E
EU3
Ziyaretçi
gamzecim çok geçmiş olsun canım lsevindim başarılı geçmesine ameliyatının bende seni 3 kez aradım sanırım linayla ilgileniyodun cevap vermedin öpüyorum linacımı çok geçmiş olsun tekrar.kaanda eğer testisi inmesse 1 yaşından sonra ameliyat olacak allah yavrularımıza şifa versinCanlarım o kadar çok yazmışsınızki şöyle bir bakabildim. Gözümü Linadan pek ayıramıyorum. Kuzumun elini gözüne götürmemesi gerekiyor ama benimki inadına elini hiç ayırmıyor gözünden. Öncelikle hepinize desteklerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Sizlerinde duaları sayesinde minik kuzum kolaycacık atlattı çok şükür. Herşey yolunda gitti sayılır. Pazar akşamı hastaneye yattık. Hemşireler akşamdan açılacak damar yolu sabaha hazır olacak dediler. Neyse eşim aldı bebek yoğun bakımında açtırdı zor olmuş ama açılmış. Sabaha kadar o kadar dikkat etmeme rağmen damar yolunu sökmüş atmış ayağından. Eşimle kafayı yedik. Tekrar tekrar canı yandı ama tekrar açtılar sabah. Zaten anestezi alacak diye aç olması gerekiyordu huysuzdu, sabah canımıza okudu. Neyse vakit geldi dediler aldılar götürdüler çok içim yandı. 45 dk falan sürdü ameliyatımız. Ağlayarak geldi odaya. Anestezinin etkisiyle genelde uyudu ama aralarda çok ağladı. Gözüne saat başı buz koyduk. Sabah doktoru bandajlarını açtığında kötü oldum asıl. Gözünün alt kısmınıda yukarı dikmişki gözü açık kalmasın diye, açınca kesip attı o ipliği ama içimden bişeyler koptu gitti. Şimdi iyi minnoşum unuttu bile yaşadıklarını. Gözü önceden düşüktü şimdide kaldırıldığı için kapanmıyor ama 1 ay içinde kaslar yumuşayıp kapanmaya başlayacakmış. Uyurken gözü açık kalıyor. Suni gözyaşı kullanıyoruz çünkü gözünü kırpamadığı için kururmuş. Birde antibiyotikli merhem ve damlası var. 15 gün sonra dikişleri alınacak dedi doktorumuz. Allahtan Lina rahatsız olmuyor gözünün yeni durumundan hemen alıştı. Gözü açık kaldığından elini sürüp retinayı falan yırtmasın diye ellerine çorap giydiriyoruz (eldiveni tutmuyor atıyor). İşte böyle arkadaşlarım. O akşam Elfida ve Tuğbayla konuştum, Nihan ve Banu ile mesajlaştım, diğer arkadaşlarımında bana buradan destek verdiklerini biliyordum ve bu bana güç verdi. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederiz kızımla. Öpüyoruz teyzeleri sizi ve kuzucukları:))