merhaba kızlar,,,
nasılsınız bakalım? ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bi uyuzluk var üzerimde atamadım gitti...fisfisfis
iyice bunaldım ben hamilelikten yaa. aranızda benim gibi düşünen var mı? :bbo:
kızlar buarada nilal vede elfida dan haber alan var mı? merak ettim onları benneyaptımki
dün teyzemle konuştum o da doğumunu anlattı. ben diyorum yaa size bu aralar sancım yok diye, onun da sancısı olmamış, hastanede sancı vermişler, belki benim de öyle olur dedim biraz içim rahatladı, siz sancılardan, ağrılardan şikayetçisiniz, bense istiyorum saçma geliyodur eminm size;ama durumumu bilen arkadaşlar beni anlarlar, eşimin askere gitmesine az kaldı çünkü. bakalım ne zaman doğacak bizim prenses..
slm kızlarr nasılsınız... nasıl gidio herkes bir bir dökülüyo hayırlısıyla bebişlerini kucagına alıyo:) çok şükür rabbime....
ben maf oluyorum yaa bu aralar dönmek bi işkence tam anlamıyla yataktaa .... hele yürümek artık bagıra bagıra aglayasım gelio çok zor çookkkk... bide grip olmuşum iice fenayım bu aralar .. sankii regl olcakmışım gibi agrım oluyo belimd efelan .. çok tuhafımmm... arkadaşlar allahım hepimzie yardım etsin .. inş. sag saglim hayırlıyla kurtuluruz..basen aglaya aglaya dua ediyorum rabbim vaktindne önce gelmesinler ama şuu acılarımıda azıcık dindir die ...
.allah razı olsun çilekcigim inş. geçer yok sa dayanıcak gücüm kalmıyyoo bu son zmanalar ne çok zor oluyomuşş.. allahım cümlemizin yardımcısı olsun..
KÜBRAcım elvin iyi maşallahı var teyzesi,habire emiyo altını kirletiyo uyuyo :))) bi görsen minnacık ısırasın gelir :)) senin de hayırlısı ile doğum haberini alalım artık kuşum
slm kızlarr nasılsınız... nasıl gidio herkes bir bir dökülüyo hayırlısıyla bebişlerini kucagına alıyo:) çok şükür rabbime....
ben maf oluyorum yaa bu aralar dönmek bi işkence tam anlamıyla yataktaa .... hele yürümek artık bagıra bagıra aglayasım gelio çok zor çookkkk... bide grip olmuşum iice fenayım bu aralar .. sankii regl olcakmışım gibi agrım oluyo belimd efelan .. çok tuhafımmm... arkadaşlar allahım hepimzie yardım etsin .. inş. sag saglim hayırlıyla kurtuluruz..basen aglaya aglaya dua ediyorum rabbim vaktindne önce gelmesinler ama şuu acılarımıda azıcık dindir die ...
SLM GÜSEL ANNELERİMMMM ELVİN UYURKEN BİR BAKIYIM DEDİM NAPIYOSUNUZ DİYE , ÖZLÜYORUM WALLA SİZLERİ
MERVEcim eşin ne zaman gidecek askere,gün belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?