DİNA,Diloşum,cyıldız sizlerin aktif olduğunuzu gördügüm için sizelere sorayım dedim,bebişlerinize isim buldunuz mu ,benimki erkek ve halen bulamadık korkuyorum böyle giderse de zor bulacağız bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,erkek ismi bulmak çok zor int. bakıyorum hep aynı isimler ve hiçbiri içime sinmiyor,önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim
DİNA,Diloşum,cyıldız sizlerin aktif olduğunuzu gördügüm için sizelere sorayım dedim,bebişlerinize isim buldunuz mu ,benimki erkek ve halen bulamadık korkuyorum böyle giderse de zor bulacağız bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,erkek ismi bulmak çok zor int. bakıyorum hep aynı isimler ve hiçbiri içime sinmiyor,önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim
CYILDIZCIM ooo senin daha bayagı günün varmış.rahat raahat araştırırsın..ben çok araştırdım hepsini ama hiçbirinde netleşemedim birtürlü , yapım geregi de çok kararsız biriyimdir zaten ..benim yerimede dr. karar verdi sen hem kararsız hem sabırsızsın spinal sezeryan ve 8 'de olucak dedi..tamam dedik artık napalım :) bana kalırsa daha belli olmazdı...
hoşbulduk dina,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder umarım,her şeyin hayırlısı zaten,cyıldız yiğit ismi bizimde düşündügümüz isimlerden biriydi ama karar veremedik dediğim gibi,güzel isim ama ,evet öğretmenim nerden bildin :))) türkçe öğrt.
aynen öyle benim müdür rapor alma dedi zaten tatildesin diyor,milli eğitimde öyle diyor artık doğumdan sonraki izni kullanmayı daha sonra da rapor almayı düşünüyorum ama yine de yetmez gibi geliyor bana nasıl bırakıp okula gideriz bilmiyorum
kızlar nasılsınız?biz evde tembellik yapıyoruz..br yadan da bebişimin eşyalarını düzenliyruz son işler olarak hastaneye gidecek eşyalrı hazırladık....
benim müdür de aynı şeyleri söyledi.ikna olmadım ilçe milli eğitimi aradım onlar da tatildesin olmaz dediler.doğumdan sonra da 8 hafta çok az.bebişerimiz daha küçücük olacak.
deryacım yeni oldugum için msjları geç görüyorum,saol ,sen nasılsın,evde zaman geçirmek bana çok sıkıcı geliyor,hastane çantamı ben hazırladım erken ne olur ne olmaz diye annem acale edince yerimseniben ,sen neleri götürüyorsun yazsana bende belki eksik vardır
sen de rapor alırsın 40 gün hakımız var. beni süt izni biraz sevindirdi 3 saatmiş ya ilk 4 ay,bi de benim ders saatimde çok değil ne yapim bunları düşünüp çok takmamaya çalışıyorum.artık ikincisinde dogum tarihini iyi hesaplamak lazım,yaza gelmesi her yönden çok sıkıntılı oldu özellikle bu sıcaklar dayanılacak gibi değil
deryacım yeni oldugum için msjları geç görüyorum,saol ,sen nasılsın,evde zaman geçirmek bana çok sıkıcı geliyor,hastane çantamı ben hazırladım erken ne olur ne olmaz diye annem acale edince yerimseniben ,sen neleri götürüyorsun yazsana bende belki eksik vardır
sen farklı birşey koydun mu denizcim??
ber de aynı şeyleri koydum farklı bir şey yok bence bunlar yeterli olur,emzirme sütyenini bende aldımda şimdi düşünününce çok kullanışlı gibi gelmedi özellikle ilk emzirmede sedece bir kısmı açılıyor ya gögsün yine de bilmiyorum deneriz olmazsa annelerimizin yöntemini kullanırızsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?