2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yazan benim...ben devlet hastanesinde doğum yapacağım oada birşey verecekelrini sanmıyorum...neden 24 saat ile kalmayacaksın anlamadımki...2 gün yatırıyorlar diye biliyorum ben...
herkese güzel pazarlar son hamile pazarım yarın son hamile ptesim sona son salım....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
vallahi ben de şaşkınım ama hiiiiiiiiç itirazım olmadı çok sevindim bu kadar az kalacağıma.doktora sordum istiyorsan yat iki üç gün dedi. devlet hast. doğru bir de iki gün kalırsan çok deil de bebe şampuanını napacaksın bebeği yıkıyorlar mı orada( bilmiyoruzdur belki o nedenle didikliyorum sakın yanlış anlama canım ha)a.s.

günaydın herkese... son günler geçmek bilmiyor gerçkten. kızım artık çok uyuyor, ben de hareket etmedikçe korkuyorum, oynadığı zaman derin bi oooh çekiyorum. son günlerin stresi de bi ayrı oluyo gerçekten. baharın doğumunu okudum bana moral oldu, inşallah normal düşünenler hep onun gibi doğum yaparız, ben de artık sancımı evde çekeyim hastaneye son bi saatte ulaşayım istiyorum, hastane ortamında sancı çekmek daha zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bugün kim doğuracak bakalım, artık son günleri olan birileri doğurur bence, ben kübra bugün doğurur diyorum, onun az kaldı çünkü, artık yavaş yvaş kendimden umudu kestim, beni doktorum heveslendirdi en çok, gelişimi önden gidiyo, gününü beklemez, ağustosun ilk haftası doğar dedi, ama bilemiyorum artık pek umutlu değilim, gününde olsa, daha ooooooo çok var, babası bi haftalık asker olacak o zman. bakalım ne yapacak bizim küçük meleğimiz...

canım bebekleri yakamıyorlar.göbeği düşene kadar da yıkamamıza izin verilmiyor.yani benim bildiğim bu.

gelişimi önde olan bebekler erken doğacağı anlamına gelmezmiş.benimki de önde gidiyor ama dr.öyle bişey hiç demedi.sonra araştırdım öyle bişey yokmuş.

merhaba arkadaşlar,
Bende ağustos annesiyim kısmetse 20.08.08'de günümüz doluyor ama öncede olma ihtimali var.
Neyse tanıştığıma memmun oldum.

merhaba arkadaşlar,
Bende ağustos annesiyim kısmetse 20.08.08'de günümüz doluyor ama öncede olma ihtimali var.

merhaba arkadaşlar,
bende ağustos annesiyim kısmetse 20.08.08'de günümüz doluyor ama öncede olma ihtimali var.

aramiza hoşgeldin canim benimde sata göre 20.08 de günüm doluyo ama 12.08 de kizimi kucagima alacagim inş...( bu arada 'işte agustosta dogacak bebeişlerin listesi' isimli konuya adini ,muhtemel dog. Tarihini ,bebişinin cinsiyetini ve belliyse ismini yazarsan senide listemize ekleyelim)

kızlar çok sıkılıyorum artık ya, bi an önce kıızımı kucağıma almak istiyorum, çarşamba kontrole gitcez, inşallah o zmana kadar doğum başlar, sıkıldım artık kontrolden falan, sancımı evde çekip hastaneye gidip doğurmak istiyorum, inşallah her şey istediğim gibi olur. zaman geçmek bilmiyo artık.

mervecim aynennnn günler uzadıkca uzuoooo dogum yapan arkadaşları kıskanıyorummm artık bende kızıma kavuşmak istiyorummmmmmmmm

hoşbulduk canım,ataberk ismi güzel bir isim önerin için saol,işallah bir karar verebiliriz eşimle bu olsun diyoruz daha sonra vazgeçiyoruz zaman azalınca daha kolay karar veririz heralde en azından değiştirmeyiz.

merhaba unvere ve merve nasılsınız umarım iyisinizdir ,arkadaşlar sıcaklarda ne yapıyorsunuz ben ne yapacagımı şaşırıyorum :çok üzgünüm:

sıcaaaaaaaaaaaaaaaaak yapış yapış valla sen de hatay dasın orası da öledir. ben adanadayım. allah yani nefret ettim artık valla. 10 yıldır burdayım ben hiç yaz tatilinde kalmamıştım (isabet olmuş)
bebişime acıyorum şimdiden o napacak ya bu sıcakta her yeri isilik olur yaaaaaaa
öffffffffffffffffffffffffffffffff

ben de adanada büyüdüm adanalı sayılırım annemlerde adanada oturuyor,sen de benim gibi bir yere gitmeye cesaret edemedin mi? çok ısrar ettiler banada yolculuk yapmaktan korktum,ben hatay dörtyoldayım adanaya bir buçuk saat o yüzden bir ayagım adanada sayılır .

doğumu burada yapmak zorundayım malum sosyal güvence açısından.(yani başta öyle düşünmüştüm de güvencemiz olmasına rağmen bir sürü para vereceğiz bilsem gider memleketimde verirdim o parayı) bir de benim doktorum 15 hazirandan itibaren yolculuk dahil pekçok şeyi yasakladı.
ama inan pişman oldum memleketime gitmediğime her gece ağlıyorum artık nem artıyo gece olunca ya bir sıkıntı çöküyor ki allahımmmmmmm

çok haklısın gecede gündüzde çok zor oluyor, ben burda bir yere de çıkamıyorum sıkıntıdan patlıyorum bi akşamları yürüyüşe çıkıyoruz ,sen adanada en azından sinemaya filan gidebilirsin değişiklik olması açısından burda o da yok,ne yapalım katlanmaya çalışacağız sıcaklara,bebişlerimiz tek sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinlerde başkada hiçbir şey istemiyorum senin bebiş kaç haftalık cinsiyeti ne

gidemem güzelim evdeyim bir haftadır oturamıyorum artık ben bir tek evde rahatım anlayacağın.
benim erkekim nasipse bu cuma gelecek. bitti sayılır ama inan son günlerin her günü bir yıl gibi
allah hepimizi sağlıkla kurtarsın sağlıklı kuzucukları kucağımıza almayı nasip etsin

senin adına çok sevindim çok az kalmış bebişini kucağına almana , çok sıkılınca onu kucagına alacagın anı düşün o belki unutturur sıkıntılarını ,hayırlısıyla kavuşursun oğluna umarım,benim de oğlum olacak,onu düşününce bile insanın yüzünde bir gülümseme beliriyor çok tatlılar allah onları bize bağışlasın...

sağlıkla gelsinler canım inşallah. senin ne kadar var bu arada?
değil mi yaaa? ben gözümü kapatınca sadece minicik bir el görüyorum yumuk yumuk sonra başlıyorum ağlamaya. çok inanılmaz garip bir duygu.

kızlar az önce bi sitede bu kaikatürü gördüm(muhtemelen sizde görmüşsünzdür görmeyenler için ekliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…