2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya inşallah eşin işsiz kalmaz allah bizlere yardım etsin allah ım hepimize

saol özlemcim inş ama korkuyorum walla zaten durum çok kötü tamamen biteriz öle bi şi olursa

saol özlemcim inş ama korkuyorum walla zaten durum çok kötü tamamen biteriz öle bi şi olursa

ya nası bi adam bu tayyip benim aklım almıyo adam utanmadan kriz bizi teğet geçti diyo ya biyerimize girdi nerede teğet geçti evde doğalgazı nasıl olurda az yakarız diye takla atmadığım kalıyo..hala da bu adama oy verecek insanlar bi dolu ...Allah nasıl biliyosa öle yapsın bu hükümettekileri bizi bunalıma soktular valla .indiriyolar ceplerine 9 milyarı yüzde 83 buçuk doğalgaz zammı yüzde 40 elektrik zammı karanlıkta soğukta otursak yeridir valla.onlarda gemiciklerine gemicik katsınlar ...
akşam akşam sinirlendirdiler beni
eşin ne iş yapıyo nihan ya faydamız dokunur belki .

mrb kızlar bugun pek kımse takılmamıs sanırım buralara k k degısıklıkden bahsetmısınız ben fark edemedım dıkkat sızlıgıme verın:)nıhancım ins cıkmaz canım buralar herkezın durumları kotu elden bısey gelmıyor benım esımde daogumdan 1bucuk ay once cıkarıldı sırf bırılerının zevkı ıcın torpılle kendı adamlarını yerıne getırmek ıcın cocuk bekledıklerımızı bıldıklerı halde kımse kımseuı umursamıyor canım bu ısler boyle cok sukur ıderelık daha yenı bı ıse gırdı uzme kendını herseyın hayırlısı olsun bızım isranında huysuzlugu ustunde bugun toplasan 1 saat uyumadı zıllı aksamdan berı huysuz kayınvalıdem bende kalıyor o bakıyor sımdı

tugbacım hay allah razı olsun kız senden nasıl bı sevındım kızlar bılemezsınız benım zıllı tugbanın tavsıye ettıgı organık serılerden sutlaca bayıldı valla hıc bısey yemeyen kızım sutlacı bayıla bayıla yedı o yedıkce ben verdım :))kavanozozun dıbınde bırazcık bırakdım fazla gelır dokunur dıye sız nekadar verıyorsunuz

sdefcim ben de sütlaç veriyorum bayılıyor.yediği kadarını veriyorum cnm zorlamıyorum hiçbir yemeği için.kalanı dolapta saklayıp ertesi gün verebilirsin.2 gün durabiliyor cnm.

özlemcim satış pazarlama eşimin işi.şu anda arowda bölge sorumlusu.daha önce de ayakkabı sektöründe başka firmadaydı.bi süre de taş yapı da emlak satıştaydı. üniv mezunu ana dili gibi ing var. normalde jeofizik müh. cnm eşim

nıhan sen sutlacı hergun verıyormusun bıde ne zaman verıyorsun isra yedıya cok mutlu oldum bende sık sık verım yeterkı yesın kuzum

Selam annişler,
Fazla grmyrm ama grdğmde okuup çıkıyorum. Linamıza geçmiş olsun. Nurcancım Erenimizede geçmiş olsun. Tek tek sayamicam kuzuları ve kendileri hasta olanlara geçmiiş olsunn.

Nihancım canım Allah bugünün hürmetine ve bebğinin hürmetine daha iyi bir yer nasip eder inşallah. Hakkıyla çalışanın hakkını verir Allah merak etme! Canınızı fazla sıkmayın. İnşallah en kısa zamanda bi iş bulur eşin. Elvinimize maaşallah bu arada fotojenik kuzucum. Face den izledim resimlerinizi ama yazamadım.

Bizde durumlar çok vahim ama yazmaya dermanım yok. Ameliyatlı kolum çok sorun çıkarıyor bu aralar. Benim içinde dua edin arkadaşlar. Resmen tutmuyor kolum. öptüm

sedefcim cnm hergün vermiyorum tatlım,bazen de hero babynin muhallebisini yapıp veriyorum.bu akşam sütlaç vericem cnm.gündüzleri sebzesini yiyo m.suyunu içiyo yoğurt ve m.püresini de dönüşümlü veriyorum cnm.uyku düzenine göre hepsini yiyo bir günde yada bazen bir tanesini yemediği oluyo cnm.gece de devam mamasını veriyorum

kızlar bu arada anneannem çıkmış hastaneden mudanyya geri dönmüş.dr kontrol altında tutacakmış ama çok düşmemiş üresi

herkese merhabalar bugün nete pek giremedim ancak okudum geçmişi ...biz bugün babamızın işyerine gittik ordaki teyzeleri ebrarı çok özlemişler bi uğrayın dediler bizi babamız öğleden sonra aldı biraz işyerinde oturduk ebrarı sıktırdılar mıncıkladılar kuzumda yoruldu uyuya kaldı sonrada markete gittik tabi biz ebrar uyuduğu için arabada bekledik babamız alışveriş yaptı malum bugün aşure günü yarın sabah babannemiz aşure pişircek ...
nihancım eşin inş. işden çıkarılmaz yada daha iyi bir işi en yakın zamanda bulur bu arada kpss ye girmedimi eşin kendi mesleğini yapsa belki daha iyi bir iş bulabilir kamuda çalışabilir benim eşim belediyede daha yeni jeofizik müh. almışlar hem daha sağlam olurdu..
sehercim görümcen hakkında hayırlısı ise olur inş.......
baharcım hayrola ben kaçırdımmı koluna ne oldu geçmiş olsun...
kübracım maşallah oğluşuna baya tombikleşmiş bizimki hiç kilo almıyo sankii bana öle gelio ....
diğer bütün anneleri öpüyorm ebrar çığlıklara başladı uykusu geldi sanrım...

herkese ii akşamlarr..
kızlar oğlumla uğraşmaktan foruma girmeye pek vaktim olmuyoo.sayfalar birikmiştamamını okuyamadımm.umarım hepiniz iyisinizdir.öpüyorumm

slm güzeller BEN GELDİMMMMM a.s.a.s.a.s.

bugün kızımla gesmeye gittik o yüzden giremedim. dün akşamda misafirim vardı . öğlende siteye giriş yoktu afallamıştı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- neyse geldim sonuçta ..

geçmişi pek okuyamadım.

ceyda, arzu, aylin, nihan, sedef, tuğba, seher, kübra, aslı eeeeee başka kim vardı hatırlayamadım hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmmmm

mrb oznur kız ohh ne ıyı yapmısınız gezın bakalım eylulle canım bende senı ve tum annelerı ve bebıslerını opuyorum herkeze ıyı geceleeeerrrrrrrrrrrr

iyi geceler arkadaşlarrr
bende oğlumu uyuttum şimdi bi bakim foruma dedimm..
elif ebrarda çıtı pıtı bir kız olcakkk öp benim için...a.s.bende aşure yapcam çokta severimma.s
diğer anneler öptüm hepiniziiii

Canlarım o kadar çok yazmışsınızki şöyle bir bakabildim. Gözümü Linadan pek ayıramıyorum. Kuzumun elini gözüne götürmemesi gerekiyor ama benimki inadına elini hiç ayırmıyor gözünden. Öncelikle hepinize desteklerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Sizlerinde duaları sayesinde minik kuzum kolaycacık atlattı çok şükür. Herşey yolunda gitti sayılır. Pazar akşamı hastaneye yattık. Hemşireler akşamdan açılacak damar yolu sabaha hazır olacak dediler. Neyse eşim aldı bebek yoğun bakımında açtırdı zor olmuş ama açılmış. Sabaha kadar o kadar dikkat etmeme rağmen damar yolunu sökmüş atmış ayağından. Eşimle kafayı yedik. Tekrar tekrar canı yandı ama tekrar açtılar sabah. Zaten anestezi alacak diye aç olması gerekiyordu huysuzdu, sabah canımıza okudu. Neyse vakit geldi dediler aldılar götürdüler çok içim yandı. 45 dk falan sürdü ameliyatımız. Ağlayarak geldi odaya. Anestezinin etkisiyle genelde uyudu ama aralarda çok ağladı. Gözüne saat başı buz koyduk. Sabah doktoru bandajlarını açtığında kötü oldum asıl. Gözünün alt kısmınıda yukarı dikmişki gözü açık kalmasın diye, açınca kesip attı o ipliği ama içimden bişeyler koptu gitti. Şimdi iyi minnoşum unuttu bile yaşadıklarını. Gözü önceden düşüktü şimdide kaldırıldığı için kapanmıyor ama 1 ay içinde kaslar yumuşayıp kapanmaya başlayacakmış. Uyurken gözü açık kalıyor. Suni gözyaşı kullanıyoruz çünkü gözünü kırpamadığı için kururmuş. Birde antibiyotikli merhem ve damlası var. 15 gün sonra dikişleri alınacak dedi doktorumuz. Allahtan Lina rahatsız olmuyor gözünün yeni durumundan hemen alıştı. Gözü açık kaldığından elini sürüp retinayı falan yırtmasın diye ellerine çorap giydiriyoruz (eldiveni tutmuyor atıyor). İşte böyle arkadaşlarım. O akşam Elfida ve Tuğbayla konuştum, Nihan ve Banu ile mesajlaştım, diğer arkadaşlarımında bana buradan destek verdiklerini biliyordum ve bu bana güç verdi. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederiz kızımla. Öpüyoruz teyzeleri sizi ve kuzucukları:))

Son düzenleme:
kızlar ben çok kötüyüm yaa.kendime gelemiyorum kaana muhallebi yediriyodum birden nasıl oldu anlamdım tıkandı mosmor oldu nefes alamadı gözleri kaydı yavrumun sonrasını hatırlamıyorum ben kendimden geçtim hakan aldı elimden allahım çok şükür yavrumu bana bağışladı hiç böyle bişey yaşamamıştım çok korktum hala buz gibiyim neyseki yavrum şimdi iyi.neolur sizde bişeyler yedirirken dikkat edin yavrularınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…