2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok en iyisi ben de gidip yemeğimi yapayım biraz geciktim ama eşim nasıl olsa erken gelmiyo görüşmek üzere
TUĞBA bırak şu facebooku ya buraya gel:))

kızlar nerelerdesinizzz tuğbaaa bıraktımı bizi aşkolsun valla .. bakın benden sölemesi dağıtmayalım burayı ( paylaşmak güzel bi tek burası var zaten sürekli evdeyiz . benim yoğunluğum çok biliosunuz yinede gelmeye çalışıyorumm
cyıldız millet yemekteyiz proğramını izliyo sonra yemek yapıyo :)) ayy ben izlemiyorum artık hepsini yapmak istiyorum. baktım olmayacak iflas edicez bıraktım izlemeyii :))

nihancım canım kezbancığımızın oğlu nasılmış bende merak ediyorum haber verirsen seviniriz canımcımm

GELDİMMMMMMMMM yemekteyiz programı bitti geldim :))) yhaa prıgramda sadece yapılan yemeklerin tarifleirni ögrenmek hoşuma gd,io yoks a geriis önemli deil:)))
nabersiniz yavrular bakalım :)
linamzı ii oluyomuş dmek sevindim kuzuma inş. bunlarda geçicekk daha da ii olucak canımız:)
nihancıgım canım evet gördük valla akrıı ama oynayamadık yhaa görümcemin kaynanası olcak kadın geldi :))) konuşmaya oynayamadım :))))
çocuklarda ne ii uyuyodu valla:)))
yarın alış verişe gidicez anneme bırakcam çocuklkarı soz için bişiler alıncak ... gittiiii gitttii kız :)))
heyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesizniz.. du bend ebakam bi face yee :))) varyaa biri varsa hemen ispiyuon edicem açılın kızlarr :)))) :roflol:

kıss seher sendemi face e gidiyonn ( yemekteyiz gerçekten güzel amaa insanın canı istiyo kız ordaki yapılanları şişmesin sağımız solumuz ....

ay kızlar demiştim ya eşim pompa alcak die kraftınkini almış baya ugraştım ama pek bişi çıkaramadım ayar düğmesi var ayarı yavaşça yükseltmek gerekiomuş ama ben yükseltmeye dayanamıyom çok acıyo ne etcem böle bilmiom acaba sütümmü az yoksa sağmayı ben mi beceremiom şimdi aşure yiyorum belki sütüm çoğalır :) aranızda kraft kullanan varmı illa yüksek ayardamı çekiçek ((

ya kızımın kakası yeni düzelir gibi oldu ağlamaktan mahvoldu kızım içim gitti ya ne gıcık şeymiş bu kabızlık armut , fitil falan yumuşadı biraz inşallah yarına bişey kalmaz.

Elif'cim bende başka bi marka vardı ben en yüksekte kullanıyordum hiç acı falan yapmadı acaba kıs sütünmü azaldı. sen emzirdikten sınra arkadan mama veriyodunya kaç cc içiyordu emzirmenin ardından ???

kızlar selam iyi akşamlar,
kızlar toplanıyoruzzz,,
arkadaşlar güzel bir buluşma olmasını temenni ediyorum,tüm arkadaşları bekliyoruz,
detaylar ana sayfada bütün kızlar toplanıyoruz topicinde,

canım ben 90 cc mama veriorum bide ek gıda ya başladık biliosun azaldı sanırım az önce tekrar denedim iki gögsümden toplam 50cc çıktısenağlama

canım ben 90 cc mama veriorum bide ek gıda ya başladık biliosun azaldı sanırım az önce tekrar denedim iki gögsümden toplam 50cc çıktısenağlama

Elif'cim emdikten sonra 90 cc içmesinden belliymiş zaten sütünün azaldığı.. sütün yapan şeyler ye bari ya bende Humananın çayı vardı yeni almıştım hiç kullanamadım yakın olsak verirdim sana tühhhhhhhhhh

İYİ UYKULAR KIZLAR SAGOLUN CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÇOK ÖPÜYORUM.niye gelmiyorum siteye derseniz gelemiyorum yya valla sormayın dişleri çıkmaya başlayınca beni o kadar iyi anlıcaksınız ki.çok zor anam ya çocuk hiçbirşeyden memnun olmuyo durmadan ağlıyo bidekedi gibi mıyavlıyarak ağlamasını ögrendi nasıl tiz bir ses allahım kulaklarımız patlıcak tizliğinden o derece eray kaçıyo o ses çıkmaya başlayınca perşembe 11 de geliyo eray cumartesi sabaha kadar izinli biraz flim takıldık bayadır izlemiyoduk iyi oldu gevşedim biraz valla alışınca flimsizde olmuyo.faceye gelince emaile bakıyorum resimlerdeki yorumları okumak için anaaaam ertuğ bir başlıyo sayfayı bile kapatamıyorum hep açık duruyo bende fırsat bulursam 1 dak filan hemen öbür emaile bakıyorum malum 40 küsür vardı dolmuş sayfalarım hepinizi yakından yani resimlerinizden görmek çok hoşuma gidiyo ben resim manyagıyımdır misafire geldiğimde koyun önüme resim albümlerinizi bana yeter böyle bir hobim var ya bayılıyorum valla.işte böyle canlarım öznurcum hergün armut suyu ver başka meyveyle karıştr elma havuç gibi o zaman kabız olmaz dr söyledi ek gıdaya geçince mutlaka kabız olurlarmış malum süt içerken bünyeye hafif katı şeyler yüklüyoruz normal yani ay kızlar sade havuç suyu verdim dün ertuğa kaka yaptı ay bi baktım kiremit rengi hemen elim ayagım titredi kanlı yaptı sandım eraya bagırdım gel çabuk gel kanlı yapmış diye. eşek gelince güldü havuç suyu öyle yapar dedi ay ne cahilim dediiiiiiim kocam bili ben bilmiyorum :).yani kızlar diş çok zormuş valla hepinizi tekrardan çok öpüyorum arzu kız yazmışın faceden eray söyledi bende slm söyle dedim benim albümlere resim ekliyodu ertuğ çığlık çığlığa durmayınca o yükledi byyy öpenziiiiii yatanziiiiiiiii

tuğba kıs hiç uğramıcan sandım ben görüyom seni siteyi okuyup okuyup kaçıyosun dimiiii???
zor cnm ya anlıyorum seni gittikçede zorlaşıyor işimiz aman sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli deil.
yaw bende foto meraklısıyım sen gibi gittiğim yerde hemen albüm yokmu diyorum face.. de baktım hepinize hihih kaydirigubbakcemile3
cnm ya armut verdim bugün düzeldi sanki biraz sulu yaptı enazından. bundan sonra hep vercem benim kociş cam rende alcak 1 haftadır diye diye dilimde tüğ bitti sonunda aldı ama Eylül kabız oldu bikere alcam sonunda elime babasını klava:klava: yavrum ne acı çekti anlatamam offffff neyseki geçti. muhallebisinin içine armut rendelicem bundan sonra

günaydın ızlar
öznur canım düzelir inş bebişin armur gerçektende ii geliyo
ya bugün dışarılara çıkıp gezmek istiyorum ama nerdeee . bu arada toplanıyomuşssunuz hadi bakalım biz buralarda hiç bişi yapamıyoruz canım iş yapmakta istemiyoooo baharr gelsin die bekliyorum artık ama çok varr nese kahvaltı edipp gelicemm öptüm

selam kızlar.bende siteye giremeyenlerdenim.bi yandan olul,bi yandan ev,biyandan oğluşum üstüne bide bulantılar ve halsizlik başladı.sormayın gitsin halimi.neyse inş.hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır.bu arada buluşacak arkadaşları kıskandım valla.aranızda mersinli varsa bende beklerim.tubiş yazın senide beklerim.başımın üstünde yeriniz var.

ahh canım yaa ne kadarlık oldu senin bebişin Allah kolaylık versin tatlım.. şimdi biraz zor olucak ama sonra ne güzell iki bebiş yazaa :teytey:

GÜNAYDIN MUTLU GÜNLERRRRR :teytey::teytey::teytey:

biz şimdi gesmeye gidiyoruz kocam carrefoura götürecek Eylül'e bez, biberon falan alcasss ohhhh be çok sıkılmıştım bunaldım iyice.. senin yerinede gezimmi Ayşegül ???

delikafadulden NE GÜZEL BİRGÜN HERKES ÇIKSIN DIŞARI DURMAYIN EVDE delikafadulden

:lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ertuğu uyuttum geldim ay sormayın bugün 4 den onra hep uyandı yavrum gözü açık uyudu resmen biyeri ağrıyodu herhalde hemen agrı kesici verdim ay çok zor çıkacak bu dişlerigaliba allahım yardımcım olsun hepinizinde yine yemiyo az azişte zorlayamıyrumda çok agladğıdada ateşi yükseliyo zaten dr u devamlı kontrol et demişri çokda yükselebilir ded.allahım korusunda öyle yani canlarım.kız toprak allahım kolaylık versin ben düşünemiyorum hatta dün test aldık yaptım ay iştahım bi açık anlatamam bideya hamileysem diye diye kafayı yedim hemen en kısa zamanda kontole gidiphap veya iğneye başlıcam (iğne adet olmamaı engelliyoama bakalım dr ne dicek)yoksa tırlatırım allahım yardımcın olsun canım sagol hayatım başımın üstünde seninde yerin var güzelim yaza gelicez inş.kız kardeşim orda zara da çalışıyo canım yolun düşerse tanış aşkım öptük ertuğla bide göbişinden ay ne tatlı duruyodur kız öznurcum gezkız aslında bende bi çıksammı diyorum hergün iyi alıştım valla 1 saatde olsa giydiriyorum ertuğu hop arabasına kaynanamla geziyoz o varken gezeyim birazcık dimi havalarda tam bastrmadan bu gün güneşli burası.eylülümde hava almış olur annesi öptüm.ayşegülcüm kolun nasıl oldu kız bendede lif incelmesi var bilek dirsek omuzda bide omuzda kanatmı ne varmış o açılmıyomuş fizik tedavi git dedi dr aman boşver dedim soldaki kanadım açıksa yeter sağdakide açılmayı versin nasıl olsa uçamıyorum dedim dr gülme krizine girdi eee napim gitgel bebekle bu kışta nasıl gidim zaten 3 sene öncede aynısını dedi gitmedim bikere gittim bi zaman sonra tekrar oluyo agır kaldrmadığım sürece fazla yormadığım sürece bişe olmuyo çok şükür idare ediyorumoğluşumda kucagımdann inmiyos sagolsunşimdilik by buradayım bu ardasitem edednler nerdesiniz kızzzzz bak burdayım geldim huuu komşu çayın varmı gııı versene duble kupada olsun

mrb herkese.. kızım bugünlerde çok huzursuz, diş çıkarıyo, o çıkarmaya çalışırken biz de çileden çıkıyoruz, sabaha kadar uyumuyo kaç gündür, geceleri çok uyumazdı zaten ama bugünlerde daha da beter oldu. uykusuzluk bende çok sinir yapıyo, hiçbir şeye yetişemiyorum, şunu yapayım bugün diyorum bi bakıyorum zeynepnur hiç durmuyo, calpol veriyorum ağrısını kessin diye ama çok etkili olmuyo galiba. onu gece uykusuna alıştırmak çok emek istiyo gerçekten, ama ben kendimde bi türlü o gücü bulamıyorum, geçenlerde oynatayım gündüz uyutmayım dedim, bitanem nereye koysam orda gözünü yumdu, en sonunda da uyudu. gece yine uyumadı, acaba dişini çıkarınca düzene girer mi uykusu...Allah benim gibi olan bütün annelre sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…