aslıcım son zamanlarımda benim de o yanmalar yüzünden iştahım azalmıştı.mideni yormayacak şeyler yemeye çalış ve hemen yedikten sonra da şurubunu iç tatlım,biraz da olsa faydası oluyor cnm.
kolay deil ben de çok çektim o yanmadan
elifcim soda iyi deil diye duydum.doktorum sadece en fazla günde 3 tane soda içilebileceğini söylemişti. o yüzden aslı'ya da fazla içme dedim cnm
bu arada elvin biraz huzursuz.gaz sorunumuz başladı,geceleri pek uykumuz yok,her emmeden sonra da gaz çıkarma problemi yaşamaya başladıko ağladıkça ben de ağlıyorum.bi de sütüm yetmiyor sanırım,geceleri pek sütüm kalmıyor napıcam bilmiyorum
canım aslında uyyurken daha çok süt olur die biliyorum ben yani bend eöle olmuştuu.. ama kompostuu iç canım bol bol kayısı kompostusu... canım elvincigimiz gaz sorunu sendne kaynaklanıyoo ... gaz yapıcı bişiler yeme içmee... çay bile gaz yapar kuru sogan...bunun yerine bag bitki çayı iç şöle hem bebegin gazınıda yapar ve rahatlar senin sütünden ona geçer.. bide ayaklarını sakın çıplak bırakma üşütme hemen elvincigimize geçer .. bunlara çok dikkat et.. mutlaka sulu yemekler yee ve muhakkak kompostu iççççç.... yoksa seniiklava:a.s.
bendede uzun zamandır var kabızlık benim trioid bağırsaklarımı yavaşlatıyomuş ilaca başladıktan sonra azalmıştı demir ilacıda ii geliodu ama artık banamısın demio. kayısıyı denerim ii gelirse kompostoya gerek yok zaten yeterince wc ye gidiom bide onun için gitmiimm
ya kızlar ağustosa doğurmayan kaç kişi kaldık?
ben arzuyu da okuyunca baya korktum.
hııı bu arada aslı yanmaların başlayınca iki (2) yudum ( az veya çok deil dikkat et) süt içiyorsun. mucize bir ilaç haberin olsun.
Kizlar sodayi nie içmek istemiosunuz benim bilgim kramplarada ii geliomuş bide geçen bi arkadaş dedi hamileliğinde çok içmiş oglu baya kilolu dogmuş o sodaya bagliyodu kilolu olmasini.. Ne kadar dogru bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?