2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepineze günaydın arkadaşlar.öncelikle bütün minikleri ve sizleri öpüyorum

linamızını iyi olmasına çok sevindim,allahım bir daha böyle şeylr yaşatmasın güzel kızımıza.dün gamzeye msj atmıştım ama cevap alamadım demekki müsait değildi canım.tekrar geçmiş olsun diyorum gamzeye ve linamıza.

tuğbacım demek ertuğun 3 dişi çıkıyo ha.büyümüş bizim oğlan valla,benim kızda bir çıkarsa eli ağzından hiç çıkmıyo ne bulursa hemen ağzına kaşınıyo sanırım.geçende wee nin diş kaşıyıcısını aldım ama pek fayda etmedi sanırım.bu konuda bana önereceğin jel falan varmı canım.ertuğcuğumu öp benim yerime.şu yoğurtulu resmi görünce valla pc den öpesim geliyo.
havva canım nasyanında oluyodu öyle gece uykusunda aniden sıçrayıp ağlama kırizine giriyodu,arasıra yine oluyo zor susturuyorum benimde içime kurt düştü ben bu uyku tetörünü bir araştırayım bakalım.
ya kızlar biz 4,5 aylık olduk ama bize demir ilacı falan vermediler,yengem hemşire sağlık ocağında çalışıyo ben ondan isteyim bari .valla bizim doktorda çok gerilerden geliyo ya.değiştircem hiç hoşuma gitimiyo adamın tavırları.
bu arada zayıflamaktan bahsetmişsiniz kızlar ben kilo almaya çalışıyorum siz zayıflamaya.şuan 53 kiloyum bana biraz zayıfım gibi geliyo ama.
zeynepcim canım patitisimiz nasıl buarada öpüyorm çağanı.
kezbancım canım inş önemli bişeylere yoktur miniklerimizin.allahım bebişlerimize hastalık göstermesin.inanırmısınız linanın ameliyatı beni mahvetti,kendi kzım ameliyat oluyomuş gibi geçerdim bu zamanı.neyseki minik kızımız attlattı bunuda.senin canavarları öpüyorum.
ayşegül canım senin kızın kolu nasıl oldu inş.en kısa zamanda iyi olur.sende kendini çok yorma canım sonra halsiz düşüyoruz böyle.
neyse kızlar çok uzattım bütün ağustos annelerini ve bebeklerimizi öpüyorum.

slm arkadaşlar uzun süredir görüşemiyorduk o sürede çok acı günler yaşadım unutulmaz acılar çektim şimdi çok şükür idare ediyorum

günaydın
nasılsınız
inş. herşey yolundadır bizde ii sayılırız canım bebişine bol bol oku canım beşiğine koyarken alırken besmele yi oku canım bide yanında bağırılmasına izin verme onlar çok hassas
kendinize ii bakın
öpüldünüzzz

günaydıııııııııııııııııın kashvaltı yapcam nasılsınız bu gün bakayım biz iyiyiz kremlerimiz işe yaradı valla çok şükür altı geçmeye başladı dişide o kadar kaşınmıyo artık banucum dün dr una dedim caljel kullanıyoruz diye o çok hafif dentinox jeli verdi sabak akşam sürüyoruz valla şimdilik çok iyi geliyo bakalım hangi dişi önce çıkacak ayy yavrum ya bu arada 150 ml içiyo kuzum akşamdan bu yana acaba dişetlerinin ağrımasındanmı içmiyodu az içiyodu 6 cı ayda kullanılan bütün mamalarını çıkardım akşamdan bu yana tahıllısından verdim sabahta kahvaltı mamasını yaptım ballı pekmezli irmikli büyüdüde kahvaltısıda var ay çok mutluyum yedikçe uçuyorum ben ya maşallah.meslimina hayırdır canım çok geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın arkadaşım.hepinize yollar yibi uzun hayat gökkuşagı gibi yaşam ağaç yaprakları kadar bol para diliyorum ailenizle

gün ayyyyy dııııınnnnnn canlarım nasılsınız :) bende benim sıpaların kahvaltı mamalarını yedirdim beşiklerien koydum ama şimdi büyük sıpada onada bişiler hasırlıcam daha ben kahvaltı etmedim ....
bend e edim ogluşumla beraber ana ogul bi kahvaltı yapalım bareee ... öpüyorum sizlerii...
melisimacıgım canım h gedlin ... canım ii olmana sevindim her ne atlattın b,lmiyorum ama zor günler geçirmişin dedigine göre allahım yardımcın olsun canım .. öpüyorum ...
sefacıgım tugbacıgım canlarım mucukladım siizide sonra döncem ben tabii döne bilirsem :)))
daha bzim kızlarda kalkmamışş varyaaaaaaaaaaa tam bi agustos annesiyiz heee agustos böcegi gibi habire tembellik :roflol:

günaydınn arkadaşlarrr
linamıza çook büyük geçmiş olsunn allah bi daha yaşatmasın inşşş gamzeciğim kocamann öpüyorum linayı
havvacığım cnmm çok üzüldüm berene inş dediğiniz gibi bi sorun çıkmaz böyle huzursuzluklar yapıyorlar bebişler benimkide zaman zaman yapıyor aynı şeyi uyanmıyorda ağlıyorr ama yatışıyor sonra ahh dua ediyorum ccmm iyi haberlerini bekliyorum
tuğba minik ertuğa maşallah allah nazarlardan saklasın cnmm benim iyi olsunda incileri gelsin bende çok merak ediyorum bizimki ne zaman gösterecek şu incilerini diye
melisima cnmm çok büyük geçmiş olsun allah bi daha zorluklar yaşatmaz inşş
bende bu aya kadar acd vitaminini kullanıyordum son damlasını verdim bugün bilseydim daha önceden değiştirirdim bizde demir vitamininede başladık bu ay geç başlamışız bide anlamadım walla
herkeze bebişleriyle kolay gelsin diliyorumm, miniklerinizi ve sizleri öpüyorummm

selamlar
simayyhancım kızımın koluda sargıda koşturuyoruz peşinden düşmesin die benim kolum berbat dr gitmem gerekecek gibi gelio düşündüğün için saol canım
kahvaltıda etmedim 2 gündür midemde kötü ( ayy ne kadar kasvetlli hava içim kararıyo y meslima canım geçmiş olsun inş herşey yoluna girer
şimdilik bu kadar sonra gelirim yinee

ayşegül cnmm geçmiş olsun ben atlamışım ne oldu kızının koluna?? senin kolunda mı kötü cnmm yaa zor olur şimdi 3 çocukla cnmm allah kolaylık versin erteleme git bi dr cnmm çok öpüyorumm

selam yine geldim
seher afiyet olsun canım
tuğba kıs maşallah yesin ertuğcuk sevindim valla bide benimki yese
ayşegül allah yardımcın olsun canım yaaa kıs ahada kaçıom kısım ağlıo bybyby

ben bi evi toplim kzılarr öptüm sizi nuraycıgım ayşegülcügüm vee sefacıgım .. bu arada ayşegül noldu senin koluna onu bilmiyorum geçmiş olsun canım ..

ayşegülcüm geçmiş olsun canım kolay degil ya sen yazdıkça annecim geliyo aklıma benimde klum omuzdan dirsekten bilekten çıkıyo sürekli küçüklügümden bu yana liflari çok incelmiş bide sağ kolum annem yemek yedirirdi vc yeannem götürürdü hiç oynatamıyorum çıktığı zman çok zor ya allah yardım etsin senin bide bebegin var benim kızkardeşim 7 yaşındaydı ilk çıktığında annem senin kadar zorlanmamıştr.ah anne olmak zor iş valla ömür boyu taşıyosun ama çokda güzel hatta süper bişe.sefacım yer kız üzülme bak üzülmekten çütüm bitti inekliğim kalmadı yaneeee:)...wrose çıkar canım ay mümkünse duaet geç çıksın yoksa çok zor sürekli huysuz ağlayan hiçbirşeyden memnun olmayan bi bebekleyaşıyosun .afiyet olsun seherim yerim senin küçük beylerini gıııı maşallah 3ü bi arada neskafe gibi bunlar seninkileri gördükçe 3 üz yiyenlerim geliyo aklıma valla onlar büyüdü kızlarım benim ya anaokuluna gidiyolar maşallah.face de kimseyi bulamıyorum kız siz beni bulun yazdım ya gece okumadınızmı yoksa siz ekleyin baktım kimseyi bulamadım aaa nihanı denemedim bii bakkiiiiim

saolun kızlar nuraycım 3.5 yaşındaki kızımın kolu omzudan çatladı . bende hem bebek hem ona koşturmaktan bi hal oldum kolum ağrıyoo sancılanıyo bilmiyorum ne olduğunu yorgunluktan galiba ...ama 1 ton ağırlık var gibi sol kolumda .. ah tuğbacım annelik çokkk zorr ama çok da güzel tabii ... sefa canım mama işe yaradı mı ishali nasıl zeynep in öff ya valla hem kış hem hastalıklar çok zorlanıyoruz dimi.. Allah beterinden saklasın... seherrr işin çok zor hayatım yaa.. kız böle olunca seni daha çok düşünür oldum (

bamboo canım geçmiş olsun umarım tez zamanda kolun iyileşir
havva canım üzüldüm şimdi bi gece terörü eksikti inşallah degildir canım
ya benim iştahım acayip açık ne olacak böyle bilmiyorum valla :))) gerçi 62 ile hamile kalmıştım şimdi de 64'üm ama bi gidişle daha kilo mu alacagım ne
benim de aklımda hep lina vardı dün ama hayırlı haberlerini okuyunca sevindim
dark elf hiç uğramaz oldun ya buralara gerçi sen beni hatırlamazsın ben hamileliğimde okuyup çıkardım yazı pek yazmazdım sonradan bağımlı oldum:)))
arkadaşlar ben dün pediatri portalındaki dr soru sordum demir ilacı çocuğumu kabız yapıyo ne önerirsiniz diye adam kesin 6.aydan sonra başlayın kilo başına 1 damla şeklinde cevap yazmış neyse ben devam edeyim çok zorlanırsa drumla da konuşurum

tünaydın kızlar,biz bugün yine anneannedeyiz sababh babam arabayı dayamış yine kapıya aldı getirdi bizi.ecleri daha sıcakmş.işimede yaramıyor değil hani biraz olsun nefes alıyorum.herkese güzel bir gün dilerim...

herkeze mrb kızlar tugbacım sevındım ertug ıyı olmasına aysegul sanada kızınada gecmıs olsun buarada dr bızede demır ıcın bısey vermedı dun saglıkoagundan ben ıstedım verdıler ve gunde 10 damla dedıler cok deılmı sız nekadar verıyorsunuz

aaa canım hatırlamazmıyım ben seni ç.ok iyi hatırlıyorum , ya ben bir okumaya başlayayım ardından yazarım diyorum, yalan oluyor, ece hanımın dertelri tutuyor, şimdi uyudu Allahtan, 11 de yataktan çıktım, eceyle oynadı yuvarlandık yatakta, ve şimdi kahvaltı edebildim işte yazamıyorum, yarım yamalak okuyabiliyorum, maşallahh kızlarda bir yazıyor, oku oku bitmiyor , ellerine sağlık tabii
benim facebook hep açık ara ara oraya bakıyorum, kızlar face üyeliği olanlar özelden isim soyisimlerini yazsınlar arattırayım , bulayım sizi :),

benim dr. da demiri öyle yapacak galiba, neyse aynı hastanede başka çocuk dr var, onu acilden biliyorum, o kadını daha çok sevmiştim, artık ondan randevu alacağım .

Perşembe Sabahı kızımızı göz dr götüreceğiz bakalım ne diyecek

merhabalar arkadaşlarr geçmişi anca bitirip geldim ama aklında ne kaldı diye sorun hiçbirşey kalmadı.
Linamızın ameliyatı iyi geçmiş çok sevindimm güzel kızımız inşllah yakın zamanda iyileşirde.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsunn.
Öznurcumm sen kızı ne güzel geceleri uyutuyormuşsun öylee.
Havvacım geçmiş olsun güzelim inşllah dedigin gibi gece terörü degildir.
Arkadaşlar bizim minik kuşta 2-3 gecedir eskiden öyle degildi ilk yattıgında 3 saat uyuyor sonrasında emzirip uyutuyorum kalkma arası çok kısa oluyor bazen kendi uyanıyor gözler acık bakıyor gülüyor falan ne yapacagımı bilmiyorum emziriyorum bazen emmiyor karnı tok oluyor sanırım niye böyle davrandıgınıda bilmiyorum. gündüzleride öyle aman aman uyumuyor toplasan 2 saat anca uyuyordur.sizce neden uyanıyordur geceleri.birde dün 6.30da uyandı ki akşam banyosunu yapmıştı birde rezene çayını vermiştim sabahta erkenden uyandı.bugünde 5.30da uyandı sonra 6.30 geri uyudu 10da kalktı.düzenleri ne kadar çok degişiyor.
Elifcim(ünvere)canım birşey soracagım sana sanırım daha önce sen yazmıştın sizin üfürüm varmıydı bebek üfürümü benmi yanlış hatırlıyorum.dr bizdede var gibi sanki dedi 3 ay sonra bir daha kontrol edelim dedi.bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim.
bütün arkadaşlarımm inşllah herkes iyidir ve herşey yolundadır.
Özgecim bu arada sende yazmışsın güzelim her zaman bekleriz hayatım buluşma olmasa bile İstanbula geldiginizde bizede beklerim tatlım.
Buluşmaya bütün kk arkadaşlarımız davetlidir tabi havalarımız bir düzelsin anadolu avrupa yakası kk anneleri toplanıveririz.:))

Selamm biz geldik teyzeleri,
Göz doktoruna gittik, Şükür gözümüzde ciddi bir problem yokmuş,güzelce muane olduk,o göz cihazları varya kafanı dayıyorsun eceyi ona koyduk benim kucağımda oturur şekilde güzelce muane olduk,göz kanalları kapalıymış,yine bir damla verdi doktorumuz,birde biz masajı yanlış yapıyomuşuz,biraz gözün buruna gelen kısmına bastırarak yapmak lazımmış öyle üzerinden dokunarak deil,işte şimdilik bu kadar,öpüyoruz hepinizii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…