2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin linacım amin
zeynepcim daha önce de işsiz kaldığı oldu,çok talihsiz eşim bu konuda.napıca olursa bilmiyorum,kriz de var offff....
sizi de sıkıp üzüyorum

Kızlar bu arada tuğba nereye kayboldu ya 2 gündür yok benmi yanlış hatırlıyorum yoksa.bekçiliği bıraktımı bizim kız ne.
Zeynep yerim ben onun alkış yapan ellerini.patitisim benim.
Nihancım üzme kendini canım inanırmısın bende ne zor günler yaşadım hamileliğimde eşim 1 sene iş bulamadı ama şimdi çok şükür,işi çok iyi,inş çıkarmazlar eşini ya bellimi olur .

ayy kızlar hepinize çok teşekkür ederim..arkadaşım bi dr aradı sıcak suyla masaj yapıp akıtsın demiş.eğer yapmassa hastanede enjektörle çekiyolarmışş..çok zorda olsa yapabildim .sonrada oğlumu emzirdim .rahatladım birazz.......kızlar sağlık gibisi yok..kendinize ve bebişlere ii bakın.
sehercim bende spiral taktırmak istiyorum ama regl olmadım daha.dr gel önce kan testi yapıp sonra takarım dedi.ama korkuyorumm
tuğbacım sende çok saol tatlımçertuğu da öptüm..
cekocum senide çok ii anlıyorumm.uykusuzluk çok kötü oluyoo.ama ne yapalımm.ii olsunlarda uykusuzluğada razıyımm..
nihancım eşinin durumu ne oldu inşllh çıkmazz.hakkınızda hayırlısı olsun.olumlu şeyler düşün cnm.elvinimide öpt..
ayy kızlar mamadan yoğurt yapıyorum iki gündür su gibi oluyoo.erenede yedirmek hiç içimden gelmiyoo...dr sorucak aşıda ne dicemm.yoksa ben mi tutturamıyorumm.gerçi tuğba öle oluyo dedi ama..
tüm hasta olan bebiş ve annişlere çok geçmiş olsunn..
öpüldünüzzzzzyerimseniben

kızlar tşk. canlarım :) ama korkmayın öle kötü bi işlerm deil hemen 5 dk oldu valla.. regl olunca gidlio benim bugün ikinci günümdüü:) anam her seferin oo şeyi paraken :roflol: yusuf yusuf yhaa yaa kalırsam diee en azından şimdi korkum oolmıcak :):)) banucugum kübracıgım korkmayın kzılarr nihancıgıms ende korkma canım valla okadar kötsü olan dogum onu hallettik baksanıza o nekii igne kadar bii acısı olyo sanki oda spirali normalde adı ria die geçioo o içine sokulunca rahime ulaşınca ufak bişi hissediyosunzu okadar sonrasnda nasıl bitio anlamıyosunzu bie:)) kızlarr bidaa çocuga kalmaktan korkuyodum bend e onun korkusu daha kötüya :)) nihancıgım ben hapı düşündüm ama kendime güvenemedim çünkü bi yutarım ikinciye unuturum ozman gerçekten hapı yutarız :))9 :roflol: en iisi kızlar bu bencede tavsiye ederim bu benim ikinci zaten 10 yıllık taktılar bir ay sonra kontrolüm var ve senede bikere gidicem kontrolee ... ben bişisi ni görmedim .. taktırın kızlarr :)))

nihancıgım canım eşiinin hakkıında hayırlsıı olsun canım hepimzi zor durumlardayzı bizimde dükkan var ama dogru iş yok ilş olmayın caa parada olmuyoo alacaklılar arıyoo off çok sıkıntıı bid ebiliyosunzu kredi borcumuzda varr ... allah yardımcımız olsun ... amin...

yhaa benim için en kötüsü tanıyodum takan kişilerii saglık ocagına gidince herkes beni tanıyo ikiz bebekelrim oldugu için .. nasıl geldin die sormaya başladılar ebebkelr nerde die bi kaç eyre gittim ondan öncesinde onlarda aile planlaması yoktu yine dönüp dolaşıp oraya gittim :)))) nihancıgım dogru deidn canım artık rahat rahat :roflol: aslında eşime gün dogduu rahat rahat olcak :)))))

nurcancım cnm sevindim iyi olduğuna rahatladığına cnm.ahh iş olsa başka şehire de giderim walla.eşim çok söledi gidelim mudanyaya ben bursa da iş bakarım diye yada izmir de.aman iş olsun da..ay bişi olmasa yaa
seher'im cnm hayırlı ossun ee artık rahatsınız yanneee :) veletler izin verirse!!!

canım hakkınızda hayırlısı olsa tabi dogru diosun ekmek nerdeyse sizd eorda olucaksınzı artık elvinimizde var tabi:) allah yardımcınız olsun canım...amin...

canım veletler konusnda sorma bebekelr neysede berkay b eter :)))) baba napıyosun dio cüneyt beni öpse bile:)) anlıyo herşeyiii cin cin :))) oo olunca olmuyo tabii önce berkay sızıcak :)) oda benden sonra uyuyo ben de uyuyom bişi olmyo ... tabi benimkidee çıldırıyoo :)))

öyle bi imkanınız varsa gelin işte bursaya ...ne güzel olur görüşürüz canımm.
tabi hakkınıda hayırlısı ne ise o olsunn.
mudanyaya geldiğinde bekliyorumm canımmmmmmm
.

nihancım canım inşallah eşin iş konusunda müzdarip olmaz tabi sizin için de .. kriz hepimizin eli yüreğinde özel sektör ne oalcağı belli olmuyoo (i..
seher bundan sonra rahatsın kıss dikkat et biziim komşu onlada hamile kaldı 4. ye :))
eşler konusunda hep aynıyız çok horluyo adamı dürtüklemekten ben uyuyamıyorum sabaha kadar :) zaten hiç kalkmaz .. paazar günü tatilim var diye söyleniyo yatıp dinlenmek için valla benim o da yok ...hergün çalışıyorum tatilsiz 12 yıldır
zeynep maşallah kız kuzuna çabuk öğrenecek herşeyleri desenee :)
nurcan ii olmana sevindim canım .. evet en önemli şey sağlıkk öptüm herkesi

gamzecim çıkmadı da çıkarılma olacakmış haber gelmiş müdürü cv sini başka bir yere göndermiş falan

canım daha yeni gördüm yazını valla hayat o kadar zor olduki insanlar kafayı yemesinde ne yapsın bilmiyorum birde 3 çocuk diyorlar nereye 3 çocuk ya
benimde eşimi çıkardılar allahtan ben çalısıyorum ya çalışmayıp bebeğime baksaydım ne olacaktı kim duyacak acaba bizimö sesimizi
anne sevgisinden yoksun buyutuyoruz zaten bebeklerimizi mecburiyetten
hakkımızda hayırlısı

Ya sehercim ben hala doğumdan sonra regl olmadım illaki regl olmakmı lazım kim bilir ne zaman olurum.ama cesaretimi topladım kesin taktırcam.canım peki takıldıktan sonra normal herşeyi yapabiliyomuyuz.yani oturup kalkabiliyomuyuz

offfffffff kızlar ya cnm çok sıtkın Eylül gözünü çizmiş beyaz yerine kan dolmuş tırnaklarıda kısa çokta dikkat ediyorum nasıl yaptı anlamadım . yarın dr a götürecem umarım ufak bi sıyrıktır. dua edin nolur

Merhaba komşu topiğe oyle bır bakayım dedım..
cok gelmıs olsun yaa umarım cıddı bırsey yoktur... baska bır topicte de gozune zarar veren bır bebısı okumustum Allah korusun.. bende sık sık kesıyorum tırnaklarını her daım eldıven de takamayız ya yapıyorlar bır sekılde.. Onemlı bırsey olmasın aman ufak cızıkler olur..
tekrar gecms olsun...

saolun canlarım inş dualarımız kabul olur
öznurcun geçmiş olsun kuzuma inş bi şi yoktur,elvin de dün sallarken suratını ovuşturuyordu başladı birden acı acı ağlamaya meğerse burnunun altını çizmiş.tırnakları kısa olsa da yapıyor veletler

NURCANCIM cnm keşke gelebilsek kuzum.anneannemin evi merkezi ama yanmıyo o da klima ve elektirkli soba ile ısınıyo hasta zaten biliyosun.elvin hasta olmasın diye gidemiyorum mudanyaya yoksa çok istiyorum şekercim

öznur canım beyaz yerine kan dolmuş yazmışssın canım bi götürsen hemen inş ciddi bişi yoktur ama hemen götür canım geçmiş olsun ...

öznur geçmiş olsun canım tırnakları kısa da olsa yapıyolar ya benimki de suratıyla çok uğraşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…