2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.iyi hafta sonları.
seherb cim kendini fazla yorma dikkat et son günlerin artık.
gerçekten bu son günler geçmek bilmiyo iyice sıkıldım valla.hayırlısıyla bi kurtulsak şu sıkıntıdan.bebeklerimize bi kavuşsak.artık ağustosa da girdikya doğurabiliriz :))

sinem cigim napım canım mecbur .. ufak tefek bişler yapmam lasım... başkası yaparken ben bakamıyom... huyumma .. neyse işte :)

kızlar bu sabah burnum kanamaya başladıı nedenini bilmiyorum. nezleydim saten burnum akıyo zannettim bi baktım kan olmuş ...

merhaba kızlar iyi haftasonları....
bahar gitti mi doğuma?suyu gelmiş...başka doğuran var mı?ay artık kıskanıyorum yaaaaaaaaa ben de istiyorum kızımı yanımda..
herkese iyi haftasonları...görüşmek üzere...

Güzel ağustos ve temmuz anneleri ve minik yeğenlerimmmmmmmmmm hepinize güsel bi h.sonu diliyorum canlarım

NİL1299 sağlıkla al bebişini kucağına cnm,bir avazda kurtarsın Allah,inş benim ki gibi sorunsuz bir sezeryan olur senin de

ÖZGECİM ASLICIM nasılsınız canlarım?

SEHERcim hamileyken benim de burnum kanardı,korkulacak bi şi deil olabilirmiş cnmcım,nette okumuştum. ama sen kendini yormamaya dikkat et tatlım

SİNEMcim havva da normal doğum yaptı bildiğim kadarı ile cnmcım

BAHAR doğuma gitti mi kızlar,haberi olan var mı?

BUGÜN FAZLA GİREMEYEBİLİRİM MALUM KARDEŞİM EVDE VE PC ONA AİT OLUYOR,İMKAN OLURSA GELİCEM AMA..

kızlar bu sabah burnum kanamaya başladıı nedenini bilmiyorum. nezleydim saten burnum akıyo zannettim bi baktım kan olmuş ...

canım benim de hamileliğimin ilk zamanında kanamıştı, bi de birkaç gün önce yine kanadı, hamileyiz ya burnumuz bile daha hassas oluyo, endişe etme, normal bi şey. sen akınca siliyosun ya, biraz uğraşsan kanıyo hemen işte. bu arada geçmiş olsun, kendine iyi bak, sen 3 can taşıyosun

güzel haftasonları herkese.
henüz doğurmayan arkadaşlar kasıklarınızda şiddetli baskılar oluyor mu özellikle ayağa kalkınca

herkese iyi hafta sonları bayanlar.... dogacak ve dogmuş miniklerimiz ve annişleri nasıllar bugün?
ayyyy Allahım nazarlardan korusun yigenlerimizin resimlerini gördüm.. içip kıpır kıpır oldu.. maaşallah hepsi birbirinden tatlı yaaa....yerim ben onlarıııı...
darısıda biz dogurmayanların başına inşallah..

nihan tel.demişsinde bacum ben özelden mesaj atmayı bilmiyorumki.. yinede bi deneyim bakim becerebilecekmiyim...

kızlar merhabalar herkese guzel bır haftasonu dılerım
yenı anneler ve bebısler nasıllar acaba?
bu sıcakta ne yapıyor yavrucuklarımız?
bıran once su agustos sonu gelse de havalar azcık serınlerse dıye dua edıyorum kızlar ..
burası cok felaket gecıyor havanın sıcaklıgı yetmez gıbı bır de yangın olan yerlerden gelen sıcak ve is cok felaket sormayın..bunaldık ıyıce..
Evde de otur otur zaman gecmıyor kı....Allahtan oglum evde (5 yas) arada bır de olsa benımle sohber edıyor pc den vakıt bulursa tabıı..

merhaba arkadaşlar....nasılsınız bakalım..benim de ağustos annesi olacğaım kesinleşti..ayın 15. de 37 haftam doluyor..o günden sonra doktorum 2 günde bir nst ye bakacak..bebişimin hareketleri normalse devam azalma varsa sezeryanla alacak...ben 25 ağustosu atlatsın istiyorum kısmet bakalım...doktorum 37 dolduktan sonra heran olabilir bekle dedi...ay çok heyecanladım.....

zesese cım kasıklarında sancı sormussun aynı sekılde bende de başladı
alt tarafa fean baskılar hıssdeıyorum devamlı
oldugum yerde kalakalıyorum o kadar fena gelıyor kı sorma

sehercim kendini çok yoruyosun galiba bacım burun kanaması demişssin bende de oldu 2 ya da 3 kez normalmiş ama hamilelikte. sen yinede yorma diycem ama taşınıyomuşssun. çok zor Allah yardımcın olsun bacım . kasıklardaki baskıya gelince özellikle sabah yeni uyanınca zorla yürüyorum o baskıdan ben sonra biraz açılıyo hepinizi çokk öptüm dikkat edin kendinize

özgecimm hoşgeldinn nasılsın tatlımm.
nihancımm iyiyiz şekerimm aynı bende bugün bilgisayarın başında pek duramam sanırım çünkü eşim evde o oldugu zaman bilgisayar bana düşmüyor :)) siz nasılsınız şekerrr yegenimiz elvinimizle.
canan nasılsın canım sizin hırsızlar bulunabildimi.
dinacım uzun zamandır görünmüyordun inşllah iyisindir.
diger bütün annelerim umarım herkes iyidir hepinizi çoook çook öpüyoruzz.

canlarrrrrrr ,nihancım ,aslıcım...
iyiyim diyelim iyi olalım...valla kafam çok karışık zor günler geçiriyorum...tam stressiz olmam gerektiği zamanda stressin en yoğununu yaşıyorum..çok uzun hikaye sadece eskisi gibi foruma bile bakamıyorum..kendinize iyi bakın yine bir ara bakarım.. öptüm hepinizi..kızım hayırlısı ile en sağlıklı en yakın tarih neyse gelsin inşallah.biraz rahatlarım en azından... öptüm sizleri..

Aslı teşekkür ederim arkadaşım beni sormuşsun..biz iyiyiz kızımla ..evin içinde sıcakta biraz yemek biraz uyku zaman geçiriyoz böyle..dogumuma 5 gün kaldı çooook heycanlıyım.. 08.08. de sezeryan olucak allahın izniyle inşallah...
senin daha zaman var heralde..36.haftandasın...gerçi bellide olmuyor baksana benle aynı tarihte dogurcak olanlar çoktan dogurdu :) herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…