın sabah doğuma gidiyorum arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizi kurtarsın, inşallah yavrumla sağ salim dönüp hikayemi yazarım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?