2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım geçmiş olsun bende çok korkarım asansörde kalmaktan 1 kere kaldım allah bi daha yaşatmasın... bu arada maşallah ogluşuna kilosu çok ii benimki bu sıralar pek kilo almıo bende ona üzülüyorum inş. dogana kadar 3 kg olur .....

ayyy canım saolasın rabbim hepimize saglıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin..senin ikizmi ? nasıl geçio aşerme dönemin...

canım geçmiş olsun iğne mi :1no2:bende hiç hoşlanmam . helede bu durumda zaten yan yatıyoz.. inş bi an önce kan değerlerin normale döner. geçen benim dr banada kan degerin düşük dedi ama ilaçta bi değşiklik yapmadı hala günde 1 içiom. bu arada senin dogumda yakın herhalde baksana seninki kafayı yerleştirmiş.. hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş....

ELİFCEREN hayırlı olsun cnmcım,sağlıkla al bebişini kucağına,maşallah :)

MAVİŞİM maşallah senin de bebeğine cnm,hadi al bakalım doğum tarihini,ben de sabırsızlanıyorum walla senin kadar :)

ÖZGEcim maşallah Beril'imize Allah nazarlardan saklasın,büyüsün de gelsin bir an önce :)

ASLI'cım maşallah oğluşuna yeerim her gramını onun ben :)

diğer annelerim ve yeğenlerim sizler nasılsınız bakalım bugün?

kıs nihancııgm ne güsel bacım aldın kucagına kuşunu anam bend ebi alsam kezboşta giremiyo daaaha nete demek baya yorucu geçio ben nasıl olcam acep :))
bugün bacaklarım agrıyo çocuklarda baya kasıyo kendini oturunca bacaklarımın üstünde oluyo karnım yaa....
hele 1 haftadır.. sol kürek kemigimde agrı var anlaamadım.. her hafta bi sorun ...

sehercim seninde mi kürek emiğin ağrıyo sabahtan beri bende de bi ağrı var ben gece cam açık yattıgım için oldugunu düşünüyodum acep hemilelikle alakalı bi ağrımı ki?

slm güzel anneler,
biz evimize geldik kizimla,şuan bi sorunumuz yok maşallah,uzun uzun kizimi emzirmeye calişiyorum, hepinizi desteklerinizden dolayi cok tşk ediyorum;hepinizi öpüyorum,

slm güzel anneler,
biz evimize geldik kizimla,şuan bi sorunumuz yok maşallah,uzun uzun kizimi emzirmeye calişiyorum, hepinizi desteklerinizden dolayi cok tşk ediyorum;hepinizi öpüyorum,

ARZUCUM HOŞGELDİN GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLI OLSUN CANIM. ECENASI BENİM İÇİN DE KOKLA OLURMU.a.s.

hoşgeldin arzucum maşallah dünyalar güzeli bi kız doğurmuşsun allah nazarlardan esirgesin

slm güzel anneler,

bizim günmlerimiz aynıydı senin ufaklıkta dayanamadı sende temmuz annesi oldun :roflol:
allah analı babalı büyütsün:1hug:

kızlar böyle şeyler yazmasanız..zaten garip dugular içindeyiz..bir debunları duyunca psikopat olacağız...

bütün annişlere sselamlar... uzun zaman oldu forumda yoktum.. agırlaştıgımdan annemde kaldım bir süre..nete giremedim bu yüzden..herkesi özledim walla.. maaşallah dogumlarda başlamış ... bütün dogum yapan anneleri kutluyorum geçmiş olsun hepinize..
darısıda biz kalanların başına hayırlısıyla...
KEZBANCAY çok sıkıntı çektin ama sonunda saglıkla aldın bebişlerini kucagına..Allah analı babalı büyütssün canım benim..
ELFİDACIM geçmiş olsun canım arkadaşım sende erkencisin :) ama çok şükür bebeginde sende saglıklısın...Allah nazarlardan korusun sizleri...
NİHAN,NESLİHAN ,TREND,WROSE,GAMZEKİ,SHERYY,NİLAL,HELİNASLI,
KALACHAKRA VE ECENAS hepinizze geçmiş olsun dünya tatlıssı annişler mutluluklarınız bebişlerinizle herzaman daim olssun..Analı babalı büyüsün bebişleriniz...

kızlar bende 08.08.2008 de doguma giricem ..sezeryan olucak.. erken gelmez inşallah...doktorumda tatilde.... agustosun 4 ünde dönücekmiş tatilden...sabırsızlıkla ayın 8 ni bekliyorum...herşeyin hayırlısı artık....hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..görüşmek üzere kendinize ve bebelerinize iyi bakın güzel annişler...:teytey::teytey:

elifciigm bend e öle zannediyodum aama deil sanırım çünkü baya oldu bi geçio bi gelio ama hergün çekiyorum yanii... anlamadım bend e sorun ney vvalla..

arzucgum h geldin canım bebişinle :) allahım analı babalı büyütsün yavrunuzu :) darısı başimiza artık:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr bugün hergünknden daha güsel olur inş. hepimiz için :) herkese hayırlı cumalar ...
allahım hepimz hakkında hayırlısını versin .. bugün dogum yapanlara kuvvet versin dogan bebeklere saglık versin .. allah dua açan elleri kabul etsin :)...

ayyy canım saolasın rabbim hepimize saglıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin..senin ikizmi ? nasıl geçio aşerme dönemin...

çok sağol canım, evet ikizlerime hamileyim, ikiside kız :))))

canım benim hiç aşermem olmadı. Önüme ne gelirse yiyorum.:icecream: Ama mide bulantılarından çok çektim çoookk :1no2:

şimdi çok rahatım. İnşallah böyle devam eder.

hepiniz sağlıcakla alın inşallah küçük melekleri a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…