Merhaba kızlar..herkes iyidir umarım..
öncelikle gamzecim çok geçmiş olsun dualarımız kabul oldu.lina iyileşiyor şükür ki..allahım bir daha böyle sağlık sorunları yaşatmasın..
öznurcum geçmiş olsun canım ya ben de çok korkuyorum gözden berilinde eli hep gözlerine gidiyor ama yapabileceğim tek şey tırnaklarını kesmek kesiyorum ama nedense hep keskin kalıyor.nerdeyse kökünden kesiyorum..
berilinde bazen bir gözü daha kapalı oluyor bir doktora götürmeliyim ben de..
havvacım geçmiş olsun hem sana hem berene:)grip de bebek varken hiç kolay olmuyor..
berilde bugünlerde huysuz o yüzden pek fazla bakamıyorum foruma..
kezbandan ses yok egeyi doktora götürecekti ne oldu acaba?
aslıcım ozan egeme geçmiş olsun ilk zamanlar berile de doktor demişti ama başka iki doktor yok dedi..herkes farklı duyuyor nasıl oluyorsa
(
nihancım ya nedir bu problemler ya çok üzülüyorum.inşallah öylebişey olmaz..hele de şu kriz dönmeinde çok zor iş bulmak.inşallah eşin için çıkarılma olmaz..baban için canım tansiyonu düşükse içemez o bitkiyi yazmış adamlar.ama ben yine de başka bişeyler olabilir mi bakayım..bu arada hiç önemli değil canım nedir ki önemli olan baban sağlığına kavuşsun ben bütün gün araştırırım..
sehercim güle güle kullan canım:))))ben daha hiç denemedim riayı..hap kullanıyordum ama 2 sene önce bırakmıştım vücudum dinlensin diye..üstelik asabiyet de yapıyor.hatta isteksizlik gibi bir yan etkisi de var benim kullandığım hapın..
sgselçuk(sinem )nerlerde acaba?kızının gözü nasıl oldu o da çizmişti gözünü..
elfidacım ecemin gözü nasıl oldu ne dedi doktor?
okuyupta hatırlayamadığım kızlar affedin beni inanın yaşlandım unutuyorum okuduklarımı..
hepinizi öptüm miniklernizi de kokluyorum.:))))