2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hamişlerim ve bebişlerim mutlu saglıklı günler hepinize.ay sormayın kızlar bazen banada çıkacakmş gibi geliyo bide geriliyo karnım patlıcak gibi oluyo.canım oğluşum fazla kalmıcak içerde herhalde hayırlısı.bugün arzucum çıkacaktı hasteneden hayırlısıyla saglıkla büyüsün ecenas ımız tekrardan geçmiş olsun arzucum allah analı babalı büyütsün ecenas ını öptüm hamiiiiiiişşşşşşşşşlera.s.

valla dikkat ediyorum ama geceleri sabah ezanından sonra sanki kurulu saat ya eşimi kaldırıyom artık gözlerimden yaş geliyo durana kadar çok zor ya sabahta üztüne basamıyom bazen çıldıracak gibi oluyom neyseki az kaldı diyerek avutuyom kendimi....a.s.

günaydın tatlı annişler bu gece yine hiç uyuyamadım üzüntüden sizler nasılsınız minik yavrular nasıl çok dikkat edin kendinize ve yeğenlerime

diloşcum aynı şeyleri yaşıyoruz bende magnezyum kullanıyorum ama 3-4 günde bir sabahları gerinirken benimde ayagıma kramp girio .dr bunu diyince magnezyumu günde 2 ye çıkardı ama oda fayda etmio neyseki az kaldı biraz daha dayanacagız...

günaydın kızlar nasılsınız?dün doktor randevum vardı bursadaydım..beril 2500 gr olmuş herşey çok şükür normalmiş..henüz doğum yokmuş ama yarın olmayacağı anlamına gelmiyor dedi...nstye bağlandım o da normal çıktı..37 haftalık çıkıyor ölçümlerde..
Arzucum doğum yapmış galiba!!!ne güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah analı babalı büyütsün..
Elfidacım allah eceni nazarlardan korusun maşallah o ne tatlı bişey yaaaaaaaa!!!yerim ama kıyamam ki!koklayım bari...:)))
ben de kızımı istiyorum amaaaaaaaaaaaaaa..hayırlısı ile sağlıkla en erken ne zamansa o zaman gelsin..kucağıma alıp eve getirip sağlıkla büyüteceğim büyüklükte gelsin:))))
herkese tekrar iyi günlerrrrrrrrrr....

Gunaydın cnmcım, valla ben magnezyum un tadını begenmedım.ıcmıyorum kalsıyuma devam edıyorum o kadar.
ama haklısın az kaldı dayanmamız gerekıyor...gamyoncuiremsu

mavişcigim ekledim canım ark. listesine.. bu arada end e arzunun tel.. nosu var.. isteyene verebilirim :)

mrb kızlar, ben iki gün önce sancılandım, yalancı sancı olduğu için size güzel bi haber veremiyorum, normal yapmayı düşünüyorum, ama gerçekten emek istiyo normal doğum. hiç de kolay değil, masaya kadar bayağı bi sancı çekmek lazım, Allah hepimizi kolay bi doğumla kurtarır inşallah...

Gunaydın cnmcım, valla ben magnezyum un tadını begenmedım.ıcmıyorum kalsıyuma devam edıyorum o kadar.
ama haklısın az kaldı dayanmamız gerekıyor...gamyoncuiremsu

canım bende aynen magnezyumda nefret ediom dr. a zaten artık bırakmayacagımmı magnezyumu zaaten bi işe yaramıyo yine kramp girio dedim oda günde 2 ye çıkardı (demez olaydım ) dr bazı kişiler günde 12 tane bile verdiğimiz oluyo dedi magnezum erken dgumu önlüyomuş neyseki bana 2 verdi halime şükrettim...

herkese merhabalarr arkadaşlarr bugün sitenin haline böyle valla yazıları zor okudum msjımıda zor yazmaya başladım inşllah hemen gönderebilirim.
bugün benimde nst vardı evden kahvaltımı yapıp gitmiştim ama ben hastaneye gidip sıramın gelmesini beklerken ogluş acıkmış hareket etmedi git tekrar yemek ye dediler yedim neyseki bebişim hareket etti. sonra dr bugün kalabalık degildi gel bakalım bebişe dedi daha cumartesi kontrol etmişti. 200 gr daha almış 2800 gr olmuş boyu 47 cmmiş. sonrasında en korktugum şey geldi başıma asansörle ineyim dedim bir beyde benle birlikte bindi inecegimiz kata geldik sen kapı açılmadı bende panik atak var hamileligimde çok şükür birşey olmadı ama nasıl korktum kapıya vurduk aşagı inip çıkın tekrar dediler basıyoruz yine olmuyor kalbim yerinden çıkacaktı ben nasıl dua ediyorum allahım ne olur açılsın diye sonra yukarı çıktık açıldı adam diyorki lütfen sakin olun çıkarız diye açılır açılmaz hemen çıkın dedi ben indimki elim ayagım nasıl titriyor hemen oturdumm yaa arkadaşlar böyle bir gün geçirdimm. allahım bir daha yaşatmasınn çok korktum.

bende dün havva ile msjlaşmıştım arkadaşlar selamı var herkese hastanedelermiş dualarınızı eksik etmeyin dedi. arzuda kızıyla eve çıkmışlar bugün hastaneye gittim ama yarım saat ara ile kaçırmışım.
bütün arkadaşlarım inşllah iyisinizdir. herkese iyi günler diliyorum.

herkese merhabalarr arkadaşlarr bugün sitenin haline böyle valla yazıları zor okudum msjımıda zor yazmaya başladım inşllah hemen gönderebilirim.
bugün benimde nst vardı evden kahvaltımı yapıp gitmiştim ama ben hastaneye gidip sıramın gelmesini beklerken ogluş acıkmış hareket etmedi git tekrar yemek ye dediler yedim neyseki bebişim hareket etti. sonra dr bugün kalabalık degildi gel bakalım bebişe dedi daha cumartesi kontrol etmişti. 200 gr daha almış 2800 gr olmuş boyu 47 cmmiş. sonrasında en korktugum şey geldi başıma asansörle ineyim dedim bir beyde benle birlikte bindi inecegimiz kata geldik sen kapı açılmadı bende panik atak var hamileligimde çok şükür birşey olmadı ama nasıl korktum kapıya vurduk aşagı inip çıkın tekrar dediler basıyoruz yine olmuyor kalbim yerinden çıkacaktı ben nasıl dua ediyorum allahım ne olur açılsın diye sonra yukarı çıktık açıldı adam diyorki lütfen sakin olun çıkarız diye açılır açılmaz hemen çıkın dedi ben indimki elim ayagım nasıl titriyor hemen oturdumm yaa arkadaşlar böyle bir gün geçirdimm. allahım bir daha yaşatmasınn çok korktum.

bende dün havva ile msjlaşmıştım arkadaşlar selamı var herkese hastanedelermiş dualarınızı eksik etmeyin dedi. arzuda kızıyla eve çıkmışlar bugün hastaneye gittim ama yarım saat ara ile kaçırmışım.
bütün arkadaşlarım inşllah iyisinizdir. herkese iyi günler diliyorum.

aslicim geçmiş olsun baya korkmuşsundur. Bebişinede maaşallah ne güzel sağlikli gelişiyor. Allah kucağinada sağlikla almayi nasip etsin.

Arkadaşlar bende sali günü kontrole gittim. Bizim hanimefendi kafasini çatima yerleştirmiş. O yüzden kafa ölçümü yapilip kilosunu öğrenemedim. Böyle enteresan şeyler hep benim mi başima gelir bilmiyorum. Nst ye girdim herşey normaldi hatta bebek çok hareketliydi hemşire bile şaşirdi. Birde kan sayimim düşük çikti sabah akşam kan hapi kullanmama rağmen. Dr kan iğnesi verdi 10 tane zaten sağa sola dönemiyodum yatarken şimdi birde iğne yerleri aciyooo. Doğumuma yaklaşik 3 hafta varmiş ama bebiş aşağida olduğu için hazirlikli olmaliymişim.

Bu arada arzuda doğum yapmiş. Geçmiş olsun hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün.

Ağustos annesi olarak sayimiz azaldi baya. Herkes temmuz annesi oldu.

Diğer bütün anneler hepinize sevgilerr

aslıcım geçmiş olsun canım yaa bendede asansör fobisi var çok korkmuşsundur eminim dikkatb et kendine

Allah yardımcınız olsun kızlar. Ne güzel hamileliğinizin sonuna gelmişsiniz. Darısı benim başıma. ben aralık annesi olacağım inşallah.

Allah bebişlerimize uzun ömürler versin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…