herkese merhabalrrrrrr
ben yeni dr. dan geldim nstye bağlandım ultrason çekildim şükür herşey yolundaymış haftaya salı tekrar nstye giricem dogumu 08.08.08 de ayarlamıştık ama bugün dr. dogumun ertesi haftasonuna gelio çocuk cerrahlar burada olmayabilir dedi bide 1 gün önceden yatacakmışm o yüzden 11.08 de hast. ye yatıp 12.08 de doguracagım ee tabi bizim kız ozamana kadar acele edip erken gelmezse...
senle aynı tarihteydi doğumumuz.bakalım bana ne zamana gün vericekler bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldıı.:1hug:çokk heyecanlıyımm:dance:
EVET CANIM BENDE SABIRSIZLANIYORUM KIZIMI GÖRMEK İÇİN ARTIK UFAK Bİ AGRI OLSA YADA GERİLSE KORKUYORUM ACABA DOGUM BAŞLIOMU Kİ DİE BEN 1 HAFTA KALDI BEKLERKEN 4 GÜN DAHA EKLENDİ NEYSE BU KADAR BEKLEDİK 11 GÜN DAHA DAYANACAGIM....
hayırlısı olsun güzelim sağlıkla kavuşalım da miniklere. ben halen karar vermedim doğum şeklime sürekli karar değiştiriyorum gerçi bazen elimizde olmuyo karar vermek ama eğer problem olmazsa sanırım normal doğum yapıcam. hayırlısı nasılsa öyle olsun.:bbo:
canım ben de senin gibi karar veremiyorum.bakalım nasıl olacak?:uhm:
valla sorma canım hayırlısı neyse o olsun.:uhm:
ben de öyle diyorum ama bi yandan da inanılmaz korkuyorum.kafamda bin bir türlü soru ile dolaşıyorum.hiç cesaretim yok anlayacağın.geçen hafta dr normal olabilir dedi iyice korkmaya başladım.
korkma canım ben korkmuyorum bebeğine kavuşucaksın onu düşün hep moral olsun sana. napalım bi şekilde doğurcaz kaçış yok. allah yardımcımız olur sen merak etme.
aslında bu kadar kokmayacaktım eğer anlatılanları duymamış olsaydım.herkes bişeyler anlatıyor.ister istemez etkileniyorsun.
evet canım son günler uzadıkça uzuyo sanki, bi de vaktinden önce doğum yapıp bebişlerini kucağına alan annelere de özeniyoruz. biz de alsaydık bi an önce diye. aslında gün saymasak daha çabuk geçecek sanki. sen sezaryan olacaksın galiba, en azından tarihin belli. biz her an tetikteyiz olacak diye.
canım sen doğum öncesi iznini ne yaptın?bi de 37.haftadasın yasal doğum öncesi iznine ayrılabilir raporu alıp okula verdin mi?
nilcim valla doğru sölüosun korku morku kalmıyo bebiş gelsin yeter die düşünüyo insan bi de zorrr geçiyo günler. 8.5 ay geçti 8 gün geçmiyo iyimii layhayhoyslm kızlar aynen sıze katılıyorum bende kısmetse salı gunu sezayen olcam surda 3 gun kaldı ama su son hafta bıtmek bılmıyor gun gecmıyor bende ozenıyorum sıkıntıdan patlıyorum artık bıran once dogurmak ıstıyorum bende cok korkanlardanım ama su son zamanlardakı sıkıntılar artık o korkuyu unutturuyor bıan once kızımı kucagıma almak ıstıyorum gun saymakdan psıkolojim bozulduuuuuuuuuuu son haftalar cok cetın gecıyorr allah hepımızın yardımcısı olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?