2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde ayaklarıma çok kramp giriyo bilen varsa bu konuyla ilgili bişey yardımcı olmasını isterim bide hep geceleri oluyo ertesi gün üstüne basmakta zorluk cekiyorum ....önerilerinizi bekliyorummm....

aynı sorunları sanırsam hepimiz yaşıyoruz canım ben dr uma çok kramp giriyo dedim ee artık normal dedi uyuşmalarda çok fazla değilse normaldir dedi. az kaldı canlar dayanın . yakında hepsini unutucaz bu arada ben kabız değilim ama hemoroidim çok fenaa niye oldu ağırlıktanmı ki. CADIARZU kaç kişi kaldık acaba kızlarr ben 2 hafta dayansa oğlum die dua ediyorum azcık daha büyüsün biraz da sıcaklar geçse die umut ediyorum tabii . hepimizn hakkında hayırlısı olsun bakalım sıra kimdeee:lepi:

kızlar benimde ayaklarıma çok kramp giriyo bilen varsa bu konuyla ilgili bişey yardımcı olmasını isterim bide hep geceleri oluyo ertesi gün üstüne basmakta zorluk cekiyorum ....önerilerinizi bekliyorummm....

aynı dertten bendede var canım ya sabahları basamıyorum üst üste yastık koyup kaldırıyorum ayaklarımı iyi geliyo sende öyle dene canım

kızlar arkadaşım 2hafta önce erken doğum yapmıştı bebeği küveze aldılar 3 gün önce çıktı emzirmeye başlamıştı annesi dün rahatsızlanmış bu sabah bebeğimizi kaybetmişiz çok kötüyüm ya Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ben çıkıyorum kızlar kendinize dikkat edin Allaha emanet olun

kramplar gerdiğinizde mi oluyor? benimkiler öyleydi. ben yatakta asla gerilmemeye dikkat ediyorum gerilsem bile hemen tedbir olarak ayak parmaklarımı içe doğru kıvırıyorum. ben böle çözdüm.
bugüne kadar 4 kez kramp yaşadım,allah yaşatmasın korkunç bişiy çünkü.
bir de ağrılar için ılık sabunlu suyun içine koyup ayaklarınızı ve kramp giren bölgeyi sabunla ovuyorsunuz. acıyı baya azaltıyor.

aynı dertten bendede var canım ya sabahları basamıyorum üst üste yastık koyup kaldırıyorum ayaklarımı iyi geliyo sende öyle dene canım

inan aynısını bende yapıyorum bi iki yastığın üstüne uzatıyom ayaklarıöı o biraz iyi geliyo dr um süt ve yoğurt çok ye diyo ama alakası yok inan neyse az kaldı benimde 10 günüm kaldı havalarda daha iyi olmuş olur hem bebişlerimize yazık valla bu sıcakta biz kavrulduk onlar bari srin zaman denk gelsin
a.s.

afiyet olsun cnm benim,ben de az önce yedim bir taneohh iyi geldi walla,hamileyken az sölemedin :) canımı istettin yani :) nihayet yedim:) :teytey:

karahan maşallah bebeğine cnmcım,sağlıkla al kucağına inş,arkadaşına da Allah sabır versin kimseye yaşatmasın cnm

kızlar bugün nst için doktora gittik nstem iyi çıktı herşey yolundaymış kızım 3 kilo 170 gr olmuş bunada çok sevindim ağustosun 13de sabah 8 de sezeryana giriyorum inşallah herşey yolunda gider çok mutlu artı heyecanlıyım

selam kızlar nasılsınız bakalıma.s..benimde bugün kontrolüm vardıı.bebeğim çok şükür iyi..gamyoncuiremsu
haftaya bugün sezeryan için gün vericek dr um.yerimseniben
birde anestezi dr la görüştürücekmiş beni ...epidural anestezi yi tavsiye ediyorum daha iyi dedi..fisfisfis
sizler nasılsınız bakalım.bebişleriniz nasıllll ..umarım herkes iyidirr.çok öpüyorummmmm.Şeniz

valla canım aramızda pek ağustos annesi kalmadı gibi görünüyo artık doğum yapan arkadasları duyunca hiç şaşırmıyoruz bebişler hepsi kıskanıyomu ne birbirini arka arkaya
gelmeye başladılar hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah....a.s.

cnm dr kalsıyum vermısmıydı sana bırde takvye ıcın son aylarda magnezyum a baslamıs olmalısın
bana da oluyır kramplar ama cok degıl
daha cok sabhları gerınırsem oluyor ben de gerınmemeye calısıyorumm..:)))
dıkkat etmek gerekıyor hareketlere

günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız :) valla formu açınca acaaba dogum eden varmı die heycanla giriyorum :)
allahım hepimize hayırlısıyla bu mutlulugu saglıcakla yaşatsın bitanelerim :)
artık bisde yolun sonuna geldik bugün son :) bugünden sonra bizzde tek tek dökülmeye başlıcaz hayırlısıyyla:)

günaydın canım.ben de senin gibi doğum yapan var mı diye merakla açıyorum forumu.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

artık sıra bise gelirmiki yavaş yavaş :) ben sanki bunları hiç dogurmicakmışım gibi hssediyom ... tapuladılar orayı :)

sıra bize de gelecek tabi ki.önce senin haberini alırız.benim oğlan kalsın daha büyümesi gerek.

günaydın kızlarr artık hepimiz sona yaklaşıyoruzzz..:1hug:ama ağustos bebekleri çok erkenci davrandıa.s.acaba bizde zamanımızdan önce doğum yapıcazz:1shok:.dün kontrolüm vardı...sezeryan olucam.ama dr dediki her an sancın olabilir .suyun gelebilir dedi.:1shok:..ayy çok heyacanlandımm:CüvCüv:.hepinizin güzel bir gün geçirmesini diliyorummm.öpüyorum sizi ve tabiki bebişleriniziiiŞeniz

ay ben bile okuyunca heyecanlandım.allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.ben de sezeryan istemeyi düşünüyorum yenemiyorum bir türlü korkularımı :sm_confused:

mavişcigim hayırlısı canım allahım hakkımısda hayırlsını versin :) dikkat et kendine aama sen yinede canım ...
yıldızcıgım canım benimkiler 2 hafta sonra gelsinler geliosalr canım valla bu inşaaat bitsin bi evi yerleştirimde öle dogum yapım rahat rahat :)
ama basen oradan çıkıcakmışlar gibi oluyo canım çok yanıyo .. offffff bi alsaydık hayırlısyla kucaklarımısa bebkelrimizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…