:1hug::1hug:kısmetse 20.08'de 9 ay doluyor dottor da 15 gibi alalım diyor ama ben eğer bir mani olmassa miadını beklemek istiyorum sezaryan benimkisi beklemek bana daha iyi gibi geliyor bakalım hayırlısı.
Benim oğlum olacak ama henüz ismini belirleyemedik bulamıyoruz benim lise 2'ye gidin bir oğlum 4 yaşında birtanede kızım var hepsini çok seviyorum 3 'ünçüyüde isteyerek yaptım ALLAH herkese versin inş.
arkadaşlar ben yeni konu açmak istiyorum ama açamıyorum bana yardımcı olurmusunuz bu konuyu rast gelesi açtım şimdi açamıyorum...
bana mesaj atan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...[/Q
hoşgeldina.s. canım allah bağışlasın yavrularını.:Saruboceq:....aynı haftadayız sanırım senleee.a.s..yeni konu sol üst köşede yeni konu yazıyo oradan açabilirsinnnn canımm:1hug:
kizlar merhaba...
Ben geldim sonunda... Inanin daha bugün ayağa kalkabildim... Ilk firsatta da size yazmak istedim.kizlar çok zorlu bir doğum geçirdim. Allahim kimselere böyle bi doğum vermesin, düşmanima bile(( kizimla ben çok kötü günler geçirdik. Daha bebeğim dün küvezden çikti ve onu dün sarabildim doyasiya...sürekli ağlayarak geçirdiğim koca bi 6 gün... Ama çok şükür o kötü günler geride kaldi ve bebeğim kollarimda...
Doğum hikayemi ilerleyen günlerede sizlerle paylaşacağim .. Inanin doğum aninda hepiniz için dua ettim..sizlerde benden desteklerinizi ve dularinizi eksik etmediğiniz için hepinizden allah razi olsun kizlar...
kizlar merhaba...
Ben geldim sonunda... Inanin daha bugün ayağa kalkabildim... Ilk firsatta da size yazmak istedim.kizlar çok zorlu bir doğum geçirdim. Allahim kimselere böyle bi doğum vermesin, düşmanima bile(( kizimla ben çok kötü günler geçirdik. Daha bebeğim dün küvezden çikti ve onu dün sarabildim doyasiya...sürekli ağlayarak geçirdiğim koca bi 6 gün... Ama çok şükür o kötü günler geride kaldi ve bebeğim kollarimda...
Doğum hikayemi ilerleyen günlerede sizlerle paylaşacağim .. Inanin doğum aninda hepiniz için dua ettim..sizlerde benden desteklerinizi ve dularinizi eksik etmediğiniz için hepinizden allah razi olsun kizlar...
tabikide dr ne derse o..valla bende bir ay önce dr değiştirdim canım.başta çok kafama takmıştım .ama çok şükür bu dr mda iyi.çok bilgilendiriyoa.s.istediğim herşeyi soruyorumm..hayırlısı olsun canımm.:1hug:..dr izine çıkacağını son kontrolünde söleseymiş ya..ya dediğin gibi doğumun falan başlasaydıııkötükedihüsohavvacım geçmiş olsun canım şükür evinizdesiniz bundan sonra o günleri unut bak üzme kendini . maviş bende 38+2 de sezeryan olcam canım kızımda öle olmuştu gayette normaldi. ama yine de dr un bilir tabi . benim dr izne çıkmış bana bişi demedi şok oldum . yarın başka bi dr a gidicem kontrol için ne sorumsuzluk yaa . bari söle bende başka bi dr ayarlayım ya doğum olsa napıcam ben
kizlar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?