merhaba kızlar....
yazılanları okuyamadan bizimle ilgili haberler vermek istiyorum...malesef biz hiç iyi değiliz. canım kızım beren geceleri bağıra bağıra uyanıyor üstelik uykusunda yapıyor bunları ve ne yaparsam yapıyım bi türlü uyandıramıyorum ve susturamıyorum.3 gündür sürekli böyle uyanıyor. bağırmaktan ve ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun(( ateşi yok, bi sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. herkes korkutuyorlardır diyor ama 3 gündür mü korkutulur bi bebek...sadece fazla ağlamaktan soğuk soğuk terliyor.ben bi yerlei ağrıyordur dşüncesiyle ağrı kesici veriyorum ama bunu da yapmam yanlış sanırım. yarın doktora götürcem meleğimi ama sizinde fikrinizi almak istedim. kızım neden böyle ağlıyor olabilir. üstelik gündüz uykusu tam tersi çok güzel..herhangi bi huysuzluğu falan da yok kuzumun...kızlar akıl verin nesi var acaba kızımın...
kızlar benim oğlanın şarkısı "Efelerin efesi" duydu mu ayaklar başlıyo vurulmaya bi de bir gülmeler.
Egenin efesi kuzum onu bir egeli gibi yetiştireceğim.hehehehe
duy babası duyyyyyyyyyyyyyyy
gıcık oluyo
ne alaka işte öle paylaşayım dedim çünkü çok mutlu oluyorum
merhaba kızlar...
malesef bebeğim uyku terörü olmuş(( dr bişeylerden korkmuş yada yanında yüksek sesle konuştuğunuz için böyle davranıyor olabilir dedi.normalde kızım sessiz sakin bi ortama alışık gecen hafta 5-6 gün kayınvalidemlerde kalmıştım orası çok gürültülüydü bağıran çağıran..bi keresinde de beren uyurken kayınvalidem yanıbaşında bağırmıştı kızımda korkup ağlamaya başlamıştı.sanırım bunun etkisinde kaldı o günden sonrada böyle davranmaya başladı kuzum (( hiç bi sey yapamazmışız sakinleşene kadar beklemekten başka caremiz yokmuş... zamanla gecer dedi inşallah tez zamanda atlatır kuzum... işte böyle kızlar ka. gündür bitkin düştüm her yerim kırılıyoo.. şimdi biraz uyuyum kızlarç hepinizi öptük a.s. bebişlerinizle birlikte hepinize sağlıklı günler...
valla ayyyy görmek isterim kızını valla sanem(sanemdi yanlış hatırlamıyorum dimi)
nihan imza ayarlarından yazıyosun alttaki yazıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?