2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
gamzecim canım çpk şükür atlattı lainamız Allah bi daha göstermesin canım
nurcan canım sütünle ilgili bi sıkıntı olmuş göğsünde dr gitsen çok ii olur muhtemelen antibiyotik verir benim annemde olmuş ilaç kullanmış ..geçmiş olsıun canım
sefaa canım sonra yer belki üsteleme seni emsin o yeter 6 ay için kendini çok üzme buna da şükür dimi canım sağlıklı olsunlarda ..
aylin canım Allah kimseye ve sana da bi daha yaşatmasın çok zor bi durum bilirim geçmiş olsun
diğer annişler öpüyorum gelirim yine :))

yalnız değilim yani valla benim de gözlerlm acıyo ama yapacak biişey yok bakalım ne zaman düzelecek bu durum?

yok canım değilsin gece 3-5 nöbetindeyiz.biz vatanı değil bu canavarları bekliyoz.sabaha karşı en son eşimi uyndırıp uykusuzluktan ağladım 3 gcedr böyle .bi ara kızdım hatta allahım dedim erkeklerede gece süt versen onlarda yardımcı olsa:))

aynen canım ben de kızıyom eşime ya insan bu kadar derin uyur mu sabah kalktığında bana soruyo bu gece nasıldı diye?

evetbu kadar benzerler.çocuk kıyameti koparıyo bizimkiö horluyo:)geçen gece dayanamadım kalk dedim ne oldu diyo kalk dedim otur benimle ama ben buu cümleleri kurarken baktım o uyuyo

canım benim eşimde bende dış ticaret işimiz transport yani belki dedim bildiğimiz bişeyse faydamı -z dokunur olsun ama çok kalifiye biri eşin hakkında en hayırlısını yaşa r inşallah...

herkese mrb kızlar okudum gecmıs sayfaları ama aklımda hıc bırsey kalmadı kalanları sıralım bende gamzecım cok gecmıs olssun artık atlattınız ins bundan sonra lina saglıklı gunler gecırır,nuraycım bazen benımde emzırdıgım gogsumde sancı yapıyor sut bezlerı calısıyor sanırım ama dedıgın kadar sıddetlı deıl benım bı arkadasında sana benzer bı agrısı vardı ıltıhap yapmıs antıbıyotıkle gecdı dr bı gorun ıstersen gecmıs olsun ,trent cım benımde encok korktugum seydır bogazında kalması tıkanması allah korusun gecenlerde su dersınız ama o genzıne gıttı galıba o bıle korkmamıza yetıyor valla dıkkat etmek lazım sogukkanlılıgı eldende bırakmamak lazım tabı,sefacım oh ne ıyı gelmısdır ınsan bebegı ıcın bıseyler alınca ne cok mutlu oluyor degılmı gule gule kullansın bebegımız,ceko syıldız bızdede durumlar aynı ınanın sabah 3bucukdan sonra uyudum saat basıda uyandım nedır allahım bu bı delıksız uyku yokmu bıze bu dunyada baba olmak lazımmıs:))bugun burdada hava guzel gıbı ama esımın ıslerı var cocukda olldukdan sonra ınanın beraber esım kızım ve ben hıc bır yere gıdemedık daha islerı yuzunden esımın varsa yoksa zeytınlerı off bende kızımı alıp kendımız gezıyoruzz napalım off ne cok sey yazmısım

evetbu kadar benzerler.çocuk kıyameti koparıyo bizimkiö horluyo:)geçen gece dayanamadım kalk dedim ne oldu diyo kalk dedim otur benimle ama ben buu cümleleri kurarken baktım o uyuyo

ceyda hepsi aynı heeeeeeeeeeeeeepsi bence.
benim eşimde öyle Murat diyorum yan yatarmısın (çok horladığı için) ,ben Mu demeden bakıyorum tekrar uyumuş tekrar sölüyorummmm tekrar aynısı en son 11 . söyleyişimde Muraaaaaaaaaaat diye bi bağırmışım nası kalktı yataktan noluyo diyo noolcak dedim çocuk emmeye kalktı maşallah gök gürültüsünden uyuyamıyo.ii tamam dedi ve tekrar yattı ya ...................delirmicem delirmicem ..........delikafaduldenkafamçokkarıştı

tünaydın arkadaşlar nasılsınız... benim için yorucu bi gündü daha formda neler var bakamadım .... bugün spiral takınmaya gittim ve halletim sonunda artık spiral taktırdım içim rahat oohhh beehh :))) sizler nasılsınızz...

Herkese mrh kızlar bebeklerin gece uyumamasından bahsetmişsiniz,valla bize nazar değmesin sizde maşşallah deyin.benim kız akşam 10,11 gibi yatıyo sabah 8,9 oluyo uyanması tabi gece bi kaç kez emziyorum,yanımda yattığı için emzirmemde zor olmuyo,ama eşimin horlaması yokmu,canımdan bezdirdi yani bazen nasya bile uyanıyo horlamasına

Seher kız nasıl bişey o valla ben bi türlü cesaret edemiyorum ya nasıl takılıyo canın yandımı anlatsana bana biraz

kıs hiç zor bişey del korkma bence çok ta etkili bende takılıcam bu 3 . takılışım olacak ama çok soğuk çocukla cesaret edemiyorum öncadan adetli olmaşartı vardı gitiim sordum olmadanda taklıyomuş çooook sevindim valla

selam güzellerr
seher kıs iyi taktırdır o aleti ben söylüyemiyom adını..naısl bişey yaa ben korkuyom taktırmaya:bbo:
kızlar oğluma hero baby nin kavanozda meyve püresini almıştım bugün verdim hiç beğenmedii bende beğenmedim ıyy nasıldı öyle döktümm..meyve sularını sıkıp vermek daha iyi.almam bidaha..bende mandalinayı sıktım içinede bitane hero baby nin bebe bisküvisini ezdimn yedirdim severek yedi..kaydirigubbakcemile3
kızlar dr bişey verme dedi ama ben veriyorum oğlum doymuyor sanki birazda tadlara alışsınn..tabi annesütüne devammm emziririm oğlumu sütüm yetene kadar

Kızlar tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Nurcancım göğsüne sıcak su torbası koy ve sağma makinen varsa hemen sağ ve boşalt göğsünü. Çok dolduğu zaman benimkide sertleşiyor çok ağrıyor böyle yapınca geçiyor.
Aslıcım ihmal etme derim ben o üfürümü, mutlaka çocuk kardiyoloğuna götür bir eko çeksinler. Benimkide üfürüm dendi gittik pulmoner darlık çıktı ihmale gelmez.
Nihancım eşin işten falanmı çıktı yaa anlamadım ben.
Benimde Linadan önce spiral vardı ama bir daha taktırmayı düşünmüyorum 8-9 gün sürüyor kanamam spiralle.
Öpüyorum hepinizi arkadaşlarım.

canım çok geçmiş olsun sizeeeeeeeeee

elifcim inş dediğin gibi çıkarılmaz.kpss ye girmemişti.kamuda da kısıtlı onun mesleği nolcak bilmiyorum
gamzecim cnm benim çok geçmiş olsun tatlım.hayırlısı ile atlattı lina'mız.maşallah kuzumuza Allah nazarlardan korusun.kokluyorum lina'mı
aylincim geçmiş olsun kuşum.zeynep'cim sana da geçmiş olsun cnm.esas şimdi başlıyor korkular.ek besinler başladığı için.esas normal şeyler vermeye başladığımızda dikkat etmemiz gerek.Allah'ım hepsini korusun.
tuğbişim ben de anlamadı kuzum,herşey üst üste.saolsun eray'cıkta.uzak muzak farketmez tatlım iş olsun borçlar ftrler ödensin de
baharcım cnm benim çok geçmiş olsun hayatım yaa,masaj ve ilaç ve kremlerle hafiflemiyor mu cnm ağrıların?
aslıcım cnm eşim bir yerde okumuş,tüm bebekler doğduğunda kalbi delik doğarmış bir kısmının ki kapanır bir kısmının ki kapanmazmış.ege'min de yaşında geçmiş olacak bak görürsün inş.biz de o yüzden yaşına yakın kardiyolojiye götürücez elvin'i.
cekocum cyıldızcım benim gibisiniz.elvin hanımda ayakta geceleri.şimdi uyuyo gerçi hala uyanmadı ama sabah 6.5ta uyudu hanımefendi.nerdeyse 1 ay olacak böyle cyıldız senin eşinde benimki gibi :)) sinir oluyorum kaçta uyudu,uyandı mı,naptı?soruyo.kalkıp ilgilenmek yok ama
özlemcim saol cnm bazen işte kalifiye olmakta olmuyo,geçen sefer işsiz kaldığında 1-2 yer bize fazlasın diye almamıştı özlemcim benimki de daha ilk hece de uyuyyo eşin gibi.ben hayatım boyunca uyuyamadım öle yaa :)
sefacım güle güle kullansım kuşum miniğim aldıklarınızı :)
sedefffff zeytinimiz bitti anacım yollasana :))) anneciğim almıştı en son mudanyadan gelirken ahh ahhh
kübracım bebelac dene m.püresi cnm.elvin ananas-kayısıyı seviyo.hem bağırsakları için de iyi oluyo
nurcancım cnm geçmiş olsun kuzum,sağsan belki sütün birikti ondandır cnm ağrısı göğsünün
banuc'cum maşallah nasya'ya.ahh elvin de öle olsa hep dua ediyorum ama nerdeeee
sehercim hayırlı olsun kuşum:) artık rahat rahat ehheheheheeh :))ben korkuyorum taktırmaya.bi başlayabilsek gene hapa başlıcam.daha bi şi yok rahatım...
kezboşum nerelerdesin?
kızlar, süse noldu dina noldu ilkbebeğim noldu bilen var mı?
diğer annelerim nasılsınızzzzzzzzzzz?

gamzecim çıkmadı da çıkarılma olacakmış haber gelmiş müdürü cv sini başka bir yere göndermiş falan

güzel günler herkese...
nihancım inşallah olmaz öle bişiy olsa bile eşinin iş geçmişi referansları baya iyi anladığım kadarıyla kolayca girer bir yerlere tatlım.
gamzecim hoşgeldin çok sevindim lina nın iyi olmasına.
seher kız spiralin hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle yavrum
kızlar benim oğlan bişiy öğrendi: elimi uzatıyorum alkış diyorum şap şap elime vuruyor. amaaaaaaan bişiylerin geri dönütünü alınca annelik daha bi zevkli hale geliyo yaradana kurban olayım. :asigim::asigim:

aaaa biri vardı muhallebi yedirirken boğuluyodu diye yazan ya. hatırlayamadım ama çokkkkk geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım aman allah korusun. yere 60 derece bi açıyla oturtup yedir güzelim aman

Nihancım inşallah öyle bişey olmaz, bu kriz kötü yaptı bütün sektörleri valla yaa Allah sonumuzu hayır etsin. Hepimiz için var böyle bir tehlike.

zeynepp maşallahh çağanefeye alkışta yaparmışşşşkaydirigubbakcemile3
bende dün oğlumu sürünme pozisyonuna getirdimmm anammm baktım dönüyoo bisağa bi sola bide hoşuna giidyoki düzlüyom dönüyo çok mutluu oldumm hemen eşime haber ettimmmkaydirigubbakcemile3annelik çok güzel gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…