2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SAOLUN kızlar iyi ki varsınız.zeynepcim öpüyorum seni.
sedefcim evet reklam izliyo elvin bi şi yapcağım zaman açıyorum şimdi ciyak ciyak pek bi şi de yapamıyorum zaten offf
cekoo özelden ismini yollasana cnm fcbkta bulayım seni

nıhan kız daha cok kocucuk bebeklerımız ızletme bence 2 yasına kadar tv tanıstırmayın dıyor dr lar

HERŞEY tv de cnm onlar konuştukça bizim ki cvp veriyo :) zararlı bi şi izletmiyorum bazen çocuk kanalları falan

bu arada egede bakıo yaa ben onu araştırdım uzun süre alıp kalıolar bi şey düşünmüolar diye çıkarılmış ama ben aksini okudum ordada tvye bakmasa avizeye ışığa başka şeye bakıp kalıolar diyordu zaten saatlerce odaklanmıolar ki

EVT cekocum onu ben de okudum o zaman daha zormuş çocuğu adapte etmek hayata,daha çekingen ve korkak oluyorlarmış devamlı tvana duvara bakıp ilgi ve hareket olmayınca cnm..daha çok hareket ilgi ve insnlarla olması görmesi lazımmış sosyal olması için

tv konusunda ben de tereddütteyim ya. dikkat eksikliği oluştuğunu okumuştum tv izleyenlerde.
sürekli bir yere odaklanmayla ilgili bi görüş o bence de. tvdeki görüntüler değişiyo ama sürekli reklam izleyen çocukların daha fazla otizm olduklarını da okumuştum. ay bilmiyorum ya ben baby tv yi izlemesine izin veriyorum sadece. o da günde toplam 30 dk.masal dinletiyorum klasik müzik ve klasik türk sanat müziği.

selam kızlar nurcandan haberler yazayım size.eren rahatsız olduğu için hiç durmuyormuş sabaha kadar uyumamış bu gün dr gitmişler şurup vermiş ve aşısını da yapmamış ayrıca diş de çıkarıyormuş kuzucuğum.dermatiti de süt ve yumurtadan değilmiş vücudu yapıyomuş büyüyünce geçecekmiş.

canım arkadaşım nihanım çok geçmiş olsun canım ya allahım saglık versin üzerinizde gezinen kara bulutları alsın götürsün rabbim inşallah.nilcim buradyım ertuğu uyuttum ama bende yatcam kocişimin yanına ertuğuyanmadan biraz kestreyim bari valla kızlar gecede yazdım kimse okumamış yada okumuşta görmemişgaliba beni bulun benden herkesibulursunuz ekleyin ok tuğba düzgünce suyabatmaz.bu arada benim veled hiç bakmıyo tv ye devamlı pencereden izlicek dışarıyı valla he camdan dışarıyı izlemiş yada öbür camdaniçindekilerii(yazarkende güldüm valla aynı şey degil biliyorumda napim kolumun lifleri çok ince sag kolum hemen agrıyo omuzdan tutuluyo )azcık baksa bende nihan gibi tenefüs yapardım fenamı

be kusuru canım ya olsun yani ertuğla aynıymış dün bizim dr da öyle dedi büyüyecek geçeceekkkkkkk bunada şükür

aslıcım bizde üfürüm yok kist var 2 aylıkken 1 ay sonra üfleme testi yapıcaz demişlerdi sonra gerek duymadılar gerçi nasıl yaparlardı bilmiorum geçenlerde kayınvaldme yaptırdık oyaşta kadın zor yapmış bebeklere nasıl yapıolar bilmiorum . bazı bebeklerde oluyomuş ama çogunlugu büyüdükçe geçiomuş die duymuştum umarım sizde bişi yoktur varsada zamanla düzelir inş...

tuğba bende de varmış böyle bi alerji küçükken 9 aylıkken çıkmış 9 yaşında geçti ben hatırlıyom
inşallah sizinkileri çabuk atlatır benim vücudumun tümünde oluyomuş sonra sadeec ayak altlarımda kalmış

nihancımmmmmmmmmmm canım çok üzüldüm babacığına.umarım hemen iyileşir.ya bitkisel bir çözüm yok mu ki damar tıkanmalarına.dur ben bi araştırayım..doğal bişeyler içirelim babacığına belki iyi gelir..çok geçmiş olsun canım.
evet ayşagülcüm ben o zaman sefa diye yazmışım kususra bakma.kızın nasıl oldu?kolune zaman alçıdan çıkacak...
bu arada sinem girmiyor nete acaba nasıl oldu gözü iyileşit mi acaba kızının?
aslıcım egede üfürüm mü var bize de doktor yenidoğduğunda demişti ama başka bir doktor yok dedi..geçmiş olsun..
allahım ya okudum yine unuttum yemek falan derken kızlar bende de b12 eksiliği var zaten alzehimer olmam inşallah((
hep unutuyorum yaaaaa.ya da kafam çok dolu ondan hatırlıyamıyorum hep bişeyler düşünüyorum tam konsantre olamıyorum bişeylere...(

nihan canım babacığına çok geçmiş olsun aklına köü şeyler getirme canım
aslı canım üfürüm mü varmış kesin mi?size de geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…