2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbişim cnm iyi uykular kocişinle var mı gene bu akşam film keyfi?ay seyredemedik o gün yaa film,aklım kaldı walla
özge'cim saol bitanem bi de grip eklendi kötü üşütmüş.turpta balı akıtıcam olunca onu içiricem grip için.ama damar tıkanıklıgı nasıl açılacak bilmem yürümesi gerek yürüyrmiyor da artık çok fazla..dışarıya çıkmak için güvenemiyor bacaklarına

özgecim canım önemli değil saolasın fena değil ii olacak inşallah haftaya açılcak bandajı geçecek inşallaş.
kızlar benim eşimde de üfürüm varmış küçükken büyüyünce geçmiş aslıcım geçer inşallah
ahh ahh erencik yine mi hastalanmış geçmiş olsun kuzumuza bi an önce geçse şu alerjiler hastalıklar
valla benim oğlanı çok izletmiyoruz tv özellikle reklam sakıncalı die duymuştum aynı odada oturuyoruz bebek arabasında yatıyo tv ye arkası dönük oluyo hep
elifcim canım kisti kaybolup gider inşallah ilaçla mı tedavi görüyodu . ?
Allah yavrularımızı her türlü felaket ve musibetten korusun inşallah aminnn
çok öpüyorum kuzularıı

nihancım çok geçmiş olsun babacığına umarım gribi bian önce geçer ve inş ayaklarındaki ağrıyı dindirecek bi ilaç bulunur gerçekten senin için çok zor olmalı yaşamayan bilemez.... çok şükürki elvin var ve size bi süreede olsa acılarınızı unutturuo buda allahın bir lutfu bizlere bizimde kızkardeşimin olayında annemleri ebrarın varlığı sakinleştirmişti...

tuğbacım seni ekledim face de..

yok canm şimdilik aylık röntgenle kontrol oluyoruz

elifci saol cnm ama ne zaman bitecek bu sınav bilmiyorum üst üste herşey..bi ohh yok elvin'im de sıkıntının içine geldi kuzuma bile istediğim gibi herşeyi yapamıyorum şu anda.içimden neler geliyor almak yapmak ama offf şu parasızlık ve sıkıntı

ben geldim ve nihan ya o filmi izleyenler film bitene kadar tırnaklarını yemişler daha bizde izlemedik şimdi küçük k.izliyorum ondan sonra 2 film izlicez ertuğ durur inşallah cnım gelirsin izleriz kuşum şimdi 17 ta email.varmış onlara bakcam öptüüüm hepinizi

iyi akşamlarr
1 gün girmesem birsürü sayfa oluyo maşallah bizeee
bizde bugün rotavirüs aşımızı ve pnomokok aşımızı olduk
rota aşısını hüplettii
8.330 gr 66 cm boyumuz...
sizler nasılsınız öptük heiniziiia.s.

bu ne kızlar ya ben gıttım sızler gelmısınız tugbacım ne bu flm boyle tırnak falan yedırten buarda senı ekledım galıba facede:) sızede masllah kubracım oglusun asıları olmus kılosua cok ıyı nazarlardan korusun allah

butterfly on a wheel canım ama yarın izlicez bakalım erayın dediği kadar varmıymış konusu : Mutlu bir ailenin hayatı bir anda kızlarının piskopat biri tarafından kaçırılması ile alt üst olmuştur. Fidyeci adam ise paranın haricinde hayatları boyu çalıştıkları herşeyi istemektedir ve hatta bu başka birisinin hayatını almak bile olabilir... bu canım

nihancım canım bak damar tıkanıklğı için..
Damar tıkanıklığı, başta aşırı kilo olmak üzere, sigara ve alkol kullanımı, frengi ve gut hastalığı gibi çeşitli sebeplere bağlı olarak meydana gelen bir hastalıktır. Hayat boyu, uygulamış olduğunuz beslenme düzeni ve yaşam tarzınız, damarlarınız açısından sağlık veya tıkanıklık olarak sizlere ger dönecektir. Damar tıkanıklığını önlemek ve var olan damar tıkanıklığını hafifletmek içinbitkisel yöntemlerden yararlanmak mümkündür. Damar tıkanıklığını engelleyici bitkisel bir öneriyi de yeri gelmişken yazalım.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 250 gr hayıt tohumu
* 6 lt su
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Hazyıt tohumunu suda 30 dak kaynatın. sabah, öğle, akam olmak üzere günde 3 defa için.
ÖNEMLİ UYARI : Tansiyon düşürücü etkisi vardır.

NİHANNN , canım Büyük geçmiş olsun , Baban için çok üzüldüm,ü Yarabbim artık dağıtsın şu karaBulutları üzerinizden, ya adağınızmı var sizin , nedir bu böyle
Allah yardımcınız olsun , yatak olayını ne yaptın, ben aldığım yere fiyat sorayımmı ? istermisin ?

TUĞBA bulmuşsun beni, tşk ederim, okiledim seni :) baktım resimlerede süper birara bilahere yorum yazıcam , tadı kaldı damağımda

ÖZGEE canımm , canıım Arkadaşım benimm, içime serin serin sular serptin , sağol , iyiki varsın, uzun uzun yazcam yine, Ece uyumadı hala , bir yazıyorum, bir bölünüyor, şimdi sırası değil dercesine, pıt pıt alttan gazı gidiyor, sütüme cicibebe karıştırdım , o yaparmı acaba ?

KÜBRA maşallahhh oğluşunaaaa, Pehlivan yapıcam onu ben .P

yaaa tüm kızlar okuyorum, ama hepsi aklımda kalmıyor, kusura bakmayın ltf. herkeslere selamlarr

herkese günaydın
bugün nasılmış güzel ağustos annelerimiz ve bi okadar tatlı bebeklerimiz.
NİHAN cım çok geçmiş olsun canım babana inş. en kısa zamanda atlatır,allah bizi yakınlarımızın sağlığıyla imtihan etmesin.sen güçlü olmalısın canım,elvin için bunu yapmalısn.tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
TUĞBA canım ne güzel ya oturup film izleyin. inanırmısınz kendime özel bişey yapamıyorum ya,kocişimle bile ayrı yatıyoruz valla,çünkü nasya benim yanımdan başka yerde yatmıyo bu sefer bende korkuyorum uyku haliyle bişey yapar diye 1 haftadır ayrıyız yani özledim valla adamı.şu bizim sıpalar büyüsede annelerini bu kadar yormasalar.bu arada ertuğ nasıl canım huysuzluk yapıyomu.öp benim için o yoğurtlu ağzından.
HAVVA çok geçmiş olsun inş en kısa zamnda düzelir kızın.bende bahsetmiştim arasıra nasyada yapıyo öyle dün gece yine yaptı .uyuyodu kızım babası işten gelince öptü hafifce. bi çığlıkla uyandı 5 dk durmadan ağladı.içim acıdı valla.
AYŞEGÜL az kalmış canım sargıların çıkmasına allah bir daha yaşatmasın.tekrar geçmiş olsun.
ZEYNEP siz nasılsınız arkadaşım çağan nasıl.yerim ben onu öpüyorum kocaman.
kızlar bu arada ben dün kızıma hero baby nin sütlü tahıllı meyvelisini ve bebe bisküvisi aldım.bebe bisküvisini normal meyvesularıyla karıştırıp vereblirmiyim bana yardımcı olun.hepinizi öptüm arkadaşlar

günnnnnnn nayyyydınnnnnnnn ilk günaydın bugün benden :)) nasılsıznı kızlarr :) valla öle çok sayfa olmuşki okuyamadım ...
kübracıgım maşallah ömercigimize :)
nihancıgım canım baban için üzüldüm canım inş. bi çözümü bulunurda agrımaz dizlerii bacaklarıı çünk çok kötü bacak agrısı yhaa ...allahım yardımcısı olsun .. yhaa ben böle sık giremiyince kötü oluyom sinir oluyom.. bugünde biraz rahatsızım ayın 8 i gelio yanii özel günüme giricem belim ve kasıklarım acaip agrıyo hemen gitcem spiral taktırıcam valla gözüm korkmaya başladı çünkü benim... varya bi kalırsam hamile babayı aldık demektir:))))kafayı sıyırırım şuu bakır köy deliler hast. bi ark. vardı onu ziyarete geldik die bana gelrisinzi yoksa :roflol: varyaa ben ikitaneyle zor baş ediom 3 üzler nasıl yapıo yhaa bi ona bi ona b, ona onalar bitmez valla:))) gerçi bendede farklı bi durum yokki berkayda bebekleştii.. eşim desende oda ilgi istioo ben napimmm allahım :)))

kıss banuuu eccük bekleseydin yaaa ... bende başa günaydını ilk ben yasdım diodum aaaaaaaaa :roflol: iiiireszil oldum gördünmüü... :roflol:

bende yazıyı okuyunca diyorumki seher uyanamamış herhalde ilk günaydın bendendi canım.
öpüyorum arda ve buğrayı.

günaydınnnn
nasılsınız
seher kısss ilk sen deilmişsin yafff
kübra maşallah kuzuna bizim iştah yok uyku yok perişanız yine 2 gündürrr offff offf
neyse biras sabah işi yapiiim de sonra görüşekkkkk

sorma canım yhaa bi kaç dk. kaçırdık banu kaptı :)) bundan sonra kalkar kalkmas bi günaydın yascam 7,30 da :)))) canım bende öptüm nasyamızı :)
kıs s efa yap bende yapcam iş güç bid ebugün görümcemi istemeye gelicekler baya iş var anam bide hasta olucam bi asabiyetlik bi sinir bi agrı feciyim :))) adamları dövüyomuşum bu sinirle siz benim görümceyi nasıl istersinzi uleeee nnn :)))))))))))))) :roflol:

[ı]ya kızlarr ben kızıma yoğurt mayalıcam hazır süten mayalıyoduk demi,daha önce bu konular hakkında konuşulmuştu ama benm aklımda kalmadı şimdi geri saygalarada dönmek istemiyorum.bu arada şu danone yade danino bunların meyvel yoğurtları oluyo,anları verebliyomuyuz.cevaplarınızı bekliyorum.[/ı]

evet canım pastörize sütlerden mayalanıyor(pnr marka olanla iyi oluyomuş)danoneleri bilmiyom ama babymix yoğurt varmış onu veriyo arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…