kızlar benimde ayaklarıma çok kramp giriyo bilen varsa bu konuyla ilgili bişey yardımcı olmasını isterim bide hep geceleri oluyo ertesi gün üstüne basmakta zorluk cekiyorum ....önerilerinizi bekliyorummm....
kızlar benimde ayaklarıma çok kramp giriyo bilen varsa bu konuyla ilgili bişey yardımcı olmasını isterim bide hep geceleri oluyo ertesi gün üstüne basmakta zorluk cekiyorum ....önerilerinizi bekliyorummm....
aynı dertten bendede var canım ya sabahları basamıyorum üst üste yastık koyup kaldırıyorum ayaklarımı iyi geliyo sende öyle dene canım
nihancım malt dediğin bu mu geçen yıl arkadaş kullanmıştı baya işe yaradı.eger sende de işe yarıyosa bizde şimdiden alalım
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=11109
yap canım sütlaç valla :)) yarasın sana:) elvinimize:) ben yaptım tam 9 kaselik sütlaç tam pişirdim bitti elşim dedi hadii gitces dedi hepsini kaelere boşaltıp dolaba koyumuştum bi tabakj yemek nasip oldu geri kalanlar hep döküldü kötü olmuştuu 2 hafta eve gelememiştim... ahh ahhh şimdidide evmde deilim olsaydım valla uuff :)))
geçen gün evii topladık dolapa nevar ne yok hep kaynanamla annemlere getirdim.. evde hiiççç bişi kalamdıı dün bide eve geldim kalanları toplim die:) ama evd ebişi kalammış unuttum ... eşimi aradım hemen bana kavun ekmek al dedim :)))) bend epattes kısarttım :))) bi koca salata tabagı patatesii bide koca kavunu yedim :)))))))))) eşim dio maşallah yanii dio :)))))))) aç kalamam yoks a herkesii yemek gibi görürüm :roflol:
selam kızlar nasılsınız bakalıma.s..benimde bugün kontrolüm vardıı.bebeğim çok şükür iyi..gamyoncuiremsu
haftaya bugün sezeryan için gün vericek dr um.yerimseniben
birde anestezi dr la görüştürücekmiş beni ...epidural anestezi yi tavsiye ediyorum daha iyi dedi..fisfisfis
sizler nasılsınız bakalım.bebişleriniz nasıllll ..umarım herkes iyidirr.çok öpüyorummmmm.Şeniz
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız :) valla formu açınca acaaba dogum eden varmı die heycanla giriyorum :)
allahım hepimize hayırlısıyla bu mutlulugu saglıcakla yaşatsın bitanelerim :)
artık bisde yolun sonuna geldik bugün son :) bugünden sonra bizzde tek tek dökülmeye başlıcaz hayırlısıyyla:)
günaydın kızlarr artık hepimiz sona yaklaşıyoruzzz..:1hug:ama ağustos bebekleri çok erkenci davrandıa.s.acaba bizde zamanımızdan önce doğum yapıcazz:1shok:.dün kontrolüm vardı...sezeryan olucam.ama dr dediki her an sancın olabilir .suyun gelebilir dedi.:1shok:..ayy çok heyacanlandımm:CüvCüv:.hepinizin güzel bir gün geçirmesini diliyorummm.öpüyorum sizi ve tabiki bebişleriniziiiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?