2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy elifcimm hoşgeldinn tatlımm...ne güzel bebeğine kavuştun darısı bizlere inş...bende seni merak eidyosumm..ikinizinde iyi olmasına sevindim...öp ece ilknuru bizim için...çok tatlı maşallahh yaaa.s.

bend eistiyorum artık bebeğimiiisenağlamagamyoncuiremsu

ayy bu ne şirinlik elfidacım oy maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun, analı babalı büyütsün inşallah. çok tatlı bi şey yaaa. biz de istiyoz artık, ayyy sizin minikleri gördükçe daha da sabırsızlanıyoruz valla. zaman çabucak geçse keşke, bi ağustosa giremedik gitti ya:çok üzgünüm:

ay kübracım aynen aynen, bizimkilerin umrunda değil baksana, zamanlarını bekliyolar, hadi genesenin 11 günü kaldı biz ne yapalım bizimkilerin beşikleri aynı, herhalde ikisi de günlerini bekleyecek baksana...

OY OY OYY ELFIDACIIIIM, BU NE TATLILIK BÖYLE MASALLAH, YERIM BEN SENIN MINIK ECE'NIII... MASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASIL ETSIN.. HERSEYIN YOLUNDA OLMASINA COK COK SEVINDIM..
SENI COK MERAK ETMISTIM, ACABA NE YAPTI, NASIL GECTI, MINIK NASIL ??
SENI COK COK ÖPÜYORUM, KIZCENI DE KOCAAAAAAAAAMAAAAAAANN KOKLUYORUM. ESINI DE TEBRIK EDIYORUM BU ARADA...

allahımmmmmmmmmmmm.........benim de böyle olacak mı ya nasıl bir duygu bu yaaa.herkesten herşeyden başka duygu....yok ......düşününce kalbime ağrılar çarpıntılar giriyor.....
sewinçlerimin arasın da korku yok değil ama meydan okuyorum içimdeki küçük kız çocuğuna...oğlumu istediğimi onu hissetmem gerektiğini gözlerinde kendimi görmeyi çok istediğimi söyledim....
allah herkesin gönlüne göre versin çok içten dua ediyorum kızlar .....

ay kübracım aynen aynen, bizimkilerin umrunda değil baksana, zamanlarını bekliyolar, hadi genesenin 11 günü kaldı biz ne yapalım bizimkilerin beşikleri aynı, herhalde ikisi de günlerini bekleyecek baksana...

evet yaa artık gelsinlerr ben çok istiyorumm biran önce doğsun bebeğimm
evet canım beşikler tıpa tıp aynıııı:dance:güle güle kullansınlar inşşşgamyoncuiremsu

bakalım bugün doğuran olacak mı.. haftaya doğuracaklar, duygularınızı paylaşın, son anlrda neler hissediyosunuz bakalım. inşallah diğer hafta da biz kurtuluruz, son zmanların stresi de bi ayrı gerçekten. ayyy zaman su gibi akıp geçse keşke. aslında karnıma çok alıştım; ama çok sıkıldım artık bekleyişten. zaten sabırsız biriyimdir, demek ki kzım bana çekmemiş, uslu uslu yatıyo, vaktini bekliyo.

elfidacığım allah bağışlasın maşallahı var kızçenin.allah analı babalı büyütsün

dark elf canım allah analı babalı saglıkla mutlulukla büyütsün.maşallah maşallah prensese .darısı dogum bekleyen tüm hamişlere en kısa zamanda dogum hikayeni yazarsın artık bizlere geçmiş olsun canım

ELFİDACIM tebrik ederiiiiiiim
yazmışmıdır haber alan var mıdır felan diye siteye gire çıka site manyağı oldum. Bebeğinizle bir ömür bpyu mutluluklar diliyorum. Allah bağışlasın. Maaşallahı var. Pek şirin. Ay duygulandım inanki. Aramızda 1 gün vardı bende istiyorum. Emzirmene gel,nce kolay gelsin. Bu arada kızçemizin resme göre maaşallahı var. Çok şağlıklı duruyor Ece miz. Darısı başımıza... a.s.

:CüvCüv:günaydınnnn nasılsınız bakalım :icecream:herkese güzel hafta sonları bakalım kim ağustosun ilk annesi olacak temmuzda döküldük valla neyse şunun şurasında ağustosa ne kaldı şaka bi yana sağlıkla ve hayırla olsunda zamanı önamli deilll demi kızlar:lepi:sırnaşık şey:lepi:gamyoncuiremsu

günaydın arkadaşlar....ne güzel birşey ya Rabbim...elifin bebişleri...doğum yapan herkes....sırammız geldiğinde hepimizçok çok mutlu ve sağlıklı oluru zinşalalh..............herkese güzel pazarlar.......

günaydın güzel anneler ve güzel anne adaylarııııa.s.
nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım bugünn:1hug:
elfidacım canım benim tebriklerrr.a.s.allah analı babalı büyütsün kızçeniiŞeniz.maşallah ne tatlı şey o öyleee:nazar
ayy darısı başımıza a.sbakalım sıra kimdeeeeeeeeefisfisfis
herkese güzel huzurlu ve bol tekmeli bir pazar günü diliyorumm:dance:
hepinizi ve bebişlerinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

elfidacım maşallah kızçene :) ay bayıldım walla,elvin'i görür gibi oldum birden bakınca :) onun da kıyafetleri büyük gelmiş galiba di mi? elvin'in tüm kıyafetleri büyük geliyor,hastaneden çıkmadan 2-3 tane prematüre takım aldık onları giydirip duruyoruz :)) ay yerim ben bu kuzuların hepsini yaaaa,yeğenlerim çoğalıyor maşallah maşallah!!!
sana da geçmiş olsun elfida'cım Allah bir ömür sağlık mutluluk versin sizlere

gnydn güsel annelerimmm ve miniklerimmm ve aramıza katılan kuzularımmmm
hepinize güsel bir pazar diliyorum.

SEHERcim geçmiş olsun kuşum.aman kendine dikkat et,doğuma gripli falan gitme,sıkma meyve suyu iç bol bol hemen kendine gelirsin tatlım.

MERVEcim inş kızınız doğduktan sonra gider eşin,dualarım seninle,sen de dua ediyorsundur derler ya hamilelerin duaları kabul olur çok doğru.Allah gönlünden ne geçiyorsa versin cnm

merhaba güzel anneler ve hamişler:CüvCüv:
umarım herkes çok iyidir bugün...
elfidacımmmmmmm maşallahh o ne tatlı bir ece..allah nazarlardan korusun..allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin...
artık zamanı yaklaşan canlarım darısı size..benim daha var zamanım..ama 38lerde olan arkadaşlarım artık size de allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla..:1hug:zor geçiyor çünkü böyle günler.dün erdekte deli gibi fırtına vardı ne yağmur ne yağmur inanılmazdı..tabiiiiiiii bu durumda hava da serindi ne güzel değil mi?yerimseniben
bebişimin son eşyalarını yıkadım..ananesi babanesi getirmiş bir sürü cici kızıma..onları da yıkadık artık bir ütüsü kaldı yeni gelenlerin..çantamızda hazır sayılır zaten..bir tek yerleştirmem kaldı çantaya...
hani düz zemine oturup sağ ayağı solun üzerine atma durumu var ya..doğumun yakın olup olmadığını gösteriyormuş benim henüz zamanım var galiba ben yapabiliyorum bu hareketi...siz denediniz mi?yerimseniben
nihancımmmmmmmmm ayyy facebooktaki fotolarınıza bayıldım allah bozmasın hep böyle mutlu sağlıklı olun inşallah...maşallahhh canım
hepinizi öptüm şekerler..Şeniz
iyi pazarlarrrrrrrrr yine bakmaya çalışırım...eşimden fırsat bulunca...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…