herkese güzel pazarlar son hamile pazarım yarın son hamile ptesim sona son salım....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:canım yazan benim...ben devlet hastanesinde doğum yapacağım oada birşey verecekelrini sanmıyorum...neden 24 saat ile kalmayacaksın anlamadımki...2 gün yatırıyorlar diye biliyorum ben...
herkese güzel pazarlar son hamile pazarım yarın son hamile ptesim sona son salım....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
vallahi ben de şaşkınım ama hiiiiiiiiç itirazım olmadı çok sevindim bu kadar az kalacağıma.doktora sordum istiyorsan yat iki üç gün dedi. devlet hast. doğru bir de iki gün kalırsan çok deil de bebe şampuanını napacaksın bebeği yıkıyorlar mı orada( bilmiyoruzdur belki o nedenle didikliyorum sakın yanlış anlama canım ha)a.s.
bugün kim doğuracak bakalım, artık son günleri olan birileri doğurur bence, ben kübra bugün doğurur diyorum, onun az kaldı çünkü, artık yavaş yvaş kendimden umudu kestim, beni doktorum heveslendirdi en çok, gelişimi önden gidiyo, gününü beklemez, ağustosun ilk haftası doğar dedi, ama bilemiyorum artık pek umutlu değilim, gününde olsa, daha ooooooo çok var, babası bi haftalık asker olacak o zman. bakalım ne yapacak bizim küçük meleğimiz...
merhaba arkadaşlar,
bende ağustos annesiyim kısmetse 20.08.08'de günümüz doluyor ama öncede olma ihtimali var.
Neyse tanıştığıma memmun oldum.
Denız aramıza hoşgeldın cnm
arkaaşların dedıgı gıbı ılerleyen haftalarda dr un sana durmuna baglı olarark zaten bır yontem önerecektır.
ısım konusuna gelınce ben kız beklıyorum ısmını henuz bulamadık
ama oglum var 5 yasında onun adını cok begenerek koymustuk Ataberk
onun dıısnda batuhan , efe gıbı ısımlerı begenıyorum .
cyıldızcım cnm dr umla zatne haftaya gıttıgımde detayları konusacaım bu konuyu da ayndınlatırım
ama tahmın edıyorum epıdural dıyecektır
otekını daha ınce hıc bahsetmedı cunku.
sıcaaaaaaaaaaaaaaaaak yapış yapış valla sen de hatay dasın orası da öledir. ben adanadayım. allah yani nefret ettim artık valla. 10 yıldır burdayım ben hiç yaz tatilinde kalmamıştım (isabet olmuş)
bebişime acıyorum şimdiden o napacak ya bu sıcakta her yeri isilik olur yaaaaaaa
öffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?