2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ertuğ
canım hayır olsun inşallah herkes bugün bi tuhaf. HAreketler felan var değilmi? Valla ben hep kntrl edyrm. Tedrgn oluyorum bazen hiç kıpırdamayınca. Kuzucum uyuyordur bende uyandırıyorum hrhlde ama naapiimm

elagözlü78 gece çok hareketliydi oğlişim maş.teyzesi şuanda da kendini gerip duruyo ertuğ çok iyi maş.bende bi gariplik var canım aglamak istemesemde gözlerimden sel gibi akıyo kendime hakim olamıyorum hani sebebini bi anlasam ortada bişede yok ama anlayamadım hayırlısı.herhalde atrık oğlumu kucagıma almayı çok istiyorum dogmasını bekliyorum galiba ancak bu geliyo aklıma inş.bebeklerimizi sag salim alırız kucaklarımıza.ben ayın birini 4 gözle bekliyorum o zamana kadar sabret oğlum diyorum sigortam o gün doluyo inş.o güne yetişiriz öpenzi hepiniziiiiiiiii

Elegöz , Ertuğ , Kalachkar canlar ne oluyor sıze bböölee
durun sakın olun herseyın zamanını beklemek zorundayız bılıyorsunuz
bıraz duygusal ve alıngan günününzdesınızdır gecer...
kafanızı dagıtacak bırseyler ıle ugraşmanızı tavsıye ederım ama bebek veya hamılelıkle ılgılı bırsey olmasın bugün.. cok düşünüp cok ugrastıkca gercekten ınsan bunalıyor..
Allah yardımcımız olsun Hava da guzel olmuyor kı şööle dışarı cıkıp yurusek hava alsak hep sıcak hep sıcak
eve kapanınca hepımızın bu moralsızlıgı yaşadığına emınım
Hadı kızlar az kaldı sonrasında bugunlerı arayacagızzzzz........

mrb hamişler inşallah hepiniz ve bebişler iyidir. artık sıkılan annler ben de sizdenim. ben de bunaldım artık, en çok da beni bunaltan şey acaba nolacak doğumum nası geçecek, bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilecek miyim soruları. kafamda dolanıp duruyo. benim durumumu düşünün bi de. urfadyım, sıcaktan bunalıyoruz, neredeyse bi yıldır bi yere çıkamadım, tatile gidemedik, bebiş zarar görür, erken gelir falan diye. artık öyle sıkıldım ki burdan, insanın evinde olması da güzel tabi, biliyorum ayrılınca üzülürüm, ama gerçekten çok bunaldım artık, kzım gelse de o bana her şeyi unuttursa diye bekliyorum.

çok sagolun canlarım yazışmak çokiyi geldi sizlerle şimdi oğlumu sevip mutluluktan uçuyorum ben konuşuyorum o vuruto durmadan maş.ay neydi az önceki halim kendimi deli gibi hissettim dedim kafayı yiyorum yavaştan galiba diye hihiihiihi ama düzeldim çok şükür hepinizin yüregine saglık hamişler.hepinize mutlu günler hepinizi çççççççççoooooooooook sevddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzel annelerim

dün teyzemle konuştum o da doğumunu anlattı. ben diyorum yaa size bu aralar sancım yok diye, onun da sancısı olmamış, hastanede sancı vermişler, belki benim de öyle olur dedim biraz içim rahatladı, siz sancılardan, ağrılardan şikayetçisiniz, bense istiyorum saçma geliyodur eminm size;ama durumumu bilen arkadaşlar beni anlarlar, eşimin askere gitmesine az kaldı çünkü. bakalım ne zaman doğacak bizim prenses..

canım allah yardımcın olsun asker yolu zordur ama prensesinle oyalanırsın günlerin çabucak geçer.eşinde hemen gelir inş.şimdiden hayırlı teskereler sana ve eşine saglıkla prensesini alırsın inş.kucagına

al benden de o kadar havvacım. birde ben sıkıntılı bir hafta geçirdim. bende çok bunaldımm. ne istediğimide bilmiyorum gıcık bir durumdayım.

ayy canımm şimdiden allah kavuştursun hem eşine hem cimcimene.a.s.

SLM GÜSEL ANNELERİMMMM ELVİN UYURKEN BİR BAKIYIM DEDİM NAPIYOSUNUZ DİYE , ÖZLÜYORUM WALLA SİZLERİ

KÜBRAcım elvin iyi maşallahı var teyzesi,habire emiyo altını kirletiyo uyuyo :))) bi görsen minnacık ısırasın gelir :)) senin de hayırlısı ile doğum haberini alalım artık kuşum

ELİFcim üzülme cnm herşey yolunda gidecek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın cnmcım,dualarım seninle..

NİLALcim ben anca girebildim bugün nete.sanırım sen bebeğini kucağına almışsındır bile. Allah sağlık ve mutluluğunuzu eksik etmesin cnm,hayırlı olsun:)

AYLİNcim yuppiiiiiiiiii çalışmalara başladınız demek,inş yakın zamanda güsel haberinizi alırız cnm benim,dua ediyorum :))

ERTUĞ HAVVA ELAGÖZ hamilelik sendromunda ve sonlarına gelmişken artık böle hissetmeniz normal canlarım.ben de hissetmiştim ama ardından bizim cadı hemencik geldi sanırım annem daha fazla sıkılmasın artık dedi :)) siz de içinizi ferah tutun şekerler kısa bi süre sonra hayırlısı ile alacaksınız minikleri kucağınıza sıkılacak zamanınız olmayacak :))))

MERVEcim eşin ne zaman gidecek askere,gün belli mi?

slm kızlarr nasılsınız... nasıl gidio herkes bir bir dökülüyo hayırlısıyla bebişlerini kucagına alıyo:) çok şükür rabbime....
ben maf oluyorum yaa bu aralar dönmek bi işkence tam anlamıyla yataktaa .... hele yürümek artık bagıra bagıra aglayasım gelio çok zor çookkkk... bide grip olmuşum iice fenayım bu aralar .. sankii regl olcakmışım gibi agrım oluyo belimd efelan .. çok tuhafımmm... arkadaşlar allahım hepimzie yardım etsin .. inş. sag saglim hayırlıyla kurtuluruz..basen aglaya aglaya dua ediyorum rabbim vaktindne önce gelmesinler ama şuu acılarımıda azıcık dindir die ...

geçmiş olsun cnm. bugünlerde geçicekte unutucaz bile inşallah. allah hepimizi kurtarsın

nilalda bu arada dogum yapıyomuş allahım inş. yardımcısı olmuştur ben geç ögrendim yine ... dogru düzgün giremiyorumki forma sankii dogum ettim bebekelrden giremiyomuşum gibi yaa... onlar olunca halim ne olur bilmem :))
Bambocugum yok canım ben henüz doguramadım bunalrıı:)) inşaat var bzim canım onunla ugraşiyoruz allahım izn veriise bir ev sahibi olucam inş.. onla ugraşmaktan bişi ile ilgilenemes oldum maf oldum valla....

allah razı olsun çilekcigim inş. geçer yok sa dayanıcak gücüm kalmıyyoo bu son zmanalar ne çok zor oluyomuşş.. allahım cümlemizin yardımcısı olsun..

allah razı olsun çilekcigim inş. geçer yok sa dayanıcak gücüm kalmıyyoo bu son zmanalar ne çok zor oluyomuşş.. allahım cümlemizin yardımcısı olsun..
.

zaten rahatsızlıklarımızı sıcaklar 2 katına çıkarıyor. az kaldı canım. sonra hep birlikte bebişlerimizden bahsedicez biraz daha sabırr

geçmiş olsun sehercim.a.s.dikkat et canımmmmm.a.sgerçekten son zamanlar hamilelik zorlaşıyo:teselli:..bende sağa sola dönerken zorlanıyorum yataktabenneyaptımki..hepimizin yardımcısı olsun rabbimm:1hug:

KÜBRAcım elvin iyi maşallahı var teyzesi,habire emiyo altını kirletiyo uyuyo :))) bi görsen minnacık ısırasın gelir :)) senin de hayırlısı ile doğum haberini alalım artık kuşum

maşallahhh canımm yaaa ısırırım onun minik kollarınıŞeniz
ayy inş bende hayırlısıyla bi doğum yapsaydımm....korku heycan karmakarışş bir durumdayımmm:bbo:

seher cnm geçmiş olsun seninde az kaldı kızz

sehercim Allah yardımcın olsun canım, senin için çok zor olmalı eminim. inşallah ağrıların hafifler, ben hep diyorum, biz bi taneyi taşıyamıyoz sen iki taneyi bütün gün taşıyosun. canım bence seninki yakın. bak demişti dersin, çok az ikiz tam zamanında doğuyo biliyosun, 10-15 güne kadar alırsın minikleri kucağına. Allah kolaylık versin..

SLM GÜSEL ANNELERİMMMM ELVİN UYURKEN BİR BAKIYIM DEDİM NAPIYOSUNUZ DİYE , ÖZLÜYORUM WALLA SİZLERİ

MERVEcim eşin ne zaman gidecek askere,gün belli mi?

nihancım, eşim 2sinde sınava girecek, kaç gün çıkar bilemiyorum, asker öğretmen olsun istiyoruz, o zaman 18 günde gelecek yanımıza, galiba 12 sinde gidecek. senağlama15 günümüz falan var yani. hayırlısıyla kzını görüp gitseydi bari.
:CüvCüv:

merhaba Kızlar ,
hepinizi çok özledim, aslıcığım aramışsın eşim iletti, numaran kayıtı değildi, özelden atabilirmisin eve geçince aramak istiyorum, nihancığım çok teşekkür ederim
çok özledim sizleri eşimde laptopu getirdi hastaneye, Kızçeme nihayet kavuştum, Allahta sizleri sağlılı sıhatli kavuştursun yavrularınıza , yavrum çok iyi, 48 saattir uykusuzum, biraz emzirmede sorun yaşadım, öyle yorulmuşki, uykudan kendini alamıyor, Kızlar çok güzel bir duygu, yavruma bakıp bakıp ağlıyorum , allahım sizleride kurtasın ,
yarın taburcu olacağız inşallah, daha ayrıntılı yazarım sizlere

işte Ece İlknurumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…