2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnn güzell anneler ve tatlı miniklerimizzz.hayırlı cumalar ve güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

günaydın anneler
hepinize iyi bir gun diliyorum

tv8 de sabahları adım adım cocugum diye bir program var. hafta içi her gun.
cok keyıfle izliyorum sizlerde izleyin kızlar

optummmmmmmm

günaydın hamiler ve bebeişler nasılsınız bu gün allah iyilik saglık versin.hayırlı cumalar.o programı bende izliyorun gerçekten çok güzel hepinizi öptüüüüma.s.:CüvCüv:

günaydın kızlar, içimden bi ses bugün doğum olacak diyo, belki de benimki olur:)) şimdi olsa razıyım kızlar, babamız bugün diyarbakıra gitti, askerlik için sınava girmeye, belli yerlerde yapıyorlarmış sınavı. 10 gün içinde doğsaydı bizim ufaklık, yoksa babamız göremeyecek ( bize dua edin, hem şaban ayındayız, hem de cuma günü, hepinizin dualarını bekliyoruz kızlar, Allah inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.

evet anım bugün cuma bol bol dua edelim umarım babası kızını görür öle gider askere ama hayırlısı olsun canım . kızlar girdik doğum ayımıza. tabi az kaldık ama olsun ağustos annesi olucaz yinede bu haftayı atlattıkmı öbür hafta sıra bende bakalım nasipse hepinizi çokk öpüyorum a.s.

herkeze merhaba arkadaşlarrr
bugünden itibaren doğum yapacak herkez artık ağustos annesi olacak kısmetse inşş.. hayırlısıyla bir bebişleri alın kucağınıza dünyanın ne kadar değiştiğini göreceksiniz öyle ki herşey bi tarafa o melek bi tarafa çok az kaldı kızlar hepinizin hakkınızda hayırlısı canlar herkezi kolay doğumlar olur inşş Murat ımla birlikte hepinizi öpüyoruzzz a.s.

umarım eşin bebeişini görüp öyle gider askere. şimdiden ikisinede allah kavuştursun.

ARZU ve minik ECENAS evinize hoşgeldiniz,sağlık ve mutlulukla geçsin günleriniz :)

ZEYNEPcim geçmiş olsun cnm kansız çıktın ilaç alsan da demek.kan yapıcı yicekler yemeye çalış biraz daha tatlım

DİNAAAAAAAAAAAAAA nihayet sesini çıkardın yahuu,merakta bırakma bizi,ara ara gel foruma öptük kocaman seni Elvin'le :) bu arada özelden bana telefonunu atar mısın cnmcım?

ZEAMAYS hayırlı olsun ikizlerin cnm,maşallah:) sağlıkla gelsinler,ne güsel ikizlerin olacak.kolay deil ama ikizi olacaklara özeniyorum.ama gel gör ki bir tanesi ile baş etmek zor :))

MERVEcim inş eşin bbeğinizi görür de gider askere cnm,hayırlısı ile gelsin miniğiniz :)

MAVİŞim özelden bana da atar mısın msn adresini cnmcım??

kızlar ben şimdi çıkıyorum ELVİN'i doktora götürüyoruz.gelince anlatırım,öptüm hepinizi

evet canım çok az kaldı hayırlısıyla bizde atlatabilsek doğum olayını. valla zaman daraldıkça heyecan stres korku sevinç hepsi birbirine karışmaya başladı. bu arada bende murat ı kokulu kokulu öpüyorum cnm

canım şu mübarek günlerde inş.allahım dualarını ve dualarımızı kabul eder.babası görürde gider bebişini inş.elvincimin güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Yardim ????

Kizlar saat 10 da kontroldeydim alttan muayne oldum bir santim açilmiş şimdi geldik eve kanamamvar biraz ama sanci yok birde az bi suyum geldi ama az doktorum kontroldendir dedi şimdi ama endişeleniyorum benim durumumda olan varmi hiç
lütfennn !!!!!!

nihancımm güzel haberlerini bekliyoruz. mervecimm evt dedigin gibi bugün bir haber gelebilir hepimiz için hayırlısı arkadaşlar.

baharcım sakın ol canımm drunu ara tekrar istersen en iyi bilgiyi o verir eger için rahat etmezde hemen dra gidin istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…