herkese günaydınn elifcimm maşallahh bebişimize çok şekerr. allahım nazarlardan korusun. bugün tekrar ararım seni şekercimm.
dün sadece yazılarınızı okuyabildim malum hafta sonu pc eşimdeydi birde dün dr kontrolümüz vardı. bebişimiz 2.600 gr.olmuş boyuda 46 cm.haftaya tekrar gidecegiz nstye baglanacakmışız.
diger güzel annelerimize herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
selam güzel anneler biz geldik bebişim uyuyor ama birazdan kalkıcak o kalkmadan bi bakayım dedim hepiniz iyisinizdir inş. allahım iyilikler versin
Elfidacım maşallah kızına Allah analı babalı büyütsün
Aslıcım senin bebişin şimdiki kilosu ile benim bebiş aynı kiloda allah sağlık versin inş. ama kilolar tutmuyor arkadaşlar benim kızıma 3.200 dediler 2600 doğdu
Nihancım seninle de msnde dertleşelim azcık canımcım emzirmede sorun yaşıyorum ben birazcık göğüslerim çok acıyor daha şimdiden sen neler yapıyorsun
Diğer hatırlayamadığım arkadaşlarım hepinizi çok çok öptüm kendinize iyi bakın
merhaba kızlarrr
oğlumla birlikte biz geldikk :teytey: herşey çok güzel ama hala ben sarhoş gibiyim rüyadayım ama canlı canlı yaşıyorumm :asigim: allahım hepinizi tez zamanda kurtarsın ve bu mutluluğu yaşayın kızlarr benimle bilikte aynı gün gamzeciğimde doğum yapmışş cnmm yaaelfidacığım cnmm sende almışsın bebişini kucağına allah analı babalı büyütsün kızlarr mutluluğunuz daim olsunn ayy çok tatlılar yarabbim ben bakmaya bile doyamıyorumm hala en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım inşş..
dilekciğim cnmm doğum çantama herşeyi almıştım ama çoğuna gerek bile kalmadı hastane herşeyi veriyor muhakkak hastane ile görüş ki cnm fazla yük taşıma yanında.. ben herkezi çokk öpüyorumm Murattımla birlikte oğlumm azar azar ama sık emmiyor teyzelerii oda benim gibi hiç ayrılmak istemiyor yanımdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?