2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebek yıkamaktan bahsetmişsiniz kızlar... nette birçok hhamileleik sitesinde doktorlr yıkamayın diye uyarıyorlar..bende kayınvalidem ve anneme yıkatmam bebegimi göbek bagı düşene kadarr dedim.. kıyamet koptu.. öyle şey olurmu bebek yıkanmazmı gibi birsürü laf işittim...bebek yıkanınca daha çabuk büyürmüş daha rahat uyurmuş bizimkiler de böyle söylüyor.. bende ne yapıcagımı şaşırdım..ilk 1 ay annemler bakacagı için çok karşıda gelemiyorum....ekiden hep yıkıyorrlarmış hemen.. bizler böyle büyümüşüz ama şimdi doktorlar niye yıkanmaz diyorlar bilemiyorum...

ayy dinacım aynı dertten bende de var .kaynanam yıkanmadan olmaz diyo başka bişey demiyoo.göbeğine değdirmicekmiş.bizde de olmaz deyince kıyamet koptu.dr dan daha iyi biliyolar sankii.ooffff..3 torununuda hastaneden gelir gelmez yıkamış(

deepblue34 hoşgeldin..Allah bagışlasın yavrularını Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...benim dogum da 17.08 di. 08.08 de sezeryan olucak hayırlısıylaa....

maviş ben seni izmirrli zannediyordum.bursadaymışsın..iyi bu sıcakta dışarı çıkabilmişsin..ben gündüzleri evden çııkaamıyorum çok sıcak oluyor diye..

çook sıcak gerçekten canımm....dinacım bende 08.08.08 istiyorum.dr konuşucam bakalım ne diycek.39.haftada diyodu ama .38+2 oluyoo erken mi sence canım yaaaa

doktorun daha iyi bilir tabii o ne derse o dur ama. sen yinede sor ..eger gelişiminde çok bişey farketmiyorsa sakıncası yoka 08.de yaparsın.. kilosu nekadardı senin bebişin...zaten bu haftalarda günlük 20-40 gr alıyorlarmış bebekler...dogduktan sonra emzirirken bu rakam 2katı oluyormuş ..duyduguma göre söylüyorum mavişim...yanii 38den ssonra anne karnında degilde kucakta daha çabuk oluyomuş büyümesi..

4-5 gününde çok büyük bir fark yaratacagını sanmıyorum ama hayırlısı yinede...
Annesi ne güzel döşemişsin ogluşunun odasını,valla resimlerin seyrine doyamadım...saglıkla gelsinde güzel odasında güle güle büyüt canım...

teşekkür ederim dinacım o senin güzelliğin canımŞeniz.bencede pek bişey değişmez 3 -4 gün içina.s.benim drma gelen bi kadın 38.haftada sezeryan oldu:CüvCüv:.çok şükür bebişimin kilosu iyi haftasına göre gayet iyi canım bakalım hayırlısı.sağlıklı olsunda canımm:1hug:

kizlar merhaba...
Ben geldim sonunda... Inanin daha bugün ayağa kalkabildim... Ilk firsatta da size yazmak istedim.kizlar çok zorlu bir doğum geçirdim. Allahim kimselere böyle bi doğum vermesin, düşmanima bile (( kizimla ben çok kötü günler geçirdik. Daha bebeğim dün küvezden çikti ve onu dün sarabildim doyasiya...sürekli ağlayarak geçirdiğim koca bi 6 gün... Ama çok şükür o kötü günler geride kaldi ve bebeğim kollarimda...
Doğum hikayemi ilerleyen günlerede sizlerle paylaşacağim .. Inanin doğum aninda hepiniz için dua ettim..sizlerde benden desteklerinizi ve dularinizi eksik etmediğiniz için hepinizden allah razi olsun kizlar...

Çok üzüldüm neden zor geçti? küveze neden girdi??:teselli:
Neyse sonunda bebeğinizi kucağınıza almışsınız hayırlı olsun...

KALACHAKRA GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM..gözün aydın çok şükür yavrunu kucagına almışsın ya çektiklerini unutursun nasılsa....Allah analı babalı saglıkla büyütmek nasip etsin...sen normal dogummu yaptın ki bu kadar zor oldu..

aramıza hoşgeldin canımmma.s....bende seni merak ettim.arayıpta rahatsızda etmek istemedim fisfisfisnihayet bizimlesinn.:1hug:.miinik kızın nasıll onu benim için öpüp kokla annesi olur mu....Şeniz.

havvacım geçmiş olsun canım şükür evinizdesiniz bundan sonra o günleri unut bak üzme kendini . maviş bende 38+2 de sezeryan olcam canım kızımda öle olmuştu gayette normaldi. ama yine de dr un bilir tabi . benim dr izne çıkmış bana bişi demedi şok oldum . yarın başka bi dr a gidicem kontrol için ne sorumsuzluk yaa . bari söle bende başka bi dr ayarlayım ya doğum olsa napıcam ben

ARKADAŞLAR SİTEDE ANKARALI ANNE ADAYI VARSA HABERLERİ İZLESİN !!!

Allah göstermesin de o hastanede dogum yapıcak olan vardır belki, dikkat etsinler. 15 günde 27 bebek ölümü gerçekleşmiş..bir küvöze 2 tane bebek yatırıyorlarmış.. enfeksiyon süphesi varmış.hasstane yöneticileri yalanlıyor ama rakam çok fazla..birde Ankaranın eniyi özel hastanesiymiş güya..nasıl olur bu ya..hiç bir küvözde 2 bebek olurmu...:1no2:

BAMBOO benim doktorda 1 haftadır tatilde...bir de sson günlerim.. bebek her an gelebilir endişesiyle geçirdim bu haftayı.. doktorların umrunda bile degil annelerin endişesi bebegin saglıgı ..beni kontrole bile çagırmadı hiç.. 8- 10 gün oldu heralde, hiç kontrole gitmedim. gerek yok 08 inde gel bebegi alalım dedi..sinir şey.. yarın kontrole gidiccem yinede ben ...Allahtan yarın dönüyor tatilden...ama sayesinde çok sıkıntılı bir hafta geçirmiş oldum..

tabikide dr ne derse o..valla bende bir ay önce dr değiştirdim canım.başta çok kafama takmıştım .ama çok şükür bu dr mda iyi.çok bilgilendiriyoa.s.istediğim herşeyi soruyorumm..hayırlısı olsun canımm.:1hug:..dr izine çıkacağını son kontrolünde söleseymiş ya..ya dediğin gibi doğumun falan başlasaydıııkötükedihüso

Ankaradaki hastanenin ismi: zekai tahir burak kadın dogum hastanesiymiş...
Allah belalarını versin bu sorumsuz düşünccesiz doktorların...haberleri izledikçe sinirim tavan yaptı...

dinacım benim de morelim bozuldu .valla bu ara haber falan izleyemiyorum.hemen ağlamaya başlıyorummm.çokk etkileniyorum ..sende izleme bence canımm..bebişler üzülmesinn.

canım ya:1no2: neyseki gecti çok şükür inan dua ettim sana senden o halinle bizleri düşünüp dua etmişsin rabbim yavrunu bağışlasın sana canım Allah kolaylık versin bundan sonrası için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…