2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kalachakra çooook geçmiş olsun.inşallah kötü günler geride kalmıştır.
dinacım ben 1 aydır kontrole gitmiyorum, en son 4 temmuzda gittim doktor tamam 08.08 de görüşürüz dedi. nstye gir her hafta dedi o kadar.
köydeki kadınlar gibi oldum valla lülülülülülüonlarda bir giderler bir de doğuma öyle neredeyse. rahat olmak da gerekiyor bazen.:dilcikar::CüvCüv:

canım büyük geçmiş olsun.ben de doğurduğun haberini okuduğum günden beri seni takip ediyorum.çünkü normal dogum yaptığını bildiğim için merak ettim.şimdi de yazdıklarını okuyunca iyice telaşlandım.kızını da almışsın sonunda kucağına.büyük geçmiş olsun tekrar.umarıım bundan sonra herşey yolunda gider ve kızınızla mutlu, mesut bir hayatınız olur.

göbek bağından enfeksiyon kapmasın diye yıkanmıyor canım..eskiden bu gibi şeyler bilinmiyı rya da neyin neen olduğu bilinmiyıruş ya ondandır..öbek bağı düştükten sonra hergün yıkanmalı zaten....

Ankaradaki hastanenin ismi: zekai tahir burak kadın dogum hastanesiymiş...
Allah belalarını versin bu sorumsuz düşünccesiz doktorların...haberleri izledikçe sinirim tavan yaptı...

canım beddua okumayalım bence...o çocuklaın nedeyse hepsi 28-30.haftalarda doğn bebeklermiş zaten yaşamaihtimali çok dşük olan akciğerleri gelişmemiş bebekler...

slm hamişler ve bebişler bugün geç girdim.dün bir kasılma başladı altımda anlatamam bu zamana kadar 3 defa oldu aman ne kasılma ama resmen hüngür hüngür agladım çok canımı acıttı ama olsun dogumda böyleyse ben dogururum bunu anladım.bir cesaret geldi bana anlataamam 5 inde kontrolum var bakalım ne dicek dr.tabi oğlum o zaman kadar dogmazsa valla kendimi heran doguracak gibi hissediyorum hayırlısı bakalım arkadaşlarım hepinizi öptüm bebeişlerinizide

günaydın canlarım nasılsınzı... hepinzii çok özledimm.. dogru düzgün giremiyorum da forma.. şu iki gündür maf oldum yaaa .. cumartesi günü eksik olan şeyleri aldım çantamın içinde.. artık bi eksigimiz kalmadı çok şükür bi afacanlar kaldı..
dün çok kötüydüm yüzümün sag tarafında iannılmas bi agrı vardıı... kaşimdan başlıyodu.. çenemii oynatınca daha çok oluyo snaırım dişimden gelenbi agrı buu .. maf oldum hüngür hüngür agladım resmen bid eçocukların kasılmaları oynamaları beni maf ettii topallıyarak yürüyorum resmen .. artık dua ediyorum hayırlıyla gelsinler die ne çok zormuş... allahım hepimizn yardımcısı olsun...

kızlarr sakın üstünüz açık yatmayın bunalıyoruz die fark etmiyoruz örnegin ben .. öle yaptım dün gece her şeyin üstün ebide ateşlendim sıtma tutttu titre titre maf oldum dedim bunlar dogar böle gidderse kendime hakim olamadım resmen titiriyorum duramıyodum .. şuandada bi kırıklık var üstümde ve agrı bacaklarımda.. allahım hakkımsda hayırlsıını versin ..

günaydın hamişler nasılsınız bugün bakalım bebeişler nasıl allah saglık versin hepimize.hayırlı ve çabuk dogumlar yapalım inş.gece 3 te yattım uyku tutmuyo beni 5 30 geri kalktım her tarafım uyuşmuş.sizdede oluyomu.kalktım agrıdan geri yatamadım kendimi temizlige vurdum valla.kaynanam(canım arkadaşım) geliyo bugün akşama burda olur onun heyecanıda var hepinizi ve bebişlerinizi öptüm bende havadis bu kadar siz neler yapıyosunuz a.s.Şeniz

ya sehercim aynı durum bende de var. sen sırtın açık yatıyomuşssun ben klima açık yatıyodum c.tesi öğleden sonra acillik oldum. ishal kulak ağrısı ateş titreme kasıklarımda ağrı bile vardı nst ye bağladılar çok şükür bebek iiydi sancılarda ishaldendir dedi dr. hala kulağım çok kötü ve tıkandı napıcam bakalım haftaya kadar geçer inşallah. çok zorlanıyoruz artık yaa. töbe töbe bebeğin hareketleri beni gece çok rahatsız edio ağlayasım geliyo bi tarafta sıcak bi tarafta hastalık Allah yardımcımız olsun kızlar . ama zorlanıyoruz çokkk

evet canım öle valla 2 haftadır gripi atamadım üsütmden gece yatamıyorum hangi yöne döncek olsam wc ihtiyacım gelio gidiyorum geliyorum öle döncegim yere yatıyorum .... allah yardımcımız olsun dün perişandım bugün biras iiyim ... ama yüzümün sagındaki agrıı haala var.. ve kırıklık ... inş. bzide kurtaırı yarabbim..

yoo 37 yi gösterio canım ..ben biras kalkıyım rahat oturamıuyorum artık.. kzılarr hepinizi öpüyorum aklımdasınz... eger bişi olursa forma giremesm bile size tel.. açicam ... bişi olursa muhakak haber vericem aklınız bende kalamsın canalrı .. öptüm sizi...

Günaydin melek anneler allahim doğuranlara kolaylik bebişlere sakinlik doğuramayan arkadaşlariminda yardimcisi olsun sağlikla bebişleri kucaklarini doldursun inş.
Havvacim geçmiş olsun canim allahim bebişinle sizi ayirmasin inş.bidaha
kizlar benim busemde 2 saat arayla uyaniyor yarim saate yakin memede duruyor gece ayakta uyuyorum resmen artik ama dün gece çok hastaydi meleğim emzirdim ondan sonra kusmaya başladi burnundan bile süt geldi o ağladi ben ağladim ama iyi oldu çok şükür sonra hemen ilaçlarini verdik şimdi uyuyor çok şükür rabbim onlara sağlik sihhat versin biz o zaman iyiyiz demektir zaten
hepinizi öptük kizimla allaha emanet olun

günaydın kızlar ve minik bebişler herkes iyidir umarımm.:1hug:bende geceleri 1 kez wc kalkıyorum..:CüvCüv:ayağa kalkmak zor geliyo artıkkk..:teselli:.yatakta da sağa sola dönemiyorumm.hemen sancı gibi kasıklarıma doğru bıçak saplanıyo.sizlerde de olu yo muu.:sm_confused:.valla nasıl yatıcağımı şaşırdımm.allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlarr.:Saruboceq:hepinizi ve meleklerinizi öptümmmmmmŞeniz

günaydın kızlarr uzun süreden sonra ben geldimm...yoğunluktan yeni fırsat buldum annemler geldi..onlarla hasret gideriyoruz..bide kardeşlerim pc başında hep..hoş bende rahat oturamıyorum yaa:CüvCüv:

çarşamba günüm doluyor...bende artık bebğimi istiyorum son günler hiç geçmek bilmiyor...

siz nasılsınız görüşmeyelii ağustos bebeleri az kaldı..ben en sona doğurcam kesinnn:roflol:

günyadın arkadaşlar

mavişçim aynı sorun bende de var kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki gece dönerken. her tarafım tutulmuş gibi ağrıyo dönmeye çalışırken.

sehercim geçmiş olsun bende geçen gece ceyranda kalmışım boynum ve sırtım tutulmuş. camları açmasak uyuyamıyoruz sıcaktan.

az kaldı sabır arkadaşlar.

gamzecigim geçmiş olsun canım inş. bebişin bida rahatsız olmas.. bizlerde hayırlıyla bi kucaklarımısa ala bilseydik bölesii bana inan daha zor gelmeye başladıı..

gözün aydınn. bebişinide sağlıkla kavuşursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…