cnm dr kalsıyum vermısmıydı sana bırde takvye ıcın son aylarda magnezyum a baslamıs olmalısın
bana da oluyır kramplar ama cok degıl
daha cok sabhları gerınırsem oluyor ben de gerınmemeye calısıyorumm..:)))
dıkkat etmek gerekıyor hareketlere
diloşcum aynı şeyleri yaşıyoruz bende magnezyum kullanıyorum ama 3-4 günde bir sabahları gerinirken benimde ayagıma kramp girio .dr bunu diyince magnezyumu günde 2 ye çıkardı ama oda fayda etmio neyseki az kaldı biraz daha dayanacagız...
Gunaydın cnmcım, valla ben magnezyum un tadını begenmedım.ıcmıyorum kalsıyuma devam edıyorum o kadar.
ama haklısın az kaldı dayanmamız gerekıyor...gamyoncuiremsu
herkese merhabalarr arkadaşlarr bugün sitenin haline böyle valla yazıları zor okudum msjımıda zor yazmaya başladım inşllah hemen gönderebilirim.
Bugün benimde nst vardı evden kahvaltımı yapıp gitmiştim ama ben hastaneye gidip sıramın gelmesini beklerken ogluş acıkmış hareket etmedi git tekrar yemek ye dediler yedim neyseki bebişim hareket etti. Sonra dr bugün kalabalık degildi gel bakalım bebişe dedi daha cumartesi kontrol etmişti. 200 gr daha almış 2800 gr olmuş boyu 47 cmmiş. Sonrasında en korktugum şey geldi başıma asansörle ineyim dedim bir beyde benle birlikte bindi inecegimiz kata geldik sen kapı açılmadı bende panik atak var hamileligimde çok şükür birşey olmadı ama nasıl korktum kapıya vurduk aşagı inip çıkın tekrar dediler basıyoruz yine olmuyor kalbim yerinden çıkacaktı ben nasıl dua ediyorum allahım ne olur açılsın diye sonra yukarı çıktık açıldı adam diyorki lütfen sakin olun çıkarız diye açılır açılmaz hemen çıkın dedi ben indimki elim ayagım nasıl titriyor hemen oturdumm yaa arkadaşlar böyle bir gün geçirdimm. Allahım bir daha yaşatmasınn çok korktum.
Bende dün havva ile msjlaşmıştım arkadaşlar selamı var herkese hastanedelermiş dualarınızı eksik etmeyin dedi. Arzuda kızıyla eve çıkmışlar bugün hastaneye gittim ama yarım saat ara ile kaçırmışım.
Bütün arkadaşlarım inşllah iyisinizdir. Herkese iyi günler diliyorum.
aslıcım geçmiş olsun canım yaa bendede asansör fobisi var çok korkmuşsundur eminim dikkatb et kendineherkese merhabalarr arkadaşlarr bugün sitenin haline böyle valla yazıları zor okudum msjımıda zor yazmaya başladım inşllah hemen gönderebilirim.
bugün benimde nst vardı evden kahvaltımı yapıp gitmiştim ama ben hastaneye gidip sıramın gelmesini beklerken ogluş acıkmış hareket etmedi git tekrar yemek ye dediler yedim neyseki bebişim hareket etti. sonra dr bugün kalabalık degildi gel bakalım bebişe dedi daha cumartesi kontrol etmişti. 200 gr daha almış 2800 gr olmuş boyu 47 cmmiş. sonrasında en korktugum şey geldi başıma asansörle ineyim dedim bir beyde benle birlikte bindi inecegimiz kata geldik sen kapı açılmadı bende panik atak var hamileligimde çok şükür birşey olmadı ama nasıl korktum kapıya vurduk aşagı inip çıkın tekrar dediler basıyoruz yine olmuyor kalbim yerinden çıkacaktı ben nasıl dua ediyorum allahım ne olur açılsın diye sonra yukarı çıktık açıldı adam diyorki lütfen sakin olun çıkarız diye açılır açılmaz hemen çıkın dedi ben indimki elim ayagım nasıl titriyor hemen oturdumm yaa arkadaşlar böyle bir gün geçirdimm. allahım bir daha yaşatmasınn çok korktum.
bende dün havva ile msjlaşmıştım arkadaşlar selamı var herkese hastanedelermiş dualarınızı eksik etmeyin dedi. arzuda kızıyla eve çıkmışlar bugün hastaneye gittim ama yarım saat ara ile kaçırmışım.
bütün arkadaşlarım inşllah iyisinizdir. herkese iyi günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?