2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zezeze ne guzel kız efenın bıle sımdıden sarkısı var masallah oglusuna nıhancım uzme kendını desemde aynı evde yasayıpda uzucu seyler olunca ınsanın elınde deıl ama genede kendıne dıkkat et canım baban ıcın bende uzuldum yurek bu dayananılmaz allahdan acıl sıfalar canım babana off sorma kız havalar boyle gıdıyor tıkandık kaldık evlerde bı gunes cıksada bebegımı alıp cıkcam valla kızımla dısarda gezmeyı ozledım nıhancım saglıkocagından ıste ucretsız verıyorlar koklarım teyzesı sende elvını sıkı sıkı op benım ıcın ben kızımı opmeye doyamıyorum napım cekocum bende emzırıyorum emdıgı kadar daha ek gıdaları duzene sokmadım 6 aydan sonra zamanını ayarlıcam ama bebegımı yatırmadan once muhallebı yapıyorum tok tutsun dıye meyve purelerınıde aralarda gun ıcıde verıyorum

nihancım canım geçmiş olsun babacığına .. aklına kötü şeyler getirme Rabbim şifasını versin kısa zamanda inşallah düzelecek kuzunla yine oyunlar oynayacak bak gör :)) nuraycım canım bizede 15 gün sargıda kalıcak dediler haftaya salı açılacak dua edin inşallah düzelmiştir . korkuyorum hiç rahat durmuyo 2 defa düştü çok sert düşmedi ama yine de tedirginim (
havva canım uyku terörümü olmuş ( inşallah zamanla geçer canım bol bol oku kuzuna geçmiş olsun
kızlar bazı dr lar demir ilacını hergün değilde gün aşırı verdiriyolar (kabız oluyolar die herhalde)
ben bu dr ların herbirinin ayrı şeyeler söylemesinden müzdaribim biliyosunuz dr cevabı şuydu her doktorun ayrı bi yoğurt yemesi vardır :)))
ve benim oğlumun iştahı çokk azaldı zayıfladıda biraz üzülüyorum ek besinlerden mi bilmiyorum .. çok hoşlanmıyo hala ...sebze hiç sevmiyooo napıcam bilmiyorum

cekocum cnm m.presi yada yoğurt akşam üzrei ver cnm ikindi gibi.muhallebisini ya akşam yemeği olarak ver eğer emmiyor yada mama yemiyorsa.eğer yiyorsa da daha geç ver cnm 9dan sonra

zeyneppp bizimde şarkımız varrr .. aliiiiii aliiiiiiii küçücükk aliiii minicik ali ufacıkk alii tefecik aliii çok hoşuna gidiyoo :)))

nihancım zor bi dönemden geçiyorsun anladığım kadarıyla ama herşeyin hayırlısı demek en güzeli babana çok geçmiş olsun sıkma canını küçücük bi yavrun ve senden başka kimse senin gibi saramaz onun için sen dik durmalısın.
sedefcim o zaman muhallabiyi gece yatmadan önce ver diyosun yani:))

saolun kızlar inş herşey yoluna girer babama bi şi olmaz,iyileşir yoksa naparız biz
ayşegülcüm az kalmış ama bi de sana sormak lazım di mi?çabuk geçsin de açılsın prensesin kolu inş.o yaştaki veleti de zaptetmek zordur di mi?
sedef'cim öptüm senin için cadımı cnm :)
reklamlar var o yüzden bakabiliyorum.reklamlar bitince benim de teneffüsüm bitiyo :)

gaz sancısı olabilir mi acaba... çok geçmiş olsun canım...inş kısa zamanda düzelir.nazarada inanan biri olarak nas ve felak suresini oku canım bebeğini yatırırken...tekrar geçmiş olsun.

nihancım of ya çooooooooooooook üzüldüm inan okurken içim acıdı. canımmmmm. (sarıldım arkadaşım sana
babacığın iyileşecektir en kısa zmaanda Allahımın izniyle canım. geldi mi üstüste gelir ya Allahın sevdiği kulusun bitanem eminim ben
aslıcım manisalıyım ben canım görmemişim ne güzel nazillidensin he. hemşehri sayılırız senle. aydına çok gidip gelmişliğim var. teyzemler oradaydı 5 sene amcamın eşi oralıdır. bilirim aydını güzel yer. babamda senelerrrrrrrr önce nazillide görev yapmış 2 yyıl(ama ben yokken dahA
bamboocum kızın nası oldu
benim oğlan böööööö bööööö bağırıyo valla perdelere.
ceydacım meyve püresini ver şimdi tatlım. sütlaç akşam 8 gibi diğer tahıllı mamayı da gece yatmadan verebilirsin(öle biliyorum ben) bu saatte yoğurt da verebilirsin

bende fış fış kayıkçı'yı söyleyince oturduğu yerde bi öne bi arkaya gidiyor benim zilli kızım.bide ağzı kulaklarında, görülmeye değer.bu arada ZESEZE cim senin bebişle benim bebişim ne kadar benziyor.ben şu resim koymayı beceremiyorum.ama senin bebişine baktıkça sanki sinemi görüyorum canım...

valla ayyyy görmek isterim kızını valla sanem(sanemdi yanlış hatırlamıyorum dimi)
nihan imza ayarlarından yazıyosun alttaki yazıyı

zeynepcim uyuyo ege yarın başlayıım diyorum ona
ama muhallebiyi vereceğim artık çocuk saat başı kalkmaktan helak oldu yesin rahat rahat uyusun

merhaba kızlarrrrrrrrrrr:)
bugün hava ya rağmen iyi olmaya çlışıyorum..
herkesin yazdıkalrını okudum ama pek kalmıyor aklımda..shercim allah kolaylık versin sna 3 tane..maşallah..
facede arkadaşlarım ben bulabildiklerimi buldum ama soyadlarınız lazım özelden msj atsanıza ekleyeyim sizi de:))hem fotoları görmek daha kolay oluyor..
havvacım nasıl oldu beren..?gece yine oldu mu?
inanın burda bırakıp yaklaşık 1 saat msja devam edemedim.şimdi de aklımda hiç birşey kalmadı.beril hanımla ilgilenmekten.demir ilacı ne illet bişey yaaaaaahem çok kötü kokuyor hem kaksının rengi değişti hem kokusu.üstelik leke yapıyor nereye değse üfffff..
meslimina canım neler yaşadın canım hayırdır.umarım herşey düzelir...geçmiş olsun her ne yaşadıysan.
başka neler vardı...
ben tekrar okuyayım en iyisi.
haaa kezbancım egenin nesi var canım niye doktora gittiniz..?kilolardan konuşmuşsunuz ben de eski kiloma döndüm ama bilinçli bir şey yapmadım iştahım pek yok.yaşayacak kadar yiyorum ama.
şimdilik bu msj bu kadar okuyum tekrar yazarım..(

gecmıs olsun uzuldum valla kıyamam bu meleklere uzme kendını ins duzelır belkı bı ara bıanda eskı halıne doner bu boyle bı donemdır atlatır bebıslerımıze dıkkat etmek lazım cevremızdekılerıde uyarmak lazım demekkkı bundan sonra dıkkat edelım aman kızlar

face banada uyar ya nıhan sen elvınemı reklam ızletıyorsun benmı yanlıs anladım canım aman haaa

Nihancım, çok geçmiş olsun canım ya...allah babana sağlık versin.çok zor dönemler atlattın sende.kolay değil.allah sana güç, kuvvet versin.ne diyeyim başka...hamileliğimizde üzüldükçe bebişlerimizde üzülüyor , hissediyorlar, o yüzden üzülmeyelim diyorduk.şimdi ise senin üzüldüğünü görüp sana moral oluyor kızın desene...allah hepimize sağlık versin.sevdiklerimizin acılarını göstermesin.tekrar geçmiş olsun arkadaşım...

valla ayyyy görmek isterim kızını valla sanem(sanemdi yanlış hatırlamıyorum dimi)
nihan imza ayarlarından yazıyosun alttaki yazıyı

sanem benim adım, sinemde kızımın adı.ama bu kadar benzerlik olamaz.evimde net olsaydı kesin gösterirdim.benim kızım biraz erkeğe benziyorda.doğum tarihi 8.8.8 , birazcıkta tombulumsuuuuu sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…