2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.günaydın kısslarrr bebişler nasıl
kaydirigubbakcemile5
herkese güzel cumalar diliyorum kar yağıo bu gün buraya ahhh şu sıcaklar ne zaman gelicek kısımla sıcacık gesmelere gidicesss delikafadulden
kıslar sizinde bebişleriniz huy değişiyomu benim cadı gece leri uyumuyokafamçokkarıştı eskisi gibi eskiden de çok kalkardı ama şimdi yarım saatte bi ayaktayım tam yatırıyorum yatağa geçiyorum uyanıyo bidaa
herkesi ve bebişlerini mucukluyorummmmm sositosositoyerimseniben

evet sefacıgım yhaaa sbaha bi kalktım süpriz dışarızı bembeyaz yhaa ne mutlu oldum severimde ben karı)))) çocukları uyutunca oglumla kar toopu oynicam valla)))
bu arada sefacıgım şey derler ben berkayda bunu çok yaşadım çocuk kısmı her hastalıktan sonra bbaşka huy edinirmiş gerçektend e ölee....

günaydın arkadaşlar
umarım herkez iyidir, ben hem çok stresli hemde çok hastayım (( işler zaten arapsaçı gibi bide üstüne regl oldum hava soğuk üşütmüşüm hiçbirşeye dermanım yok akşam bebeğimle bile doğru düzgün ilgilenemedim cnmm oda bana alışkın diye babasındada anneanseindede uyumadı yine ben uyuttum geç uyudu ama.. depresif bi haldeyim herşeye patlıyorum hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi geliyor ev dağınık toparlayamıyorum zaman bulamıyorum, ayy çok sızlandım kızlar affedin benii
gamzeciğim cnmm lina iyileşiyor şükür cnmm kocaman öpüyorum sizi
havva güzelim geçmiş olsun beren düzelmiş çok sevindim cnmm sizide kocaman öpüyorum
nihan cnmm yaa sıkıntı günler yaşıyorsun baban en kısa zamanda düzlir atlatır inşş eşinde işten çıkarılmaz iyi düşünelim iyi olsun kriz hepimizi vurdu bizim şirkette ne olacak meçul durumdayım zaten borç olmasa çalışmam hepimizin dertleri var sakın tek dert bende diye düşünme cnmm benim elvinime benim yerimede sarıl öpüyorum sizi
seherr walla nasıl yetişiyon hem kk hem face hem 3 velet taktir ediyorum seni maşşalahh söylemeden edemicem sprialin hayırlı olsunn :)) iyi günlerde kullan inşş hehe
öznur geçmiş olsun cnmm inş eylül ün gözü daha iyi olmuştur bugün
aslıcığım ozan ege geçmiş olsun cnmm
elfida cnm görüşemiyoruz yaa önceden daha çok haberleşirdik özledim walla
aylinn cnmm benimm kaan kötü olmuş yerken ahh cnmm telaş yapma yapıyor miniklerimiz böyle sen güçlü ol allah korusun walla çok geçmiş olsun cnmm
tuba kız facede çok güldürdün beni sen çok yaşa emii :)) nihanla bekliyorum ben güngörendeyim haberin olsunn cnmm öpüyorum inci dişlimizle seni :)
bizimkine yoğurdu ilk meyve püresi koydum yok sevmedi, cicbebe koydum yine sevmedi walla yemiyorr ( muhallebide yemiyorr yaa cicbebede ilave ettim yok sevmedi amam mamasını içiyor bi tek mama ile olurmu yaa kilo alması lazım anlatıyorum ama anlamıyor kii bakıyor öyle cnmm benim :))
diğer tüm anneler hepinizi ve miniklerinizi unuttum sanmayınn öpüldünüzzzz )

nuraycıgım canım tşk.e düşüncelerin için canım ikiz bebekelirm var tabii benimd e evde sorunlarım oluyo ev işi idi yemektii büüyk oglumun ihtiyacıydı ama allahım çok büyük canım allahıjm bana yardım eido beni kimsenin eline muhatç etmio çok şükür yetmeye çalişiyorum ...
geçmiş olsun cnım herşey zor tabi stresede girersin ben tımarhanelik olucam die korkuyodm valla:)) oda bişimi ciddi sölüyorum eşimin işli yokken sagolsun bana yardım edioduu ama şimdi işe başlayıonca ondan da hayır yok hep ben valla... allah yardımcımız olsun ...

u arada sag ol canım kullancam hayırlı günlerde :))))))

öznurcum geçmiş olsun canım,inş önemli bişeyi yoktur eylünün.bu cadılar büyüdükce dahada yaramaz oluyolar valla,nasyada eli hep ağzında gözündü parmaklarını ısırmaya çalışıyo sonra basıyo yaygarayı,acıtıyo sanırım parmaklarını.
bu arada kızlar canım çok sıkkın,eşimle yine atıştık çocuğa bakmaya kardeşim gelecekti oda arabayı kaçırmış,geç kaldı eşime arabayla bırak beni dedim hiç umursamadı bile,bıraktı gitti işe tabi ben yine geç kaldım işime.çocuğu sardım sarmaladım aldım bu soğuk havalarda götürdüm babanneme,inş kızım hasta olmaz,saban sabah oturdum ağladım sinirimdem.sanki tek başıma yaptım ben bu çocuğu.çalışan anneler için inanılmaz zor çocuk büyütmesi,bir daha bebek yapacağıma ihtimal bile vermiyorum,bu yüzden gidip bende spiral taktırcam bütün cesaretimi topladım valla.ama bu adet olmadan takılmıyomu ben daha hiç adet olmadım.bu konuda fkirlerinizi beklyorum.

canım ben takılmıyo die biliorum ama benim bi ark. adet olmadan takınmıştı onu ii biliyorum canım da yanmadı demişti pek.. git bi sor istersen yinede..
üzüldüm olan durumnlara canım evet basen o noktaya gelebilo insan .. allah yardımcınız olsun tabi çalişan kadınlar için daha zor .. allahım yardımcınız olsun ..

canım regl olmadan takılıyomuş ben dr konuştumm.gel önce kan testi yapıp hamile olup olmadığına bakıcam.daha sonra takarım hemen dedi
ama ben korkudan daha gidemedimm..ayrıca dedi arada süpriz yumurtlama oluyomuşş emziriken hamile kalabilirsin dedi:1shok:ayy allah korusun yaa

Ay mavişşş cim dedğini gibi allah korusun canım ikinciyi kaldıramam herhalde bende bi konuşayım bakalım kan testide yaptırıyım belki süpriz falan çıkabilir.

Herkese Hayırlı Cumalar arkadaşlar ;
Bebişerimizin ve bizlerin sağlığı için ve Gazze de ki müslümanlar için dua edelim bu Cuma nolur..
Hepinizi öpüyorum......

yhaa buişler hiççç bitmiooooooooooooooooooooooo ev işi çocuk yemek amma monotonum yhaa

tünydın kızlatr.öznurdan hber yok heralde?
bu arada spral taktırmyı dr.umla konuştum adet olmadığım için şimdi tkılmıomuş istersen bi ilç adı verdi günde3 kere iç 15 güne kadar hastalaınırsın adetin3.günü takarım dedi.ama bnce bekle biraz daha dedi bende beklemedeyimmm....

tünaydınn
benimde evim çok dağınık ahh ahh nuraycım bi sen değilsin yalnız değilsinn üzülme ;:)) simayhancım eşine kızdım . ya bu erkekler bazen gerçekten çok anlayışssız oluyo gece sabaha kadar uğraş akşama kadar kştur ya ne bileyim çok keyiflerine düşkünler ( inş bebişin üşümemiştir canım Allaha emanetler korur onu ...
seher bacım verdiniz mi görümceni :)) hayırlı olsun güle güle kullan canım evet kızlar taktırın bencede geri çeklime yöntemine güvenmeyim bende mağduruyum onun biliyosunuz :))
öznur götürünmü kuzunu dr a canımcımm inş bişi yoktur
sg selçuk nerde gerçekten bende merak ediyorum sürekli gelirdi haberi olan bildirsin
kızlar kolum yorgunluktan galiba bu sefer ikiside ağrıyo çünkü ne edecem bilmiyorumm.. tümm annişlerr kolay gelsinn hepimizee

tünaydın herkese
bu spiral konusunu konuşmak çok iyi olmuş seher canım çok sagol.ben de düşünüyorum ve sizler gibi korkuyorum.ben sezeryan oldum acaba acır mı aman sanki hiç acı çekmemişim gibi yazdım şimdi.sezeryandan sonraki acılar sanki yaşanmadı.en iyisi ben de bir an önce halledeyim bu işi adet de olmadım ama maviş yazmış olmadan da oluyomuş.biz ikimiz gidelim maviş

canım kim yazdı hatırlamıyorum ama sg selçuk memleketine gitmiş sivastı sanırım
anam bambooo şimdi hepten korkuttun beni

ayşegülcüügm canım evet verildi görümcem onun artık başı baglı :roflol: seneye bu yalarda oda der herald e hamile kalırsaa yhaa napcam nasıl dpgucak die:))))) yazıda dügün düşünüyolar :)))) hayırlısı olsun ....
kızlar valla nece taktırın yhaa dogum yapmakmı kolay spiralmiii onuda düşünün bide kalırsanız aman allahım korusun... isteyene versin allahım...

yhaa o deil bi gelin gelseydi de öle evlenseydi eccük kendimi düşünüyom yoksa a bana kalıtr neyim onların işide :)) anam zaten ben zor yetiom evime başkası ile hiç ugraşamam:)))

yarın söz yapılcakk off gelendi gidendii varyaanolcak bakalım temzilikte yapcam daha gerçi pek bişi yok ama :))

seher canım hayırlı olsun o zaman :)) anam 3 çocukla senden iş beklemesinler be .. c yıldız canım korkutmak için demedim ama 3 . çocuğum öle oldu işte :))ben kökten çözdüm .. tüplerimi bağlattım şimdi rahatım :))1gün adetim gecikse hemen test almaya koşardım kurtuldunm..

imdatt imdatt ecem durmuyooooo susturmak için herşeyi yapıyom
hiç yanlız kalmak istemiyo ya sizin aranıza bile yollllamıyo ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…