Slm kızlar ben geldimmm,artık demiyeceğim uyuduğu zaman yazacağım,gene kalk yat bir geceydi cadı’mla birlikte.
Her şey hergün daha kötüye gidiyordün eşim canı sıkkın geldi,iş yerinde çıkarma olacakmış,müdürü onu sever başka yere cv sini göndertmiş.zaten ev dönmüyor,borçlar ödenmiyor,ben çalışamıyorum,bi de eşim işsiz kalırsa nolur ne yaparız offf…
Kübracım cnm maşallah ömer efe’me tombilik oldu iyice,aşılarını da olmuş geçmiş olsun oğluma.
Özgecim babam zayıftır 42 kg falan ama sigara içiyor.o yüzden iyileşme tam olmadıbi deneyelim bakalım bunu.çok saol cnm benim.bu ara tansiyonu da düşük içmese mi acaba yaa..
Elfidacım cnm daha bulamadık uygun fiyatta,sen bi sorar mısın sadece yatağı alacağız yerimiz olmadığı için cnm
banucum bisküviyi m.suyuna yada muhallebisine karıştırabilirsin cnm.dün akşam ben elvin’in muhallebisine 2 tane koydum ezdim.hepsini bitirmedi ama yerken garipsemedi de.cnm yoğurt evde yapmadım ben babymix yoğurt alabilirsin sadesi ve meyvelileri var. Daninolar daha büyük çocuklar için cnm
seher’cim hayırlı olsun kuşum Allah güzel günler versin görümcene.kızzz damadın kahvesine tuz koymayı unutmayın:) içmesi lazım sonuna kadar kızı seviyosa,öle verin :) eşim içmişti sonuna kadar :)
diğer annelerim ve kuzularım canlarım gününüz güzel geçsin
elvin'e sebze püresi yediricem şimcik ciyaklıyo :)
saol özlemcim inş ama korkuyorum walla zaten durum çok kötü tamamen biteriz öle bi şi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?