2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın hepınıze kızlar sehercım kız bız 1 taneyle canımız cıkıyor aynısından 2 tane dusunemıyorum valla:)aman allah ısteyene versın bundan sonra canım bebe bıskuvısını ıslatacak kadar sıcak su bı ıkı damla yada kendı sutumle ezıyorum her ıkısınıde begenmedı benım zıllı

herkese güzel ve mutlu günler...
banucum iyi çağan uyuyo şu an yanımda ağzında meme cok cok...
banucum danonelerde 1 yaş sınırı vardı yanlış hatırlamıyosam. nihasn babymix veriyo sütaşın sade ve meyvelisi vardı heralde.
bi de beb bisküvisi meyve suyuyla verirsin canım.çok da severler.
öpüyorum hepinizi

canım ben yoğurdu aptamil 2 den yapıyorum.milupanın sitesine yaz cevaplıyorlar her sorunu.birde danone verme bence hacettepenin yaptığı bir araştırmaya göre içindeki bir madde 20 yaşından sonra unutkanlığa yol açıyormuş illakidışardan verc3eksen yoğurdu sütaşınkiler en iyisiymiş canım sağlam kaynaktan bu bilgiler

kızlar selam
sefa ne oldu zeynomaa gerçi benim oğlanda yemiyo ya bu bebişler azıttı:)) kızlar meyveli yoğurt da... vermeyin dr muz ısrarlaa kendin yap dioo biraz zor tutturuyorum hiç beceremem oldum olası yoğurt mayalamayı çok ekşi oluyo oğlan sevmiyo başka çaremde yok
seher kız verme görümceni yaşasın azcık daha hayatını :)) bak böle zor oluyoo

ayşegüll bacım bana kalsa daha vermemde başka gelin gelene kadar kaynanama yoksa ben nanayı yicem hemencecik şu kayınlarımda bi gelin getise yhaa yoksa bana kalcak herşey :))))

zeynepcim çok sağol canım bilgilerin için teşk ederim.
seher sorma ya valla bende zar zor buldum siteyi.hep böylemi kalacak acaba.
aymu sanada teşk.ederim arkadaşım fikirlerinizi denicem.hepinizi öpüyorum.
sitenin bekçisi nerelerde acaba,uyuyamı kaldı ne.

yok yok canım uyuya kalırmı face de yakaladım :))))) :roflol: oraları kolaçan edio :roflol:

yhaa sırtım agrıyo oyyy anam oyyyy ben nerlere gidemde gelem mirmirmirmir-tatlicadiarzu-

yhaa bugün kimse yok nerdeeeeeeeeeeeeesinizzz kızlarrr yoksa bizden gizli bi buluşma mı yaptınızÇok üzgünüm çoook ... kesin çocuklar rahat vermio :jeyyar:

kızlarr bend ebenim kuzulaaraa zemzem suyu içirdim hacdan amcam geldi o getirmiş bend eelime kınasını yaktım çok güzel:)) anam napam kimse yok bend e konuşcak bişi bulamadım :roflol:
bend e çıkam baree napam kimseler yok bugün bekçilik benmi yapsam napsam :)))

şimdi ispiyon edicem sizi kübra msn de açıkk nurayy açık arzuda açıktı kapamışş bunlar formaa girmiyooo msn de yazışıuyolar :roflol:

kıs sen çevrimdışımı takılıyonnn :jeyyar:bende biras önce kapattım temizlik yapaıyorum bugün pek bakamdım msn e

Slm kızlar ben geldimmm,artık demiyeceğim uyuduğu zaman yazacağım,gene kalk yat bir geceydi cadı’mla birlikte.
Her şey hergün daha kötüye gidiyor dün eşim canı sıkkın geldi,iş yerinde çıkarma olacakmış,müdürü onu sever başka yere cv sini göndertmiş.zaten ev dönmüyor,borçlar ödenmiyor,ben çalışamıyorum,bi de eşim işsiz kalırsa nolur ne yaparız offf…
Kübracım cnm maşallah ömer efe’me tombilik oldu iyice,aşılarını da olmuş geçmiş olsun oğluma.
Özgecim babam zayıftır 42 kg falan ama sigara içiyor.o yüzden iyileşme tam olmadı bi deneyelim bakalım bunu.çok saol cnm benim.bu ara tansiyonu da düşük içmese mi acaba yaa..
Elfidacım cnm daha bulamadık uygun fiyatta,sen bi sorar mısın sadece yatağı alacağız yerimiz olmadığı için cnm
banucum bisküviyi m.suyuna yada muhallebisine karıştırabilirsin cnm.dün akşam ben elvin’in muhallebisine 2 tane koydum ezdim.hepsini bitirmedi ama yerken garipsemedi de.cnm yoğurt evde yapmadım ben babymix yoğurt alabilirsin sadesi ve meyvelileri var. Daninolar daha büyük çocuklar için cnm
seher’cim hayırlı olsun kuşum Allah güzel günler versin görümcene.kızzz damadın kahvesine tuz koymayı unutmayın:) içmesi lazım sonuna kadar kızı seviyosa,öle verin :) eşim içmişti sonuna kadar :)

diğer annelerim ve kuzularım canlarım gününüz güzel geçsin
elvin'e sebze püresi yediricem şimcik ciyaklıyo :)

anladım sehercim demek bekçinin misafirleri varmış iyi bari önemli bişey olmasında.nihancım tamam canım bu arada hazır m.sularıylada verebiliyomuyuz bisküviyi.

kız nihan yaptırayım ben bunu ona:))))) bakalım içicekmi :))))))))))) kıs ne şeytanız hee :roflol: yaşasın kötülük :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…