2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demek seni istio :) cimcimee onu çook öpüyorum :))) hadii send e ecemii yalnız bırakma :))

imdatt imdatt ecem durmuyooooo susturmak için herşeyi yapıyom
hiç yanlız kalmak istemiyo ya sizin aranıza bile yollllamıyo ((((((
canım ecenasın bir rahatsızlığımı var yoksa,eğer mesele oyunsa bunların hepsi aynı nasyada sürekli konuşmak hoplamak zıplamak istiyo.inş rahatsızlığı yoktur canım

slm arkadaşlar

uykusuzluktan mahvoldum yaww. bu kız çökertti beni yaşlandım. 1 haftadır sabah 6 veya 7 de uyuyor. gece uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor. bende yat kallk aptal oldum. kollarım tutmuyor. şimdi de ağzı pamukçuk olmuş. bi yeri düzeltiyorum başka bişey çıkıyor. Allah dermansız dert vermesin. dün kontrole bile gidemedik.

hepinizi öpüyorumm.

çilek-79 canım geçmiş olsun dediğin gibi allahım dermansız dert vermesin,uykusuda belki ilerleyen zamanlarda düzene girer canım,nasyada bir ara gece uyumuyodu ama o zamanlar kızımın gaz sancısı vardı,yaklaşık 2 aydır bizimle yatıyo bizimle kalkıyo tabi benim koynumda olursa kendi beşiğinde hayatta yatmıyo.

kızlar Eylül kabız oldu taş gibi çıkardı nerdeyse ağlamaktan helak oldu yavrum. zeytinyağ falan bi kısmı çıktı ama daha içinde kalan var ne verim sizce ??

herkese merhabalr
dün forumda sorun vardı giremedim bu arada siz girmişsiniz bir sürü sayfa birikmiş ancak okudumm..
gamzecim çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim.linamzı kokla benim için inş. bian önce saglna kavuşur..
baharcım geçmiş olsun canım senin için gerçekten zor olmalı benim eşiminde kolunda doguştan sorun var oda bi kaçkez ameliyat olmuş çok şükür ki onunki ağr yapmıo allah yardımcn olsun inş bian önce ağrılarnı dindirsin canm..
öznurcum geçmş olsun canım inş. ciddi b yırtık deildir haber bekliorum...
aylincim geçmiş olsun canım gerçekten zor dün akşam bize de oldu yogut yedirmiştim aradan 1 saat geçti uykusu geldi uyutmadan muhallebi yedirip öyle uyutaym dedim (normalde 2 saat arayla yediriodum )rahat uyusun die ben verdim o yedi yarısı yemişti ki bi anda bir kustuki hortum gibi ilk defa böle kustu ve ardından kızrdı morardı bende çok kötü oldum hemen yan yatırdım sonra kendine geldi ama benim kendime gelmem zor oldu...
kış güneşi biberonu almıo demişsin bugün ben gögüs pedi almıştım onun içinden bi broşür çıktı nuby die bi biberon çıkmış anne gögsüne benziomuş emdikçe uzuyo silikon istersen bide onu dene değişik bişi google de süt annesi nuby die ararsan çıkıo link koyacaktım ama yasaktır die koyamadım..
nihancım canım sıkmak ne demek öle şey mi olur inş. eşin işden çıkarılmaz yada yakın zamanda ii bir iş bulur...
sehercim hayırlı olsun ohh rahatsın artık bu arada görümcen noldu verdiniz mi?
nurcan cım geçmiş olsun süt fazlamı bekledi acaba gögsünde ondan olabilir...
kızlar eşlerin horlamasından bahsetmişsiniz bizimkide aynı kızım bazen onun horultusundan uyanıo bazende zar zor uyutuyorum tam ben uyucam horlamaya başlıo kolaysa ondan sonra uyu...bide soranlara ebrar geceleri hiç bizi uyutmuyo dio halbuki hiç agladıgını duymuyo . 2 gündür ebrar çok huysuz beni emmek istemio dün gece zar zor uykuluken emzirebildim rahatladım çünkü 2 gün emmeyince gögüslerim agırmya başladı pompamında 1 parçası kayıp oyüzden gögsümüüde sağamadım eşime söyledim bugün yenisini alıcak....
neyse ebrar durmuo herkesi öptüüüüüüüüüükk

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar Eylül kabız oldu taş gibi çıkardı nerdeyse ağlamaktan helak oldu yavrum. zeytinyağ falan bi kısmı çıktı ama daha içinde kalan var ne verim sizce ??

canım armut suyu ver bide zeytin yağı ver
eğer emiyosa sende armut ve yeşil çay iç.
karnına masaj yap bebek yağıyla elini ısıt öyle yap

linamız inşallah iyi olacak iyi haberlerini alınca çok sevindik

öznurcm geçen ebrarda da oldu zeytinyagı bi işe yaramadı dr. u aradım gliserin fitil önerdi yarım olarak verdim 1 saat geçmeden yaptı bide dr. sebze çorbasına patates ve pirinci az koymamı meyva olarakda ağırlıklı armut vermemi söyledi inş eylül bian önce rahatlar

selam kıslar nasılsınız
kıs tuğba nerdesin yoksun bayadır face midir nedir ordamısın gel buraya ne işin var orda :)
neyse ben yine işlere devam tost yaptım çocuklara mutfak battı
sonra görüşürüs bu arada ünvere çook saol ben onada bi bakim

slm canlarım,sabah 6da yazacaktım ilk gnydn benden olsun diye ama elvin mızıklanınca yazamadım.7yi geçiyordu yattım.
öznur'cum saol cnm benim nette de o fiyat tatlım.bir tane de buldum kampanyalı yatağı yatak takımı falan veriyo karyola ile birlikte 498 di.bakalım araştırıyoruz daha.zaten hemen alamıyoruz eylül nasıl oldu?gözü iyi mi?kabızlığı için cnm kayısı kurusunu kaynat suyunu içir tatlım iyi gelir.
gamzecim lina'm nasıl,iyi mi?
havvacım geçmiş olsun kuzum.beren'in iyi olmasına sevindim.ahh bi de elvin uyusa
sefa seher ay ne güzel siz kar gördünüz.burada hiçbişi yok.güneş var ama esiyo da.sefacım hepsinin huyu değişiyo gün geçtikçe.baksana ben hemen hemen 1 ay oldu geceleri uyumuyorum elvin hanıma
nuraycım cnm sevmese de yılma ara ara vermeyi dene tatlım,ilk başta tat farklı geldiği için garipsiyorlar.hero baby yada milupanın muhallebilerinden al dene cnm.bi de milupanın kavanoz sütlacı var.elvin seviyo tuğbaya sölemiştim ertuğ da sevmiş.sen de dene.ben de aynen senin gibi yetişemiyorum bir şeye neyseki senin annen yardımcı.akşama yemeğim yok,2 günde bir ne yapcam düşüncesi fenalık,dağ gibi ütüm var,ev zilli yüzünden hep dağınık zaten.içimden hiçbir şey yapmak gelmior.bıraksınlar günlerce kendi kendime kalayım istiyorum ama kuzumdan da ayrılamam..
banucum cnm üzüldüm eşinin yaptığına.bencillik etmiş,düşünmüyo mu nasya'yı yaa..işte her zaman derler ya anne farklı,şükür ki anne olduk :)nasya'mız inş hasta olmaz,nazar değmesin kuzuya.
cyıldızcım iyi hatırladın ben yazmıştım sinem'i.bugün arıyım bi sizlere de haber veririm.
sehercim hayırlı olsun görümcen için,Allah tamamına erdirsin mutlulukla..
zeynepcim ceydacım ben 1 aydır öleyim düşünün beni kızlar ben tam salak oldum :)
elifcim cnm geçmiş olsun 1 saat arayla verince fazla geldi kuzuya midesi doluydu demek ki annesi :)
diğer annelerim sizleri de tocamannnn öpüyorummmm ve kuzularımı

kızlar bu cmtrs e bebek çamlıca mağazasında 'milupa ile bebeğinizin beslenmesi' semineri varmış.14-15 arası.hani yakın olanlar gitmek ister diye düşündüm

slm bacılar a.s.a.s.

saat 3 buçuk olmuş daha ağzıma yeni lokma sürdüm sabahtan beri Eylül'ün kabızıyla uğraşıyorum armut suyu verdim uyudu bakalım sonuç ne olacak. 2 gündür 90 cc mama içiyor bi öğünde offffffff zaten iştahsızdı hepten iştahsız oldu napacam bilmiyorum :1no2::1no2:

Nihan'cım beşik, yatak, ve uyku setine 500 dedi sen gene araştır gerçi telefonda olmuyor aslında eşime sölim işe giderken bi uğrayıp pazarlık yapsın bakalım kaça inecek. ekonomik kriz var ama maaşallah bebek ürünleri almış başını gidiyor onlarda biliyor aileler bebekleri için mecbur alacağını offffff ZALİM DÜNYA

Bu arada tuğba face... de hep akşam yakaladım unuttu bizi bi bekçi Nihan'la ben kaldım galiba diğer kıslarda pek fırsat bulamıyor heralde eeeeee bebişler büyüdükçe daha fazla zaman ayırmak gerekiyor.

Nihan bana ev işi deme dün temizlik yaptım bugün gene aynı HİÇ BİTMEZMİ YA BU EV İŞİ senağlamasenağlamasenağlama

[ı]valla haklısın öznurcum tuğba bizi bırakıp gitti 3 gündür hiçbişey yazmıyo girmiyoda.demekki facedeki arkadaşlarını daha çok sevdi :))))))[/ı]
[ı] neyse tabi bunlar işin şakası hakikaten merak ettim tuğbayı.[/ı]
[ı] bu arada kezbanda ne zamandır girmiyo haberi olan varmı.[/ı]
[ı]lina nasıl oldu acaba dikişleri iyi oldumu çok merak ediyorum.[/ı]

[ı][/ı]

Herkese güzel günler arkadaşlar ve kuzuları…
Banucum çok üzüldüm düşünememiştir belki de eşin ya. erkeklerin kafası bazen geç basıyo üzme kendini
Çalışan anne olmak çok zor güzelim karda kışta çocuk kucakta. Evde bakılsa bırakıp gitmek... Offfffffffffff çok zor bilirim çalışan annenin çocuğuydum ben de nefret ederdim annemden neden bırakıp gidiyo diye. Ben de bırakıp gideceğim şimdi bebeğimi. Anlıyorum tatlım . ama napalım onların istikbali için çalışmamız gerekiyo hele bu şartlarda tek maaşlarla idare çok zor.
Wrose canım bi de pekmez koyup dene yoğurda gerçi demir emilimini azaltır ama en azından alışmasına faydası olur belki. Yoğurt çok önemli aman yemeli.
Kalachakra canım çooooook geçmiş olsun sana da. Atlatırsın inşallah gribi.

öznurcum saol cnm zahmet oluyo size de yaa,araştırmaya devam ediyoruz zaten cnm.ortalıkta kriz olsa da bebek çok ee ailelerde alıyor mecbur onlar işi gıcır :)
zeynepcim kübracım nasılsınız canlarım?
kezbanı arıcam bu akşam.sinem'i aradım açmadı,şimdi çaldırdı bi arıyım bakıyım

iyiyiz nihan canım sen nasılsın ömer efeye herobaby nin sütlü meyveli 8 tahıllı mamasından yedirdim biraz sevdii..canım sende denedinmi ondan tadıda güzeldi vallasırnaşık şeyelvin nasıll tonbişimmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…