2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canancım çk geçmiş olsun canım cana gelecegine mala gelsin siz ii olun yeterki gerisi boşşş..
gamzecim gözünaydın bitanem ohhh ne güzel bebişinle berabesin artık darısı başımıza.....
kızla bu sabah benim kızımda beni korkuttu kıpırdaamadı normalde sırt üstü yatmamdan çok rahtsız olurdu hemen tepki verirdi sabah bekledim ama hiç kıpırdamadı sanırım uyuyodu neyseki 2 saat önce kıpırdadı annesini rahatlattı....

gamzeciim merhabaa çok sevindim arkadaşım meleğine kavuşmuşsun.gözün aydın arkadaşım.

aslıcıım beni çaldırırmısın telefonunu kaydedeyim. silinmiş benim rehber.
:sm_confused:

Kızlar merhabalar
Oh ne guzel bır doguran daha olmus harıkaaa
Elıfadacım hayırlı olsun gecmıs olsun cnm
Allah ananlı babalı buyutsun
Gamze cım sen de hosgeldın nasıl bır duyguymus bebısınle bırlıkte olmak???
canan cım gecmıs olsun ucuz atlatmısısnız karsı karsıya da gelebılırdınız allah korumus.
butun anne adaylarına guzel bır gun ve haftasonu dılıyorum
ve arkadaşlara katılıyorum keısnlıkle bugunlerı uyuyarak ve dınlenerek gecırmemız gerekıyor sonra arayacagız(gercı bend e5 yasınd abır afacan var onunla ne kadar olabılır bılmıyorum ama :))
ben de elımden geldıgınce dınlenerek gecırıyorum gunlerımı
herkeslere selamlar

KIZLAR (WORSE) Nuraydan BİR HABER ALAN YOKMU SON DURUMLARI HAKKINDA,HADİ HAFİYE HANIMLAR HABER BEKLİYORUZ AMA,

Selam güzeller biz geldikkk:teytey::CüvCüv:

canancım geçmiş olsun canımm...herşey üst üstte gelmiş...üzülme herşeyde bir hayır varyerimseniben

gamzecim yeniden hoşgeldin canımm..ilk normal doğum yapan annemiz sen oldun..bebeğine kavuştun yaa en güzli buu dimi...darısı bzileree:1hug:

elifte şimdi kızını kucağına almıştır inşş ayy ne güzel yaa:dance:

seher sen en sona kaldın canımm..40 haftayıuda doldursan şaşmaa:CüvCüv:a.s.

hepinizi öptükk a.s.

rabbım doğuran ağustos annelerının beişilerının hepsini analı babalı büyütsünnn...tebrıler kızlarrr..darısı hala doğuramayan temmuz analarınıa sonra sizleree

nuray'ı aradım şimdi cebi kapalı o yüzden konuşamadım.

elfida'yı aradım emziriyormuş,eşi ile konuştum,iyilermiş.
ELFİDAAAAAAAAAAAAAAAAAA cnm benim kızçeni kokluyorum kocaman hayırlı olsun tatlım!! Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin hepinize...

ELİFcim inş herşey yolunda gider ve sağlıcakla kucağına alırsın kuşum. devlet hastanesi yada özel yeter ki sağlıkla gelsin de miniğin..göztepe ile görüşünce de bize bilgi ver cnm,hayırlısı olsun şimdiden..

KÜBRAcım maşallah oğluşuna cnmcım,nihan teyzesi yer onu.senin de doğum yaklaştı desene açılma varsa :)

MERVEcim ben de hamileliğin son dönemlerinde iş yapılmaması ama yürünebiliyorsa yürünmenin iyi olduğunu biliyorum cnmcım.

ARZU ve KIŞGÜNEŞİ maşallah bebişlerinize,kolay doğum olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inş

SEHERRRRRRRRRRRRRR özledik kı seniiii :)

NERİİİİİİİİİİİİİİİİ bi türlü karşılaşamıyoruz özledik seni teyzesii!!

MELEKcim sen nasılsın neler yapıyorsun?bir görünüp kayboluyorsun,merakta bırakma bizleri :)

CANANcım geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş ama Allah daha kötüsünden korusun cnmcım,bu olanlarla kalsın inş zorluklar.

GAMZEcimmmmmmmmmmm hoşgeldin cnm,kuzunda hoşgeldin aramıza :)))

ayyy elif şimdi bebeğiyle ne güzelll..böle haberleri alınca çok mutlu oluyorum yaaa:teytey:nuray nasıl acaba:1hug:

nihancım inş yaklaşmıştır doğum bende artık dayanamıyorumm bebeğimi kucağıma almak istiyorummhayırlısı...evlin hanım nasıl..a.s.

canım kızının rahatsızlığı ne?ve nasıl öğrendin daha doğmadan....

Allah sağlık ve sıhhatel kucağına almak nasip etsin inşallah........

canım kızının rahatsızlığı ne?ve nasıl öğrendin daha doğmadan....

canım bebegimin hastalıgının tıptaki adı kistik adenomotoid malformasyon ,21 haftalıkken renkli doppler çektirdim orda öğrendik.ozaman sol akciğerinin tümünü kaplayan kistler toplulugu vardı ve kalbini sağa dogru ittitiriyodu ozaman büyüme kaydetseydi kalbinin durma ihtimali vardı.amniosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı hastalıgın sebebini bulamadılar zaten 8000/1 görünen bi hastalıkmış .33 haftalıkken tekrar çektirdik kistler toplulugu akciğerin 4 cm kısmını kaplıyou dr. bunun ii oldugunu dogmadan bi sorun yaşamayacagını dogduktan sonrada az bi ihtimal solunum sorunu yaşayabilir bu durumda ameliyat olur demişti.bizde dr.a güvenip özel hast. yapacaktık dogumu ama dün görüştüğümüz çocuk dr. büyük bi itimal dogar dogmaz müdahele gerebilir dedi müdahele yapacak kişide çocuk gögüs cerrahı olması gerek oda sadece araştırma hast. oldugunu söyledi bizde bunu duyunca dogumugöztepe ssk da yapmaya karar verdik. rabbim inş. kızımı saglıkla kucagıma almayı ve hastaneden kızımla birlikte çıkmamı nasip eder. dualarım hep onun için.. umarım doktolar yanılmıştır ve kızım saglıklı dogar...

canım inşallah sağlıklı doğar annelerin duası kabul olur biliosun bol bol dua et sağlıklı olsun diye ve burdaki bütün annelerin duasıda seninle olsun çok öpüyorum canım a.s.

canım çok geçmiş olsun..umarım sağlıkla doğar kızın ve sağlıkla büyütmke nasip eder Rabbim..bence de böyle bir durumda araştırma hastanesi en mantıklısı..tüm branşlar var çünki...göztepe güzel bir hastane bebeklerle ilgili konularda.....

merhaba kızlar;
yeni doğum yapan anneler hayırlı olsun bebişleriniz gözünüz aydın güle güle büyütün yavrularınızı,
ünverecim geçmiş olsun canım herşey yolunda gidecek merak etme sağ salim kavuşucaksın yavruna Allahın izniyle,
ben de yarın sabah doğuma gidiyorum arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizi kurtarsın, inşallah yavrumla sağ salim dönüp hikayemi yazarım inşallah...

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..güzel haberlerle gelin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…