Allah yardımcınız olsun kızlar. Ne güzel hamileliğinizin sonuna gelmişsiniz. Darısı benim başıma. ben aralık annesi olacağım inşallah.
Allah bebişlerimize uzun ömürler versin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sevgilerimle...
Arkadaşlar bende sali günü kontrole gittim. Bizim hanimefendi kafasini çatima yerleştirmiş. O yüzden kafa ölçümü yapilip kilosunu öğrenemedim. Böyle enteresan şeyler hep benim mi başima gelir bilmiyorum. Nst ye girdim herşey normaldi hatta bebek çok hareketliydi hemşire bile şaşirdi. Birde kan sayimim düşük çikti sabah akşam kan hapi kullanmama rağmen. Dr kan iğnesi verdi 10 tane zaten sağa sola dönemiyodum yatarken şimdi birde iğne yerleri aciyooo. Doğumuma yaklaşik 3 hafta varmiş ama bebiş aşağida olduğu için hazirlikli olmaliymişim.
Bu arada arzuda doğum yapmiş. Geçmiş olsun hayirli olsun. Allah anali babali büyütsün.
Ağustos annesi olarak sayimiz azaldi baya. Herkes temmuz annesi oldu.
Diğer bütün anneler hepinize sevgilerr
slm güzel anneler,
biz evimize geldik kizimla,şuan bi sorunumuz yok maşallah,uzun uzun kizimi emzirmeye calişiyorum, hepinizi desteklerinizden dolayi cok tşk ediyorum;hepinizi öpüyorum,
slm güzel anneler,
biz evimize geldik kizimla,şuan bi sorunumuz yok maşallah,uzun uzun kizimi emzirmeye calişiyorum, hepinizi desteklerinizden dolayi cok tşk ediyorum;hepinizi öpüyorum,
kızlar arkadaşım 2hafta önce erken doğum yapmıştı bebeği küveze aldılar 3 gün önce çıktı emzirmeye başlamıştı annesi dün rahatsızlanmış bu sabah bebeğimizi kaybetmişiz çok kötüyüm ya Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ben çıkıyorum kızlar kendinize dikkat edin Allaha emanet olun
ayyy canım saolasın rabbim hepimize saglıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin..senin ikizmi ? nasıl geçio aşerme dönemin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?