2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktorun kontrolden demiş ama endişeleniyorsan bi daha konuş istersen cnm. en sağlıklı bilgiyi ondan al bence. geçmiş olsun cnm. bizede haber ver.

canım ben de aynı durumdayım, panik yapma sakın, sancın olmazsa ve kanama azsa doktora gitme boş yere, doğumun yakındır ama bu bi hafta da olabilir bikaç gün de, kaç günün var senin?

selam arkadaslar ve onlarin tatli melekleri
bugun 40 haftamiz bitti ve ben hala dogum yapmadimsenağlama
dün doktor konturolüm vardi baya sancim cikti oglum haraket etmiyordu doktor hastaneye sevk etti bide orda baktilar hersey yolunda cikti allahtan.artik 2 gunde bir konturole gitmemiz lazimmis doktor dediki cuma gunune kadar kalmaz büyük ihtimal bu hafta dogar.
bakalim kücük prens ne zaman tesrif edicek
dun doktor muayenesinden sonra bendende kan geldi bir sevindim dogum yapicam diye ama aksam hastaneye gittik dedilerki normal kan gelmesi muayeneden sonra.
bu hafta iyice ellerim ayaklarim sisti sicaktan allah hepimize kolaylik versin

allah bir an önce bebeğinide senide kurtarsın. hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim cnm

ayy kızlar bende bugünn rüyamda doğum yapan kadınlar gördüma.s..demek ki sizlerden haber alıcakmışımmmmyerimseniben.bahar kadir ve süse maus arkadaşlarım allah yardımcınız olsun .rüyamın kalanında da beni doğuma hazırlıyolardııı:1shok:..allah allah sıra bize mi geliyooo yoksaaaaa:teselli:

mavişçim seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz sanırım. bakalım hangimiz önce doğurucaz. sen sezeryanmı düşünüyosun.

mavişçim seninle hemen hemen aynı tarihlerimiz sanırım. bakalım hangimiz önce doğurucaz. sen sezeryanmı düşünüyosun.

evet hayatım normal istiyodum ama sezeryan olucakk:teselli:.ben epidural sezeryan olmak istiyorum bebeğimi önce ben görmek istiyoruma.s bakalım hangimizin önce olucakyerimseniben.dr 37 haftadan sonra her an doğum başlayabilir dedi.:1shok:çok heyecanlandımm.ama dikkatimi çekti erken doğan bebeklerin hepsi kız:CüvCüv:.erkek bebekler aceleci olmuyo sanırım:uhm: canım

erkekleri geç gelir derler doğru sanırım

benim bildiğim kızlar nazlı olur ama erkekler maşallah dünyaya gelmede hiç aceleci davranmıyorlar.40 haftanız da dolmuş maşallah.allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

herkese merhabalrrrrrr
ben yeni dr. dan geldim nstye bağlandım ultrason çekildim şükür herşey yolundaymış haftaya salı tekrar nstye giricem dogumu 08.08.08 de ayarlamıştık ama bugün dr. dogumun ertesi haftasonuna gelio çocuk cerrahlar burada olmayabilir dedi bide 1 gün önceden yatacakmışm o yüzden 11.08 de hast. ye yatıp 12.08 de doguracagım ee tabi bizim kız ozamana kadar acele edip erken gelmezse....

hayırlısı olsun güzelim sağlıkla kavuşalım da miniklere. ben halen karar vermedim doğum şeklime sürekli karar değiştiriyorum gerçi bazen elimizde olmuyo karar vermek ama eğer problem olmazsa sanırım normal doğum yapıcam. hayırlısı nasılsa öyle olsun.:bbo:

MAVİŞCİM bende ilk görmek istiyom oğluşumu ben ameliyattayken herkes görmüş olacak ama epidurale dayanamam diye düşünüyom ben en hafif yaraya bile bakamıyom arada bi perde osa bile anlarım beni kestiklerini dayanamammmmm

valla canım sen yinede heran hazırlıklı ol bizim miniklerin sağı saolu belli olmuyor. geliveriyolar aniden :roflol:

dayanılamıcak bi durum yok ki hayatım sen hiç bişey hissetmiceksin bi bakmışın yanında bebişin:1hug: ona bakarken zaten sezeryan bitiyomuş dikişler falan.dr bana tavsiye etti.genel anestezide bebek te etkileniyomuş narkozdan sersem gibi oluyomuşş.:1shok:. vede annenin ayılması falan daha zormuş işte epidurale göre.ama dr yinede karar senin dedi...hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda bebişlerr:Saruboceq: .bende aslında çok cesaretli değilim korkarım normalde ama bebeğimi görmek için epidurali tercih edicem..:1hug:

hakikaten benim de dikkatimi çekti doğanların çoğu kız.
erkek bebekler 40'ı doldurur diyorlar. benim sezercik 08.08 de. korkuyorum erken gelir diye bana öle diyorlar gelmez erkekler diye.
hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…