2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar,elvin reklamları izlerken ana kucağında uyuya kaldı.yatağıma yatırdım bi bakıyım dedim sizlere..liseden arkadaşım geldi akşam eşiyle ayrılacaklar,sohbet ettik dertleştik,az önce gitti.
Sizler nasılsınız tüm annişler canlarım?
Kübracım ben denemedim sütlü meyveli tahıllıyı cnm.bi denerim bakalım.meyveli yoğurdu sevmemişti mesela elvin
Seher’cim hayırlısı olsun kuşum hava serin alışverişte üşütme sakın
Öznurcum elvin de 3 gündür yapmıyordu.dün b yaptı anlatamam kocaman yılan gibi.ıkına ıkına yavrum koca insanınki gibi yaptı.içim acıdı walla görünce
Ah Ayşegülcüm ben de çıkmak istiyorum dışarı.hatta akşam gelen arkadaşım bugün annesine götürecekti bizi.hazırlandım elvin’i hazırlandım sonra elvin uyuyunca kıyamadım rahatsız etmeye vazgeçtim.aslında bi yandan da istemiyordum evden çıkmayı.noldu bana böle anlamıyorum bi çıkıyım diyorum sonra da canım hiiiççç istemiyo.
Derinerdemcim cnm Allah kolaylık versin kuşum sana yakın zamanda iki kere aynı şeyleri yaşıyorsun.zor ama güzel di mi tatlım?
Tuğbişim cnm ertuğ’um çıkarsa da dişlerini rahatlasa yahu,yerim ben oğlumu.anacım sen de film dedikçe özeniyorum yaaa biz izleyemiyoruz özgür’le ben sabahlıyorum elvin’le o uyuyo.bu sabah 5 te mama hazırlarken dayanamadım uyandırdım elvin’i oyalasın ben hazırlayana kadar diye.off bu velet ne zaman uyuyacak yaa
Mervecim cnm geçmiş olsun cnm benim,elvin de öle gene tüm bebişlerimizin geçiş dönemi herhalde bi uykusuzluktur gidiyooo
Ayşegül kolun nasıl cnm?
Aslı’cım ege’min durumu nasıl?
Arzu’cum ecenas’ım iyi mi?
Gamze’cim lina’m nasıl oldu kuşum?
Diğer yeğenlerimi de kokluyor ve tocaman öpüyorum

kızlar az önce kapı çaldı kurye geldi.ilk numunem geldiama şaşırdım ortak paket olarak geldi. içinde eşantiyon verirler ya hani parfümerilerde falan onun gibi nivea pişik kremi,nivea tek kullanımlık şampuan,nivea mendil ama içinde 5 tane falan var sanırım,milupa sütlü pirinçi muhallebi tek kullanımlık,huggies 1 tane bez,aptamil tek kullanımlık devam maması.içinde broşürler ve migros ve tansaşta geçen indirim kuponları yollamış.genelde aptamil mama için yollamış.huggies bez ve muhallebi içinde var.benim işime sadece muhallebi için olanlar yarayacak o da 1-2 tane.aptamil kullanan varsa yakın olan yollardım.tuğbişşş sen aptamil veriyor musun?
şimdi merak ettim diğerlerinden gelmeyecek mi acaba?ben ayrı ayrı mail atmıştım

öznurcum canım gez tabiii ist bi özledimki sormayınnn ama 3 çocukla hayal olduuu ..
tuğbaa canım bebekten bebeğe değişiyo işte bazı bebekler dişte çok zorlanıyolar ertuğ da öyle. ahh canım ahhh 2 yaşını geçene kadar uğraşıcaz bu dişle ateşde yapar ishalde kabızda heleki huysuzlukk canları saolsun ne yapalımm tuğbaa face deymişssin burayı bırakma site bekcisiz olmaz :)
nihancım canım tıpkı beni anlatmışssın bende önce çıksam die istiyorum sonra yok çocuklar hasta olur yok biri gripliyse die hep erteliyorum ama biraz nefes almak gerek bahara kaldı galiba... kolum ii sayılır canımcım düşündüğün için saoll
merve zeynepnur canım eşin askerden geldimi eşin yanında olsa madden değil ama manen destek olur daha kolaylaşır işlerin herşeyin yükü sende ise eşim askerdeyken kendimden biliyorum çokk zor oluyoo Allah kolaylık versin kuzunada geçmiş olsıun inş kolayca dizilir incilerii
kübra canım sende gez. valla değişiklik olurr 1 tane olsa belki bende çıkardım ama 3 taneee :)))

ayşegülcüm gezen gezene walla di mi ne güzel aman gezsin arkadşlarımız :)
biz de seninle evde pinekleyelim :)) eşim daha gelmedi işten.maaş almayı bekliyo para gelecekmiş.hoş alsa nolcak anında borçlara dağılıyo ve bitiyo bi şi yapamadan,haydee bir dahaki ay başını bekle.bi dışarı çıkma durumu bile yok işte o yüzzdenn.amann gene bunalım oldum
elvin uyandı,mamasını yediricem gelirim gene kardeşim neti kapmazsa :)

kızlar şimdi sinem'le konuştum.iyilermiş,hala memleketteymiş,babası bırakmıyomuş.torun tatlı geldi :) orada da havalr kötüymüş,soğukmuş,dışarı çıkılmıyor diyo sinem.idil de geceleri uyumuyormuş.dişleri çıkacakmış onun da ateş yapıyormuş.hala emziriyormuş ama azaldı diyor.idil hn pek bişi sevmemiş.m.suyu içmiyormuş,yoğurt alerji yapmış.ben de muhallebi önerdim milupa'nın sütlü pirinçli.şubat'ta ist'a dönerim herhalde diyor.öpüyor sizleri ve minikleri

valla uykudan fedakarlık yapıp izliyorum 1 film eray izinli olunca yine yardımı oluyo nihancım çok fazla yorulmuyorum ya ondan izliyorum nihancım banada geldi ama ertuğ milupanın hiçbişeyini yemediğiiçin işime yaramadı ama çok işe yaradı benim gibi yap migrosa gittim huggies alana vardim indirim kuponunu o yararlandı mama alanlara verdim 1 er tane onlarda öyle aldı ve bittti valla işe yaradı diye bende çok mutlu oldum sende öyle yap canım.ayşegülcüm deme ya aboooo yandım ben desene allahım kolaylık versin o zaman şimdi dedesinde o kadar huysuzki dışarı götüremedim üzerini bile giydirmiyo bi bagırıyo dedim dün çıkardım kalsın.havada bi anda soğudu.nihanım bana tek kullanımlıkgeldi kuşum ama ayrı ayrı geldi

kız elvin yiyodu bana vereydin ya :) benim de huggies kuponlarını vereceğim birini bulmam lazım,hoş 2 tane koymuşlar hem kupon hem bez.milupa kuponlarını kullanırım aptamil'i sorucam dra ver derse onun kuponlarını da kullanırım yoksa isteyen varsa gönderiyim kızlar.
ben şimdi çıkıyorum taa gece girerim herhalde yada sabah.kardeşim iş yapıcak
öpüyorum

gamzecim buradymışsın bende seni arayacaktım linam nasıl oldu diye.sagol nihancım sinemde keyf yapsın valla dedesinde filan duruyosa bizimki en fazla 5 dak.hooop geri bana getiriyolar bu aglıyo bak bakim annesi diye diye

aklımdan geçti nihancım ama bi baktı eray kuponun tarihi ertesi güne bitiyo düşün ben onu bile görmemişim oyüzden kuşum yoksa ilk aklıma sen geldin bide özlem geldiiii hatta özlem yakın diye aradım sordum

Merhabalar hepinize arkadaşlarım,

Havvacım inan çok arayan olmuş, biz Lina rahatsız olmasın diye ceplerimizi sessize almıştık belki 20 cevapsız vardı ama bakamadım o hengameyle. Çok sağol canım yanımda olduğunuzu bilmek güzel.
Öznurcum Eylülün gözü nasıl oldu canım?
Nuraycım çok geçmiş olsun canım havalardan galiba bende çok sıkkınım. Sürekli evi toparlıyorum ama hala dağınık sinir oluyorum.
Banucum çalışmak kötü valla helede bebeğini bırakacak yerin yoksa canım benim Allah kolaylık versin. Benim Linadan önce spiralim vardı ama bana adetliyken takmamıştı. Uyuşturup normal takmıştı. Bu doktorların naaptığı belli değil. Bu arada Sehercim seninde spiralin hayırlı olsun 
Nihancım çok şükür bitanem Linam iyi.Dün kontrolü vardı her şey yolundaymış Perşembe dikişleri alalım dedi doktor. Bizde annemle haftaya pazara uçak bileti aldık Antalyaya gidicez biraz hava değişimi olsun çok bunaldım burada. Bakalım kızım uçakta duracakmı  Bu arada o eşantiyonda banada geldi 2 gün önce nedense çok sevindim 
Oh kızlar ne güzel dışarı çıkarıyosunuz bebişleri. Ben dün biraz çıkarayım istedim ama babam izin vermedi  ben bakarım bu soğukta çocuk çıkarılmaz dedi bizde annemle babama bırakıp çıktık. Haftaya inşallah Antalyaya gidince bol bol çıkarıp gezdiririm miniğimi inşallaaaahhh. Eşiminde ananesi vefat etti apar topar tokata gitti o da yok böyle evde içim sıkıldı valla.
Mervecim Allah kolaylık versin canım gece uyumayan bebekler çok zor valla. İnşallah bir an önce düzene girer canım.
Tubacım sanada Allah kolaylık versin Ertuğumuz bir an önce kalan dişlerini çıkarsın canımcım.

başınız sagolsun gamzecim mekanı cennet olsun canım .oh linamızda iyiymiş maşallah git tabi iyi gelir gamzecim açılırsın ameliyatçekek kolay degil ya.öptüm sizi canım.kocişim geldi takılırım yine bu arda oha oha erayın morali sıfır oldu 130 ytl elektrik gelmiş yuh artık yyaaa yeter ya bu devlet ne zaman bize vercek almak yerine ayyy çok gerildim çalış çalış alo demediğimiz tlf 60 ytl gelmiş ya inanın alo demiyoz ya karı koca sırf adsl var diye duruyo yoksa çoktan kapattrmıştım

Kaç saattir kampanyadaki ürünleri birbirimize duyuracağımız bir konu vardı onu arıyorum fenalık geldi bulamadım bari buradan yazayım. Molfix ikiz paket bezler carrefourda 20 lira. Ben 3 numara aldım içinde 108 tane var ve fiyatı 20 lira çok uygun almak isteyenlere duyurulur.
Tuğbacım sağol canım. Valla bizede su 65, elektrik 100 geldi kafayı yicem hamam işletiyorum sanki.Doğalgaz desen ayda 300 lirayla düzgün ısınamıyoruz felaket valla. Hiç helal etmiyorum hakkımı bu devlete. Kendileri kepçe kepçe yiyolar vatandaşa gelince kaşıkla veriyolar hatta artık onu bile vermiyolar. Allah sonumuzu hayır etsin.

selammmmmmmm arkadaşlarr nasılsınızz.
gamzecim başın sağolsun cnm.linanın ii olmasına çok sevindimm..
nihancım elvin hanım nasıll.
tuğbacım diş dönemi zor.geçmiş olsun kuzucuğuma
c yıldız oğluş nasıl..
ecenas nerdesinizzzzzzzzz..
ceydacım nerelerdesinn.umarım ege iyidirr.öpüyorum canımmmmmmm.
tüm arkadaşlarım hepinizi ve miniklerinizi öptümm..kendinize ii bakınnnnn

gAmzecim çok şükür linamız iiymiş .gözün aydınn . ya kızlar carrefour burda da olsa çok uygunmuş fiyatalr biz burda bi pakete veriyoruz 16 lira (şimdi yine ii ilk 3 ay 4 gün gidiodu bi paket bez benim oğlan pek çişliydi :)) gamzecim hepimizin sorunu aynı faturalar çok yüklü geliyo krizz bizi bitirecek .. bi de bebek ve çocuklar kocamla bana da sadece ev eksiklerini almak düşüyooo napalım sağlık olsun.. bi de ilaç paralarını cepten verirsekk o zaman sağlıkda olmaz Allah korusunnnn ayyy ne yapıcaz bakalımm

selam kızlar, çalışmaya başladım ya walla hiç giremiyorum neredeyse, bi uğrayıp selam vereyimd edim sizlere..umarım bebişleriniz iyidir sizlerde iyisinizdir.
biz iyiyiz, oğluşum teyzesiyle geçiriyor günlerini artık. ben cuma günleri süt iznni kullanıyorum ama harbi süt izni oluyor sirekli emziriyorum acıktıkçakaydirigubbakcemile3
oğluşum da çoook mutlu oluyo bağırıyo, gülüyo, el-kol-bacaklarını çırpıyo sürekli ben gündüz evdeyken. yerim onu benn
çalışsak da hiçbişeye yettiremiyoruz noolcak durumlar böyle bilmiyorum walla, elektrik-su-telefon-doğalgaz hiçbir zaman olmadığı kadar fazla gelyor. sırf bunların toplamı bile 600 ü buluyor, kiraydı aidattı derken daha aybaşından cepte sıfır. herkesin de durum böyle maalesef. :1no2::1no2:

nerdesiniz kızlar kimse yok bugün neyse kavak yelelri başlıcak ben kaçtım 3 haftadır bekliyoruuum ay ne uzun ara verildi öpenziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…