2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de senin gibi karar veremiyorum.bakalım nasıl olacak?:uhm:

ben de öyle diyorum ama bi yandan da inanılmaz korkuyorum.kafamda bin bir türlü soru ile dolaşıyorum.hiç cesaretim yok anlayacağın.geçen hafta dr normal olabilir dedi iyice korkmaya başladım.

korkma canım ben korkmuyorum bebeğine kavuşucaksın onu düşün hep moral olsun sana. napalım bi şekilde doğurcaz kaçış yok. allah yardımcımız olur sen merak etme.

korkma canım ben korkmuyorum bebeğine kavuşucaksın onu düşün hep moral olsun sana. napalım bi şekilde doğurcaz kaçış yok. allah yardımcımız olur sen merak etme.

aslında bu kadar kokmayacaktım eğer anlatılanları duymamış olsaydım.herkes bişeyler anlatıyor.ister istemez etkileniyorsun.

aslında bu kadar kokmayacaktım eğer anlatılanları duymamış olsaydım.herkes bişeyler anlatıyor.ister istemez etkileniyorsun.

yaa haklısın hayatım etraftaki herkes ebe sanıyo kendini. ben susturuyorum konuşanları. herkesin bünyesi farklı dinleme kimseyi.

bugün geçmek bilmedi niyeyse. sayı azaldı ama günler uzadı sanki son 10 gün benim için ama çokmuş gibi size de oluyo mu son günler baya zor geçiyo. bu arada seherr doğurmadın demi sesin çıkmıyo sabah buralardaydın. bak ikimiz aynı gün doğurcaz unutmaa

evet canım son günler uzadıkça uzuyo sanki, bi de vaktinden önce doğum yapıp bebişlerini kucağına alan annelere de özeniyoruz. biz de alsaydık bi an önce diye. aslında gün saymasak daha çabuk geçecek sanki. sen sezaryan olacaksın galiba, en azından tarihin belli. biz her an tetikteyiz olacak diye.

kızlar biz geldikkkk dr dan Elvin'im çok iyimiş,maşallahı varmış,dr çok beğendi sağlığını aman nazar değmesin kuzuma :))

BAHARcım sancın sıklaşırsa git hemen hastaneye,suyum az da olsa geldi demişsin gene de tetikte ol sen cnmcım

SÜSEcim senin de güsel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile,doğuma gitmeden bize gidiyorum diyebilirsin inş,sağlıkla gelsin bebişin cnm

ELİFcim benim doğum yapmayı düşündüğüm tarihti ilk zamanlarda .11.08 cnm.hayırlısı ile kolay doğum olsun ve sonrası iyi olsun inş miniğin için cnmcım

BAMBOO cum son zmanlar zor geçermiş,az kaldı hepiniz için cnm hayırlısı ile alacaksınız sizlerde bizim gibi :) bizim zilli ve afacanlar dayanamadılar erken geldiler teyzeleri :))

canım sen doğum öncesi iznini ne yaptın?bi de 37.haftadasın yasal doğum öncesi iznine ayrılabilir raporu alıp okula verdin mi?

selam kızlar ii akşamlar nasılsınız umarım hem siz hemde bebişleriniz idir hatta süperdir son demlerini yaşıyoruz artık hamişliğin şimdi mız mız lanıyoruz ama bu günlerin tadını çıkaralım hani hamişliktede insan pek bi nazlı oluyo:CüvCüv:demi neyse kızlar herşeyi kafanıza takmayın stres yapmayın zamana ve akışına bırakın korkmamız ve endişelenmemiz çok doğal amaaaaa bunun bize hiç bi faydası yok o yüzden zaman a yayalım kendimizi olumlıu düşünelim olunlu olsun hadi herkesss pozitif olsum bakemmmm :teytey:sırnaşık şey son günlerde relax olmalıyız sevdiğimiz hoşumuza gien şeyler yapalım okkkkkk muuu hadi hepinizi öpüyorum kendinize ii bakınnn:icecream:gamyoncuiremsu:teselli:

slm kızlar aynen sıze katılıyorum bende kısmetse salı gunu sezayen olcam surda 3 gun kaldı ama su son hafta bıtmek bılmıyor gun gecmıyor bende ozenıyorum sıkıntıdan patlıyorum artık bıran once dogurmak ıstıyorum bende cok korkanlardanım ama su son zamanlardakı sıkıntılar artık o korkuyu unutturuyor bıan once kızımı kucagıma almak ıstıyorum gun saymakdan psıkolojim bozulduuuuuuuuuuu son haftalar cok cetın gecıyorr allah hepımızın yardımcısı olsunnnnn

kızlar yoksunuz hepiniz mi doğurdunuz yoksa bi tek ben mi kaldım. kızlar 8 gün sizsiz geçmez nerelerdesiniz ses verin

nilcim valla doğru sölüosun korku morku kalmıyo bebiş gelsin yeter die düşünüyo insan bi de zorrr geçiyo günler. 8.5 ay geçti 8 gün geçmiyo iyimii layhayhoy

günaydın güzel anneler,anne adayları ve bebişlerrrrrrrrrrrrr:1hug:
herkese güzel hafta sonları diliyorumma.s.
kızlar size katılıyorum son zamanlar geçmek bilmiyooobenneyaptımki
hepimize kolay doğumlarrr:teytey:
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınnnnnnn:CüvCüv:

günaydın kıslarr :) bebişler nasıl bakalım ... bambocugum daha dogurmadım canım :)) valla okadar iş varki biras zor dogururum ben :roflol: şuan taşıncagım için evi topluyoruz kıs kardeşlerimle ... bi bitseydi valla bend ebıktım yaa... bana doktor ayın 13 üne verdi sezeryan ama orda yapmıcam sanırım dogum nesamn olucagı belli deil yanii dogumun belki yarın belki yarından da yakın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…