2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecim çok geçmiş olsun canım lsevindim başarılı geçmesine ameliyatının bende seni 3 kez aradım sanırım linayla ilgileniyodun cevap vermedin öpüyorum linacımı çok geçmiş olsun tekrar.kaanda eğer testisi inmesse 1 yaşından sonra ameliyat olacak allah yavrularımıza şifa versin

Aylincim inan o kadar çok kişi aramışki çoğuna dönemedim. 216 lı bir numara vardı senmiydin bilmiyorum. Telefonlarımızın seslerini kıstık ki Lina rahatsız olup uyanmasın diye titreşim açıktı o yüzden çoğunu duymamışım canım. Çok teşekkür ederim bitanem. Bu arada çok büyük geçmiş olsun canım. Allah korumuş miniğimizi, Lina da çok kaçırıyor boğazına bende çok panikliyorum ama sakin olmak gerek ya yalnız olsaydın canım aman çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Öpüyorum seni ve miniğini.

gamzecim tekrar geçmiş olsun cnm. umarım bir an önce iyileşir minik lina ve bir daha böyle üzüntüler yaşamazsın

aylincim sana da geçmiş olsun. bilirim o duyguyu rüya ya ıhlamur içirirken oldu. dedim gitti çocuk mosmor olmuştu. ama panik yapmamak gerekli gerçi elinde olmuyor insanın. hemen ters çevirdim nefes almaya başlamıştı. ama tabi ondan sonra çocuğu murat a verip böğüre böğüre ağladım.

gamzecim canım biran önce sağlığına kavuşacak inş.linamız canım arkadaşım tekrardan çok geçmiş olsun canım öp linamı benim için gamzeli ellerinden .aylincim kuşum geçmiş olsun ay okurken bile lötü oldum bende çok korkagım ya allahım bidaha göstermesin sana ve hepimizede yaşatmasın öptüm kaanımıda.nihanım nedir bu sizdekinazarmı desem ne desem ya aklım almıyo artık ya allahım biran önce huzur versin rahata kavuştursun sizi kuzum ya öptüm kızımı erayda aklımda bişe çıkarsa haber veririm dedi canım uzak olur ama bakarsın bişeler olur bakalım canım üzülme kuşum benim.unuttum neler yazmıştınız ya hepinizi çoook öpüyorum kızlar

gamzecim evet 216 ve telsim hattan arayan bendim canım tahmin ettim zaten linayla ilgilendiğini zeynep tuğba saolun kızlar ayy hala kendime gelemiyorum kaana sarılıp duruyorum.zeynepcim sanada geçmiş olsun.tuğba öptüm senin için kaanı ayy canım sende dikkatli ol öpüyorum hepinizi

gamze canımm tekrar geçmiş olsunn.
aylin Allah sizide korusun canımm ben olsam bayılır kalırdım heralde..bende çok paniğim eşim olmadan bişey yedirmim en iyisi başıma öle bişey gelirse ben naparım..Allahım korusunnn

ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyi gecelerrr

günaydın gamzecim çok şükür canım bunu attlattık.allahım br daha yaşatmasın canım.inan aklım hep linadaydı,kendi kızım gibi içim parçalandı .ameliyat günü acaba ne oldu ameliyattan çıktımı iyimi diye söylendim durdum kendi kendime.çok mutlu oldum şimdi linanın iyi olduğunu öğrenince.kocaman öpüyorum zilliyi.

günaydın arkadaşlarr..
gamzecim tekrardan geçmiş olsun canımm.inşlhh en kısa zamanda düzelir güzel kızın..
arkadaşlarım hepinize sağlıklı günler diliyorumm..
yardımınıza ihtiyacım var sabaha karşı sol göğsüm sertleşti.acayip ağrıyoo taş gibi oldu.ütüyle havlu falan ısıttım.oğlumu emzirdim ama hala aynı.şu an ereni kucağıma bile alamıyorum.ne yapmalıyımm.göğsüm çok kötüüüüüüü(resmen zonkluyooo((ağlamamak için kendimi zor tutuyorummm:a015:​

günaydın millettt:lepi:
nasılsınızzzz
biz çok iiyiz uykusuzluk hariçççmirmirmirmirdün babamıs bizi markete götürdüüüü sırnaşık şey kızıma ciciler aldım biberon almıyo ama çok tatlı bi bebek bardağı aldım bide onu deniycem silikon uçlu bide çok şirin ses çıkaran oyoncaklar aldım diş halkası aldımmmm yeter bu kadar demi:1closedeyes:hiç bişey yemio kızım :çok üzgünüm:sadece beni emio ama ölede hiç kilo almıyo napıcam bilmiom :çok üzgünüm:neyse hrkesi öpüyoruz kızımla bybybyb a.s.

gamze tekraradan çok geçmiş olsun yaşadıklarınızı okurken gerçekten çok etkilendim kendimi senin yerine koydum gerçekten çok kötü bişey umarım kızımız artık hiç hasta olmaz bununla atlatmış ollursunuz inş

günaydınnn güzell günlerr herkese..
Gamzecimm çok geçmiş olsunn inşllah bir daha hiç bir saglık sorunu yaşamaz güzel Linamızz çabucakta saglıgına kavuşsun minik kuzunuzz.
Aylincim çok geçmiş olsun canımm bende birşeyler verirken öksürmeye başlayınca panikliyorum.
Özgecim,Yıldızcım geçen hafta balgamımız var diye gittigimizde dr söyledi üfürümü var gibi dedi daha öncelerde hiç duymamıştı.3 ay sonra tekrar kontrol edelim dedi genelde bebeklerde oluyor geçici birşey dedi sonraları geçiyormuş ama tabi kontrol altında olması gerekiyormuş inşllah öyle degildir diye dua ediyorum.bizimde dün aşımız vardı pnö,ile karma aşı.biraz ateş oldu dün gelir gelmez ateş düşürücüsünü verdigim halde akşam yine ateşlendi yatmadan önce verdim sabah yine ateş oldu yine verdim yavrum baygın baygın bakıyor öksürügümüz geçmedi hafta sonu tekrar kontrole gidecegiz Allah'ım yavrularımızı korusun saglık versinn.
Nihancım canım eşler özel sektörde çalışınca işten çıkarılacak korkusu hepimizi sarıyor inan. Allah'ım herkesin hakkında hayırlısını versin. üzülme canımm bebişlerimiz rızıklarıyla geldi Allah büyük yardım eder canım.
Herkesi çok öpüyorum.

Hayır dolu bi gün diliyorum bütün arkadaşlarıma,
Gamzecim nr.n olmadığı için ben arayamadım ama dualarım sizinleydi. Tekrardan geçmiş olsun kuzucuğumuza. Allahtan iyi atlattı haberini aldık.
Nurcancım sütün çoklaştığı içinmi acıdı göğsün anlayamadım emziriyormuydun sen? MAsaj yap daire şeklinde canım. Geçmiş oslun. BAzen bendede olur ama süt birikince felan gerçi artık azald ı gibi sütüm ya neyse
Aylincim çok geçmiş olsun canım ama bu gibi durumlarda sakin olmaya çalış bebeğini kucakla ve midesine hafif baskı uygula öne doğru eğerek. Ani hareketlerden kaçınmak gerek. Öp kaanımızı yerime
Kışgüneşi (sefacım) canım iyi etmişsin moral olmuşdur sanada alışveriş herzaman iyi geliyor tabii para olunca

Bu arada kızlar bende vitamin ilacını iki gün vermedim bugün 3. gün bakalım hanımefendi nasıl tepki verecek umarım biraz olsun uyur gündüzleri ama bana tuhaf geldi açıkcası yani vitamin ilacınla bukadar alakası olması. iyi mi yapıyoruz kötümü anlayamadım. yani bu doktorların bizemi garazı var ne. Çocuklar maaşallah iyi dayanıyorlar

Elifcim canım ben kolumdan doğduğumdan itibaren 8 defa ameliyat oldum. Kolumda fazla parça vardı. Maalesef damarlara çok yakın olan bu parçaları almak artık imkanısz gibi bu sebeple bir ameliyat daha olmam gereksede olamıyorum ( felç kalma riski çok yüksekmiş) Maalesef doğumdan sonra herhalde Beyzayı taşımaktan olsa gerek ki, malumunuzdur bu gerçekten çok güç ve kuvvet gerektiren bi durum, çok yüklenmişim kolum şişti ve hareketlerinde kısılma oluyo ve bu beni manevi olarak çok etkiliyo. Ağrılarımda çok kötü. Bu yetmez gibi 1 sene önce yapmış olduğumuz kazadan dolayı boynum ve sırtımda çok kötü durumda ama maalesef yapacak birşey yok. Allahım Şafi isminin hürmetine (bende dahil) hasta olan herkese şifa versin inşallah. Gaybın gayba yaptığı dua daha makbüldür o sebeple bu kardeşinizede dua edin inşallah.
Beyzamda Allaha şükür uyumaması dışında iyi. Bana görede kilo alımı düştü gibi bugün sağlık ocağına gideriz belki bi bakalım. Büyüyor oda teyzeleriii.
kuzumla birlikte hepinizi (kuzucuklarınızla birlikte) öpüyoruz arkadaşlarrrrrrrrr

selam yine ben geldim
asli canımgeçmiş olsun benim kızım 8 yaşında ve onunda kalbinde üfürüm var ama masum olanıymış canı inş. sizinkide geçer kansız kalınca çokbbelli oluyo
lina nın iyi olmasına çok sevindim inş. bidaha hiiiççç hasta olmaz hepimizin bebekleri ben yine kaçıyorum bbyby

canım evt kansızlıkla alakası varmış diye duydum kardeşim memlekette kendi drlarına sordu. 15 tatilde yine memlekete gidecegim tatilim bitmeden bir kez daha o zaman kardeşimin druna götürecegim bakalım o ne diyecek.sizede geçmiş olsun.
Baharcımm canım geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine ve kuzuna.

kızlar ben geldimm.herkese günyadın.dün giremdeik ege paşayı gezdirdim izmirde hava çok güzel.
geçen gece egeye muhallebi vermeyi denedim şap şap köpürdü.sonra kıyamadım emzir ceyda dedim emdiği kadar emsin sonra nasılsaa bunlardan çok yiyecek.
Gamzecim çookk büyük geçmiş olsun sonunda geçti bak.linayı öp bizimiçin.
Asli bebeklerdekii üfürümü dr. bana anlatmıştı korkma canım o geçici oluyor.doğum esnasında kalp kapakçıklarının hava ile tmes anında hepsinin açılmasından sonra kimi bebeklerde bu tip komplikasyonlar oluyormuş 1-2 yaşından sonra geçiyormuş.yine de geçmiş olsunnn sizede.
nNihan eşin için üzüldüm ama sıkma canını okuduğum kadaryla çok donanımlı muhakak iyi bişeyler yapacaktır.
öznurr kzz nerdesinnn sennn???bütün annelere selam bebişlerine bol öpücükk

günaydın kızlar
bahar canım geçmiş olsun
linamız da iyiymiş çok sevindim
sefa ne moral olmuştur ama sana şimdi gezmek ya be de çok sıkıldım artık eşim de işten erken gelmiyo ki
aylin canım oluyo işte öyle kazalar bazen benim de başıma geldi bi kere şurubunu verirken öldüm korkudan allah korusun bebişlerimizi
ceko gece uykuları nasıl seninkinin?ya benimki saatte bir kalkar oldu hiç dalarak uyumuyor ya e gündüz de uyumuyor anlamadım gitti

bizimki de öyle tatlım .ayakta uyuyorumartık nedendir anlamadım.bu gece 1:10 dakika en fazla uyma rekoru saaat tuttum:))

yalnız değilim yani valla benim de gözlerlm acıyo ama yapacak biişey yok bakalım ne zaman düzelecek bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…