2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kimsecikler yok mu yaaa (( off kaç saattir evde yanlızım. eşimde mesaiye kaldı bende iyice bunaldım evde.... yarım saate kadar yanlızlığım son bulucak ama vakit geçiremiyorum offfffffff.... şimdi kızım doğmuş olsaydı böyle mi olurdu ((( prensesşm gel artık yaaaa (((((((

Elifçim üzülme hayatim allahim kollarini dolu çikaricaktir rabbim yar ve yardimciniz olsun canim ama sen asla kötü düşünme iyi düşün iyilerle karşilaş

Elifçim üzülme hayatim allahim kollarini dolu çikaricaktir rabbim yar ve yardimciniz olsun canim ama sen asla kötü düşünme iyi düşün iyilerle karşilaş

canımcımm:1rolleyes:bebegini uyuttunmu nasılsın bakalım :asigim:busemizin fotografını istiyorum:dilcikar:

dogum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün dilerim hep saglıklı olursunuz.ne güzel bebeişler geliyo yine tarih bilmeden darısı benim ve tüm hamişlerin başına iyi uykular hamişler.bende aynı durumdayım ecenas cım uyku filan kalmadı bende de bugün nst ye girdim oğlişimin kalp atışlarını dinledim ama sonucu pazartesi doktoruma göstercem ona kafam takıldı bişe yoktur inş.iyi uykular hamişler ve bebeişler

güzel annelerim ben nöbete kalktımm uyku falan yokk bende saatlerce otururum artık.
elifcimm allah bebişini saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşllah hiçbir sorun çıkmadann allah yardımcınız olsun.
nilalcım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
diger güzel annelerim bebişlerinizle hepinize allah rahatlık versin.

:lepi:GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN:lepi:
Güzel bir HaftaSonu Gecirmeniz dileğiyle arkadaşlar,hepinizi öpüyoruz,Şeniz
Bu gün güne enerjik başladım her nedense,haftasonu ya ondan galiba,daha kahvaltımızı yapmadık ecenas acıkmış oynayıp duruyor anne acıktımmm diye,
Gece bende bi ara dalmışım ondan sonrada uykum cok güzel geldi deliksiz uyudum sabaha kadar cok iyi oldu,Biz kahvaltıya gidiyoruz,kafamçokkarıştı
a.s.Hepinizi Öptük canım arkadaşlarım,Şeniz
Arzu & ecenas

günaydın anneler ya seher nerelerde merak ediyorum bacım doğurdunmu yoksaa . nilal da bebeişini kucağına almıştır herhalde darısı bizim başımıza. herkesi çok öpüyorum ve haberleri bekliyoruz bakalım bugün sıra kimde

günaydınn kızlarrrr:1hug:
bende hepinize güzel hafta sonu diliyorumma.s
arzucum erkencisin.şutarafagitti
hem geç yat hemde erkenden kalkmışssınn....yerimseniben
tüm anneleri ve bebişlerini öpüyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz

günaydın teyzoşlaımızzz,nasılsınız bugün ?
hepinizde erkencisiniz ben geceleri uyayamadıgım için sabaha karşı uyuyorum o yüzden 10:30 dan önce yataktan kalkamıyorum.bizde şimdi ilaçlaımızı içtik hurmamızı yedik birazdan kahvaltıya gidicez. bugünlerde beni kızımın hareketleri baya yavaşladı bi süre hissedemeyince korkuyorum hemen sırt üstü yatıyorum kızım hemen ayacgını karnıma dayıyo bende rahtlyorum..sizin bebişlerin harekeleri nasıl ? ebrarım acıkmış sanırım biz kahvaltımızı yapsak ii olacak...

Gunaydınlar kızlar
herkese ıyı haftasonları
gece uyuyamayanlar bıraz yazışmışlar ne guzel
bız oglumuzu anneanneye bıraktık 1-2 gunluk o nedenle eşimle başbaşa yemege cıktık
yakında bebıs de gelınce artık zor bulucaz bu anları sanıırm degerlendırmek ıstedık ıyı de oldu ..
acaba nılal saat kacta doguma gırecektı bılıyor musunuz?

canım benim hiç üzülme olur mu?
bak bu zamana kadar birlikte gelmişsiniz, bundan sonrasındada kötü şeyler düşünme..
dualarım seninle, güsel haberlerini bekliyorum...

Tosbaa cım merhabalar hoşgelmişsinnn nasılsın cnm benım
ne guzel yenıden calısmalara başlamanıza sevındım hadı bakalım ınşallaaahh Agustos bıtmeden tutturabılırsınız :lepi:

Aradabir yaz bize özletme kendını hele guzel haberı alırsan hıc beklemeden haber ver lütfennn cok öpüyorummmmmŞeniz

selamm güzellerrr...

bugün doğum yokmuujeyyar
bende bu gece çok rahat uyudum:1rolleyes:eskisi gibiii..bide bebişler doğsun bakalım bize o zaman hiç uyku yoktatlicadiarzu

merhaba kızlar,,,
nasılsınız bakalım? ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bi uyuzluk var üzerimde atamadım gitti...fisfisfis
iyice bunaldım ben hamilelikten yaa. aranızda benim gibi düşünen var mı? :bbo:
kızlar buarada nilal vede elfida dan haber alan var mı? merak ettim onları benneyaptımki

aay evet diloşuum yaaa.
geçen ay başlayabildik ancak:))
bende çok istiyorum bu ay bu güsel haberi almayı..ağustosta anne olacaktım bari hamile olayıımm:)))) lülülülülülü
ilk haber vereceğim yerde burasııııı hiiç merak etmeyyiin:)

havvacım sıcaklardandır canımcım, normal.
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldiinn.
rahat ol canım benimm..

aylincim merhaba nasılsın canım. inşallah hayırlı haberlerini en kısa zamanda alırız canım. a.s.

günaydın hamişler hepiniz çok iyisinizdr inş.tosbaa8 canım allah kalbine göre versin.dualarımız seninle inş.olur.hamişler ben bu gün bi duyguslım anlatamam neden oldugunu anlayamadım bi hüzün varr içimde şu yazıyı yazarken bile gözlerimden yaşlar sel gibi akıyo karnıma bakıp bakıp aglıyorum nedenini bilmesemde içimde çok büyük bi acı varmış gibiyim bunun arkasından inş.bişe çıkmaz üzecek.bütün hamişlere ve bebeklerine mutlu günler öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm hepinizi

Selam Hamişler,
bugün kala arkadaşımız gibi bendede bir halsizlik var boynum felaket ağrıyo. Bebişin harktlri tam gaz devam. Allahım zamanından önce doğmayacaksa neolur zamanında doğsun. Bende artık iyice bunalmaya başladım. Uyku yok rahat yok şişkinlik vs. Hamileliği yeterince tattık sanırım bide hayırlısıyla bebişlerimiz kucağımıza alsakda o güzelliğide zorluklarıyla birlikte yaşasak diyoruuuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…