ay kübracım aynen aynen, bizimkilerin umrunda değil baksana, zamanlarını bekliyolar, hadi genesenin 11 günü kaldı biz ne yapalımbizimkilerin beşikleri aynı, herhalde ikisi de günlerini bekleyecek baksana...
merhaba Kızlar ,
hepinizi çok özledim, aslıcığım aramışsın eşim iletti, numaran kayıtı değildi, özelden atabilirmisin eve geçince aramak istiyorum, nihancığım çok teşekkür ederim
çok özledim sizleri eşimde laptopu getirdi hastaneye, Kızçeme nihayet kavuştum, Allahta sizleri sağlılı sıhatli kavuştursun yavrularınıza , yavrum çok iyi, 48 saattir uykusuzum, biraz emzirmede sorun yaşadım, öyle yorulmuşki, uykudan kendini alamıyor, Kızlar çok güzel bir duygu, yavruma bakıp bakıp ağlıyorum , allahım sizleride kurtasın ,
yarın taburcu olacağız inşallah, daha ayrıntılı yazarım sizlere
işte Ece İlknurumuz
merhaba Kızlar ,
hepinizi çok özledim, aslıcığım aramışsın eşim iletti, numaran kayıtı değildi, özelden atabilirmisin eve geçince aramak istiyorum, nihancığım çok teşekkür ederim
çok özledim sizleri eşimde laptopu getirdi hastaneye, Kızçeme nihayet kavuştum, Allahta sizleri sağlılı sıhatli kavuştursun yavrularınıza , yavrum çok iyi, 48 saattir uykusuzum, biraz emzirmede sorun yaşadım, öyle yorulmuşki, uykudan kendini alamıyor, Kızlar çok güzel bir duygu, yavruma bakıp bakıp ağlıyorum , allahım sizleride kurtasın ,
yarın taburcu olacağız inşallah, daha ayrıntılı yazarım sizlere
işte Ece İlknurumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?