merhaba kızlar;
yeni doğum yapan anneler hayırlı olsun bebişleriniz gözünüz aydın güle güle büyütün yavrularınızı,
ünverecim geçmiş olsun canım herşey yolunda gidecek merak etme sağ salim kavuşucaksın yavruna Allahın izniyle,
ben de yarın sabah doğuma gidiyorum arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizi kurtarsın, inşallah yavrumla sağ salim dönüp hikayemi yazarım inşallah...
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..güzel haberlerle gelin inşallah....
canım hadi gözünaydınnn demek sende yarın bebişine kavuşuyosun...rabbim kolay bi dogum nasip etsin evladını saglıkla kucagına almayı nasipetsin ..dualarımız seninle....darısı başımıza....
merhaba kızlar;
yeni doğum yapan anneler hayırlı olsun bebişleriniz gözünüz aydın güle güle büyütün yavrularınızı,
ünverecim geçmiş olsun canım herşey yolunda gidecek merak etme sağ salim kavuşucaksın yavruna Allahın izniyle,
ben de yarın sabah doğuma gidiyorum arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin Allah hepimizi kurtarsın, inşallah yavrumla sağ salim dönüp hikayemi yazarım inşallah...
Elifcim canım benim yaa... Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca senağlama. çok geçmiş olsun canım. Ben inanıyorum ki bebeğin sağlıklı bi şekilde doğucak... Bizimde dualrımız seninle hayatım... Bugün mubarek bigün ve bugün senin için Allahıma dua edicemcanım bebegimin hastalıgının tıptaki adı kistik adenomotoid malformasyon ,21 haftalıkken renkli doppler çektirdim orda öğrendik.ozaman sol akciğerinin tümünü kaplayan kistler toplulugu vardı ve kalbini sağa dogru ittitiriyodu ozaman büyüme kaydetseydi kalbinin durma ihtimali vardı.amniosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı hastalıgın sebebini bulamadılar zaten 8000/1 görünen bi hastalıkmış .33 haftalıkken tekrar çektirdik kistler toplulugu akciğerin 4 cm kısmını kaplıyou dr. bunun ii oldugunu dogmadan bi sorun yaşamayacagını dogduktan sonrada az bi ihtimal solunum sorunu yaşayabilir bu durumda ameliyat olur demişti.bizde dr.a güvenip özel hast. yapacaktık dogumu ama dün görüştüğümüz çocuk dr. büyük bi itimal dogar dogmaz müdahele gerebilir dedi müdahele yapacak kişide çocuk gögüs cerrahı olması gerek oda sadece araştırma hast. oldugunu söyledi bizde bunu duyunca dogumugöztepe ssk da yapmaya karar verdik. rabbim inş. kızımı saglıkla kucagıma almayı ve hastaneden kızımla birlikte çıkmamı nasip eder. dualarım hep onun için.. umarım doktolar yanılmıştır ve kızım saglıklı dogar...
canım bebegimin hastalıgının tıptaki adı kistik adenomotoid malformasyon ,21 haftalıkken renkli doppler çektirdim orda öğrendik.ozaman sol akciğerinin tümünü kaplayan kistler toplulugu vardı ve kalbini sağa dogru ittitiriyodu ozaman büyüme kaydetseydi kalbinin durma ihtimali vardı.amniosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı hastalıgın sebebini bulamadılar zaten 8000/1 görünen bi hastalıkmış .33 haftalıkken tekrar çektirdik kistler toplulugu akciğerin 4 cm kısmını kaplıyou dr. bunun ii oldugunu dogmadan bi sorun yaşamayacagını dogduktan sonrada az bi ihtimal solunum sorunu yaşayabilir bu durumda ameliyat olur demişti.bizde dr.a güvenip özel hast. yapacaktık dogumu ama dün görüştüğümüz çocuk dr. büyük bi itimal dogar dogmaz müdahele gerebilir dedi müdahele yapacak kişide çocuk gögüs cerrahı olması gerek oda sadece araştırma hast. oldugunu söyledi bizde bunu duyunca dogumugöztepe ssk da yapmaya karar verdik. rabbim inş. kızımı saglıkla kucagıma almayı ve hastaneden kızımla birlikte çıkmamı nasip eder. dualarım hep onun için.. umarım doktolar yanılmıştır ve kızım saglıklı dogar...
canım bebegimin hastalıgının tıptaki adı kistik adenomotoid malformasyon ,21 haftalıkken renkli doppler çektirdim orda öğrendik.ozaman sol akciğerinin tümünü kaplayan kistler toplulugu vardı ve kalbini sağa dogru ittitiriyodu ozaman büyüme kaydetseydi kalbinin durma ihtimali vardı.amniosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı hastalıgın sebebini bulamadılar zaten 8000/1 görünen bi hastalıkmış .33 haftalıkken tekrar çektirdik kistler toplulugu akciğerin 4 cm kısmını kaplıyou dr. bunun ii oldugunu dogmadan bi sorun yaşamayacagını dogduktan sonrada az bi ihtimal solunum sorunu yaşayabilir bu durumda ameliyat olur demişti.bizde dr.a güvenip özel hast. yapacaktık dogumu ama dün görüştüğümüz çocuk dr. büyük bi itimal dogar dogmaz müdahele gerebilir dedi müdahele yapacak kişide çocuk gögüs cerrahı olması gerek oda sadece araştırma hast. oldugunu söyledi bizde bunu duyunca dogumugöztepe ssk da yapmaya karar verdik. rabbim inş. kızımı saglıkla kucagıma almayı ve hastaneden kızımla birlikte çıkmamı nasip eder. dualarım hep onun için.. umarım doktolar yanılmıştır ve kızım saglıklı dogar...
canım benim hiç üzülme olur mu?
bak bu zamana kadar birlikte gelmişsiniz, bundan sonrasındada kötü şeyler düşünme..
dualarım seninle, güsel haberlerini bekliyorum...
Cnm yarın ıcın sana allah yardımcı olsun
umarım bır nefesde dogum gerceklesır
Artık bu gece heyecandan uyuyamazsın sen sımdı ...ne guzel bır heyecan..
guzel haberlerını beklıyoruz..................
AYLİNCİM HOŞ GELDİN HAYATIM. NE BU ŞİMDİ... DOĞUM TAKİP CETVELİNDEN BİŞİLER ÇIKARMAMI İSTERMİSİN YOKSA SÜPRİZİ SEN Mİ VERİRSİN BİZLERE???? lülülülülülü
Aaaa nilal sende mi temmuz annesi oluyosun şimdi :1shok: SENDE BIRAKIP GİT BİZİ :a015: BU GİDİŞLE AĞUSTOSTA DOĞUM YAPICAK ANNE KALMICAK...ŞAKA Bİ YANA CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN. İNŞALLAH Bİ AVAZDA BEBEĞİNE KAVUŞURSUN. ŞİMDİ KİM DOĞURCAK OLSA BU DUAYI EDİYORUM. KIZLAR BENDE DOĞUMA GİDİNCE SİZDE BANA DÖYLE DUA EDİN OLUR MU :sm_confused:
amin canım Allah dualarınızı kabul etsin, Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Selam güzel anneler ben geldim hepinizi özledim artik bebişimleyim çok şükür darisi hepinizin başina sağlikla kurtulursunuz inş. Normal doğum yaptim tabiri caizse çatir çatir doğurdum doğum hikayemi bi ara yazarim çokta merak etmeyin zaten benceama biz sağlikliyizya hepsini unuttuk şimdi çok şükür
canancimgeçmiş olsun allah başka dert vermesin
nuraycim ayni gün doğum yapmişiz tebrik ederim canim allahim size bağişlasin
elfida sende doğum yapmişsindir allahim size bağişlasin canim
seher doğurcan diye diye doğurdum kiz
diğer annelerim hepinizi öpüyorum allahim hepinizin kucaklarini dolu çikarsin inş.
hoş geldin canım hayırlı olsun ne güzel bebişine dokuna biliyorsun artık birde canım çokmu zor geçti ki öyle diyorsun kız korkutma bizi ben zaten korkuyorum:sm_cool:
canım havvacıımm.
sürpriizz olsa vermeyi çok isterimm..
bu cizelge hamilelik testi yapacağım günü sayıyo..
bu ay başladık çalışmalara inşallah tutmuştuurr:)))
sen napıyon canımcım, gün verdi mi dr'un?
sanemden haberin var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?