kizlar merhaba...
Ben geldim sonunda... Inanin daha bugün ayağa kalkabildim... Ilk firsatta da size yazmak istedim.kizlar çok zorlu bir doğum geçirdim. Allahim kimselere böyle bi doğum vermesin, düşmanima bile(( kizimla ben çok kötü günler geçirdik. Daha bebeğim dün küvezden çikti ve onu dün sarabildim doyasiya...sürekli ağlayarak geçirdiğim koca bi 6 gün... Ama çok şükür o kötü günler geride kaldi ve bebeğim kollarimda...
Doğum hikayemi ilerleyen günlerede sizlerle paylaşacağim .. Inanin doğum aninda hepiniz için dua ettim..sizlerde benden desteklerinizi ve dularinizi eksik etmediğiniz için hepinizden allah razi olsun kizlar...
bebek yıkamaktan bahsetmişsiniz kızlar... nette birçok hhamileleik sitesinde doktorlr yıkamayın diye uyarıyorlar..bende kayınvalidem ve anneme yıkatmam bebegimi göbek bagı düşene kadarr dedim.. kıyamet koptu.. öyle şey olurmu bebek yıkanmazmı gibi birsürü laf işittim...bebek yıkanınca daha çabuk büyürmüş daha rahat uyurmuş bizimkiler de böyle söylüyor.. bende ne yapıcagımı şaşırdım..ilk 1 ay annemler bakacagı için çok karşıda gelemiyorum....ekiden hep yıkıyorrlarmış hemen.. bizler böyle büyümüşüz ama şimdi doktorlar niye yıkanmaz diyorlar bilemiyorum...
Ankaradaki hastanenin ismi: zekai tahir burak kadın dogum hastanesiymiş...
Allah belalarını versin bu sorumsuz düşünccesiz doktorların...haberleri izledikçe sinirim tavan yaptı...
günaydın kızlarr uzun süreden sonra ben geldimm...yoğunluktan yeni fırsat buldum annemler geldi..onlarla hasret gideriyoruz..bide kardeşlerim pc başında hep..hoş bende rahat oturamıyorum yaa:CüvCüv:
çarşamba günüm doluyor...bende artık bebğimi istiyorum son günler hiç geçmek bilmiyor...
siz nasılsınız görüşmeyelii ağustos bebeleri az kaldı..ben en sona doğurcam kesinnn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?