gamzecimm çok geçmiş olsun canımm. şimdi daha iyisinizdir inşllah.selam güzel anneler hepiniz iyisiniz sanırım aynı zamanda akıllı kadınlar :) Kandiliniz mübarek olsun Rabbim evlerimize huzur sağlık kimseye muhtaç etmicek kadarda para versin inş. hamiş annelerinde kucaklarını dolu çıkarsın bebişlerimize uzun sağlıklı ömür versin Rabbim inş.
Dün gecemiz hastanede geçti arkadaşlar busem sarılık testinde sınırda çıktı bi gece ışın tedavisi gördü dün koca günüm ağlamakla geçti hiç kıyamadım kızıma ama şimdi evimize geldik çok şükür Rabbim sağlık versin hepsine inş. çok zor ben dayanıklıydım ama dün hayata küstüm resmen hani diyorlarya hamilelere şimdi iyisiniz keşke hep içinizde kalsa diye dün kızıma başkaları elleyince ben de bu lafı dedim onu veremedim hiç kimselere
arzucumm okudumdaaa biz senle daha ev bakcaktıkk kızz ama akşam doguma gitmişsinn. yerimseniben şaka bir yana allah kurtarmışş bebişin ömürlü olsun canımm.aslicim bu mesaji inş. Okursun,canim bahsettiğim daire 15 gün içinde boşalacak canim,ev sahibini de taniyoruz emlakci felan sorun olmaz,senden haber bekliyorum canim,olmadi haftasonu gelirsiniz bakarsiniz,
günaydınn arkadaşlarr, sehercimm sorma bende sabah okuyunca şok oldum dün o kadar msnde konuştuk birde akşam bana msj yazmışta gitmiş baksanıza. bugün gidebilirsem yanına gitmeyi düşünüyorumm.
ya canlarımm nihancım,gamzecim,nuraycım hanginiz varsa yada dogum yapmayan benden haftalarca önde olan arkadaşlarım bana yardım edin lütfen dün geceden beri çok kötü agrıdan ve mide yanmasından aglıyorum resmen uyku diye bişey kalmadı birşeyde yemek istemiyorum korkuyorum yanmam daha geçmedi bile şurup içiyorum,soda içiyorum banamısın demiyor.
cnm benim o mide yanması çok normal,ben de çok çektim.yapacak bi şi yok maalesef çekiyoruz cnm. şurup iç iyi gelir. soda çok fazla içme gene de. Allah sabıre versin cnmcım.ağrı nerende var? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?