Elif'cim emdikten sonra 90 cc içmesinden belliymiş zaten sütünün azaldığı.. sütün yapan şeyler ye bari ya bende Humananın çayı vardı yeni almıştım hiç kullanamadım yakın olsak verirdim sana tühhhhhhhhhh
ii pzarlar herkese
elifcim bebeklerimiz eskisi gibi emmiyo bende ek gıdaları çokk azalttım veriyorum ama az tadımlık devam mamsını bile azlttım baktım benim oğlan emmeyi bırakacak napimm böle deniycem .
bi de bişey sorcam bebekler ek gıdaları sürekli dilleriyle geri çıkarıyolarsa ek besinlere hazır değildir şeklinde bi yazı okudum . yani ek gıdaya geçmeye kendileri karar verirler yazıyo benim oğlanda kaşıkla verdşiğim çorbaları ve diğer yiyecekleride diliyle geri çıkarıyo acaba hazır değilmi kii .. yaklaşık 1 aydır ek gıda vermeye çalışıyorum hiç bişeyi tam olarak yedirdim sayılamaz ne yapccam bilmiyorum 6. ayı beklesem çok geç kalırım die korkuyorummm
öznurcum saol canm bende bi ara humana içtim ama artık midem bulanıo içemiyorum süt arttırıcı çay içiodum onada ara vermitim şimdi yeniden başladım aşureyi bol yyrum dün akşam tekrar denedim 60cc süt çıkardım ama neysekiebrar dün geceden beri beni emio artık bende rahatladım sık sık emziriorum .kızlar bugün hiç uğrayamadım annemler bende yemek iş güç derken fırsat bulamadım geçmişi şimdi okucam herkese ii geceler......
ELİF'cim Huma...'nın içine bol şeker at çok süt yapıyor yada ılık suya 20 tane falan küp şeker at (şerbet yani) iç inanılmaz süt yapıyor dene cnm farkı göreceksin ... öpüyorum
AYŞEGÜL'cüm bende öyle duydum ama ben Eylül'e bi verdim almadı 2. yi de almadı 3. de yalana yalana yiyor onlara bırkasak hiç yemezler :roflol::roflol:
ASLI kıs eşimle konuştum haftasonuna ayarlayın dio hem haftasonu olsa Nihan'la tuğba da gelcek sen yap bi güzellik h.sonuna ayarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?