Slm kızlar,elvin reklamları izlerken ana kucağında uyuya kaldı.yatağıma yatırdım bi bakıyım dedim sizlere..liseden arkadaşım geldi akşam eşiyle ayrılacaklar,sohbet ettik dertleştik,az önce gitti.
Sizler nasılsınız tüm annişler canlarım?
Kübracım ben denemedim sütlü meyveli tahıllıyı cnm.bi denerim bakalım.meyveli yoğurdu sevmemişti mesela elvin
Seher’cim hayırlısı olsun kuşum hava serin alışverişte üşütme sakın
Öznurcum elvin de 3 gündür yapmıyordu.dün b yaptı anlatamam kocaman yılan gibi.ıkına ıkına yavrum koca insanınki gibi yaptı.içim acıdı walla görünce
Ah Ayşegülcüm ben de çıkmak istiyorum dışarı.hatta akşam gelen arkadaşım bugün annesine götürecekti bizi.hazırlandım elvin’i hazırlandım sonra elvin uyuyunca kıyamadım rahatsız etmeye vazgeçtim.aslında bi yandan da istemiyordum evden çıkmayı.noldu bana böle anlamıyorum bi çıkıyım diyorum sonra da canım hiiiççç istemiyo.
Derinerdemcim cnm Allah kolaylık versin kuşum sana yakın zamanda iki kere aynı şeyleri yaşıyorsun.zor ama güzel di mi tatlım?
Tuğbişim cnm ertuğ’um çıkarsa da dişlerini rahatlasa yahu,yerim ben oğlumu.anacım sen de film dedikçe özeniyorum yaaa biz izleyemiyoruz özgür’le
ben sabahlıyorum elvin’le o uyuyo.bu sabah 5 te mama hazırlarken dayanamadım uyandırdım elvin’i oyalasın ben hazırlayana kadar diye.off bu velet ne zaman uyuyacak yaa
Mervecim cnm geçmiş olsun cnm benim,elvin de öle gene tüm bebişlerimizin geçiş dönemi herhalde bi uykusuzluktur gidiyooo
Ayşegül kolun nasıl cnm?
Aslı’cım ege’min durumu nasıl?
Arzu’cum ecenas’ım iyi mi?
Gamze’cim lina’m nasıl oldu kuşum?
Diğer yeğenlerimi de kokluyor ve tocaman öpüyorum