kızlar az önce bi sitede bu kaikatürü gördüm(muhtemelen sizde görmüşsünzdür görmeyenler için ekliyorum)
sağlıkla gelsinler canım inşallah. senin ne kadar var bu arada?
değil mi yaaa? ben gözümü kapatınca sadece minicik bir el görüyorum yumuk yumuk sonra başlıyorum ağlamaya. çok inanılmaz garip bir duygu.
slm herkeseeeeee,güzel bir pazar olsun hepiniz için canlarım!
DERYAcım hayırlı olsun cnm,sağlıkla zamanında gelsin bebişin :)
ÖZGEcim kuşum neyin var tatlım?kim stressli olmana sebep oluyor son zamanlarında?beril'imi de seni de üzmesinler
ASLIcım cnm iyi olmanıza çok sevindim.bizde iyiyiz şükür Elvin'le. sadece elvin'in gaz sancıları tutuyor,o üzüyor bizi.dra götürdük,çoğu bebekte olur dedi bağırsakları normal yaşama alışmaya çalışıyormuşama inş sizlerinki olmaz.
DENİİİZ aramıza hoşgeldin cnm,hayırlısı ile al bebeğini kucağına sağlıkla :) doğum şekli konusunda da en doğru kararı doktorunla birlikte verirsiniz cnm,herkes doğumu farklı yaşıyor,o yüzden herhangi birimizin doğum hikayesinden etkilenmemeye çalış.başkasına zor gelen sana kolay gelebilir.tıpkı bana olduğu gibi. Allah bir avazda kurtarsın cnm
ELFİDAAA cnm aynı durumdayız :)) kızlar elfida doğru sölüyor,hamileyken bel ağrısı bacak ağrısı yok tuvalete sık çıkma dertlerimiz bunlardı :) aman kıymetini bilin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun yada uyumasanızda yatıp vücudunuzu dinlendirin.ufaklıklar geldiğinde bir şeye fırsatınız kalmıyor :))ama diceksiniz ki iyiki de yapmışım !!!! tarifsiz bir duygu...
Bu arada GAMZE LİNA ile ben de msglaştım hepinize slmı var,doğum yapanları da kutluyor kızlar
DEEPBLU34 aramıza hoşgeldin,sen de sağlıkla al bebişini kucağına cnm
HERKESE selamlar....
deniiz, zeseze sizler adanalımısınız...bende siteyi benden başka keşfeden adanalı niye hiç yok diyordum...
ZESEZE aynı gün doguma giricez hayırlısıylada en nerde yapıcaksın dogumunu hangi doktor...
herkese güzel pazarlar son hamile pazarım yarın son hamile ptesim sona son salım....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
vallahi ben de şaşkınım ama hiiiiiiiiç itirazım olmadı çok sevindim bu kadar az kalacağıma.doktora sordum istiyorsan yat iki üç gün dedi. devlet hast. doğru bir de iki gün kalırsan çok deil de bebe şampuanını napacaksın bebeği yıkıyorlar mı orada( bilmiyoruzdur belki o nedenle didikliyorum sakın yanlış anlama canım ha)a.s.
selam bayanlar nasilsiniz ben hic iyi degilim yaaa
yatsam yatamiyorum kalksam kalkacak halim yok balon gibi sistim migde kramplarim gecmiyor oysa 36. haftasonunda gecer diyorlardi ama benimki daha artti icim daraliyor burada herzamn soguk hava yerini pis bunaltici sicak havaya birakti catliycam her yerim agriyor sanki icimde bir sikinti var kendimi cok yorgun hissediyorum zaman azaldikca diger cocuklarim icin endiseleniyorum kim bakicak onlara yaa yani dogum sirasinda yoksa esim halleder tabii ama
offff....cok isim var hicbirsey yapasim yok...karnim cok cabuk acikiyor, eee cok kilo aldim zaten ustelik acayip sistim hic rahat degilim ben ya cok bunaldim cok su mesaji bile zor yazdim karnimin icinde bir oraya bir buraya vuruyor oglum oysa yer darligindan hareket azalir diyorlardi yok bende daha artti....(( nefes almakta bile zorlaniyorum kalbim sikisiyor sanki offff bee........ (((
nedense ben babami ozledim...( !!
canım bebekleri yakamıyorlar.göbeği düşene kadar da yıkamamıza izin verilmiyor.yani benim bildiğim bu.
ögretmendin degilmi? uzun süre adanadamı kalıcaksınız...buranın sıcakları çekilmez..cehennemdenb farkı yok..insan nefes alamıyor bu sıcaklarda nemi beter mahvediyor bizi...hamileliğimzin yaza gelmesi kötü oldu ama mecbur çekiyoruz işte..çok sıkıı günler ya..birde terk edilmiş şehir gibi kimse kalmıyor yazın..evde hapis hayatı yaşar gibi yaşıyoruz..annem yanımda allahtan onu da esir aldım..o da benle yanıyor bu sıcaklarda.. hayırlısıyla bi dogursaydık...ben en çok nefes alamamaktan şikayetciyim hele de geceleri fena agırlaşıyorum..
hayırlısı olsun ben doktor değiştirdim epey
sevemedim hiçbirini bunu da sevdiğim söylenemez amaaaaaan evlenecek değilim ya dedim sonunda bunda karar kıldım.sağ salim kurtarsınlar bizi de inşallah uzunca süre işim olmasın jinekologlarla
çocuk doktoru araştırdın mı onu napacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?