2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaşlarr

ayşegül gezmeye çıkmadık bugün kayınvalideme gittik sadece yarın gezicez inş.
ya oğlumda öksürüyo biraz korkuyorum inş hasta olmazzz off ya ..ne kadar korusta hasta oluyolar işte.
nihan bu mamanın tadı güzle ömerefede bend ebeğendim
tuğbacım bu afturalar bitmiyo valla öde ödee hele bid ekışın doğal gaz oluyoo Allah hepimizin yardımcısı olsun...bize bu defa elektrik 35 gelmiş şaştıkk..

öznurcum saol canm bende bi ara humana içtim ama artık midem bulanıo içemiyorum süt arttırıcı çay içiodum onada ara vermitim şimdi yeniden başladım aşureyi bol yyrum dün akşam tekrar denedim 60cc süt çıkardım ama neyseki ebrar dün geceden beri beni emio artık bende rahatladım sık sık emziriorum .kızlar bugün hiç uğrayamadım annemler bende yemek iş güç derken fırsat bulamadım geçmişi şimdi okucam herkese ii geceler......

merhabalar günaydın hanımlarr.herkese güzel pazarlarrr. diliyorumm. kaç gündür giremeyince sayfalar birikmiş okuyamadıgım sayfalara dönüyorum ama sagolsun eşim pc istiyor yada ogluş durmuyor okuyamadım pek. bütün arkadaşlarıma tşk ederim yarın dra kontrole götürecegim bu sefer ne diyecek bakalım haftaya benim yine memleket yolları görünüyor son tatilim gibi birşey o yüzden birde dayımın kızının dügünü var gidecegim ilk durak izmir annemler beni ordan alacaklar.
Nihancım Elvinimiz,baban ve eşinle aran nasıl güzelim inşllah iyisinizdir.
HAvvacım çok geçmiş olsun güzelim sanırım bende hasta olacagım bogazım acımaya başladı ya hadi hayırlısı.
Gamzecim Linamız iyiymiş çok sevindim.
BAmbocumm ve Sehercim sizlere Allah kolaylık versinn çocuklarla ugraşmak zor biz bir tanesiyle zor ugraşıyoruz.
Öznurcumm bakıyorum bol bol geziyorsunuz bakın buluşmaya bekliyorum ne yapıp edin ikna edin kocişlerinizi. bu arada kızımızada geçmiş olsun kabız olmuş inşllah geçer.
Unuttugum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasınlarr şu unutkanlık ve saç dökülmesine kesin bir çözüm bulmam gerekiyor.
Özgecim,Arzucum,Nuraycım, Tugbacım,Elifcim, Elfidacım,Kübracım,Aylincim,Lillithucum,mavişcim,yıldızcımm,mervezeynep,derinerdem,ceko
ve ismini sayamadıgım bütün agustos annelerimiz hepiniz inşllah iyisinizdir ve minnoşlarda iyilerdir. hepinizi çok öpüyoruz Ozan Ege'mle. Şeniza.s.

günaydın (biras geç olmuş ama )nasılsınız bakalım kıslar bi bakim millete dedim hadi bbybyby

ii pzarlar herkese
elifcim bebeklerimiz eskisi gibi emmiyo bende ek gıdaları çokk azalttım veriyorum ama az tadımlık devam mamsını bile azlttım baktım benim oğlan emmeyi bırakacak napimm böle deniycem .
bi de bişey sorcam bebekler ek gıdaları sürekli dilleriyle geri çıkarıyolarsa ek besinlere hazır değildir şeklinde bi yazı okudum . yani ek gıdaya geçmeye kendileri karar verirler yazıyo benim oğlanda kaşıkla verdşiğim çorbaları ve diğer yiyecekleride diliyle geri çıkarıyo acaba hazır değilmi kii .. yaklaşık 1 aydır ek gıda vermeye çalışıyorum hiç bişeyi tam olarak yedirdim sayılamaz ne yapccam bilmiyorum 6. ayı beklesem çok geç kalırım die korkuyorummm

ya canım benimki sadece tatlı olan seyleri yiyor sebze pürelerini hiç ymiyo evde kendi yaptığım meyve pürelerindede ağzını ekşitiyo.ama kavanozdaki meyve pürelerini şapur şupur yiyor.sadece evde yediği yoğurt ha birde geçen gün kendimize mercimek çorbası yapmıstım tuz koymayı unutmusum tabi içinde yağı ve kırmızı biber vardı kızıma bi kaşık vereyim dedim nasıl bidaha ver diye çırpınıyo acaba benim evde yaptığım püreler tatsız olduğu içinmi yemiyo
birde bugün evde olduğum için bebek bisküvisi yaptım ama ben bile beğenmedim tadını kızımda pek yemedi.hiç dışardaki bisküvilerle alakasıda yok.yapan varmı acaba nasıl oldu sizinkiler

ELİF'cim Huma...'nın içine bol şeker at çok süt yapıyor yada ılık suya 20 tane falan küp şeker at (şerbet yani) iç inanılmaz süt yapıyor dene cnm farkı göreceksin ... öpüyorum
AYŞEGÜL'cüm bende öyle duydum ama ben Eylül'e bi verdim almadı 2. yi de almadı 3. de yalana yalana yiyor onlara bırkasak hiç yemezler :roflol::roflol:
ASLI kıs eşimle konuştum haftasonuna ayarlayın dio hem haftasonu olsa Nihan'la tuğba da gelcek sen yap bi güzellik h.sonuna ayarla

Günaydın kızlar,
buluşma tarihini hafta sonu yapamayız cünkü aslı haftasonu memeleketine gidecek düğünleri var, ama o döndüğünde haftasonuda yaparız buluşma bu hafta perşembe 11 diye konuştuk,öznur sende gelirsin ya bi arabalık yol eşine gerek yok yani,yoksa sende eşinsiz hiç dışarı cıkmadın mı*?

Buluşma tarihi 15 ocak Perşembe günü saat 11.00 gibi gelmek isteyenler gelebilir,
Gelmek isteyenler Kartal Yakacıkta bulunan YAKAKENT SİTESİNE kadar gelsinler oradan biz hemen alacağız,yakakent sitesine 500metre aslıcımın evi,Herkezi bekliyoruz

herkese merhabalarr
annemler hala bende bu yüzden pek giremiorum öznurcum ben şekerden nefret ederim çayı hep şekersiz içerim bakalım aktadan aldıgım süt arttırıcı çayı içiyorum ebrarda emio çok şükür sütüm fazla gibi gelio bana emerken agzını çekince süt fışkırıyo buda sütüm var demektir herhalde..
ayşegülcüm ebrarda benim evde ayptıgım sebze çorbasını diliyle ite ite yiyo am diğer meyva yoğurt,hazır muhallebileri yutmadan 2. si için barıo bizim dr. 6 ayın ek gıdaya başlamak için geç olacagını söyledi.
arzucum eşimle konuştum ama bizde öznur gibi babamız olmadan bi yere çıkamayanlardanız (oturdugum yerde merkeze baya uzak ) bizim arabayıda sattık arkadaının arabasnı kullanıo bu hafta arkadaşında olacakmış araba eger hafta sonu olursa götrürüm dedi bidahaki buluşmada inş görüşürüz

herkese iyi pazarlar kaynanamlar aneanneme geçiyolr onları yolcu ediyorum öptüüüm by hapinizi

Öznurcumm ben nasip olursa Cuma günü memlekete gidiyorum ilk önce izmire ugrayacagım annemler beni ordan alacaklar. inşllah döndügümde mutlaka bir hafta sonu düzenleriz o zaman hep birlikte oluruz.

mrb kızlar 2 gundur nete gıremedım neler olmus neler bulusmalar planlanmıs oh ne ıyı ama bende gelemıcem neyse bızde izmıte abımlere gıttık kaldık 1 gece gezdık döndük dünde temizlik yaptım hic isim bitmedi israda dun cok huysuzdu daha dogrusu buaralar cok huysuz kayınnvalıdem bende kalıyor bugunde onların tanıdıkları geldı mısafırlerle ugrasdım off yoruldum vallaa israda uyumusken bı goz gecırım k kulubunu

bune kızlar kımsecıkler kalmamıs pazar gunu dıye herelde neyse herkese ıyı gclr bebıslerede ıy rahat huzurlu uykular

kızlar teşekkür butonu nereye gitti yaa? bir tek bendemi yok yoksa hepinizde yokmu bir yazsanızda bilsek.

bende de yok teşekkür butonu..ben de pek bakamıyorum..babam geldi ve beril inaılmaz huysuz yerinde durmuyor.anakucağından belini attııra attıra çıkıyor.ne yatmak istiyor ne başka bir şey hep kucakta gezecek.aslında böyle değildi iki gündür bitirdi beniben de onunla ilgilenmekten doğru dürüst bakamıyorum bile.hep açık ama ilgilenmedim..
gamzecim lina nasıl oldu?daha iyi değil mi?tekrar geçmiş olsun..
buluşmaya ben de gelmek isterdim ama uzağım malesef..
hepinizi öpüyorum ..acaba demir ilacı mı değiştirdi kızımı.ondan önce böyle sıkıntılı değildi..

merhaba arkadaşlar

buluşma planları yapılmış ne güzel. bende gelmek isterdim ama hafta içi eşim çalışıyor bende pek bilmiyorum oraları. gerçi maltepede oturuyorum 2 yıldır ama anadolu yakasının yabancısı sayılırım. bu sefer perşembe buluşun ama bir kez hafta sonu daha düzenleyelim olurmu. o zaman bende katılabilirim.

iyigeceler kızlar ertuğ bugün hep çığlık attı ya oyun zannediyo galiba ama bizde kafa kalmıyo ay uyuyana kadar bagırdı şimdi uyuttum çok şükür bende yatayım bari öptüüüm hepinizi

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bu sabah,gamzecim çok güzel linamız her geçen gün biraz daha iyileşiyor.bu arada başınız sağolsun canım.mekanı cennet olsun.
tuğba kısss gelmişsiniz,ay canım ya ertuğ bir çıkarsa şu dişlerini.bizim kızda kaşıyıp duruyo valla zor günler benide bekliyo.
ayşegül canım senin kızın kolu nasıl oldu iyimi.tekrar geçmiş olsun.
nihancım elvin nasıl.iyimi yaramaz.
zeynep sen nasılsın çağan efe nasılöpüyorm onu kocaman
pediastrum canım nasyada beril gibi kucaktan başka yerde durmuyo,kollarım kopuyo bazen yeter artık dedirtiyolar valla
bu arada kızlar nasya 2 gündür durmadan çığlık atıyo,canı yanar gibi değil ama oyun yapıyo gibi geldi bana
sizin bebişlerdede varmı böyle bişey kulaklarım çınlıyo bazen kafamı

aaa yazı kendiliğinden gitti foruma yarım kaldı neyse devam edeyim
kafamı şişiriyo iyice.anlamadım gitti ne istiyo.neyse kızlar hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…