günaydın kızlar, içimden bi ses bugün doğum olacak diyo, belki de benimki olur:)) şimdi olsa razıyım kızlar, babamız bugün diyarbakıra gitti, askerlik için sınava girmeye, belli yerlerde yapıyorlarmış sınavı. 10 gün içinde doğsaydı bizim ufaklık, yoksa babamız göremeyecek( bize dua edin, hem şaban ayındayız, hem de cuma günü, hepinizin dualarını bekliyoruz kızlar, Allah inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.
nihancım malt dediğin bu mu geçen yıl arkadaş kullanmıştı baya işe yaradı.eger sende de işe yarıyosa bizde şimdiden alalım
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=11109
günaydın kızlar, içimden bi ses bugün doğum olacak diyo, belki de benimki olur:)) şimdi olsa razıyım kızlar, babamız bugün diyarbakıra gitti, askerlik için sınava girmeye, belli yerlerde yapıyorlarmış sınavı. 10 gün içinde doğsaydı bizim ufaklık, yoksa babamız göremeyecek( bize dua edin, hem şaban ayındayız, hem de cuma günü, hepinizin dualarını bekliyoruz kızlar, Allah inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.
herkeze merhaba arkadaşlarrr
bugünden itibaren doğum yapacak herkez artık ağustos annesi olacak kısmetse inşş.. hayırlısıyla bir bebişleri alın kucağınıza dünyanın ne kadar değiştiğini göreceksiniz öyle ki herşey bi tarafa o melek bi tarafa çok az kaldı kızlar hepinizin hakkınızda hayırlısı canlar herkezi kolay doğumlar olur inşşMurat ımla birlikte hepinizi öpüyoruzzz a.s.
Yardim ????
Kizlar saat 10 da kontroldeydim alttan muayne oldum bir santim açilmiş şimdi geldik eve kanamamvar biraz ama sanci yok birde az bi suyum geldi ama az doktorum kontroldendir dedi şimdi ama endişeleniyorum benim durumumda olan varmi hiç
lütfennn !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?