2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancım hiç de sıkmıyosun bizi dertlerinlere. anlatacaksın tabi arkadaşız hepimiz.valla izmir de bi toplantı ayarlamalı kızlar izmir ve çevre iller...

kızlar yoğurdu mamayla mı yapıyosunuz yoksa pastorize sütle mi?benim drum sütle yapabilirsin dedi

ceydacım henüz gelemiyorum cnm havalar iyi olunca kezban bekliyo sözüm var ona gelicektim cnm.iş olsa eşim taşınalım bile diyo
zeynepcim cnm benim öpüyorum seni.bu arada şu imza bölümünü bulamadım kontrol panelinde

nihancım hiç de sıkmıyosun bizi dertlerinlere. anlatacaksın tabi arkadaşız hepimiz.valla izmir de bi toplantı ayarlamalı kızlar izmir ve çevre iller...

kızlar izmirliler yeter artık ölücem izmir diye diye ...nası gözümde tütüyo nasıl alsancakta olmak istiyrm şimdi kemeraltındaki peynirciden tulum alıp çıtır gevrekle çay içmek pasaportta.......izmir demeyin nolurrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

pınar sütle.mayalandğı için sütü yoğurtta kullanabilirsin dedi dr. hani süt yasak ya 1 yaşına kadar ondan sordm ben

nihancım kaldırmışlar imza ayarlarını.
zeynözlem ah canım ya çok iyi anlarım seni ahhhhhhh. körolsun gurbet. ben de gurbetteyim izinli olduğum için geldim memleketime.

çok tşk edrim kızlar biraz azaldı kızarıklık çok az kaldı gözünde sulanma falanda yok sanırım kötü bişey yok.

benimki de bana çok benziyo eşim de birisi ona benzetince gördün mü bana da benziyo diye mutlu oluyo sanırım erkekler annelerine, kızlar da babalarına benziyor

ay sevindim öznurcum geçmiş olsun kuzum ama gene de götür dra kuşum
bu arada sorabildin mi cnm dün soracaktın ya yatak için mağazaya

slm kızlar valla 2 gündür giremiyorum ertuğla uraşmaktan zaman kalmıyo buraya bide huy değiştrdim facedeyim vaktim oldukça valla artık oraya takılıyorum.öznurcum çok geçmiş olsun canım .nihanım üzülme allahım yardımcın olsun güzelim.gamzecim öptüm linamı canım. ertuğ aglıyo hepinizi öptümm

Öznurcum doktora götür mutlaka Eylülümüzü, ihmal etme nolur noolmaz. Bende çok korkuyorum ameliyatlı ya dikişlerini falan açar gözünü çizer diye.
Nihancım biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz canım tabiki anlatacaksın. İyi günde kötü günde varız bizler:))
Tuğbacım öpüyorum bende seni ve Ertuğumuzu.
Diğer annişler sizleride öpüyorum.

merhaba kızlarr....
forumu okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla ;
NİHANCIM, canım inşallah eşin işten çıkarılmaz anladığım kadarıyyla zaten kocanın 10 parmağında 10 marifet.işten çıkarılsa bile siz tazminatı yiyene kaadar o çoktan iş bulur ben buna inandım valla....
GAMZE_LİNACIM, seni linanın durumu için aradım ama cvp vermemiştin çok mrk ediyodum linannın durumunu.inşallah atlattınız bidaha minik meleğin seni hiç üzmicek...
ASLICIM demek ozan egeye üfürüm dediler. Berenede öyle söylüyorlardı çok fazla hırıltısı vardı ama üfürüm çıkmadı.seni ne kadar teselli eder bilmiyorum ama çoğu bebeklerin üfürüm şikayeti 7 yaşına kadar bitiyomuş...Geçmiş olsun Ozan Egeme...
ÖZNURCUM, canım bencede muhakkak dra götür eylülü...böyle şeyler ihmale gelmez.biliyosun sinemin bebeği retinasını yırtmıştı...Allah korusun...
NURCANCIM çok sevindim iyi olduğunuza...
AYLİNCİM, senle daha önce konuşmuştuk zaten burdan da yazıyım istedim..DAMADIMA İYİ BAK ONRA BOZUŞURUZ VALLA :)))
SEHERCİM, Ohh ne gzel valla spirali taktırmışsın..Ben şşimdilik 3 aylık(depo-provera) iğnesi vuruluyorum...eğer esaretimi toplarsam bende taktırmak istiyorum...
BAMBOOCUM, KÜBRACIM, NURAYCIM,ARZUCUM,ELİFCİM,TUĞBACIM,ZEYNEPCİM,KEZBANCIM....ismi aklıma gelmeyen diğer anneler hepinizi çok öpüyorum...
KIZLAR BENDE ÇOK AĞIR GRİP GEÇİRİYORUM.İnşallah kızıma bulaştırmadan atlatrırım ((
hepinize iyi geceler.Buarada berenin gece terörü bitti çok şükür birdaha da tekrar yaşamayız bu durumu ((

Merhaba kızlar..herkes iyidir umarım..
öncelikle gamzecim çok geçmiş olsun dualarımız kabul oldu.lina iyileşiyor şükür ki..allahım bir daha böyle sağlık sorunları yaşatmasın..
öznurcum geçmiş olsun canım ya ben de çok korkuyorum gözden berilinde eli hep gözlerine gidiyor ama yapabileceğim tek şey tırnaklarını kesmek kesiyorum ama nedense hep keskin kalıyor.nerdeyse kökünden kesiyorum..
berilinde bazen bir gözü daha kapalı oluyor bir doktora götürmeliyim ben de..
havvacım geçmiş olsun hem sana hem berene:)grip de bebek varken hiç kolay olmuyor..
berilde bugünlerde huysuz o yüzden pek fazla bakamıyorum foruma..
kezbandan ses yok egeyi doktora götürecekti ne oldu acaba?
aslıcım ozan egeme geçmiş olsun ilk zamanlar berile de doktor demişti ama başka iki doktor yok dedi..herkes farklı duyuyor nasıl oluyorsa(
nihancım ya nedir bu problemler ya çok üzülüyorum.inşallah öylebişey olmaz..hele de şu kriz dönmeinde çok zor iş bulmak.inşallah eşin için çıkarılma olmaz..baban için canım tansiyonu düşükse içemez o bitkiyi yazmış adamlar.ama ben yine de başka bişeyler olabilir mi bakayım..bu arada hiç önemli değil canım nedir ki önemli olan baban sağlığına kavuşsun ben bütün gün araştırırım..
sehercim güle güle kullan canım:))))ben daha hiç denemedim riayı..hap kullanıyordum ama 2 sene önce bırakmıştım vücudum dinlensin diye..üstelik asabiyet de yapıyor.hatta isteksizlik gibi bir yan etkisi de var benim kullandığım hapın..
sgselçuk(sinem )nerlerde acaba?kızının gözü nasıl oldu o da çizmişti gözünü..
elfidacım ecemin gözü nasıl oldu ne dedi doktor?
okuyupta hatırlayamadığım kızlar affedin beni inanın yaşlandım unutuyorum okuduklarımı..
hepinizi öptüm miniklernizi de kokluyorum.:))))

günaydın canalrım benimmmmmmmm nasıslınzzz.. tşk. e canlarım inş. hayırlı olur daa çocuk neyim olmaz:)))
özgecigim ben hap hiç kullanmadım ben ilaç pek kullnamıyorum hele helede hapı bi zararı oldugundan deilde unutuyorum bi kaç gün ii içerim sonra ben onu unuturum :))) sonrada hapı iice yutarım :)))
havvacıgım canım geçmiş olsun ... topla kıs esaretini taktır zor bişi deil kıs önce tırsıyosun tabi ama dogumu düşün bide öle konsantre ol :))) o acımı bu acımı die:))
evet bend e sinemi hiç göremiyorum bende numarası ar ama tel açılmıyoo evdede çalişian cep yo iimi :))
kezbancıkta girmiyo ölee yada ben rastlamıyorum :)))
hepinizi öpüyorum canlarım yigenlerimide kokluyorum .. sonra yine grşrz... mucuk mucuk yarım kilo kangal sucuk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…