merhabalar arkadaşlarr geçmişi anca bitirip geldim ama aklında ne kaldı diye sorun hiçbirşey kalmadı.
Linamızın ameliyatı iyi geçmiş çok sevindimm güzel kızımız inşllah yakın zamanda iyileşirde.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsunn.
Öznurcumm sen kızı ne güzel geceleri uyutuyormuşsun öylee.
Havvacım geçmiş olsun güzelim inşllah dedigin gibi gece terörü degildir.
Arkadaşlar bizim minik kuşta 2-3 gecedir eskiden öyle degildi ilk yattıgında 3 saat uyuyor sonrasında emzirip uyutuyorum kalkma arası çok kısa oluyor bazen kendi uyanıyor gözler acık bakıyor gülüyor falan ne yapacagımı bilmiyorum emziriyorum bazen emmiyor karnı tok oluyor sanırım niye böyle davrandıgınıda bilmiyorum. gündüzleride öyle aman aman uyumuyor toplasan 2 saat anca uyuyordur.sizce neden uyanıyordur geceleri.birde dün 6.30da uyandı ki akşam banyosunu yapmıştı birde rezene çayını vermiştim sabahta erkenden uyandı.bugünde 5.30da uyandı sonra 6.30 geri uyudu 10da kalktı.düzenleri ne kadar çok degişiyor.
Elifcim(ünvere)canım birşey soracagım sana sanırım daha önce sen yazmıştın sizin üfürüm varmıydı bebek üfürümü benmi yanlış hatırlıyorum.dr bizdede var gibi sanki dedi 3 ay sonra bir daha kontrol edelim dedi.bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim.
bütün arkadaşlarımm inşllah herkes iyidir ve herşey yolundadır.
Özgecim bu arada sende yazmışsın güzelim her zaman bekleriz hayatım buluşma olmasa bile İstanbula geldiginizde bizede beklerim tatlım.
Buluşmaya bütün kk arkadaşlarımız davetlidir tabi havalarımız bir düzelsin anadolu avrupa yakası kk anneleri toplanıveririz.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?