ZESEZE sen kaçıncı haftandasın..dogum takvimin görünmüyor..ikimizde 8'inde gircez doguma haydi hayırlısı saglıklı gelsin yavrularımız...ya spinal ile epidural arasındaki farkı ben pek anlayamadım ..spinal sezeryen yapıcam dedi dr.um..ben yeni duydum spinali..daha iyiymiş epiduralden dogum öncesi ve sonrası agrı olmuyormuş öyle demişti... sizler nasıl biliyorsunuz kızlaarr..
CYILDIZ sendemi spinal sezeryen olucaksın
CYILDIZCIM ooo senin daha bayagı günün varmış.rahat raahat araştırırsın..ben çok araştırdım hepsini ama hiçbirinde netleşemedim birtürlü , yapım geregi de çok kararsız biriyimdir zaten ..benim yerimede dr. karar verdi sen hem kararsız hem sabırsızsın spinal sezeryan ve 8 'de olucak dedi..tamam dedik artık napalım :) bana kalırsa daha belli olmazdı...
DİLOŞ kafanı karıştırma bizim yüzümüzden arkadaşım...doktorun ne diyorsa odur.. bana spinal dedigi için ben araştırıyorum nedir bu nasıl birşeydir diye...
netteki bilgiler bile tutarsız aslında.. biri spinale daha iyi diyor digeri epidurale...spinalde başagrısı oluyormuş birkaçgün başka biride çıkmış öyle bişey bende olmadı diyor demekki bünyeye göre degişiyor.. bence ikiside hemen hemen aynı pek kayda deger bir fark yok ...hakkımızda herşeyin hayırlısı canlarım.. strese girmeyelim takmayın kafanıza ...
meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum,yazdıklarınızı okudum bende çok kararsızım doğumun nasıl olacağı konusunda 33.haftamdayım daha doktorumla konuşmadım ne der onu da bilmiyorum ama karar vermek zor ,okuduklarımdan etkileniyorumda sezeryan düşünüyordum ama bu aralar normalde sıcak geliyor bana .evet gerçekten karar vermek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?