kizlar merhaba...
Ben geldim sonunda... Inanin daha bugün ayağa kalkabildim... Ilk firsatta da size yazmak istedim.kizlar çok zorlu bir doğum geçirdim. Allahim kimselere böyle bi doğum vermesin, düşmanima bile(( kizimla ben çok kötü günler geçirdik. Daha bebeğim dün küvezden çikti ve onu dün sarabildim doyasiya...sürekli ağlayarak geçirdiğim koca bi 6 gün... Ama çok şükür o kötü günler geride kaldi ve bebeğim kollarimda...
Doğum hikayemi ilerleyen günlerede sizlerle paylaşacağim .. Inanin doğum aninda hepiniz için dua ettim..sizlerde benden desteklerinizi ve dularinizi eksik etmediğiniz için hepinizden allah razi olsun kizlar...
merhab arkadaşalr....bugün doğum yok galiba..hergün kim doğurdu acaba diye açıyorum...cuma günü neredeys eherkes doğuracak ama...cumadan sonraya kalan kaç kişi var...
benim ayın 11 inde kontrolüm var. bakalım ne olucak. artık doğurmak istiyorummm korkuyorum ama bir an önce vaktimin gelmesini bekliyorumm
hayırlısı canım..benimde 15.inden sonra ne zaman gelirse bakalım...13.de koıntrolüm var..15.nden sonra da 2 günde bir nst var...nst için ücret nasıl?
benimde sezeryan ayın 13de saat 8 de başka hastaneleri bilmiyorum ama bizim hastane çok pahalı nst 150 milyon sigortalıya 50 milyon bu hafta 3. kez nst çektiricem bazen kafam atıyor gitmesemmi acaba diyorum
benimde sezeryan ayın 13de saat 8 de başka hastaneleri bilmiyorum ama bizim hastane çok pahalı nst 150 milyon sigortalıya 50 milyon bu hafta 3. kez nst çektiricem bazen kafam atıyor gitmesemmi acaba diyorum
kızlar benimde bugün 4:30da randevum bakalım ne olacak artık dr.um nstye görre oğlumun gelip gelmemesine kara verecek çok sabırsızım acayip heyecan mutluluk ve anlamsız bir korku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?