kızlar benimde bugün 4:30da randevum bakalım ne olacak artık dr.um nstye görre oğlumun gelip gelmemesine kara verecek çok sabırsızım acayip heyecan mutluluk ve anlamsız bir korku...
Ağustos annelerii
Allahım sağlıklı doğumlar versin,bir avazda kurtarsın inşallah.
Müjdeli ahberlerinizi okumaya devam edelim.:Saruboceq:
arada bir takılıp okuyorum topiğinizi,ben de eylül annesiyim...:1hug:
Şiiişşt bizim kızlar sizi de burda yakaladım.derya,Aslıı yürüyün kız Eylül topiğine bakim..:mymeka:
Ağustos annelerii
Allahım sağlıklı doğumlar versin,bir avazda kurtarsın inşallah.
Müjdeli ahberlerinizi okumaya devam edelim.:Saruboceq:
arada bir takılıp okuyorum topiğinizi,ben de eylül annesiyim...:1hug:
Şiiişşt bizim kızlar sizi de burda yakaladım.derya,Aslıı yürüyün kız Eylül topiğine bakim..:mymeka:
adanada hangi okulda öğretmensin? ben de adanadayım
canım ben ağustos annesi olacağım zaten...sezeryan ya...aslı da öyle...biz çift taraflı takılıyoruz ... :sm_cool:a.s.
ben de sata göre eylül annesi oluyorum ama hep agustos olacakmışım gibi geliyor.normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan istemeyi düşünüyorum.canım o zaman kaçıncı haftada alıyorlar bebişi?senle biz aynıyız galiba.ben 35+5 haftalığım.takvimlere de bişey olmuş yaaa
benim bebiş de 1 hafta önde gidiyor.o zaman biz senle aynıyız canım.belki de aynı gün bebişleri kucağımıza alırız.bana doktorum normal doğum yapabilirsin şimdilik bir engel görünmüyor dedi fakat ben çok korkuyorum.bu hafta da kontrolüm var kararımı verip onunla konuşmalıyım.sezeryan istersem yapar herhalde.normal doğum taraftarı ama ben çok korkuyorum canım ya((
Kızlar merhabalar ıyı haftalar dılıyorum hepınıze saglıkla ve bebıslerımızlee ınşallaahhh
bugün sayfaları acıp okumak bır sıkıntı oldu cok zor acılıyor.
takvımler de gtmıs.
kalachakar hosgeldın cnm cok gecmıs olsun sıkıntı cekmıssın ama sonunda bebısın suan kucagında allaha sukurle rolsun...
gamzekı senın de bebgın hastalanmıs cnm ya gecmıs olsun aman dıkkat et. kolay gelsın
dıger arkadaşlar da aynen benım gıbı gece yatma sıkıntısından ve snacılardan bahsetmıs tamamen katılıyorum . aynı seyleır yasıyorum. gece uyumak bır dert sıcak ayrı dert. klıma acıyoruz o da ayrı dert.
bızım kontrolumuz 8.8 de o zaman soylecek tarıhımızı normalde beklenen tarıh 20.08 ama sanırım dr 15 gıbı alalım dıyecek..
bıryandan alınsın erken dıyorum ama dıger yandan bu sıcaklarda da bebek gelsın ıstemıyorum . bu sıcakda nerde nasıl tutucaz bebıslerı klıma cok yararlı bır sey degıl ne yapcaz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?