2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecimm çok geçmiş olsun canımm. şimdi daha iyisinizdir inşllah.
aslicim bu mesaji inş. Okursun,canim bahsettiğim daire 15 gün içinde boşalacak canim,ev sahibini de taniyoruz emlakci felan sorun olmaz,senden haber bekliyorum canim,olmadi haftasonu gelirsiniz bakarsiniz,
arzucumm okudumdaaa biz senle daha ev bakcaktıkk kızz ama akşam doguma gitmişsinn. yerimseniben şaka bir yana allah kurtarmışş bebişin ömürlü olsun canımm.

elfidacımm ecemize maşallah

günaydın canalrımmmmmmm.. nasılsınız bugün :) aman yarrabbim çok şaşırdım arzuda dogurmuşşşş:dance:eeee artık darısı başimiza:hooray:
elfidazıgım kızçen çok şekerrrrallahım analı babalı büyütsün canım ...
arzucugumda kurtuldu ne güsel yaaa...
bu arada çogunluk hep teemmuz annesi oldu :icecream: anam bana sıra nesamn gelicek benimkiler orayı tapuladı nasıl olsa ekmek elden su gölden :roflol: gelmiolar
neyse herşeyin hayırlısı...:CüvCüv:

elfidacım canım bebişini allah nazarlardan saklasın .çoooooook tatlı maşallah.

Son düzenleme:
arzuda doğum yapmış gözün aydın arzcum Allah analı babalı büyütmetyi nasip etsin inşallah bu arada elfidanın bebeişinede maşallah çok şeker

Gunaydın sevgılı anneler ve anne adaylarıııııı
Arzu da temmuza katıldı desenıze ..
Gamze cım gecmıs olsunnn uzulme
maalesef bebeklerımızde bu dönemlerı hep atlatacaız bu geçici sıkıntılar sorun degıl allah beterlerınden saklasın
Elıfada resımler super maşallllaaaaaahhhhhhhhhh

günaydınn arkadaşlarr, sehercimm sorma bende sabah okuyunca şok oldum dün o kadar msnde konuştuk birde akşam bana msj yazmışta gitmiş baksanıza. bugün gidebilirsem yanına gitmeyi düşünüyorumm.
ya canlarımm nihancım,gamzecim,nuraycım hanginiz varsa yada dogum yapmayan benden haftalarca önde olan arkadaşlarım bana yardım edin lütfen dün geceden beri çok kötü agrıdan ve mide yanmasından aglıyorum resmen uyku diye bişey kalmadı birşeyde yemek istemiyorum korkuyorum yanmam daha geçmedi bile şurup içiyorum,soda içiyorum banamısın demiyor.

ertuğcum molfixin göbek oyuntulu yenidoğanından 1 paket almıştım.içinde 44 tane vardı.10günde bitti.zaten o sürede göbekte düşüyor.ondan 1 paket alman yeterli.sonra da prima yenidoğan alırsın cnm 3-6 kg. şu an evde 2 paket var bende.azalmadan almayacağım. o iki pakette hediye geldi zaten. aşırı depo yapma eve,büyüdükçe bezleri de değişecek elinde kalmasın cnm

cnm benim o mide yanması çok normal,ben de çok çektim.yapacak bi şi yok maalesef çekiyoruz cnm. şurup iç iyi gelir. soda çok fazla içme gene de. Allah sabıre versin cnmcım.ağrı nerende var? a.s.

Tünaydin kizlar nasilsiniz bugün?
Arzumuzda dogurmuş temmuzun son gününde oda temmuz annesi oldu..
Gamzecim geçmiş olsun canim sarilk çogu bebekte oluyo ama anne sütünü aldikça çabuk atlatir die biliyorum...
Aslicim sanada geçmiş olsun mide yanmasini bende çok çektiim genelde akşamlari oluyodu şuan biraz azaldi ben hiç ilaç kullanmak istemedim ölece çektim şimdi şükür iyiyim haftada 1 falan olyo.
Elfidacim maşaaalllahhh kizçene çok şeker rabbim nazarlardan korusun.....
Nihancim sen nasilsin ?elvinimiz nasil? Günden güne büyümeye başlamiştir...
Ve diğer temmuz ve agustos anneleri hepinizi ve yiğenlerimi kizimla öpüyruz..

cnm benim o mide yanması çok normal,ben de çok çektim.yapacak bi şi yok maalesef çekiyoruz cnm. şurup iç iyi gelir. soda çok fazla içme gene de. Allah sabıre versin cnmcım.ağrı nerende var? a.s.

nihancımm sodayı çok içmemeye çalışıyorum zaten tatlımm. agrı midemden bogazıma dogru reflü ama şurupta içiyorum faydada etmiyor inan yemek yemek bile istemiyorum o kadar çok yanıyorki.

Kizlar sodayi nie içmek istemiosunuz benim bilgim kramplarada ii geliomuş bide geçen bi arkadaş dedi hamileliğinde çok içmiş oglu baya kilolu dogmuş o sodaya bagliyodu kilolu olmasini.. Ne kadar dogru bilemem...

ASLİİİİ cım canım doktorun bişe vermedimi.bana verdi ben bu ilaç sayesinde çok rahatım valla benim midemde çok hassastr doktoruma söyledim 6 aydan bu yana kullanıyorum.bende soda denedim bişeye yaramıyo maleseef bak adını yazıyorum canım hiç bi zararı yok al kullan bak nasıl faydasını görceksin.RENNİE 48 çigneme tableti yazıyo.680mgkalsiyum karbonat_80mg magnezyum karbonat bu ikiside ilacın üstünde yazıyo yanlış alma diye yazdım ilacın içini aç bunlar yazıyosa al ok canım.çok rahat edersin.ELVİNCİM çok sagol canım valla çok iyi oldu bende 5 paket alsammı diyodum.alsam kalacakmış çoooooooooooooooooooook sagol canım.ARZUCUUUUM canım allahım analı babalı büyütsün saglıkla inş.geçmiş olsun canım kız akşam konuştuk ne çabuk dogurdun maş. canım

aslıcım son zamanlarımda benim de o yanmalar yüzünden iştahım azalmıştı.mideni yormayacak şeyler yemeye çalış ve hemen yedikten sonra da şurubunu iç tatlım,biraz da olsa faydası oluyor cnm.
kolay deil ben de çok çektim o yanmadan

elifcim soda iyi deil diye duydum.doktorum sadece en fazla günde 3 tane soda içilebileceğini söylemişti. o yüzden aslı'ya da fazla içme dedim cnm
bu arada elvin biraz huzursuz.gaz sorunumuz başladı,geceleri pek uykumuz yok,her emmeden sonra da gaz çıkarma problemi yaşamaya başladık o ağladıkça ben de ağlıyorum.bi de sütüm yetmiyor sanırım,geceleri pek sütüm kalmıyor napıcam bilmiyorum

ertuğcum ne zaman istersen cnm yardımcı olurum darısı başına senden de güsel doğum haberini bekliyoruz cnmcım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…