2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkeseeeeee,güzel bir pazar olsun hepiniz için canlarım!

DERYAcım hayırlı olsun cnm,sağlıkla zamanında gelsin bebişin :)

ÖZGEcim kuşum neyin var tatlım?kim stressli olmana sebep oluyor son zamanlarında?beril'imi de seni de üzmesinler

ASLIcım cnm iyi olmanıza çok sevindim.bizde iyiyiz şükür Elvin'le. sadece elvin'in gaz sancıları tutuyor,o üzüyor bizi.dra götürdük,çoğu bebekte olur dedi bağırsakları normal yaşama alışmaya çalışıyormuş ama inş sizlerinki olmaz.

DENİİİZ aramıza hoşgeldin cnm,hayırlısı ile al bebeğini kucağına sağlıkla :) doğum şekli konusunda da en doğru kararı doktorunla birlikte verirsiniz cnm,herkes doğumu farklı yaşıyor,o yüzden herhangi birimizin doğum hikayesinden etkilenmemeye çalış.başkasına zor gelen sana kolay gelebilir.tıpkı bana olduğu gibi. Allah bir avazda kurtarsın cnm

ELFİDAAA cnm aynı durumdayız :)) kızlar elfida doğru sölüyor,hamileyken bel ağrısı bacak ağrısı yok tuvalete sık çıkma dertlerimiz bunlardı :) aman kıymetini bilin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun yada uyumasanızda yatıp vücudunuzu dinlendirin.ufaklıklar geldiğinde bir şeye fırsatınız kalmıyor :))ama diceksiniz ki iyiki de yapmışım !!!! tarifsiz bir duygu...

Bu arada GAMZE LİNA ile ben de msglaştım hepinize slmı var,doğum yapanları da kutluyor kızlar

DEEPBLU34 aramıza hoşgeldin,sen de sağlıkla al bebişini kucağına cnm

benim tam tarih belli değil ama agustos sonu eylül başı gibi olacak tarihi bu kontrole gittigimde konuşacağız ve nasıl olacağını da bakalım hayırlısı,o duygusallık ben de var onu yaşamak bile güzel ,hamilelik çok güzel ve çok özel bir süreç bence tadını çıkaralım ,bütün hamişler çok özel ve çok kutsal kişiler geliyor bana.

hoşbulduk elvincim maşallah bebeğim çok tatlı,allah onu sana ve eşine bağışlasın,iyi dileklerin için teşekkür ederim.

HERKESE selamlar....
deniiz, zeseze sizler adanalımısınız...bende siteyi benden başka keşfeden adanalı niye hiç yok diyordum...
ZESEZE aynı gün doguma giricez hayırlısıylada en nerde yapıcaksın dogumunu hangi doktor...

aaaaaa sen adanadasın
ben ilgide yapacağım özgür kayaselçuk
sen?

ben adanalı değilim canım deniz adanada büyüdüğünü söylemişti ailesi de buradaymış. iş ve eş gereği burdayım ben

Bende sivaslıyımda dogma büyüme adanalıyız..Bende üniversalde yapıcam.. Dr.um muızaffer şengül..
ilgime de gittim bir kere muayene oldum orda..bana bu doktorru övdüller..buna devam ettim

selam bayanlar nasilsiniz ben hic iyi degilim yaaa
yatsam yatamiyorum kalksam kalkacak halim yok balon gibi sistim migde kramplarim gecmiyor oysa 36. haftasonunda gecer diyorlardi ama benimki daha artti icim daraliyor burada herzamn soguk hava yerini pis bunaltici sicak havaya birakti catliycam her yerim agriyor sanki icimde bir sikinti var kendimi cok yorgun hissediyorum zaman azaldikca diger cocuklarim icin endiseleniyorum kim bakicak onlara yaa yani dogum sirasinda yoksa esim halleder tabii ama
offff....cok isim var hicbirsey yapasim yok...karnim cok cabuk acikiyor, eee cok kilo aldim zaten ustelik acayip sistim hic rahat degilim ben ya cok bunaldim cok su mesaji bile zor yazdim karnimin icinde bir oraya bir buraya vuruyor oglum oysa yer darligindan hareket azalir diyorlardi yok bende daha artti....(( nefes almakta bile zorlaniyorum kalbim sikisiyor sanki offff bee........(((
nedense ben babami ozledim...( !!

hayırlısı olsun ben doktor değiştirdim epey
sevemedim hiçbirini bunu da sevdiğim söylenemez amaaaaaan evlenecek değilim ya dedim sonunda bunda karar kıldım.sağ salim kurtarsınlar bizi de inşallah uzunca süre işim olmasın jinekologlarla
çocuk doktoru araştırdın mı onu napacaksın?

ben de blmiyorum canım ama devlette doğum yapacak anneler hep hastaneye götürmak için benim ecaneden şamouan alıyorlardı...ben de zaten chicconun çantalı setini aldım içinde var çıkarmadım...yanlış anlamadım canım..ben d ebilmiyorum ne olu rne olmazdiye herşeyi koyuyorum...

aman güzelim ya girme bu kadar strese çok benzer sıkıntılar bende de var
hele o hareketleri(allah yokluğunu göstermesin) akşam öleceğimi sandım ben 1 saniye durmadı valla abartmıyorum.
az kaldı sabıııııııırrr. her gece yarın sabah gidip aldıracağım bebeği diyorum( sezeryanla yani) allah sabrını veriyor.a.s.

ögretmendin degilmi? uzun süre adanadamı kalıcaksınız...buranın sıcakları çekilmez..cehennemdenb farkı yok..insan nefes alamıyor bu sıcaklarda nemi beter mahvediyor bizi...hamileliğimzin yaza gelmesi kötü oldu ama mecbur çekiyoruz işte..çok sıkıı günler ya..birde terk edilmiş şehir gibi kimse kalmıyor yazın..evde hapis hayatı yaşar gibi yaşıyoruz..annem yanımda allahtan onu da esir aldım..o da benle yanıyor bu sıcaklarda.. hayırlısıyla bi dogursaydık...ben en çok nefes alamamaktan şikayetciyim hele de geceleri fena agırlaşıyorum..

ah ahhhhhhhhhhh
benim kocamın pek gitmeye niyeti yok kötükedihüsoklava:nemi sıcağı iğrenç bir yer valla haklısın. ben 9 yıldır buradayım hiç bu aylarda kalmamıştım kalınacak gibi değil valla
o geceleri sorma ya ağlıyorum dinacım valla her gece benim de annem burda dediğin gibi ödüm kopuyor hasta olur diye sıcaklardan şeker hastası çünkü kadın bütün gün ayakta. ben ağlıyorum o ağlıyor senağlama
5 günümüz varr da 5 sene gibi inansenağlama

Allah iyiligini versin emi sırnaşık şey,hiç gülecegim yoktu.. dogru diyorsun da yinede önemli bir konu.. bilgisi olan doktor bulmak kolayda ilgisi olan doktor bulmak çok zor...ben buna mecbur devam ediyorum begenmiyorum aslında çok ilgili degil. ama herkes övüyor işinin ehli filan diye .. hastası da çok, yogun talep var adama ,belkide bundan ilgisiszdir..yetişemiyor herkese.. çocuk doktoru için bir araştırma yapmadım henüz..dogum esnasında hastanenin çocuk doktoru da giriyormuş doguma..ilk dakikadan itibaren muyene filan ediyormuş.. onu denerim önce begenmezsem degiştirirm arrtık..

okyanus elif , aynı sıkıntılar bende de var..evde pinekleyip uzanıp uyumaktan başka bişey gelmiyor elimizden zor durum dayanmaya çalışıcaz artık ...biraz daha sabret seninde az kalmış..

selam kızlar nasılsınızza.s..bakalım biz geldikk..:1hug:dışarı çıktık hava felaket sıcaktıı.klava:keyifler nasıl bakalım.a.ssonunda hazırlıklar bölümüne oğluşumun odasını ekleyebildimmmmmmmmmmm..:sm_cool:
umarım herkes çok ii dir.öpüyorum sizi ve bebişleriniziiiiiŞeniz

:1hug::1hug:kısmetse 20.08'de 9 ay doluyor dottor da 15 gibi alalım diyor ama ben eğer bir mani olmassa miadını beklemek istiyorum sezaryan benimkisi beklemek bana daha iyi gibi geliyor bakalım hayırlısı.

Benim oğlum olacak ama henüz ismini belirleyemedik bulamıyoruz benim lise 2'ye gidin bir oğlum 4 yaşında birtanede kızım var hepsini çok seviyorum 3 'ünçüyüde isteyerek yaptım ALLAH herkese versin inş.

arkadaşlar ben yeni konu açmak istiyorum ama açamıyorum bana yardımcı olurmusunuz bu konuyu rast gelesi açtım şimdi açamıyorum...

bana mesaj atan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...

aynen öyle zesezebanada 5 sene gibi geliyor da çok şükürki az kaldı...biraz rahatlarız hiç degilse dogumdan sonra..benim annemde böbrek tansiyon hastası kadıncagız heryaz 3 ay tatile çıkardı benim yüzümden yanıyor buralarda...biz yavrularımız için onlarda bizim için katlanıyorlar bu sıkıntılara...ben yanarım yavrum sana ,yavrum yanar yavrusuna hesabı...saglıkla gelsinler büyüsünlerde bu çektiklerimizi hatırlamıcaz bile... senin ismin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…