2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde bugün 4:30da randevum bakalım ne olacak artık dr.um nstye görre oğlumun gelip gelmemesine kara verecek çok sabırsızım acayip heyecan mutluluk ve anlamsız bir korku...

hayırlısı olsunnn sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah

kızlar çok pahalı değil mi ya
ben hiç para vermiyorum nst için. zor valla onlar için en iyisini istiyoruz ama maddi yönden de sarsılmıyor değiliz. neyse az kaldı sağ salim doğsunlar inşallah

Ağustos annelerii

Allahım sağlıklı doğumlar versin,bir avazda kurtarsın inşallah.
Müjdeli ahberlerinizi okumaya devam edelim.:Saruboceq:

arada bir takılıp okuyorum topiğinizi,ben de eylül annesiyim...:1hug:

Şiiişşt bizim kızlar sizi de burda yakaladım.derya,Aslıı yürüyün kız Eylül topiğine bakim..:mymeka:

adanada hangi okulda öğretmensin? ben de adanadayım

ya kızlar sabahtan takvimlerde bi anormallik vardı şimdi hepten yok olmuşlarr. takvimleri geri istiyoruz . bugün dr a gittim kendi dr um benim haberim yoktu izne ayrılmış. başka bi dr a gittim. oğlum iyiymiş çok şükür. kilosu da 3 olmuş teyzeleri bakalım ne doğacak. benim doğum tarihim biraz uzayacak galiba ben 12 ya da 13 gibi diodum dr un izin hikayesine bağlı artık ne zaman gelecekse telefonu da açmıyo çünkü ona göre belirlenecek hayırlısıyla kurtulalımda .

canım ben ağustos annesi olacağım zaten...sezeryan ya...aslı da öyle...biz çift taraflı takılıyoruz ... :sm_cool:a.s.

adanada hangi okulda öğretmensin? ben de adanadayım

Ben İskenderunda öğretmenim ama tayinim İstanbula çıktı yani eş durumundan.

Şu an adanada annemin yanındayım.Adanalıyım.Doğumdan sonra İstanbula geçecğim.
Sen hangi okuldasın?

canım ben ağustos annesi olacağım zaten...sezeryan ya...aslı da öyle...biz çift taraflı takılıyoruz ... :sm_cool:a.s.

ben de sata göre eylül annesi oluyorum ama hep agustos olacakmışım gibi geliyor.normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan istemeyi düşünüyorum.canım o zaman kaçıncı haftada alıyorlar bebişi?senle biz aynıyız galiba.ben 35+5 haftalığım.takvimlere de bişey olmuş yaaa

kızlar bugün doğum yok mu... çok ilginç, ben de bu hafta boş geçmez, her gün biri doğurur diyodum, belki de doğuranlar vardır haber veremiyolardır. kimse doğurmuyosa ben doğurayım bari :))

cnım 35+3 üm bende...bebk 1 haftan önden gidiyor gelişimde..doktorum 37 haftalıkken alalım dedi..normalde 38 dolunca alınıyor...ama ben erken olmaısnı istemedim..37 dolunca her an olabilir dedi...o yüzden 37 dolduktan sonra 2 günde bir nst ye bakacak..hareketinde azalma olmazsa devam..olursa hemen alacak canım...

benim bebiş de 1 hafta önde gidiyor.o zaman biz senle aynıyız canım.belki de aynı gün bebişleri kucağımıza alırız.bana doktorum normal doğum yapabilirsin şimdilik bir engel görünmüyor dedi fakat ben çok korkuyorum.bu hafta da kontrolüm var kararımı verip onunla konuşmalıyım.sezeryan istersem yapar herhalde.normal doğum taraftarı ama ben çok korkuyorum canım ya ((

benimde herşey normal canım..ama ben korktuğum için spinal anestezi ile olacak...

ben konak hastanesine gidiyorum muayene ücreti 70 milyon sanırım ssklıya 50 milyon benim özel sigortam var ona güvenip oraya gitmiştik doğum için 2.700 veriyor fakat biz şimdiye kadar muayeneler tahliller derken bize 1.300 gibi bir para kalmış komik ama özel sigortam olduğu halde ssk ile ödememizi yapıcaz çünkü onunla 1.500 milyara malocak diğeriyle 1.700:CüvCüv:

Kızlar merhabalar ıyı haftalar dılıyorum hepınıze saglıkla ve bebıslerımızlee ınşallaahhh
bugün sayfaları acıp okumak bır sıkıntı oldu cok zor acılıyor.
takvımler de gtmıs.
kalachakar hosgeldın cnm cok gecmıs olsun sıkıntı cekmıssın ama sonunda bebısın suan kucagında allaha sukurle rolsun...
gamzekı senın de bebgın hastalanmıs cnm ya gecmıs olsun aman dıkkat et. kolay gelsın
dıger arkadaşlar da aynen benım gıbı gece yatma sıkıntısından ve snacılardan bahsetmıs tamamen katılıyorum . aynı seyleır yasıyorum. gece uyumak bır dert sıcak ayrı dert. klıma acıyoruz o da ayrı dert.
bızım kontrolumuz 8.8 de o zaman soylecek tarıhımızı normalde beklenen tarıh 20.08 ama sanırım dr 15 gıbı alalım dıyecek..
bıryandan alınsın erken dıyorum ama dıger yandan bu sıcaklarda da bebek gelsın ıstemıyorum . bu sıcakda nerde nasıl tutucaz bebıslerı klıma cok yararlı bır sey degıl ne yapcaz ???

evet canım klima yararlı da değil.zaten bebişlerin yanında hiç açılmaz.hele sen antalyadasın bi de.çok zor be canım.allah kolaylık versin.benim de agustos sonu olacak kısmetse.

havvacımm çok çok geçmiş ollsunn hoşgeldinizz tatlımm. allahım saglık sıhhat versin canım.
arkadaşlarr bende ev bakındım geldim ama yok ne yapalım bir yerlerde nasip var ama bakalım artık.

diloşum ya eşim bana tutmuş bugün klimalı odaya beşiği alalım orda yatarız dio dedim yetmez klimanın içine koyalım bebeği . benim büyük çocukları ve beni bile hasta etti bebeğe ne yapmaz kim bilir. ama napıcam bende bilmiyorum. evim çokk sıcak oluyo. klimasız çok zor yaşamak bu evde ama bebek ne yapacak içerde pişer çocuk sıcaktan. umarım biz doğurana kadar hava biraz serinler yoksa çok zor valla herkese ii geceler çıkıyorum çünkü malum sıcak ve göbek:)

canım annelerim nasılsınız?ben elvin'den fırsat buldukça bakabiliyorum.hatta şimdi uyandı hemen yanına gidiyorum,öptüm sizleri
okyanus elif cnm sonuna yaklaşmışsın kısa bir süre sonra kavuşacaksın yavruna sabret cnm,zor geçer çok sonunu yaşamasam da biliyorum cnm o mide yanmaları geçer deselerde geçmiyor cnm,şurup içebilirsin bi zararı yok.
deepblu34 maşallah kuzularına cnm Allah tüm çocuklarınla ve doğacak bebişinle sağlıklı ömür versin size cnm :)

MAVİŞİM DİNACIM aman göbek düşmeden yıkamayın canlarım,üstelik göbeğin düşmesinin ertesi günü yıkayabilirsiniz.çocuk dru öle sölemişti,biz de öle yaptık.

HAVVAcım cnm benim geçmiş olsun,şükür iyisiniz.arayamadım seni kusura bakma ben de gece gündüz elvin'in gaz sorunu ile uğraşıyorum.şimdi geç oldu ama yarın arayacağım cnm seni.öptüm seni ve miniğini..

BAMBOO ve SEHERcim geçmiş olsun ikinize de tatlım.sıcaklarda aman kendinizi kollayın.doğumdan sonra da ayak ve karnınızı üşütmemeniz gerekli,malum gaz olmaması için.ben de vantilatörle uyuyorum geceleri ama mutlaka belimi ve karnımı örtüyorum.siz de şimdiden alışın kızlar..

GAMZEcim geçmiş olsun buse'ye,neden üşüttü ki?..ben de uyur gezer modundayım,senin ki hiç olmazsa 2 saatte bir kalkıyor elvin'in saati saatine uymuyor.gece 4ten sonra saat başı emiyor,en ufak bir seste ayaktayım ben de tabii..

KÜBRAcım gözün aydın cnm sağlıkla al bebişini kucağına,sabırsızlıkla bekliyorum hepinizin haberini :))

MERVEcim doğum yakın olabilir tatlım,her an hazırlıklı ol derim :)

BAHARcım endişelenme cnm eskiye göre daha az hareket etmesi normal yer azaldığı için daha az ama sert tepkiler vericek artık bebişleriniz.ama endişelendiğin ve uzun süre oynamadığı bir durum olursa druna danış cnmcım

CEKOcum hayırlı haberlerini bekliyoruz!!

MOMMY hoşgeldin cnm ben de ağustos annesiyim ama temmuz da geldi bizim cadı :) sen de sağlıkla al bebeğini kucağına cnm :)

DİLOŞUM sıcaklarda bebişler çabuk serpilir cnmcım,pişik yapmamakla üşütmemek arası bir düşünce alıyor ama merak etme bir zıbın bir de ayaklı alt ile okta güsel yatıyorlar cnmcım :) ayrıca sıcakta olsa bebişini düşünerek ne klimayı açıyorsun ne de pencereyi(örneğin altını değiştirirken ),sabrediyor insan şekercim

bamboocum sanırım bız de karsılıklı 2 odada klıma acarız
burdan gelen serınlık bızımkını rahatlatır belkı dırekt klıma acmaktansa ortamı serınletmek en guzelı
bana kalsa vantılator cok daha ıyı ama yetmıyor kııı
tek tesellım su kı 20 agustosdan sonra aradabır de olsa sıcaklardan nefes alacak gunlerımız olacak
sonrasında zaten hava serınlemesıne az kalııyor sıkıcaz dısımızı

elvın cım ah sen antalya sıcagını bılır mısın bılmıyorum ama cok felaket bırseydır
ne yapacagını şaşrır insan valla.. sızın oralarda en azından nem rutubet yoktur burası ıse nefes aldırmıyor bakalım bebısımız geldıkten sonrakı dönemlerde hava nasıl olaacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…