2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınn elifcimm maşallahh bebişimize çok şekerr. allahım nazarlardan korusun. bugün tekrar ararım seni şekercimm.
dün sadece yazılarınızı okuyabildim malum hafta sonu pc eşimdeydi birde dün dr kontrolümüz vardı. bebişimiz 2.600 gr.olmuş boyuda 46 cm.haftaya tekrar gidecegiz nstye baglanacakmışız.
diger güzel annelerimize herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

elfidacım hayırlı olsun bebeğin ayy bayıldım maaşallah allah nazardan korusun o küçük meleği.

aslıcımm senin bebişinede maaşallah ne güzel sağlıkla gelişiyo..

diğer anneciklere ve bebişlerede güzel pazarlar diliyorumma.s.

aslıcım maşallah...bebişin ne güzel büyümüş...güzel güzel haberlerle gelelim böyle hep inşallah.......

herkse merhabalar bugün geç girebildim nete sabahtan berii kızımda bi harekelilik var sanırım döndü bi kaç saattir midem çok bulanıyodu şimdi biraz azaldı. kayınvaldem dönüyse miden bulanır dio gerçi benim kızım baş aşağı duruyodu sanırım artık sıkıldı döndü :)
elfidacım canım maşaallah ecen çok tatlı ve resimde de tombiş çıkmış dün akşam eşime gösterdim oda çok sevdi ama bizimki bu kadar kilolu olmaz dio eceyi çok tombik gördü :) allah bağışlasın rabbim size bebişinizle sağlıklı mutlu bi yaşam nasip etsin....
kızlar çok fazla yazamıyorum bu akşam kızkardeşim ve eşi ilk defa bize yemege gelecekler hazırlık yapacagım hepinizi ve yiğenlerimi kocaman öpüyorum ...

selam güzel anneler biz geldik bebişim uyuyor ama birazdan kalkıcak o kalkmadan bi bakayım dedim hepiniz iyisinizdir inş. allahım iyilikler versin
Elfidacım maşallah kızına Allah analı babalı büyütsün
Aslıcım senin bebişin şimdiki kilosu ile benim bebiş aynı kiloda allah sağlık versin inş. ama kilolar tutmuyor arkadaşlar benim kızıma 3.200 dediler 2600 doğdu
Nihancım seninle de msnde dertleşelim azcık canımcım emzirmede sorun yaşıyorum ben birazcık göğüslerim çok acıyor daha şimdiden sen neler yapıyorsun
Diğer hatırlayamadığım arkadaşlarım hepinizi çok çok öptüm kendinize iyi bakın

mutlu pazarlar hamişler ve bebişler.dilerim hepiniz çok iyisinizdir.hepinizi öptüüüüüüüüm:teselli:

mrb kızlar, bizim sabah elektrik gitti, patladım sıkıntıdan tek başıma, sıcak da bi yandan, Allah dayanma gücü veriyo çok şükür, yoksa napardım, 38 de olan arkadaşlar bir bir doğuracaksınız bu hafta. inşallah hepimiz kolay doğumlar geçiririz, hepinizi öpüyorum...

IYı pazarlar Anne adayları ve taze anneler ve tabııkı bebıslerıı
Umarım herkes ıyıdır .Bız de ancak gırebıldık .
Bugün bız de hastahane çantamızı hazırladık nıhayet.
Ancak taze annelere sormak ıstıyorum hastahane ıcın koyduklarınız yettı mı veya başka bırseyşere ıhtıyac duydunuz mu acaba ??
kıyafet olarak veya başka ıhtıyac olarak ?
Beklenen anları yaşamış kişiler olarak sanırım en doğru bılgı sizden gelir diye soruyorum cok teşekkurler sımdıden..

Gamzecim en cok korktugum problemden bahsetmişsin göğsün acımaya başlamıs ..
Umaırm cok fazla ılerlemeden iyileşir...
Benim korkulu rüyam bu dıyebılıırm cunku oğlumda yaşamıstım bu sorunu anlatamam acısını...
Veolurda tedavısınde bır yöntemı keşfedersenız ne olur bana da yazınnn.. Çok üzgünüm çoook

artık sıkıntıdan patlıcam inanın, günler geçmek bilmiyor sanki, bi şeylerle uğraşayım diyorum, uğraşmaktan da sıkılıyorum, ağustos gelseydi biraz rahatlardım bari. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Selam kızlarrr:teytey:nasılsınız bugün..minikler nasıllll:icecream:
Bende iyice sıkılmaya başladım bu hamilelikten bebeğim gelsin istiyorum artıkkk:1rolleyes:inş en kısa zamanda doğarr

ayy bide çok mutluyum annemler bugün yola çıkacaklar yarın burdalar inşşş:dance:
gamyoncuiremsu

hepinizi öpüyorummm....

kübracım hadi gözünaydın benim annemlerde yarın yola çıkıyo salı sabahı burda olacaklar inş... kızımla bugün konuştuk karar verdik anneannemiz gelmeden ve gelip biraz dinlenmeden kızım gelmeycek bakalım şimdiden öğrencez annesinin sözünü dinleyecek mi...sıcaktan bende çok bunalıyorum ama erkendende gelsin istemiyorum zamanda bitürlü geçme bilmio...

canım seninde gözün aydınn:teytey:bizim bebişlerimiz uslu sözümüzü dinliyolarrr:CüvCüv::CüvCüv:
inş hepsi vaktinde gelsin canım :1hug:

merhaba kızlarrr
oğlumla birlikte biz geldikk :teytey: herşey çok güzel ama hala ben sarhoş gibiyim rüyadayım ama canlı canlı yaşıyorumm :asigim: allahım hepinizi tez zamanda kurtarsın ve bu mutluluğu yaşayın kızlarr benimle bilikte aynı gün gamzeciğimde doğum yapmışş cnmm yaa elfidacığım cnmm sende almışsın bebişini kucağına allah analı babalı büyütsün kızlarr mutluluğunuz daim olsunn ayy çok tatlılar yarabbim ben bakmaya bile doyamıyorumm hala en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım inşş..
dilekciğim cnmm doğum çantama herşeyi almıştım ama çoğuna gerek bile kalmadı hastane herşeyi veriyor muhakkak hastane ile görüş ki cnm fazla yük taşıma yanında.. ben herkezi çokk öpüyorumm Murattımla birlikte oğlumm azar azar ama sık emmiyor teyzelerii oda benim gibi hiç ayrılmak istemiyor yanımdann

canımmm hoşgeldinnn ne güzelll yaa sende bebeğinlesinn..a.s.Allah analı babalı büyütüsün..bak senin oğlan daha erken geldi bizimki ne zaman gelcekse...:1rolleyes:

kübracım, elifcim gözünüzaydın ikinizin de, ben de evde tek başımayım çok sıkılıyorum, durmadan bi bilgisayrın başına, bi tv nin başına geçiyorum, zaman geçmiyo sanki. hamile olmasaydım kendime çok iş bulurdum, gerçi o zaman zaten tatilde olurduk, kzım doğsun biraz kendine gelsin gezecem valla. bi de o zaman yatalak gibi evde kalmak istemiyorum, zaten serin havada gezmek daha güzel, eylül-ekim bu kadar sıcak olmaz heralde.

nuraycım tebrik ederim canım, eminim bebişinle çok güzel vakit geçiriyosundur, Allah keyfinizi daha da artırsın, o kadar sıkıntıdan sonra mutluluğunu doyasıya yaşamk en büyük hakkın. bebişine iyi bak canım

elifcim, ben de bizim minkle konuşuyorum, bak baban gidecek az kaldı, ona göre diyorum. bakalım benimki dinleyecek mi, doktorumuzun dediğine göre önümüzdeki 10 gün içinde doğması lazım ama belli olmaz tabi. artık çok uyuyo, hafta hafta gebelik yazılarını okuyorum, benimki 39 la bile uyuşuyo gerçekten, zaten takipte 23 gün yazması beni sinir ediyo, ben nası beklicem çok ya 23 gün, benimki gününde gelmez inşallah...

nuraycım gözün aydın. allah analı babalı büyütsün. bebeğine eşine sana sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum.darısı başımıza. allah beni ve diğer bebek bekleyen bütün arkadaşlarımı sağlıkla tez vakitte kurtarsın inşallahhhhhhh

nuraycım hoşgeldin canım kader arkadaşım :) aynı günde mutluluğu tatmışız bi kızımız bi oğlumuz oldu umarım iyisinizdir allahım anneli babalı büyütsün hepsini inş. bizlere bağışlasın
Diloşum sen sormuştun sanırım evet canım ya göğüslerimi ilk çekerken çok acı hissediyorum sonradan alışıyorumda başta baya acı duyuyorum dr. krem verdi ama oda çok zor oluyor hep silmem lazım emzirirken bazen ağladımı hemen veriyorum yada buse hanım kızıyor beklemeyi sevmiyor o yüzden zorlanıyorum baya napıcam bilmiyorum inş. gün geçtikçe alışırlarda iyiye gider yoksa sonumuzkötü allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…