sanemciim sen çok çikolata ve abur cubur yiyorum diyodun yaa ondan olmuştur belki cırcır.. :sm_confused:
onun için bir-iki gün biraz perhiz yap canım.
yağsız şeyler yemeye çalış olur muu, birde bol su içmen lazım, su kaybedersin şimdii..
çok geçmiş olsun tatlımm.. a.s.
ayy valla bende öyleyim, hamilelik beni daha beter etti. eşim bana aramızda kalsın sidikli göz der hep... senağlamasenağlama:roflol:
sorma canım ya.son sürat devam ediyorum.cipsler, çikolatalar... öff napıcam ben yaaa.
tşk ederim canım arkadaşım .su çok içiyorum.
günaydın kızlar bayıldım ELVİN örgülere ii günlerde giysin bebişin yerim onu ben.kızlar bugun hiç keyfim yok ya akşam eşimle konuşuyoduk ben ufak tefek bişeler aldım işte bebişime anakucağı alalım dedim eşimde biraz erken deilmi aylin şöyle 7 ayı bi atlatalım sonra herşeyini alırız dedi nieki dedim herşey biz insanlar için dedi herşeyin kötüsünüde düşünmek lazım dedi ve ben işte o an çıldırdım kızlar ağlama krizine girdim çok kötü oldum halada öyleyim işe geldim ama ruh gibiyim tansiyonumda yükselmiş valla birkaçgündür ii gidiyodu üstüne bide gece acilde 2 aylık bebek ölmüş onu söyledi arkadaşlarım çok kötü oldum yasenağlama
panikcimm sorma canımm yaaa okuldayken hiçboş durmuyorumm eve geliyorumm yine çok acıkmış oluyorum yanıma bir sürü yiyecekleri hazırlıyorumm habire tıkınıyorumm ne olacak halim bilmiyorumm çok kilo alacagım gibi geliyor.
geçmiş olsun canım bendede olur öyle sık sık sebepsiz yere can sıkıntısı sanırım buda hamişliğin getirdiklerinden bize.cırcırın için haşlanmış patates ye canım ii gelir 3 günüde geçerse dr.a danış tamam bitanembende senin gibi çok sulugözlü ve alınganım.herşeye ağlar oldu.aslında kişiliğimiz bile değişiyor hamilelikte.az bi sıkıntıya tahammül edemiyorum artık arkadaşlar.
trendcim sende çok üzme kendini.tansiyonun problem yaratırsa herşey daha kötü olur.üzülmemeye çalışalım arkadaşlar.elimizden geldiğince.hem eşinde kötü anlamda söylemiş arkadaşım.2 ay içinde zevkleriniz ne kadar değişecek kim bilir.belki cinsiyeti bilem değişir fisfisfis ben hala ordayım...
arkadaşlar bizim duygularımizi eşlerimizin anlaması biraz zor.tamam onlarda baba olacak.ama bizler kadar duygularını ağır yaşamıyorlar.onlardan çokta fazla anlayış beklememiz aslında faydasız.ne kadarda anlayışlı olsalar, içimizdeki bebişi bizim kadar hissedemezler.onlarında üzerine çok gitmememiz gerekir.anne olacakken bi taraftanda eşlerimizede hak verelim.hangi birimiz evlendiği günkü gibi eşleriyle ilgileniyor şu halimizle.inanın bana artık ne doğru düzgün eşimle tv izliyorum.ne zaman ayırabiliyorum.yinede onlar bizim rahatlığımız için ses çıkarmıyorlar.temizliği bile onlar yapıyor yeri geldiğinde.onların hisleri bizimki kadar güçlü olamaz.yinede ellerinden geleni yapıyorlar.ilişkilerimizi yıpratmamaya çalışalım arkadaşlar.onlar bizim ruh halimizi tam olarak anlayamazlar.benim düşüncem bu.
trendcim benimde moralim bozuk çok.keyfim yookkkk.üstelik nedenide yok.bu gün ağustos anneleri yıkılıyor.zaten bide cırcır ım :a015:
birde şöyle bişey var fıstıklar.
hamile olsakta adet olma dönemlerimizde adet öncesi çektiğimiz sıkıntıları çekebilirmişiz.
bende oluyor mesela..
eğer hamile olmasaydım adet olacağım tarihlerde sıkıntı, terleme, iştah acıkması, duygusal buhranlaaar yaşıyorum yaniii..
bu sıkıntılar o dönemlere denk gelmiş olabilir:))
valla bilmiyorum artıkk canımm benimde öyle olacak gibii görünüyor.yürümemiz - spor yapmamız lazım aslliii cım.ama ben evden işee, işten evee.evden yatağaatatlicadiarzu
zor, bakalım ne kadar kilo alcaz finalde.ben ilk 3e girerim bu gidişle. :hooray:
birde şöyle bişey var fıstıklar.
hamile olsakta adet olma dönemlerimizde adet öncesi çektiğimiz sıkıntıları çekebilirmişiz.
bende oluyor mesela..
eğer hamile olmasaydım adet olacağım tarihlerde sıkıntı, terleme, iştah acıkması, duygusal buhranlaaar yaşıyorum yaniii..
bu sıkıntılar o dönemlere denk gelmiş olabilir:))
kızlaarrr yaa bu sıkıntılar niye bırakmıyo biziiiii(
doktorumla konuştum şimdi.
amniyosentez sonucumu söylemek için ve tansiyonlarımı iletmek için aramıştım.
tansiyonum son 5 gündür hep 13/9. ayak bileklerimde yumruk gibi şişlikler var. inmiyor birtürlü.
bunların hepsi plesantadan kaynaklanan sorunlar dedi, plesantamın büyük olması böyle şeylere sebep oluyormuş.
10 haftalık rapor yazıcam ve evde istirahat ederek bebeğini büyütüceksin eğer herşey yolunda giderse max. 36. haftada alacağız bebişi dedi..
çünkü bu tür hamileliklerde bebek için dışarısı daha güvenli oluyor dedi.((
c.tesi kontrole gideceğim detaylı konuşacağızz(
üzüldüm yine...
kızlaarrr yaa bu sıkıntılar niye bırakmıyo biziiiii(
doktorumla konuştum şimdi.
amniyosentez sonucumu söylemek için ve tansiyonlarımı iletmek için aramıştım.
tansiyonum son 5 gündür hep 13/9. ayak bileklerimde yumruk gibi şişlikler var. inmiyor birtürlü.
bunların hepsi plesantadan kaynaklanan sorunlar dedi, plesantamın büyük olması böyle şeylere sebep oluyormuş.
10 haftalık rapor yazıcam ve evde istirahat ederek bebeğini büyütüceksin eğer herşey yolunda giderse max. 36. haftada alacağız bebişi dedi..
çünkü bu tür hamileliklerde bebek için dışarısı daha güvenli oluyor dedi.((
c.tesi kontrole gideceğim detaylı konuşacağızz(
üzüldüm yine...
canım üzülmee. kıyamam sana. bir istirahat et bakalım şişlikler inicekmi. bir de dr dan kesin bütün bilgileri öğren. için ferah tut herşey güzel olucak bebişin sana herşeyi unutturucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?