2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım biz de çok zor karar verdik.benim de oğlum olacak kısmetse.adı da erkan(babasının ismi ) yiğit olacak kısmetse.

DENİZ hoşgeldin aramıza arkadaşım...AllAh sana da hayırlı saglıklı sorunsuz dogum nasip etsin canım...

öğretmen misiniz?ben de sınıf öğretmeniyim ondan soruyorum

DENİZCİM bende o dertten muzdaribim... bir türlü bebegin ismine karar veremedik..ben aylardır netten kitaplardan sayfalar dolusu isim listesi hazırladım ama gel gör ki karar vermekte zorlanıyoruz..kızımız geldi gelicek şunun şurasında 5 günümüz kaldı ve biz hala isim konusunda netleşemedik...artık dogdugu an ismin bu olsun kızım dicem sanırım....eleyerek şu isimlere kaldık.. derin ,nehir,elvin,zümra,kayra :) bunlar arasından da son bi eleme yapıcaz artık ...
sana önerecegim isimler: ersagun olabilir pek bilindik bir isim de degil ayrıca .... anlamı da : savaşcıerkek demek... bugra olabilir...aklımaa gelirse dah yaazarım sana ...

hoşbulduk dina,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder umarım,her şeyin hayırlısı zaten,cyıldız yiğit ismi bizimde düşündügümüz isimlerden biriydi ama karar veremedik dediğim gibi,güzel isim ama ,evet öğretmenim nerden bildin :))) türkçe öğrt.

kızlar ben çıkıyorum şimdilik...annemle market alışverişine çıkıcaz.. akşama girmeye çalışırım..herkese hayırlı akşamlar....

ben de doktoruma epidural olsunmu diye sordum spinal yaparız dedi...daha iyi sanırım...

dinacım kayra çok hoş bir isim bence yine de son karar sizin tabiki.biz eşimlede isim konusunda anlaşamıyoruz bi de öyle bir durumumuz var onunkini ben beğenmiyorum,benim beğendiğimi o beğenmiyor,herkes soruyor bi de adı ne olacak diye dalga geçenler bile var:)) sizde de oluyor mu

doğum öncesi iznimiz yanıyomuş da sana da bir sorayım dedim.ben yine de çalışabilir raporu aldım ama bi işe yaramayacak sanırım

kızlar nasılsınız?biz evde tembellik yapıyoruz..br yadan da bebişimin eşyalarını düzenliyruz son işler olarak hastaneye gidecek eşyalrı hazırladık....

aynen öyle benim müdür rapor alma dedi zaten tatildesin diyor,milli eğitimde öyle diyor artık doğumdan sonraki izni kullanmayı daha sonra da rapor almayı düşünüyorum ama yine de yetmez gibi geliyor bana nasıl bırakıp okula gideriz bilmiyorum

benim müdür de aynı şeyleri söyledi.ikna olmadım ilçe milli eğitimi aradım onlar da tatildesin olmaz dediler.doğumdan sonra da 8 hafta çok az.bebişerimiz daha küçücük olacak.

kızlar nasılsınız?biz evde tembellik yapıyoruz..br yadan da bebişimin eşyalarını düzenliyruz son işler olarak hastaneye gidecek eşyalrı hazırladık....

deryacım yeni oldugum için msjları geç görüyorum,saol ,sen nasılsın,evde zaman geçirmek bana çok sıkıcı geliyor,hastane çantamı ben hazırladım erken ne olur ne olmaz diye annem acale edince yerimseniben ,sen neleri götürüyorsun yazsana bende belki eksik vardır

benim müdür de aynı şeyleri söyledi.ikna olmadım ilçe milli eğitimi aradım onlar da tatildesin olmaz dediler.doğumdan sonra da 8 hafta çok az.bebişerimiz daha küçücük olacak.

sen de rapor alırsın 40 gün hakımız var. beni süt izni biraz sevindirdi 3 saatmiş ya ilk 4 ay,bi de benim ders saatimde çok değil ne yapim bunları düşünüp çok takmamaya çalışıyorum.artık ikincisinde dogum tarihini iyi hesaplamak lazım,yaza gelmesi her yönden çok sıkıntılı oldu özellikle bu sıcaklar dayanılacak gibi değil

kendim için gecelik,pijama takımı,emzirme sütyeni,emzirme atleti,çorap,külot,göğüs pedi,hasta bezi,hasta altına serilen bez,terlik....
kızım için 2 tane 5li hastane çıkışı,penye battaniye,havlu,yelek,patik,ağız bezi(mendil),çıtçıtlı body 3 tane,tulum 2 tane,iç zıbın 2 tane,bebek bezi,pamuk,ıslak mendil,pişik kremi,bebek yapı,şamouan,sabun,
aklıma bunlar geldi...bibeon emzik de koyacaım kaynatacağımönce..

evet canım 20+20 şekl,nde alınabiliyormuş.ben ücretsiz de almak zorunda kalıcam sanırım ama ne yapayım bebişim bi gelsin de gerisi kolay.dediğin gibi hamileliğin yaza denk gelmesi de çok zormuş ama isteyince de hemen olmuyor ki :)))

sen farklı birşey koydun mu denizcim??

ben çıkıyorum kızlar.kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.akşama görüşmek üzere.

sen farklı birşey koydun mu denizcim??

ber de aynı şeyleri koydum farklı bir şey yok bence bunlar yeterli olur,emzirme sütyenini bende aldımda şimdi düşünününce çok kullanışlı gibi gelmedi özellikle ilk emzirmede sedece bir kısmı açılıyor ya gögsün yine de bilmiyorum deneriz olmazsa annelerimizin yöntemini kullanırızsırnaşık şey

33 haftalık hamileyim demiştin sanırım ...eylül annesi olackasın sanırım....adın neydi?deniz mİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…