Slm kızlar gene uykusuz bir geceden sonra hepinize mrb,nasılsınız bugün?şu yağmurda hiç durmadı içim sıkıldı walla.kızlar babam iyi deil.daha önce de bahsetmiştim ya damar ameliyatı olmuştu 2.5 sene önce.şimdi gene tıanıklık var bacaklarında,iyice arttı ağrıları artık ahh ..uhh.. yürüyor geçmiyor bi türlü
bi de üstüne grip oldu.çok kötü de öksürüyor,daha önce zatürre geçirmişti gene olmasından korkuyoruz.offf nolcak bilmiyorum.bacaklarında yapay damar olduğu için ameliyatta edemiyorlar.zor yürüyor çok kötüyüm.gün içinde bazen elvin’i 5-10 dk yanına götürürdüm içerki odaya o pc de oynarken elvin’i de oyalardı,şimdi hasta ya pek yanaşmıyor haklı olarak,tek gibiyim yani evde,düşün düşün nolcak bilmiyorum.annemden sonra babama da b işi olursa dayanamam,o da ayağımı keserler diye iyice saldı kendini,para yok pul yok
anneannem bursa’da hastanede gidemiyorum.anneme bile gidemedim içim yanıyor.bazen kendi kendime ağlıyorum elvin de bana bakıyo o zaman şaşırmış bi şekilde,bi de gülüyo ah içimin yağları eriyo kuzumla.Allah nazarlardan saklasın hepsini,Allah bahtlarını güzel etsin kuzularımızın,hepsi yavrum benim.ay sizi de sıktım di mi?
Öznur’cum cnm saol cnm bugün mü gelecekmiş adam?
Gamze’cim hayırlı olsun kuşum,buse’miz de büyüyor maşallah kuzuma. 6.ayda kına mı yapıyorsunuz, ilk defa duydum ne güzel.düğün kınalarını da görürüz inş :)
Sedefcim maşallah isra’ya kokla benim için cnm.sağlık ocağından isteyince veriyorlar mı demir damlasını?ücretsiz mi?
AH nermincim gel de gör istemeyince sevmeyince nasıl itiyo diliyle kaşığı yada eliyle :)zillim benim.sevdiği bişi oldu mu da içi gidiyo eller kollar zıplıyo:)
Elfida saol cnm akşam göstericem eşime.benim beğendiklerim de bu tarz.bakalım uygun fiyatta buluruz inş.biz de başlamadık henüz demir ilacına bakalım bu ay verecek galiba.bazı drlar sanırım 6 ayda başlatıyor herhalde
Kübracım ömer efe’m aşısını oldu mu?geçmiş olsun oğluşuma
Özge’cim cnm görüşemiyoruz,beren hasta mı ,öle okudum sanki yoksa yanlış mı okudum?
Havvacım şimdi gördüm ay acaba elvin de mi uyku terörüne yakalandı da uyumuyo
o da çünkü deli gibi ağlayarak uyanırdı,ara ara hala öle uyanıyo,uykusunda da inliyo ağlıyo gibi
Off ya öleyse kızlar yaaa…geçmiş olsun size de Havvacım inş çabuk düzelir.ben de aynen senin gibiyim cnm,sabahları ve tüm gün bitkinim ve heryerim ağrıyor.vitamine mi başlasam ben de acaba?
Simaycım ahh ahh kilolar keşke ben de senin gibi kilo almaya çalışsam :) üzerimdeki kilolardan kurtulmak dert walla…
Mesliminacım hoş geldin cnm nasılsın?noldu her şey yoluna girmiştir umarım,miniğimiz nasıl tatlım?
Tuğbişim maşallah oğluşuma büyüdü de 6.ay mamalrına başladı velet :) ben de elvin’e comformilin 6.ay mamasına başladım.diğer kahvaltılıkları almadım daha.bi dra gidelim listemiz değişsin de bakalım neler yicez :) geçen akşam mandalina vedim.kucağımdaydı babası yiyodu gördü dedim ver bi tane.temizledi verdi ben de ucundan ısırıp eline doğru verdim elvin’in bi emdi ki göreceksin,posası da bana kaldı tabii :)
Ayşegülcüm nasılsın cnm,ağrıların nsıl?minik kızın napıyo,açılmasına ne kadar kaldı kolunun?ahh zilli prenses ahh,iyileşsin bir an önce inş.
Arzu’cum çok sevindim gözlerinin iyi olmasına ece’min şükür maşallah yavruma
Zeynep’cim hiç bi düzelme yok gece gezmelerine mi başlasak diyorum :)bizim gibi uyumayanlar varsa :)şu kına olayınız da ne güzelmiş.sadece erkek bebeklere mi yapılıyor.baksana gamzelerde yapacakmış buse’ye.şu yazı yazdığın bölüm neresi bazılarınız da resim koymuş ben de yapmak istiyorummmmmm:)
diğer annelerim sizler nasılsınız?sizi ve kuzularımı toccaamannn öpüyorummmm