2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hadi gözünaydınnn demek sende yarın bebişine kavuşuyosun...rabbim kolay bi dogum nasip etsin evladını saglıkla kucagına almayı nasipetsin ..dualarımız seninle....darısı başımıza....

canım hadi gözünaydınnn demek sende yarın bebişine kavuşuyosun...rabbim kolay bi dogum nasip etsin evladını saglıkla kucagına almayı nasipetsin ..dualarımız seninle....darısı başımıza....

amin canım Allah dualarınızı kabul etsin, Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Cnm yarın ıcın sana allah yardımcı olsun
umarım bır nefesde dogum gerceklesır
Artık bu gece heyecandan uyuyamazsın sen sımdı ...ne guzel bır heyecan..
guzel haberlerını beklıyoruz..................

Elifcim canım benim yaa... Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca senağlama. çok geçmiş olsun canım. Ben inanıyorum ki bebeğin sağlıklı bi şekilde doğucak... Bizimde dualrımız seninle hayatım... Bugün mubarek bigün ve bugün senin için Allahıma dua edicem

Cnm hıc moralını bozma allah yardımcınız olsun
benım ıs arkadaşımın kızı da aynı sıkıntı ıle dogdu ve amelıyat ıle duzeldı Su anda 5 yasında cok saglıklı bır cocouk ..
Allah sıze de bugünlerı göstersın ınşallaahh.. Icınızı fearh tutun ..

Aaaa nilal sende mi temmuz annesi oluyosun şimdi :1shok: SENDE BIRAKIP GİT BİZİ :a015: BU GİDİŞLE AĞUSTOSTA DOĞUM YAPICAK ANNE KALMICAK...ŞAKA Bİ YANA CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN. İNŞALLAH Bİ AVAZDA BEBEĞİNE KAVUŞURSUN. ŞİMDİ KİM DOĞURCAK OLSA BU DUAYI EDİYORUM. KIZLAR BENDE DOĞUMA GİDİNCE SİZDE BANA DÖYLE DUA EDİN OLUR MU :sm_confused:

ünvere canım ALLAH şifa versin.inşaallah sorunsuz bir doğum olur bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın annesi.

canım benim hiç üzülme olur mu?
bak bu zamana kadar birlikte gelmişsiniz, bundan sonrasındada kötü şeyler düşünme..
dualarım seninle, güsel haberlerini bekliyorum...

canım benim hiç üzülme olur mu?
bak bu zamana kadar birlikte gelmişsiniz, bundan sonrasındada kötü şeyler düşünme..
dualarım seninle, güsel haberlerini bekliyorum...

AYLİNCİM HOŞ GELDİN HAYATIM. NE BU ŞİMDİ... DOĞUM TAKİP CETVELİNDEN BİŞİLER ÇIKARMAMI İSTERMİSİN YOKSA SÜPRİZİ SEN Mİ VERİRSİN BİZLERE???? lülülülülülü

Cnm yarın ıcın sana allah yardımcı olsun
umarım bır nefesde dogum gerceklesır
Artık bu gece heyecandan uyuyamazsın sen sımdı ...ne guzel bır heyecan..
guzel haberlerını beklıyoruz..................

evet canım gerçekten başka bir heyecan ikinci doğum olmasına rağmen daha önce hiç doğum yapmamış gibi heyecan ve korku var

AYLİNCİM HOŞ GELDİN HAYATIM. NE BU ŞİMDİ... DOĞUM TAKİP CETVELİNDEN BİŞİLER ÇIKARMAMI İSTERMİSİN YOKSA SÜPRİZİ SEN Mİ VERİRSİN BİZLERE???? lülülülülülü

canım havvacıımm.
sürpriizz olsa vermeyi çok isterimm..
bu cizelge hamilelik testi yapacağım günü sayıyo..
bu ay başladık çalışmalara inşallah tutmuştuurr:)))

sen napıyon canımcım, gün verdi mi dr'un?
sanemden haberin var mıı?

evet canım ben de temmuz annesiyim inşallah Allah duanı kabul etsin canım inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz öpüyoruz sizi kendinize iyi bakın :1hug:

merhaba canlarımmmmmmmmm!!!a.s.
biraz okudum hatırladıklarımı yazayım..
Canancım geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş valla...allah korumuş ya uyansaydınız hırsızlar evdeyken..:teselli:
Elfidacımmmmm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..ne güzel kokla kızını bizim için de!!Şeniz
Nilalcim hadi allah hayırlı doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın...:CüvCüv:
Ünvere(elifcim)
geçmiş olsun canım bebişine..bencede çıkınca herşey güzel olacak hiç kötü düşünme..kızın sağlıkla gelsin inşallah...:teselli:
kezbancımmmmm ben seni ararım telimi alırsın şeker...aman doyurun sizin afacanları aç kalmasın miniklerrrrrrrrryerimsenibenonlar yiye yiye uyuya uyuya büyüyecekler...
havvacım ben de heyecan yapıyorum bizimkiler böyle doğurdukça..ben de istiyorum kızımı kucağıma almayı ama daha 3 hafta olmalı benim en az....0808 2008 güzel tarih gelmek isterse beril gelebilir benim için sakıncası yokyerimsenibennaniknanik
hepinizi öpüyorum.ben de annemler var o yüzden pek bakamıyorum..eşimde pcnin başında kadınlar var heryerde diye....
aslicimmmmm annenler gelir en kısa zamanda inşallah..evde yalnız olmak insanı korkutuyor...bak ben en azından yemek yapmıyorum...
yürüyüşe çıkacağım onun için şimdilik bu kadar yazıyorum görüşürüz....Şeniz:CüvCüv:

nihan,aylin,yeliz,havva,dilek,bamboo,derya,nilal,pediastrum hepinize güzel dilek ve dualarınız için ço teşekkür ederim rabbim yar ve yardımcımız olsun hakkımızda hayırlı olan duaları kabul etsin...

CANANCİM ay çok geçmiş olsun vallahi okurken pes doğrusu dedim allahım daha kötüsunden korunsun canınıza gelmesinde mala gelsin inşallah onada gelmez kendinize dikkat edin canım

hoş geldin canım hayırlı olsun ne güzel bebişine dokuna biliyorsun artık birde canım çokmu zor geçti ki öyle diyorsun kız korkutma bizi ben zaten korkuyorum:sm_cool:

hoş geldin canım hayırlı olsun ne güzel bebişine dokuna biliyorsun artık birde canım çokmu zor geçti ki öyle diyorsun kız korkutma bizi ben zaten korkuyorum:sm_cool:

canım ben de çok korkuyorum normal doğumdan.bugün doktor normal doğurabilirsin diyince yelkenleri suya indirdim.acayip panik oldumne olacak bizim halimiz?

hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize canım...
yok henüz bi tarih verilmedi doğum için... herkes teker teker doğuruyo bende bir an evvel kızımı almak istiyorum yaaa...
sanemden haber yok valla. kimselere tel falan bırakmamış. msnede girmiyor hiç.
bende mrk ediyorum onu ne yaptı diye ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…