Yardim ????
Kizlar saat 10 da kontroldeydim alttan muayne oldum bir santim açilmiş şimdi geldik eve kanamamvar biraz ama sanci yok birde az bi suyum geldi ama az doktorum kontroldendir dedi şimdi ama endişeleniyorum benim durumumda olan varmi hiç
lütfennn !!!!!!
Yardim ????
Kizlar saat 10 da kontroldeydim alttan muayne oldum bir santim açilmiş şimdi geldik eve kanamamvar biraz ama sanci yok birde az bi suyum geldi ama az doktorum kontroldendir dedi şimdi ama endişeleniyorum benim durumumda olan varmi hiç
lütfennn !!!!!!
mervezeynepnur sancım 10 dk. bir yeni başladı çok acı amaaa sıklaşırsa gidicem 4 günüm var
selam arkadaslar ve onlarin tatli melekleri
bugun 40 haftamiz bitti ve ben hala dogum yapmadimsenağlama
dün doktor konturolüm vardi baya sancim cikti oglum haraket etmiyordu doktor hastaneye sevk etti bide orda baktilar hersey yolunda cikti allahtan.artik 2 gunde bir konturole gitmemiz lazimmis doktor dediki cuma gunune kadar kalmaz büyük ihtimal bu hafta dogar.
bakalim kücük prens ne zaman tesrif edicek
dun doktor muayenesinden sonra bendende kan geldi bir sevindim dogum yapicam diye ama aksam hastaneye gittik dedilerki normal kan gelmesi muayeneden sonra.
bu hafta iyice ellerim ayaklarim sisti sicaktan allah hepimize kolaylik versin
ayy kızlar bende bugünn rüyamda doğum yapan kadınlar gördüma.s..demek ki sizlerden haber alıcakmışımmmmyerimseniben.bahar kadir ve süse maus arkadaşlarım allah yardımcınız olsun .rüyamın kalanında da beni doğuma hazırlıyolardııı:1shok:..allah allah sıra bize mi geliyooo yoksaaaaa:teselli:
mavişçim seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz sanırım. bakalım hangimiz önce doğurucaz. sen sezeryanmı düşünüyosun.
evet hayatım normal istiyodum ama sezeryan olucakk:teselli:.ben epidural sezeryan olmak istiyorum bebeğimi önce ben görmek istiyoruma.s bakalım hangimizin önce olucakyerimseniben.dr 37 haftadan sonra her an doğum başlayabilir dedi.:1shok:çok heyecanlandımm.ama dikkatimi çekti erken doğan bebeklerin hepsi kız:CüvCüv:.erkek bebekler aceleci olmuyo sanırım:uhm: canım
selam arkadaslar ve onlarin tatli melekleri
bugun 40 haftamiz bitti ve ben hala dogum yapmadimsenağlama
dün doktor konturolüm vardi baya sancim cikti oglum haraket etmiyordu doktor hastaneye sevk etti bide orda baktilar hersey yolunda cikti allahtan.artik 2 gunde bir konturole gitmemiz lazimmis doktor dediki cuma gunune kadar kalmaz büyük ihtimal bu hafta dogar.
bakalim kücük prens ne zaman tesrif edicek
dun doktor muayenesinden sonra bendende kan geldi bir sevindim dogum yapicam diye ama aksam hastaneye gittik dedilerki normal kan gelmesi muayeneden sonra.
bu hafta iyice ellerim ayaklarim sisti sicaktan allah hepimize kolaylik versin
mervezeynepnur sancım 10 dk. bir yeni başladı çok acı amaaa sıklaşırsa gidicem 4 günüm var
evet hayatım normal istiyodum ama sezeryan olucakk:teselli:.ben epidural sezeryan olmak istiyorum bebeğimi önce ben görmek istiyoruma.s bakalım hangimizin önce olucakyerimseniben.dr 37 haftadan sonra her an doğum başlayabilir dedi.:1shok:çok heyecanlandımm.ama dikkatimi çekti erken doğan bebeklerin hepsi kız:CüvCüv:.erkek bebekler aceleci olmuyo sanırım:uhm: canım
herkese merhabalrrrrrr
ben yeni dr. dan geldim nstye bağlandım ultrason çekildim şükür herşey yolundaymış haftaya salı tekrar nstye giricem dogumu 08.08.08 de ayarlamıştık ama bugün dr. dogumun ertesi haftasonuna gelio çocuk cerrahlar burada olmayabilir dedi bide 1 gün önceden yatacakmışm o yüzden 11.08 de hast. ye yatıp 12.08 de doguracagım ee tabi bizim kız ozamana kadar acele edip erken gelmezse....
MAVİŞCİM bende ilk görmek istiyom oğluşumu ben ameliyattayken herkes görmüş olacak ama epidurale dayanamam diye düşünüyom ben en hafif yaraya bile bakamıyom arada bi perde osa bile anlarım beni kestiklerini dayanamammmmm
herkese merhabalrrrrrr
ben yeni dr. dan geldim nstye bağlandım ultrason çekildim şükür herşey yolundaymış haftaya salı tekrar nstye giricem dogumu 08.08.08 de ayarlamıştık ama bugün dr. dogumun ertesi haftasonuna gelio çocuk cerrahlar burada olmayabilir dedi bide 1 gün önceden yatacakmışm o yüzden 11.08 de hast. ye yatıp 12.08 de doguracagım ee tabi bizim kız ozamana kadar acele edip erken gelmezse...
senle aynı tarihteydi doğumumuz.bakalım bana ne zamana gün vericekler bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldıı.:1hug:çokk heyecanlıyımm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?