2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustos sonu olur gibi geliyor bana ya da en geç eylül başı daha tam belli değil,33. haftadan gün aldım da, iki hafta sonra kontrole gideceğiz o zaman kesin belli olacak dogum tarihim ve nasıl olacağı,içimde hep erken olacakmış gibi bir his var buna korkuda diyebiliriz,umarım çok erken gelmez bebeğim

Denız aramıza hoşgeldın cnm
arkaaşların dedıgı gıbı ılerleyen haftalarda dr un sana durmuna baglı olarark zaten bır yontem önerecektır.
ısım konusuna gelınce ben kız beklıyorum ısmını henuz bulamadık
ama oglum var 5 yasında onun adını cok begenerek koymustuk Ataberk
onun dıısnda batuhan , efe gıbı ısımlerı begenıyorum .
cyıldızcım cnm dr umla zatne haftaya gıttıgımde detayları konusacaım bu konuyu da ayndınlatırım
ama tahmın edıyorum epıdural dıyecektır
otekını daha ınce hıc bahsetmedı cunku.

Kızzlarrr selama.s.
Bir kaç gün annemde kaldım umarım sizler ve miniklerimmm süpersiniz yeni doğum yapan annişlerim sizleride canı gönülden tebrik ediyorumm sizlerin böyle teker teker doğum haberlerini okudukça heyecanım tetikliyor:sm_cool:

Ayın 5inde sabah randevum var doktorum inşallah hayırlı haberler verir bebeğim için

Bende sırt bel ağrıları başladı bu hafta sizde durumlar nasıl bu kızımın önden büyüdüğü için baskıdan dolayımı oluyor yoksa yalancı ağrılarımmı başladı deneyimli annişler ne dersinizCADIARZU

inşallah hayırlı haberler alırsın canım.ağrılar konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü ben de tecrübesizim.

Kızlar merhaba,
umarım hepiniz çok ama çok iyisinizdir. maalesef kısmet olmadı gelmek kaçgündür, forumu okuyamıyorumda, ben geceleri hiç uyuyamıyorum , Ece Gece dikiliyor, benide dikiyor, gündüzde malum gelen giden uyuyamıyorum, bu günlerin kııymetini bilin , sonra uyuyamayacaksınız hiç :)
msn im açık oluyor kimi zaman, başında olursam yazarım muhakkak .
hepinizi öpüyorum , dilerim yakında yine daha aktif gelebilirim.

Gamze Lina'nın hepinize çoook selamı var, yaklaşık 19 günü kaldı onunda doğuma , haberiniz ola
Öptümm tekrar hepinizi

ah canım bende uykuya hasret kaldım valla kaanı 2 saatte bir emzirmeye çalıştığım için geceleri bende 2 saatte bir uyanıyorum ve zaten uykudaykende hep tetikteyim ufak bi sesde dikiliyorum annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş yinede herşeye değer

yeni gelen arkadaşa selam. (branştaşız bu arada.)
spinal ve epidural arasındaki farkı şöle biliyorum ben; birinde (ama hangisi hatırlamıyorum)tamamen hissisleşiyorsunuz, birinde dokunulduğunu hissediyorsunuz ama acı yok. bu ikincisi hislerinizi yitrirmediğiniz için heralde daha maliyetliydi. valla ilk hamileleik dönemlerimde araştırmıştım ben ancak bu kadarını hatırlıyorum.
ya bir de bir arkadaş yazmış hastane çantasına koyduklarını ödüm koptu arkadaşım o ne valize sığmaz onlar. kaç gün kalacaksın ki?????
ben 24 saat bile kalmayacağım bu nedenle iki hastane çıkışı, ağız bezi, alt bezi,kendime iki gecelik koydum o kadar hastane bir sürü şey getirme pek çok şeyi biz veriyoruz dedi. ped veya hasta bezi bile koymadım ya.
ben mi abarttım anlamadım şimdi vallah kafam karıştı

sorma canım, ben emzirirken uyumayayım diye, annem başımı bekliyor, vallah Allah razı olsun, Rabbim herkese böyle bir k.valide nasip etsin.
sağolsun Lohusalığımı rahat geçirmem için elinden geleni yapıyor, ama bir uykusuzluk b
ile yıkıyor.
gündüzleri raht bizim küçük hanım ama gece kopuyorr.
kaanını kokla benim için çoookkk

canım yazan benim...ben devlet hastanesinde doğum yapacağım oada birşey verecekelrini sanmıyorum...neden 24 saat ile kalmayacaksın anlamadımki...2 gün yatırıyorlar diye biliyorum ben...

Son düzenleme:
güzel haftasonları herkese.
henüz doğurmayan arkadaşlar kasıklarınızda şiddetli baskılar oluyor mu özellikle ayağa kalkınca

olmazmı canım ozellıkle oturdugum yerden kalkınca bıde sabah yatakdan kalkınca hatta yatakda sag tarafdan sola donunce bıle oluyor ama son haftalardayız dr normal demısdı

bende sımdıye kadar epıdural yapcam dıyordum kulagıma daha yakın gelıyordu ama anestezi uzmanı epidural yapmadıgını spinal yapcagını soylemıs esıme aradakı farkı bende bılmıyorum ama dr dedıgıde panikli kısılere yapma taraftarı deılmıs karnına baskıları ve dıkılırkende yapılan ıslemler hıssedılıyormus azda olsa ne derecede bılmıyorum ama bı dokunus gıbı olcagını zannedıyorum salı gunu sezerynle doguma gıtcem kısmetse dr ozaman daha detaylı sorup amalıyata gırerımklava:

ah yenı annısler gecelerı sartlı uykusuzlukdan bahsedıyorsunuz ama ah keske su songunlerımızde de uyuya bılsem ama olmuyor kızlar bebek yok ortada ama uykuda yoooook sanırım uykusuz kalınca beebegımız uyutmayınca daha ıyı kıymetını anlıcaz uykunun

:CüvCüv:günaydın kızlar ve tatlı bebişler nasılsınız benim yarın usg m var bakalım nolecek sositosositobu sıcaklarda ölüyom valla git gel bi doğursaydık naniknanikdemi kızlar ya allah hepimizin yardımcısı olsun trend kız biz seninle aynıydık sat olarak bak ne güzel bebişin kucuşunda allah hayırlı uzun ve mutlu ömürler versin canımmm a.s.

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNN bütün annişler ve minikleriiiiiiiii...Hayırlı huzurlu pazarlar herkese.......

günaydın kızlarr ve minik prens ve prensesler.:CüvCüv:...hepinize güzel bi gün diliyorum:Saruboceq:.hamişliğimizin son zamanları bebişlerimizin karnımızda ki son günleri tadını çıkralımmyerimseniben.özlücez valla tekmeleriiia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…