2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese....
HAVVACIM canım geçmiş olsun neyseki sonunda bebişine kavuştun rabbim birdaha ayırmasın sizi...
SEHERCİM VE BAMBOO ikinizede çok geçmiş olsun walla bende gece üstümü örtemiom sabaha karşıda karnım agrıo mecburen sarılıyom pikeye....
MAVİŞCİM bende aylardır kasık agrısını çekiyorum oturup kalkarken yatakta dönerken çok zorlanıyorum bu arada maşaallah sana gece 1 kere wc ye kalkıyomuşsun ben en az 4 kere kalkıyorum biraz geç kalksam kasıgım çok agrıyo sancı yapıo...
KÜBRACIM canım gözün aydın artık annende yanında artık rahatlıkla dogurursun bu arada maşaallah 40. haftaya geldin nerdeyse ben 36 dan itibaren heran dogurcam gibi gelio...
diğer hatırlayamadım bütün anneleri ve bebekleri kızımla kocaman öpüyoruz...

elif & ebrar

havvacım geçmiş olsun arkadaşım. neler olduğunu anlat en kısa zamanda olurmu seni çok merak ettim. sonunda kızına kavuştun çok sevindim. allah bidaha ayırmasın sizi.

merhaba güzel anneler, sağlık sorunları olanlara geçmiş olsun, Allah sabır versin, son günler acıları çekiyoruz mecburen, ama kucağımıza alınca bunları unutur gideriz, kaynanam doğum olunca insan kendini yeniden dünyaya gelmiş gibi hissediyo diyo. inşallah bizim yeniden gelişimiz yakın artık. benim akıntım çok kızlar, doktor normal olur dedi diye telaş yapmıyorum, her gün pembe sümüğümsü bi akıntı geliyo, hep de yataktan kalktığımda. gecelri hafif sancılarım oluyo, acaba açılma mı oluyodur rahimde, bilgisi olan var mı?

günaydın kızlarr nasılsınız??
Benim kızım halaaa gelmedi yerini çok beyendi sanırım ama fazlada hareket etmiyor artık endişeleniyorum arada CADIARZU

baharcım son günlerde insan bi de bunun stresini yaşıyor, fazla oynamayınca. hareketlerini saymak en mantıklısı, günde 10 kereden az olmayacak, doktorum öyle dedi, ben de öyle yapıyorum, benimki de sürekli uyuyor artık, hatta dün onu müzik sesiyle uyandırdım inan ki..

kızlar dua edin bize, duaya çok ihtiyacımız var, eşim 6 gün sonra askere gidecek, bizim ufaklık doğmadı baksanıza, göremeden gitcek babası, yalancı sancıları çektiğimde, eşim yanımda diye kendimi daha güçlü hissediyodum, bu 6 günde doğmazsa o yanımda olmayacak ( zeynepnurla hep konuşuyorum, bak kızım baban da görsün seni diye, ama o gününü bekleycek galiba. tabi Allah nasıl emretmişse o an gelecek, ama yine de insan istiyo işte...

ayyy canım sizin için çok zor bi durum inş zeynepnurda sizi daha fazla bekletmez babacıgıda gitmeden kızını görür inş... canım sen normal doğum yapacaksın deil mi?

evet canım, sabah sancım vardı, şimdi de akıntım arttı, bilmiyorum içimde bi şeyler oluyo ama anlamıyorum, normal de bu yönden zor, anlamıyosun hiçbir şeyi. benim teyzemin sancısı olmamış, suni sancı vermişler,acaba benim de öyle mi olur diyorum, bakalım inşallah yakındır doğumu..

kontrolun ne zaman? gecen bi yerde de okudum bu kanlı akıntı geldikten 2 gün içersinde dogum başlar die yazıyodu inş senin dogumunda yakındır bian önce miniğine kavuşursun canım...

merhab arkadaşalr....bugün doğum yok galiba..hergün kim doğurdu acaba diye açıyorum...cuma günü neredeys eherkes doğuracak ama...cumadan sonraya kalan kaç kişi var...

merhab arkadaşalr....bugün doğum yok galiba..hergün kim doğurdu acaba diye açıyorum...cuma günü neredeys eherkes doğuracak ama...cumadan sonraya kalan kaç kişi var...

benim ayın 11 inde kontrolüm var. bakalım ne olucak. artık doğurmak istiyorummm korkuyorum ama bir an önce vaktimin gelmesini bekliyorumm

benim ayın 11 inde kontrolüm var. bakalım ne olucak. artık doğurmak istiyorummm korkuyorum ama bir an önce vaktimin gelmesini bekliyorumm

hayırlısı canım..benimde 15.inden sonra ne zaman gelirse bakalım...13.de koıntrolüm var..15.nden sonra da 2 günde bir nst var...nst için ücret nasıl?

merhabalarrr güzel anneler tatlı miniklerr. bugün dogum yok herhalde. umarım herkescikler iyidir bebişleriyle. hepinizi çook çook öpüyorum.

benimde sezeryan ayın 13de saat 8 de başka hastaneleri bilmiyorum ama bizim hastane çok pahalı nst 150 milyon sigortalıya 50 milyon bu hafta 3. kez nst çektiricem bazen kafam atıyor gitmesemmi acaba diyorum

hayırlısı canım..benimde 15.inden sonra ne zaman gelirse bakalım...13.de koıntrolüm var..15.nden sonra da 2 günde bir nst var...nst için ücret nasıl?

pendik hospıtal a gidiyorum. nst ve kan tahlili için 20 lira vermiştim sanırım nst 10 lira ssk lıya

benimde sezeryan ayın 13de saat 8 de başka hastaneleri bilmiyorum ama bizim hastane çok pahalı nst 150 milyon sigortalıya 50 milyon bu hafta 3. kez nst çektiricem bazen kafam atıyor gitmesemmi acaba diyorum

muayene kaç liraki orda merak ettim canım??ben de aryıp sorayım o zamna çokmuş ya..2 günde bişr gideceğim ben çünki..

kızlar benimde bugün 4:30da randevum bakalım ne olacak artık dr.um nstye görre oğlumun gelip gelmemesine kara verecek çok sabırsızım acayip heyecan mutluluk ve anlamsız bir korku...

bebeğinin doğum tarihi benim doğum günümde. belki benim kızımda öyle olur bu arada benim hastaneyle kıyaslayınca seninki baya pahalı nst ücreti konusunda

kızlar benimde bugün 4:30da randevum bakalım ne olacak artık dr.um nstye görre oğlumun gelip gelmemesine kara verecek çok sabırsızım acayip heyecan mutluluk ve anlamsız bir korku...

canım ne kadartlık hamilein sen..takvimler yok ya nstye göre tarişh mi verecek? hadi hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…